PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ultimate L-ceratine 1000

TaGo
21-03-2010, 18:00
Arkadaşlar yarın itibariyle 7 yıldır ara verdiğim body sporuna geri dönüorum. Tabi bu defa amaç farklı :) eskiden ölçü almaya giderdik, bu defa ölçü vermeye gidioruz. Amacım çok kısa bir sürede kg vermek. Bu nedenle gaza gelmeden ilk 1 ay sadece kardiyo-efor-kondisyon devam edicem. 2. ay ise gene ağırlık girmeye başlayacağım. Başlangıç kg mım 85kg. Amacım 73 kg lara kadar gerilemek.

Şimdi gelelim konumuza; bu ürünü tavsiye ettiler. Çok kısa sürede yağ yakmayı sağlıyormuş. Kullanan yada öneride bulunabilecek kimse varmıdır. Şimdiden teşekkür ederim

merttepe
21-03-2010, 19:09
abi bende sana bi soru sorayım, hani salona gidiceksin?

TaGo
21-03-2010, 19:23
sportmax, güzelyalı parkının köşesindeki varya oraya. orası benim eski salonum.

mar1lyn
21-03-2010, 19:32
düzgün spor yapacaksanız ki oyle gozukuyor
lipo6 yada hyroxycut öneririm
2 ay gidiyor tabletler ben kullandım
zamanını kaçırırsanız mesela saar akşam 10 gibi falan alırsanız uykusuzluk yapar onun dışında yan etki gormedm 2 sindede çok faydalarını gordum yemeklerden 20-30dk once alıncada
biraz iştahı kesme özelliği war

TaGo
21-03-2010, 19:45
ne gibi mesela fayda?

bana bu ürünü dün kuzenim önerdi ve dediki " ben kardiyo değil direkt ağırlıkla beraber aldım ama 1 ayda 8 kg verdirdi"

senin önerdiklerinin bu tip bir etkisi olurmu

Bartu_evo
21-03-2010, 20:12
ben 3 ay kullandım her seferinde 2 km koşup sonra ağırlığa girdim hem enerji artışı hemde yağ yakımına çok yardımcı oldu.özellikle kardiyoda enerjimi çok yükselltti.Bende tekrardan başladım bu ay ve yeniden kullanmaya başladım tavsiye ederim.

GOKTAN
21-03-2010, 20:39
amaç kilo verip yağ yakmaksa animal cuts'ı tek gecerim...weider carnitine dahil bi çok markayı kullandım ama animal cuts kadar etki edenini görmedim...tecrübeyle sabit...

Ersin YILDIZ
21-03-2010, 20:42
balcova kıpa sports parkta uyelıgım var baslamak ısteyen varsa devredebılırım bende

tricky
21-03-2010, 22:29
Bende bır ara lipo6x black kullandım sanki bir faydasını göremedim gibi. Nabızı yükseltiyor ama iş yag yakımına gelince fazla bır fark yoktu...

mar1lyn
22-03-2010, 17:47
ne gibi mesela fayda?

bana bu ürünü dün kuzenim önerdi ve dediki " ben kardiyo değil direkt ağırlıkla beraber aldım ama 1 ayda 8 kg verdirdi"

senin önerdiklerinin bu tip bir etkisi olurmu

negibi fayda derken işte metabolizma hızlandırıyor vucudu yağ yakımına hazırlıyor
içerdiği kafein sürekli zinde ve spora hazır hale getiriyor
lcarnitine spordan once kullanılıyor ve lokal yağ yakımı gibi bi etkisi war kullandım
ama lipo ve hydroxy gunluk alındığından yani, hergün kullanıldığından
daha faydalı oluyor gün içinde yaptığınız hareketlerle bile kalori harcıosunuz fazladan
eğer kullanım talimatlarına gore kullanır ve kullandığınız sürece şeker den uzak durursanız
düzenlide spor yaparsanız ki bende body ustune bi 20 dk cardio
boş gunlerdede en az 1 saat gibi cardio olarak kulanmıştım haftada 4 max 5 gun
faydasını gormemeniz imkansız diyorum
bunlar bnm kişisel izlenimlerim bu forumda profesyoneller war en iyi açıklamayı onlar yaparlar zaten
l carnitine ile beraber belki kullanılabilir sormaklazım
ama l carnitine çok hafif kalıyor bana gore bu ürünler yanında

miniks
23-03-2010, 08:08
L carnitne aynı markayı devamlı kullanıyorum

spordan önce alıyorum 40 dakika önce

spor yaparken kasdan kilo kaybını önlemek için alıyorum ben

herkesin alma amacı farklıymış demekki

ama bana göre carnitin maddesi yag yakıcı degil

marilyn dedigi gibi yag yakımında farklı supplementler kullanmak lazım

ayrıca animal cuts da dürekli kullanılcak bir yag yakıcı degil cünkü yag ile birlikte aşırı su kaybına da neden oluyor tavsiye etmem ben bir kutu aldım ama sürekli kullanmıyorum

lipo6x öneririm 200mg cafein var içinde günde 4 tablet sabah ve öglen yemeklerden 30 dakika önce kullan akşam kullanmana gerek yok

akşamda spordan 40 dakika önce carnitin alırsın 1000 mg yeterli sana kilon az

spor sonrası da protein tozu yaparsın snra gider yatarsın

ben bu şekilde düzenli 7 aydır ugraşıyorum en iii örnek benim 43 kilo verdim ve vucudumu da şekillendiriyorm tekrar 9 yıldır spor yapmıodum bende

tabi başka supplementlerde kullanıyorum ben ama senin amacın yag yakmak oldugu için dedigim şeyleri uygula 2 ay

imparatoR
23-03-2010, 09:38
son förmülüm;şeker i tamamen kestim,tuzu minimize ettim, bira içmiyorum hamur işinden uzak duruyorum
sabah aç karnına elma sirkesi ilik suyla kalvaltıdan 10 dk önce her gün;
haftada 2 ağırlık kardiyo olmakla idman;idamandan 20 dakika önce 250 lik l carnitin,
idman sonrası xtra jel (almıştım kullanıyorum bana göre bi işe yaramıo)
derdim bira göbeği 106 cm dim 1 ayda 98 -100 arasındayım.

SONE-R
23-03-2010, 09:47
rolling spec mod'a mı giriyorsun :D

miniks
23-03-2010, 11:43
son förmülüm;şeker i tamamen kestim,tuzu minimize ettim, bira içmiyorum hamur işinden uzak duruyorum
sabah aç karnına elma sirkesi ilik suyla kalvaltıdan 10 dk önce her gün;
haftada 2 ağırlık kardiyo olmakla idman;idamandan 20 dakika önce 250 lik l carnitin,
idman sonrası xtra jel (almıştım kullanıyorum bana göre bi işe yaramıo)
derdim bira göbeği 106 cm dim 1 ayda 98 -100 arasındayım.

benim su anda kilom 120 ve ben antreman öncesi 2000mg alıyorum carnitin

senin de bel cevrene göre tamin yürütüyorum 100 kg falansın heralde 250mg carnitin sadece parmaklarına iş yapar :)

imparatoR
25-03-2010, 09:56
yok yok 100 falan deil 86 kg başladım 83-84 kg arasındayım boyda 183 şu anda benim sorunum sadece bel çevresi,bira göbeği .
dışında memnunum 81 lere düşürdüğümde beli incelttiğimde yetecek.
yaş 30 oluyo verdik verdik bi daha gitmez kalır;)

miniks
25-03-2010, 10:06
Kilo verirken unutmamak lazım sadece bir bölgeden degil vucudun her bölgesinden kayıp olur

ama sen sadece bel cevreni ve mide çalışırsan ozaman ordaki yagları daha cabuk eritirsin

deri altı yaglanma
kas hücresi ölümü azalması
ve su tutumu heposi alkolun sebeb oldukları

alkol kullandıgın sürece kurtulamassın o cevredki rahatsız edici sarkıntıdan

VTec_king
25-03-2010, 10:07
Bende ayın 9 unda başladım spora
hergün 10 dk 10 Km hızla koşuyorum yaklaşık 125 caloriye denk geliyor
sonrasındada Body hareketleri :)
daha yeniyim koşularımı daha uzun tutmaya başlıcam
80 le başladım şu anda 77 yim
hedefim 70 ama kaslı olarak :)

gurcell
25-03-2010, 10:14
Peki şöyle bir soru sorayım :

120 kiloyum , boyum 1.80 , yani obez bir karakterim ama yağlanmam genel olarak sadece göbeğimde. Göğüsümde, kollarımda ve bacaklarımda yağ birikmesi yok.

İşim gereği sabah 08 ile gece 22 arası çalışıyorum, spor yapacak çok az vaktim kalıyor.

Bundan sonrası için planlarımı değiştirmem gerekiyor, yani spora başlayacağım, bilhassa miniks 43 kilo vermiş, bu şekilde bende neler yapmalıyım?

Mesela miniks sana zahmet en başından nasıl başladın zart diye girmemişsindir herhalde, yavaştan başlamışsındır değil mi?

miniks
25-03-2010, 10:22
öncelikle benim sporcu bir gecmişim var altyapı bende zaten mevcuttu ve spor yaptıgımız zamnlardada diyet yapardık programa girerdik

fakat 9 yıl hiç spor yapmamış ve diyet yapmamış birinin yapması gereken ilk şeyi yaptık

önce iyi bir doktora başvurduk (osman müftüoğlu)

gerekli testler yapıldı şeker degerlerinin yüksek oldugu karaciger enzimlerinin yüksekligi bbrek ensimleri vs vs hpsi ortaya cıkartıldı

buna göre kendi diyetisyen kadrosundaki en iyi doktora bizi emanet etti

verdigi listeler tamamen bizim kan degerlerimize göre verilmiş listeler ve szi diyetten sogutan degil sevdiren listeler

ilk 25 kg yi hızlı attık zaten ve bu süre zarfında spor yapmadık

daha sonra spora başladık ki dogru olan da budur zaten

önemli olan azim irade zaten kilo verdiginizi görünce size şevk gelicek daha fazla vermek isticeksiniz ama bunu doktor kontrolunde yapmalısınız

ben aldıgım supplementleri dahi doktoruma sormadan kullanmıyorum protein tozundan tutun bcaa ya amino asite yag yakıcıya kadar doktorumun tavsiye ettigi dozlarda alıyorum

hatta şimdide doktoruma kontrole gidiyorum 118 kg yi görmeye inşallah :)

MKT
25-03-2010, 11:03
178 boy 110 kg olan bir minix de ben sayılırım.eskiden buyana bi spor geçmişim var box yaptım hantboll oynadım orta okuldan lise sona kadar fakat lisede astım hastalığı çıkınca kortizon kullanımı vs çok çok fazla kilo aldım.6-7 senedir sporun S sini yapmadım.artık kilo rahatsız ediyor.geceleri horlamaktan rahat uyuyamıyorum.12saat bile uyusam uykumu alamıyorum.üzerime kıyafet almaktan nefret ediyorum.genellikle bulmak zor oluyor.aslında ne spor nede bişe insan boğazına sahip çıksa günde 1-2saat yürüyüş yada hafif temponda koşu veya havalar düzeliyor bisiklet sürse 1ayda çok rahat 4-6 kg arası verebilir.çok üşengecim öyle spor felan bana göre değil ama tavsiye edeceğiniz supplementler varmıdır.hem iştah kesici hem yağ yakıcı.minix neredeyse prof.olmuş bu konuda.illaki bişeler söyleyecektir.bi marka bi isim herhangi bişe

Emir_b16a
25-03-2010, 11:19
walla arkadaşlar dietisyen yardımıyla sadece ewde spor yaparak şınaw mekik 105 kilodan 82 kiloya geriledim yanlızca 500 gr kas kaybına uğradım şimdiyse hedefim kas kütlesini 4 kilo kadar arttırıp 6 kilo kdr yağ werip yağ oranını % 10 a çekmek

dietisyenimin önerdiği tek şey spor yaparken l carnitine bu ay kısmetse 3 4 aylık bi sürece giriyorum we şekillenicem

size tek tawsiyem düzgün bi diet programıyla her hangi bi destek kullanmayın size faydası en fazla 1 sene olur 1 sene den sonra sıkılıp bıraktığınızda eski kilonuzun üstüne çıkarsınız hemde werdiğiniz süreden daha kısa sürede ayda 2 kilo wermek (ortalama) iidir

tabi genelde bizim kilolarımızda olan insanlarda ilk aylarda çoktan çok gidiyo mantığıyla fazla kilo kaybı yaşanabiliyo

ama bi yerden sonra fazla 2 3 kiloyu wermek işkence oluyo onun için ne büyük tawsiyem düzgün dietisyen yardımını alın lütfen

imparatoR
25-03-2010, 11:33
Kilo verirken unutmamak lazım sadece bir bölgeden degil vucudun her bölgesinden kayıp olur

ama sen sadece bel cevreni ve mide çalışırsan ozaman ordaki yagları daha cabuk eritirsin

deri altı yaglanma
kas hücresi ölümü azalması
ve su tutumu heposi alkolun sebeb oldukları

alkol kullandıgın sürece kurtulamassın o cevredki rahatsız edici sarkıntıdan

aynen o şekilde çalışıyorum zaten 10 dk koşu ve bel çevresi hareketleri,
alkolede devam (bira içmiyorum)1 ayda böle bi sonuç çıktı 2 ayın sonundaki duruma göre hareket edicez artık..

Type-R
25-03-2010, 11:45
beyler bu L carnitine nerelerde satılır??

fsunnetci
25-03-2010, 12:43
L Carnitine GNC mağzalarında ve spor salonlarının bir çoğunda satılıyor..piyasada çeşitleri çok o yüzden daha önceden kullanılan ürünleri tercih edersen daha faydalı olur sanırım..

miniks
25-03-2010, 20:00
arkadaşlar spordan geldim yorgunum yarın detaylı yazarım
doktordaki ölçümler sonucunda bugun
118.9 kg hilmi
119.2 kg ahmet

bu azmin sonucudur arkadaşlar
başlangıç 7 ay önce

161.3 kg hilmi
163.0 kg ahmet

sevgiler miniks

Emir_b16a