Orijinalini görmek için tıklayınız : And. yakasında folyo kaplama yapan yer
2005 doblonun tavanı parlak folyo kaplatıcam anadolu yakasında bu işi iyi yapan yer arıyorum e tabı uygun bir fiyata bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim:)
Bir arkadaş Ümraniye'de Ataknet civarında kaplattı Clio B kasa tavanı.50 lira verdi diye biliyorum.Düşünürsen öğrenirim tam yeri
Saygılar...
BEmre0075
17-03-2010, 11:51
folyo işine saro bakıyor :))
Bir arkadaş Ümraniye'de Ataknet civarında kaplattı Clio B kasa tavanı.50 lira verdi diye biliyorum.Düşünürsen öğrenirim tam yeri
Saygılar... Öğrenırsenız sevinirim:)
folyo işine saro bakıyor :)) Bu konuda herkez yardım beklıyorum :)
Saro ile de bir görüş istersen acele etme.O işlere bakıyorsa sana yardımcı olur;) Ben gene o ara öğrenirim sorun değil.
Saygılar...
maxxcar var googleden sitesine ulabilirsin
Tholl-ga
17-03-2010, 11:57
http://www.otokaplama.com/
murat abi yada şeref abi yardımcı olacaktır size
koşuyolu go-kart ın içinde
maxxcar var googleden sitesine ulabilirsinTeşekkürler bakıyorum şımdı:)
http://www.otokaplama.com/
murat abi yada şeref abi yardımcı olacaktır size koşuyolu go-kart ın içinde Burayı görmüştüm bi uğrasam iyi olacak sanırım:)
Arkadaş ile konuştum sıkıntı yaşamış.Şu an 1 2 kusur var tekrar gidecek.Adama gıcıklık olsun diye söylemiyor yerini
Saygılar...
Arkadaş ile konuştum sıkıntı yaşamış.Şu an 1 2 kusur var tekrar gidecek.Adama gıcıklık olsun diye söylemiyor yerini
Saygılar...Anladım teşekkürler
maxxcar.. ;) Orası hoşuma gitti gidersem ön cam fılmınıde orda halletmeyı düşünüyorum ama bakaım
deeperblack
17-03-2010, 12:34
Kesinlikle maxxcar ...
Yapan çok iyi ustam var ama maxxcarı öneririm ben anadolu yakasında olucak ise
Fatih Kavak
17-03-2010, 18:16
MAXXCAR:icon_tup:
bugra_0101
19-03-2010, 07:41
altunizadede zadex var orasıda güzel
JumboAli
19-03-2010, 11:55
göztepe maxxcar volkan abı.
Volkan ve Ertan abi..
Göztepe MaxxCar kalitenin adresi :) :D
Ferhat_V
19-03-2010, 19:12
http://www.otokaplama.com/ ;)
tolga306gt-ay
19-03-2010, 20:27
Saygılar...
fiyat cok iyi,acaba ürün kalitesi nasıldır?
herkez parlak siyahın cok çizildiğindne şikayetçi çünkü...
fiyat cok iyi,acaba ürün kalitesi nasıldır?
herkez parlak siyahın cok çizildiğindne şikayetçi çünkü...
aaa evet parlakta mesela fırça ızı felan sıkıntı olurmu?
devil_berk22
20-03-2010, 19:21
maxxcar diyorum bende ;)
Saygılar...
Ben de atakentteyim neredeymiş o 50ye çeken yer :)
Biz kendimiz çekmiştik aldığımız folyo idare eder bi folyoydu sadece onun fiyatı 20 lira gibiydi . 50ye çekiyorsa boşuna uğraşıyor demekki , ya da neyle çektiği belli değil . Mesela biz çekerken havasını almak için ugrasılan o malzeme, şimdi adı aklıma gelmedi , çizikler oluşturmuştu gerçi cok dikkatli bakmayınca belli olmuyordu . :icon_tup:
Ama tabi sen bilirsin bu işi 250ye yapanda var arkadaşın dediğine göre 50ye de yapanı varmış .
Ersin YILDIZ
20-03-2010, 20:07
306 nın tavanı ne kadar tutar ?
Ben de atakentteyim neredeymiş o 50ye çeken yer :)
Biz kendimiz çekmiştik aldığımız folyo idare eder bi folyoydu sadece onun fiyatı 20 lira gibiydi . 50ye çekiyorsa boşuna uğraşıyor demekki , ya da neyle çektiği belli değil . Mesela biz çekerken havasını almak için ugrasılan o malzeme, şimdi adı aklıma gelmedi , çizikler oluşturmuştu gerçi cok dikkatli bakmayınca belli olmuyordu . :icon_tup:
Ama tabi sen bilirsin bu işi 250ye yapanda var arkadaşın dediğine göre 50ye de yapanı varmış .
Atakent te opet ve bp benzin istasyonları var cadde üstünde sıra ile.BP'yi geçince hemen solda el kadar bir dükkan.Tesisat+film işi ile uğraşıyorlar.Fakat dediğim gibi beceremediler.
tavanımı kendım kapladım bıton hava kabarcıları vardı guneste ıyıce duzeldırler.kuru sekılde cekmıstım.
reklamcı sabunlu suyla dene dedı sabunlu suyla ıyıce havasını alıp ustunden fon makınesıyle gecın 15 tl ye tavanı halledersınız oracal guzel markadır.
Maxxcar is the best bu konuda.
onur_toros
23-03-2010, 13:43
acıbadem MFP www.modifiyepi.com
maxxcar ertan volkan bence 10 numra