Orijinalini görmek için tıklayınız : Hız limiti 77 km/h yi geçene 270 TL (haşırt)
bugün anadolu bulvarında (odtü den sağa dönüp istanbul yoluna ya da şaşmaza doğru giden ara yol) bütün 77 km yi geçen araçlar gibi bana da 270 tl yi kitlediler. 15 gün icinde %25 indrim falan neyse ama ben yandım siz yanmayın bu adamlar resmen zıvanadan çıkmış. telsiz konuşmasını dinliyorum ki radarı petrol ofisine koymuşlar direk araçtan gelen anons ;
" 82 km ile geçiyor direk işlem yapın şu şu plaka şu renk "
bu arada bu 77 km sadece eskişehir ve istanbul yolunda geçerliymiş. bunun dışında sınır hala 55 km/h !
hem istanbulda hem ankarada önümüzdeki günler böyle olacakmış memurun dediğine göre. aman diyim valla cocuk acısı gibi koyuyor.
geçmiş olsun çetin.. saat kaç gibi yakalandın?
Ben bugun 4 kere gectim o yoldan, bi dönüsümde karsı tarafta cevirme yapıolardı.. Demek onun icinmiş..
eee basbakanımız amerikadan jip getirtiyoya GMC yukon para lazım olmustur tabi ...
geçmiş olsun...
BlackStone
27-03-2010, 22:16
Bu tür uygulamalar eğer gerçekten insanlarımızı eğitmek ve trafik kurallarına uyulmasını sağlamak için yapılmış olsaydı keşke. Ama kesinlikle böyle bir şeye inanmıyorum. Kim hangi amaçla yapıyor herkes biliyordur.
15.23 te yedim abi ben zokayı. bir de imzalattılar utanmadan. o an yutkunduğumu hatırlıyorum :)
Bu tür uygulamalar eğer gerçekten insanlarımızı eğitmek ve trafik kurallarına uyulmasını sağlamak için yapılmış olsaydı keşke. Ama kesinlikle böyle bir şeye inanmıyorum. Kim hangi amaçla yapıyor herkes biliyordur
bence bize piyango vurdu çünkü max 1 saat sonra tası tarağı toplayıp gitmişlerdir. yani olan bize oldu sadece ne eğitimi koçan doldu hadi gidelim diyorlardır.
evet gördüm allahtan ben istanbul yolundan eskişehir yolu istikametine doğru yani çevirmenin ters istikametinde gidiyordum ve yardıra yardıra kullanmıştım.. ucuz yırtmışım :D :D
15.23 te yedim abi ben zokayı. bir de imzalattılar utanmadan. o an yutkunduğumu hatırlıyorum :)
bende izmirde sabahın körü ekmek almaya giderken evimin onundeki otoyolda 222 lira yemistim o aciyi iyi bilirim kanka :) gecmis olsun ..
ecthelion
27-03-2010, 22:25
memura sorsaydın o yolda kendisi kaç km/saat süratla gidiyor.. geçmiş olsun :(
bende izmirde sabahın körü ekmek almaya giderken evimin onundeki otoyolda 222 lira yemistim o aciyi iyi bilirim kanka :) gecmis olsun ..
hahaha kanka askerlık sınavıan gırdım 74 le ceza yazdı 125:)guzelyalı sabah 8 gıbı
çok geçmiş olsun. 77 ne demek ya :( şaka mı bu adamlar
turkerrr
27-03-2010, 22:30
geçmiş olsun çetin
valla cümleten sağolun ..
kötü bir his ya biz orada kurbanlık koyun gibi öpülmeyi beklerken oraya kadar hız yapmamış arabaların egzoz sesi geliyor 200 metre ileriden falan :)
memura dedim ama 77 ile de 55 ile de bu trafik kilit olur biliyorsunuz dimi dedim. tabii ki öyle ama biz sadece bize denileni yapıyoruz dedi. 3 ümüzde bel fıtığıyız aq dedi bi de. e yani alma mazlumun ahını adlı atasözümüzü hatırladım...
hahaha kanka askerlık sınavıan gırdım 74 le ceza yazdı 125:)guzelyalı sabah 8 gıbı
kanka 125 iyiymis gene beni durdurdu kervan mobilyanin orda , gunaydin dedi , araba niye yakin bu kadar nasi geziyosun falan diyo dedim muhabbete durdurdu heralde iyi bari yukselt falan diyip yollicak , 222 diyip güldü baktim harbiden yazmis o duyguyu anlatamam gulerken bi garip aci hissettim :)
bugün tugran güneşin başında çevirme yapıyolardı.gene yüklemişler çekicilere arac gönderiyolardı :)
sanırım bu yaz cılkı cıkacak bu işin
çatin geçmiş olsun kardeş günde en az 3 kere geçiyorum o yoldan inşallah denk gelmem
bende geçen gün havalimanı yolunda 96 km hız ile 270 yedim
bi de maslak yolunu bitirip istinye ye dogru inerken hep radar oluyo ordaki polise sormuştum 77 ile 92 arası hızlarda ceza daha az diye biliyorum 130 tl civarı
51/2-a cezası 130 tl
51/2-b cezası 270 tl 15 gün içinde 202.50 tl %25 indirim oluyo
tekrardan geçmiş olsun
frankurtlu
27-03-2010, 23:14
Geçmiş olsun
bugün tugran güneşin başında çevirme yapıyolardı.gene yüklemişler çekicilere arac gönderiyolardı :)
sanırım bu yaz cılkı cıkacak bu işin
tuğran güneş ne la..sen hakediyon bu turkceyle 270 tl yemeyi hhahahahaha
TolgaEsentepe
27-03-2010, 23:15
geçmiş olsun çok..
Bartu_evo
27-03-2010, 23:50
hız sınırını aşağı çekiceklerine sarhoş araba kullananları,kaçakçıları vs yi yakalasınlar daha bugün karşımdan zigzaglar çizerek gelen farları kapalı bir motora çarpmaktan son anda yırttım daha neyi denetliyorlar...
olcay_bora
27-03-2010, 23:53
walla ben otobanda bile 77 yapmıorum :D5. vites 60 :d tıngır tıngır :D
bora1311
27-03-2010, 23:56
gecmis olsun...
şaşırmıyorum çünkü trafik cezalarını bütçeyi ayarlarken gelirlere ekliyorlar.
zaten benzin haşırt to the blackboard bide basıp daha haşırt olmayın derim. alkollü aman kullanmayı düşünmeyin özellikle geceleri anadolu yakasının bazı yerlerine (hergün aynı yer olmayabiliyor) alkol kontrolü yapıyorlar.
mesela bağdat caddesi göztepeye doğru, minibüs yolu kartala giderken göztepede, kadıköye giderken maltepe içinde gibi
Saat 4 civarı,türk traktör taraflarında polis kenara çekmiş bekliyodu,ne alaka demiştim..sebebi belli oldu
MR.TurboALİ
28-03-2010, 01:32
memura sorsaydın o yolda kendisi kaç km/saat süratla gidiyor.. geçmiş olsun :(
dün akşam başımıza geldi sol direkten giydiriyodu zor durdu aşırı hızlıydı bide bize üstüne yavaş gitsene devletmi kurtarıcan dedi ehliyeti aldı 20 dk bekletti boş yere sonra camlarda niye film var yasak değlmi derken konu kızıştı neyse tatlıya bağladık herkes yoluna gitti suçsuzken suçlu durumuna düştük böyle memurları kınıyorum sizede geçmiş olsun.
kayaakin
28-03-2010, 01:48
geçmiş olsun ,
bgün yıldız kavşağında bi getzciye dek geldi polis siyah. çektirdi sağa bi tırnak hareketi film aşağıda adamın o camı temizlemesi için 1 gün lazım. en alt seviyeydi film bide .... herifleri !herşeyi cok doğru yapıyomus gibi
Kağan Celep
28-03-2010, 02:55
geçmiş olsun izmirde de hareket var bu ara ama allahtan konumlandıkları yerler hep standart oluyor.
Ersin YILDIZ
28-03-2010, 02:58
hangı otoyol bu ya ızmırde? o ekmek yenmez walla bogazında kalır ınsanın :) market yok mu yakında aracla cıkmıssın ekmek almaya sende
Radardan evvel tabelalı bir uyarı vs varmıydı? Yada o yolun üzerinde "bu yolda radarlı hiz tespiti yapılır" gibi bir uyarı levhası vs?
Radarların amacı, (aslında bütün devletin) vatandaşını katakulliye getirip, ceza vermek değil, önce suçu engellemeye çalışarak aksine hareket edenleri cezalandırmaktır.
Bunun içinde evvelinde seyyar yada sabit tabela ile uyarmak mecbiriyeti var diye biliyorum?
Geçmiş olsun. Benzinin litresi 4TL ye dayanmışken büyük viteste yavaş gitmek daha mantıklı zaten, daha az yakar :D
hangı otoyol bu ya ızmırde? o ekmek yenmez walla bogazında kalır ınsanın :) market yok mu yakında aracla cıkmıssın ekmek almaya sende
gaziemirde emlakbankası konutlarinin onundeki havaalanina giden yol , gaziemirin icine giderken araba surtuyor diye havaalani kavsagindan donup gaziemirin icine gidiyodum emlakbankasi evlerinden , havalaani kavsagina gelmeden koseye koymuslardi radari gormemisin cokta hizli degildim ama siniri yuzde elliden fazla asmisiz.
gambit49
28-03-2010, 09:15
bunlar daha iyi gunlerimiz radar olayi ankarayi kasıp kavuracak arkadaslar
Radardan evvel tabelalı bir uyarı vs varmıydı? Yada o yolun üzerinde "bu yolda radarlı hiz tespiti yapılır" gibi bir uyarı levhası vs?
Radarların amacı, (aslında bütün devletin) vatandaşını katakulliye getirip, ceza vermek değil, önce suçu engellemeye çalışarak aksine hareket edenleri cezalandırmaktır.
Bunun içinde evvelinde seyyar yada sabit tabela ile uyarmak mecbiriyeti var diye biliyorum?
Geçmiş olsun. Benzinin litresi 4TL ye dayanmışken büyük viteste yavaş gitmek daha mantıklı zaten, daha az yakar :D
öyle bir şey vardı hatta kanunlarla bildirilmişti fakat o kanun değiştirildi diye biliyorum.yani artık tabela olma zorunluluğu kalmadı.
kellepaca
28-03-2010, 10:42
Geçen gün ben de geçtim şirketin servisiyle. CHP'nin önündeki kavşağa radar tabelası koymuşlar. Radar da Türk Traktöre gelmeden önceki Petrol Ofisinin çıkışındaydı. Çevirmeyi Türk Traktörün hizasına koymuşlar, yakalanan olursa çevirmeye gelmeden çiftliğe dönerek belki kurtulabilir.
Ankarada saat 09:00-19:00 arası dikkat ediceksin hızına heryerden radar çıkabiliyor özellikle geniş hız yapmaya(hız yapmak 80km işte) müsait yollara koyuyorlar
O yola radar koydukları iyi olmuş. kesinlikle yavaş gidiyorum orda ben.
Geçmiş olsun çeto.
O yola radar koydukları iyi olmuş. kesinlikle yavaş gidiyorum orda ben.
Ben yavaş gidemiyorum yapmayı çok istedim ama olmuyor.
Yani midem ciğerlerim kaldırmıyor...
TolgaEsentepe
28-03-2010, 15:11
ana yollarda 70 ile gitmek ızdıraptan başka birşey değil ya..
fsunnetci
28-03-2010, 15:17
saçmalık bence hız limitini 90kmh yapsınlar bari:mad:
geçmiş olsun bu arada
tazmaniac
28-03-2010, 15:26
gecenlerde bende karatastan gecerken aksam ustu yaklasik 40-45 km hizla denizi falan izliyorum,bi arkadasim gecti beni fark etmedi selam vereyim diye arkasindan gaza dokundum inciralti istikametine dogru,yetisip bi selam werdim sonra yine eski hizima dusup gezmeye dewam,g.yali radarinin cevirmesinden gecince benide durdurdular. herhalde plakam takili olmadigi icin durdurdular dedim ama adam radar demezmi:soru: yaa dedim ben butun yol ince ince geldim, vali konaginin ordaki radar megersem karsi istikameti de alabiliyormus ve tam o an arkadasa yetiscem diye gazladigim yere denk gelip 88 km hizla girmisim :mad: bundan sonra okan a selam wermiyorum ve ters yone giden araclari radar alma yetkisine sahipmi acaba bileniniz varmi arkadaslar
sağolun..
da oraya radar konması nasıl iyi anlamadım. bana trafik polisi de buralar hala şehir içi olarak geçiyor malesef diyor. şimdi şehirin nasıl içi oluyor orası ? yaya geçebilecek bir yer mi ? hayır. bunu trafik polisine de dedim. biz bile bel fıtığıyız ama yapacak birşey yok diyor tabi haklı olarak.
ama işte bak mantık hepimizde böyle; orada basmıyorum! yani başka yerde basıyorum :) yani bu radar cezası millete sadece patlıyor. çünkü ben de dahil cezayı yedikten sonra herkes limitörde ayrıldı oradan. e hadi bir daha kes cezayı ?? yok işte saçmalık diz boyu malesef.
gaziemirde emlakbankası konutlarinin onundeki havaalanina giden yol , gaziemirin icine giderken araba surtuyor diye havaalani kavsagindan donup gaziemirin icine gidiyodum emlakbankasi evlerinden , havalaani kavsagina gelmeden koseye koymuslardi radari gormemisin cokta hizli degildim ama siniri yuzde elliden fazla asmisiz.
bizim dükkan kısık sanayide olduğu için artık o yollarda radarı anlıyoruz... genellikle kırmızı doğan duruyo kimsenin anlayamayacağı tipden :D veya R19 europa duruyor...
bizim dükkan kısık sanayide olduğu için artık o yollarda radarı anlıyoruz... genellikle kırmızı doğan duruyo kimsenin anlayamayacağı tipden :D veya R19 europa duruyor...
saka gibi bi sure sonrada donuste gaziemir vergi dairesinin orda honda plazayi gecince radardan ceza yemistim radar araci fln gorememistim sahin falan olabilir bide bazen koyuyolardi bazen koymuolardi dikkatli olmakta fayda var.
alın bi radar tespit eden cihaz.sorunu kökten çözün:)
alın bi radar tespit eden cihaz.sorunu kökten çözün:)
radar tesbit cihazlarının tesbit edildiğini biliyorsun umarım. cezas(mahkemeye sevk ve 3740 tl)ını da;)
http://www.polis.web.tr/article_view.php?aid=7221
geçmiş olsun bende çok korkarak gidiyorum artık trafikte saat 10:30 12:00 arası ve 13:30 16:00 saatleri arasında günü belli olmadan ankara tren garı ve ankaragücü tesislerinin arasına karşılıklı yatıyolar çekicilerle çok sakat bir yer kesinlikle kaçacak yer yok bide bahçeli 7. cadde sonuna yatıyolar bilginize ortaköyün ordan dönmenizi tavsiye ederim bana xenondan 61tl yazdı gerisini siz düşünün 2010 volvo s80 de benimle aynı sebepten yedi bide fabrikasyon iyice zıvanadan çıktılar devlet açıklarını kapatıyolar bizim üzerimizden. gölbaşı tarafındada mobese oldugunu duydum istanbul yolu çiftlik kavşagının ordada kuruldu diyolar onun harici mobese kurtuluş göbektede var ve aktif
kellepaca
29-03-2010, 09:22
geçmiş olsun bende çok korkarak gidiyorum artık trafikte saat 10:30 12:00 arası ve 13:30 16:00 saatleri arasında günü belli olmadan ankara tren garı ve ankaragücü tesislerinin arasına karşılıklı yatıyolar çekicilerle çok sakat bir yer kesinlikle kaçacak yer yok bide bahçeli 7. cadde sonuna yatıyolar bilginize ortaköyün ordan dönmenizi tavsiye ederim bana xenondan 61tl yazdı gerisini siz düşünün 2010 volvo s80 de benimle aynı sebepten yedi bide fabrikasyon iyice zıvanadan çıktılar devlet açıklarını kapatıyolar bizim üzerimizden. gölbaşı tarafındada mobese oldugunu duydum istanbul yolu çiftlik kavşagının ordada kuruldu diyolar onun harici mobese kurtuluş göbektede var ve aktif
Celal Bayar bulvarına epeydir radar kuruyorlar. Eksoz muayene istasyonu girişinde de olabiliyor dikkat etmek lazım. İstanbul yolunda Ankara istikametinde giderken Yenimahalle köprüsüne gelmeden kameralı sistem kurdular.
xenondan ceza mı yok artık.
VTec_king
29-03-2010, 10:44
geçmiş olsun
çevirmeler arttı heryerde
Celal Bayar bulvarına epeydir radar kuruyorlar. Eksoz muayene istasyonu girişinde de olabiliyor dikkat etmek lazım. İstanbul yolunda Ankara istikametinde giderken Yenimahalle köprüsüne gelmeden kameralı sistem kurdular.
ya ben ordan fix 100 le falan gidiyorum hep kesin gelecek bana tşkler bilgilendirme için bu yaz çok sıkı denetimden geçecez hadi hayırlısı.
xenondan ceza mı yok artık.
evet yazacak hiçbirşey bulamayınca farların orginal değil yazdım söktür onları dedi 61tl elimdeydi ödemedim polis bi abim vardı söledim iptal ettirdi bu neki adamlar mezroyla geniştaban lastik ölçümü yapıolar :D
evet yazacak hiçbirşey bulamayınca farların orginal değil yazdım söktür onları dedi 61tl elimdeydi ödemedim polis bi abim vardı söledim iptal ettirdi bu neki adamlar mezroyla geniştaban lastik ölçümü yapıolar :D
asfaltı geniş taban lastikle eskitme cezası mı :icon_wack
asfaltı geniş taban lastikle eskitme cezası mı :icon_wack
sıyırmışlar artık :) :) e30 cuları durdurup borbet ölçümü yapıyolar 2 kez denk geldim araçta yay olsa bu nie böle alçak diye ceza yazıyolar xenonlara angellara ceza ledli stopa ceza eksoza ceza dandik çeki demirlerine ceza eklere ceza sislere ceza herşeye ceza çıkardılar eklere ve spoilerlara ceza yazma sebepleri düşüp trafikte kazaya sebebiyet verebilecek konumda olmalarıymış çeki demirleride süste olsa ruhsata işletip parasını ödememiz lazımmış kısaca adamlar aracta orginal olmayan herşeye yazabiliyolarmış arkadaşımdaki doblo premio ya yazdılar fabrikadan cıkma sis var sonradan yapım diye yazdı leon tsi dönüşe duyarlı aydınlatması var direksyonu sola kırınca sisi yandı die ceza kestiler okadar vahim durumları xenonlara kesmelerinin sebebide ayarsız olup göz almalarıymış geniş tabanların sebebini ögrenemedim daha :)
Yuh ya muhabbete bak.Uçmuşlar resmen.
sıyırmışlar artık :) :) e30 cuları durdurup borbet ölçümü yapıyolar 2 kez denk geldim araçta yay olsa bu nie böle alçak diye ceza yazıyolar xenonlara angellara ceza ledli stopa ceza eksoza ceza dandik çeki demirlerine ceza eklere ceza sislere ceza herşeye ceza çıkardılar eklere ve spoilerlara ceza yazma sebepleri düşüp trafikte kazaya sebebiyet verebilecek konumda olmalarıymış çeki demirleride süste olsa ruhsata işletip parasını ödememiz lazımmış kısaca adamlar aracta orginal olmayan herşeye yazabiliyolarmış arkadaşımdaki doblo premio ya yazdılar fabrikadan cıkma sis var sonradan yapım diye yazdı leon tsi dönüşe duyarlı aydınlatması var direksyonu sola kırınca sisi yandı die ceza kestiler okadar vahim durumları xenonlara kesmelerinin sebebide ayarsız olup göz almalarıymış geniş tabanların sebebini ögrenemedim daha :)
xenon merceksizse eyvallah ama ona gelene kadar tek farı tek stobu yanan araçlara ceza kessinler.
radar tesbit cihazlarının tesbit edildiğini biliyorsun umarım. cezas(mahkemeye sevk ve 3740 tl)ını da;)
http://www.polis.web.tr/article_view.php?aid=7221
Haberden anladığım kadarı ile polis cihazı tamamen tesadüf eseri bulmuş, radarın yanından geçerken şöför göğüslükten cihazı alıp koltuğa koymuş, radar ekibi de bunu görmüş... gibi anlıyorum ben.. :)
Salaklığına doymasın o herif... :D
Yurtdışında yeni teknoloji radar dedektörlerinin kesinlikle radar ekipleri tarafından fark edilemediklerini duymuştum.. ?
emresener
29-03-2010, 14:28
istanbulda da Yeşilköyden havalanına giden yeni yolda tam viraja koyuyolar ;)
bde flyinn den beşyola giderken sabit hergun orda olan bi connect var:D
gecen sene antalyaya giderken 3kere radar'a girmiştim 77 harbi çok yavaş ya :( (şehirlerarası hız sınırım 70 minibüs olduğumdan)
geçmiş olsun çetin o radarı zaten çok yakın zamanlarda koyuldu oraya orası değil her yere bakmak lazım radar tabelası varmı yokmu diye. aynı yerde bende yicektim ama tabelayı gördüm ışıklardan hemen sonra :D
turkerrr
29-03-2010, 17:58
o çakma ayarsız xenonları takanların arabalarıını bağlasınlar mümkünse...
Kazamız mübarek olsun. Devletimiz bize sahip çıkıyor :P
bende geçen gün havalimanı yolunda 96 km hız ile 270 yedim
bi de maslak yolunu bitirip istinye ye dogru inerken hep radar oluyo ordaki polise sormuştum 77 ile 92 arası hızlarda ceza daha az diye biliyorum 130 tl civarı
51/2-a cezası 130 tl
51/2-b cezası 270 tl 15 gün içinde 202.50 tl %25 indirim oluyo
tekrardan geçmiş olsun
aynı yolda bende ceza yedim direkt telsizden anons vee yolun ortasına 1 polis . . .
yahu bu cezayı ödemesek ne olur :D
yahu bu cezayı ödemesek ne olur :D
güzel bi soru benimde geçen seneden var bi tane %15 hala internette görünmüyor :D
sariyer hacıosmanda bu ara çok sık var radar.Son anda farkedip yavaşlamştm arkadaşm girdi malesef yazdılar 2hafta sonra gördüü halde yavaş gittiği halde gene yazdılar:D
recepserkan43
29-03-2010, 23:16
ankara için konuşuyorum istanbul yolunda tüm şeritleri kaplayarak 70km hızla gitsek ulustan optimuma kadar istanbul yolu boyunca basına da haber versek ama arabaların stock olması gerekiyor bahaneleri olmadan aslında güzel olur hem de yasal
aman odeyin cezayı odememezlik yapmayın benm 2 tane odemedgm radar cezam var bakalım noolcak.kuzenime gecen gun icradan gelmişler 2 adet 55 tl lik yani=110 tl lik ceza 690 tl olarak geri donmus.1 hafta içinde odemezseniz 7 gun ila 3 ay arası hapis cezası denmiş.bide askerdeydi kuzenim.direk odemek zorunda kaldılar...sonra aldıgım duyuma gore devlet odenmemiş cezaların hepsine kok sokturucekmiş...vergi daireleri ve adalet bakanlıgı feci sekilde devreye girmiş.bilginiz olsun
aman odeyin cezayı odememezlik yapmayın benm 2 tane odemedgm radar cezam var bakalım noolcak.kuzenime gecen gun icradan gelmişler 2 adet 55 tl lik yani=110 tl lik ceza 690 tl olarak geri donmus.1 hafta içinde odemezseniz 7 gun ila 3 ay arası hapis cezası denmiş.bide askerdeydi kuzenim.direk odemek zorunda kaldılar...sonra aldıgım duyuma gore devlet odenmemiş cezaların hepsine kok sokturucekmiş...vergi daireleri ve adalet bakanlıgı feci sekilde devreye girmiş.bilginiz olsun
iyi bakalım para verilecekler sırasına ekleyeyim onu da
geçmiş olsun çetin o radarı zaten çok yakın zamanlarda koyuldu oraya orası değil her yere bakmak lazım radar tabelası varmı yokmu diye. aynı yerde bende yicektim ama tabelayı gördüm ışıklardan hemen sonra :D
o tabelayı ben de gördüm combo ama direk " ya uff ne radarı be " demiştim.. 3ün1i olarak geri döndü o laf :D
ama ben bu memurlara bana bi alt cezadan yazın demiştim adamlarda yok kamera bik bik etmişlerdi bak ne güzel 130 ile yırtacakmışız isteseler.
devil_berk22
30-03-2010, 00:46
g.olsun istanbulda ne zaman başlıcak bakalım bu uygulamalar
trafik cezası en fazla 2 katına kadar faiz işleyebiliyor diye biliyorum???
turkerrr
30-03-2010, 13:50
trafik cezası en fazla 2 katına kadar faiz işleyebiliyor diye biliyorum???
evet iki katını geçmiyor ama 690 içinde icra masraflarıda vardır sanırım