PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Makaron Tarzında Hortum

Schumi
08-03-2010, 01:52
Isıyı görünce daralıp montajlama yapıcağım yere tam oturacak ve kaçırma yapmayacak ve aynı zamanda benzin görüncede kendini salmayacak tipte hortum arıyorum. Montajlayacağım yer resimde kırmızı daireler içerisindeki gibi. Gireceği yerde 3 tane boğum var. Düz klasik hortumları takıp kelepçe ile sıktım ama içim rahat etmedi. İstediğim gibi hortum bulup resimdeki gibi orjinal haline getirebilirsem değiştirecem.

http://i45.tinypic.com/vgocpu.jpg

Murat
08-03-2010, 09:51
service box da sadece boru satılmıyormu? benzin pompası parçaları satılıyordu.

seçilecek hortum öyle olmalıki, benzinin de kaslitesini bozmayan, çözülmez kimyasal olmalı.

yavuz364
08-03-2010, 11:30
karaköyde kırmızı kaliteli makaronlar var ama silikon hortum ve kelepçe daha iyi olacaktır, bu malzemelerin kimyasal dayanımı ne kadar iyi belli değil ve pompa çıkışı ise basınçta baya var.. makaron ince kalır..

Ogedov
08-03-2010, 12:00
çok zor iş schumi! zaten genelde o hortumlar bozulduğu için benzin pompası deişio genelde basınç yüksek olduğu için uzun ömürlü çözümünü ben pek duymadım ama kolay gelsin yinede! en temizi sıfır pompa al bi sene fatura garantisi olsun

Schumi
08-03-2010, 13:14
Sigorta olsun diye ebay den pompa siparişi vericem ama millet neleri taşıyan boruları alıyo takıyor araçlara sanayi makinalara şu kadarcık borunun çözümünün olmaması beni sinir eder. Bakalım bulucaz bir çare.