Orijinalini görmek için tıklayınız : bow sorunsalı
GökhanÖzkan
18-03-2010, 22:36
arkadaslar merhaba..
bı arkasımızın leon tsi ına bow baglamaya calıstık basarılı olamadık...
arıza ısıgı acısından orjınal dump valveyı korelterek flansla kapattık..
blow of u turbodan gaz kelebegıne baglanan boruya bagladık cunku baska bı boru bulamadık... cok az bı ses gelıo fakat aractan cuflama söz konusu degıl...
yaptıgımız işlem yanlıssa dorusunu bırısı anlatabılır mı??
sımdıden tesekkur ederım...
yok mu arkadaşlar yardımcı olacak ?
Demek ki yanlış bişi var da dump valve nie iptal oldu onu anlamadım:confused:
Aytepe53
19-03-2010, 09:22
turbodan motora giden yere bağlanması gerek sanırım o modellerde arkada taraftan gidiyordu o boru. sanırım
GökhanÖzkan
19-03-2010, 11:17
Demek ki yanlış bişi var da dump valve nie iptal oldu onu anlamadım:confused:
arıza ısığı yaktıgı ıcın 140lık tsida yapılmıstı..
bızde aynı arıza wermemesı ıcın onada uyguladık arıza ısıgıyla ılgılı sorun yok zaten aracı cuflatamadık..
GökhanÖzkan
19-03-2010, 11:18
turbodan motora giden yere bağlanması gerek sanırım o modellerde arkada taraftan gidiyordu o boru. sanırım
kaput acıldıgında hemen gorunen bı borumu yoksa alt taraflardamı??
kaput acıldıgında hemen gorunen bı borumu yoksa alt taraflardamı??
turbodan sonra çıkan boruyu takip et intercooler var mı bilmiyorum ama varsa intercoolerdan sonra emme manifoldundan önce bi yere bov emme manifoldundan da bi vakum hortumu çekersen işini görür die tahmin ediyorum... ama daha teknik bi bilgi veren olacaktır...
Aytepe53
19-03-2010, 21:18
aracın basit bi araç değil o yuzden bence uzman bi kiişiye göster dicem ama ereğlide akçakoca da yok sanırım bunu bağlayabilecek birisi. servisler de anlamaz bunlardan
GökhanÖzkan
19-03-2010, 23:20
aracın basit bi araç değil o yuzden bence uzman bi kiişiye göster dicem ama ereğlide akçakoca da yok sanırım bunu bağlayabilecek birisi. servisler de anlamaz bunlardan
benım aracımda war zaten golf tsi 140lık..
bu bı arkadasımın kutahyadayız zaten su an..
bugu n wakumu baska yerden aldık falan az bıraz cufluyor fakat canlı bı ses alamadık..
Aytepe53
19-03-2010, 23:24
acaba aaraç kaç bar basıyor bar düşükse çokda iyi bir ses alamassın zaten
benim aracımda max 1.2 bar basıyor ses çok yüksek değğil.
GökhanÖzkan
20-03-2010, 00:00
walla bılmıorum onu..
benım aracımda gayet ıyı ses war... leondan alamadık yanı..
yavuz364
20-03-2010, 01:07
olayı çok net anlayamadım, resim çekme imkanın var mı yada diagram üzerinde gösterebilir misin neler yaptığıjnı ??
GökhanÖzkan
20-03-2010, 11:49
makyajlı kasa leon tsi 125lık..
kaç model ?:)
kanka şuna bi el atsana ya :o beceremedik bi türlü.
Turbodan çıkan plastik boruya montajladık bovu, sensöre gelmeden , kendi DV'sini de iptal ettik. Vakumu ise benzin regülatöründen ve fren merkezinden aldık. Sistemin çalışmasında bir sıkıntı yok şu anda ama çok az ve sessiz bir şekilde çufluyor.Bugünde vakum borularını ve kullandığımız T leri büyütelim diyoruz.
GökhanÖzkan
20-03-2010, 22:10
güncel......
güncel... cuflasın artık şu leon yaa :(
yavuz364
20-03-2010, 23:08
vakum hattınız gaz kelebeğine yakın mı ? yoksa çok uzun bi borudan sonra mı bağlı ? ondan dolayı olma ihtimali var eğer çok uzun borusu var ise..
vakum hattınız gaz kelebeğine yakın mı ? yoksa çok uzun bi borudan sonra mı bağlı ? ondan dolayı olma ihtimali var eğer çok uzun borusu var ise..
çok fazla uzun değil, çiftli vakum aldığımızdan dolayı toplamda 15-20cm lik bir boru topluluğu var
yavuz364
20-03-2010, 23:16
o hattı bi kontrol edin o zaman, ufacık bi kaçak bile olsa bu tepkiyi verebilir..