Orijinalini görmek için tıklayınız : Teşekkürler Faberge..
Dün Kütahya'daydım.. Beni misafir eden Faberge İbrahim kardeşime burdan da teşekkür etmek istedim beni ağırladığı için.. Ankara'ya bekliyorum :D
kardeşim ne demek yahu :) biz teşekkür ederiz elimizden geleni yapmaya çalıştık asıl biz teşekkür ederiz ;)
iboyu kütahyaya belediye başkanı istiyoruz :D her gideni süper agırlıyo :D başkan ibo başkan ibooo :D
iboyu kütahyaya belediye başkanı istiyoruz :D her gideni süper agırlıyo :D başkan ibo başkan ibooo :D
kanka seni fazla ağırlayamadım ya :o daha borçluyum sana, en kısa zamanda halledelim o işi :)
haha süper belediye baskanı olur yaa adaylık koy kazanırsın bence :D herkesi tanıyor adam zaten :D
misafir agırlamak Allah katında büyük sevaptır
Râbbim kat be kat sevab versin
ibo 10 numara adamdır ya :)
olm bugun emrelerdeydim senin torpido parlatıcısı yüzünden kavga çıkıyodu ahuahuah ben ile alptug çökmeye çalısıyoduk ahuaha emre vermemek için çok direndi :D
Beni de davet ediyor uzun zamandır da arabayı basmadan gitmem :D
Bu arada saka biyana bu forumda tanıdıgım en dogrudüzgün, en efendi adamlardan biridir H. İbrahim ;)
Faberge, bizde gelirsek bizide misafir edeceğine eminim.. :)
misafir agırlamak Allah katında büyük sevaptır
Râbbim kat be kat sevab versin
miniksler keşke sizi de ağırlayabilsem, Konya'ya geçerken mutlaka beklerim :)
olm bugun emrelerdeydim senin torpido parlatıcısı yüzünden kavga çıkıyodu ahuahuah ben ile alptug çökmeye çalısıyoduk ahuaha emre vermemek için çok direndi :D
est kanka bence sen 11numara bi adamsın ;)
ehuehueh Emre-G de adamımız sağolsun :D
Allah razı olsun ;)
sizdende Allah razı olsun :)
İbo Tek Kelime İle Adamdır:D
Beni de davet ediyor uzun zamandır da arabayı basmadan gitmem :D
Bu arada saka biyana bu forumda tanıdıgım en dogrudüzgün, en efendi adamlardan biridir H. İbrahim ;)
abi yeterki sen gel komple amortisörsüz basarım :D Teşekkür ederim abi mahçup oluyorum :)
Faberge, bizde gelirsek bizide misafir edeceğine eminim.. :)
Tabiki Sinan hocam ne demek, kimleri ağırlamadık :icon_tup:
İbo Tek Kelime İle Adamdır:D
Sağolasın Saro'cum, seninde benden farkın yok :)
abi yeterki sen gel komple amortisörsüz basarım :D Teşekkür ederim abi mahçup oluyorum :)
Tabiki Sinan hocam ne demek, kimleri ağırlamadık :icon_tup:
Sağolasın Saro'cum, seninde benden farkın yok :)
Eyw Saolsn :D olabildiğimiz kadar:D
hauhahah valla çöküceklerdi üsüne zor kurtardım emanet ula :D
bende gelmek ıstedım bu yorumlardan sonra ıbo ahahah:D
bende gelmek ıstedım bu yorumlardan sonra ıbo ahahah:D
:)
Halo bizide misafir et :D
gambit49
28-03-2010, 21:13
ibrahim palas :D :D :D
İbo bizi diskoya götür :D
konu acilmisken ibrahim kardesim , eskisehirde sagolsun cok yardimlari olmustu kutahyada agirlamistir on numara adamdir , biraz hatun icin bekletmistim eskisehirde küsmüştü ama olsun küsmez o gonlunu aldim sonra uhauhauh :D
MR.TurboALİ
29-03-2010, 00:51
ibrahim palas :D :D :D
:icon_tup: bi çayını içmeye gelirim reis:D
Gokhan43
29-03-2010, 00:56
Şu vizeleri finalleri bi bitireyim gideyim Eskişehir'e de ; artık Kütahya'da mı olur Eskişehir'de mi olur bi paslaşalım :) Yani ben kesin Kütahya'ya gelmeyi düşünüyorum o zaman kesin görüşürüz de :D
KuBilaYY
29-03-2010, 01:08
ben bu yaza söz aldım :D
denk gelirsek görüşcez tanşcazz inş :)
By_HaNNibaLL
29-03-2010, 01:47
Yakinda Ben kütahyali olucam gibi o zaman bol bol görüşürüz :)))
CasabLanca
29-03-2010, 01:55
şimdi ibo şeker gibidir yazcam yanlış anlaşılacak :D
şaka bir yana adam gibi adam
gelen herkeze kapımız açık, elimizden geldiği kadar misafir ederiz :)
bu kadar sevildiğimi bilmiyordum yahu :D Teşekkü rederim eksik olmayın
Sefa_vts
29-03-2010, 02:09
İbo... Elindeki fotolarımı silersen eğer(hani şu mehmetle olan ve diğerleri) belki daha iyi olur aramız :D hahaha
İbo... Elindeki fotolarımı silersen eğer(hani şu mehmetle olan ve diğerleri) belki daha iyi olur aramız :D hahaha
nayır nolamaz, sonra ben sana nasıl şantaj yapıcam :D:D
ibo seni hep beraber cok seviyoruz.. arabanı basmazsan sevmekten vazgeçebiliriz her an :D şaka bi tarafa elinden geleni yaptın bana da kardeşim eline koluna saglık Adana'ya mümkünse yengemizle beraber güzel bi tatile bekleriz.. yoksa da yalnız aynı güzellikte bi tatile bekleriz :D bu arada Adanaya yolu düşen herkeste benim başımın tacıdır ;)
ibo seni hep beraber cok seviyoruz.. arabanı basmazsan sevmekten vazgeçebiliriz her an :D şaka bi tarafa elinden geleni yaptın bana da kardeşim eline koluna saglık Adana'ya mümkünse yengemizle beraber güzel bi tatile bekleriz.. yoksa da yalnız aynı güzellikte bi tatile bekleriz :D bu arada Adanaya yolu düşen herkeste benim başımın tacıdır ;)
Eywallah kardeşim söylemen yeterli, çok istiyorum Adana'ya gelmeyi sayenizde de işallah gezip görücem oraları. Kamer kardeşimiz sağ salim teskeresini alsında gerisi kolay ;)
kamer 48 dedi :D sen öncesindede gel ama ne zaman istersen ;)
ya arkadaşlar kamere ulaşabilen var mı. bizim burda askerlik yapıormuş görüşemeden takılmadan giderse çok üzülürüm. kendisine ulaşabilen varsa bi haber edin. çarşı izninde filan görelim bi ihtiyacı varsa giderelim ya :d
kardeş selam.. çarşamba günü diyarbakıra gelecem kamerin yanına ugrayacam 1 saat kadar.. numaram 05073717351.. ara istedigin zaman konuşalım.. hem senle tanışmış oluruz kısa bi sürede olsa hem sen kamerle tanışmış olursun istedigin zaman gider gelirsin ;)
aksama kadar kalman lazım ama :D
akşama kadar kalma işi zor hatunun yanına geliyoruz akşam belli bi saatte onu bırakıp geri dönecez :) haberleşiriz kardeşim konuyu bölmeyelim :D teşekkürler FABERGE İbrahim :p
evet evet teşekkürler FABERGE :)