PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : e46 Bmw Anahtar Sorunu?

lucky Jackal
31-03-2010, 16:21
arkadaşlar yeni aldığım aracımın anahtarı uzaktan çekmiyor,yani 1 metre kadar dibine giricem ancak o zaman açıyor veya kilitliyor kapıları,bagajı hele ağzına sokuyorum resmen o zaman açıyor.Yabancı forumları falan araştırdım şarj edilebilir pil varmış üzerinde ve kontağa takıldığı anda şarj ediyormuş ama sanırım benimkinin ömrü bitmiş artık,şarj falan kar etmiyor.Yine araştırdığıma göre anahtarı kesip aynı voltajda pil takabilirsiniz sonra programlarsnız tekrar falan diyorlar ama programlama içinde 2. anahtar lazımmış o da bende yok.bunun 2. anahtar olmadan bir yöntemi var mı? veya Sizden ricam afedersiniz borusana gidipte boruyu yemeden :D özel servis veya bu anahtar işini halledecek,Ankara'da benim bu işi çözebilecek bi yer var mı?anahtarın resmini ekliyorum
http://vocc.dealerimpact.com/1/5970/images/Content/Service%20photos/A0041347.jpg

Tuner
31-03-2010, 16:25
Enterasan o kadar BMW kullandım aynı anahtara sahip ilk defa duyuyuyorum

lucky Jackal
31-03-2010, 16:28
Enterasan o kadar BMW kullandım aynı anahtara sahip ilk defa duyuyuyorumwalla ne biliyim bende anlamadım,forumlarda falan görünce oluyomuş demekki böyle dedim

tazmaniac
31-03-2010, 17:51
ankarayi bilmiyorum ama izmirde 6. sanayide hertur anahtar ve kilit isinizi cozebilen biyer biliyorum,yani buca sanatkarlar sitesi diye geciyor otokent in karsi sitesinde,benim merkezi kilitte sorun cikmisti hallettiler hicte BORUsan montajina gerenk kalmadi ;p

TarikS
31-03-2010, 18:17
kullanim kitapcigina baktiniz mi pil degisimi yapiliyorsa anahtarin icini nasil acacaginizi gosterir.. belki kendiniz de halledebilirsiniz

lucky Jackal
31-03-2010, 18:26
kullanim kitapcigina baktiniz mi pil degisimi yapiliyorsa anahtarin icini nasil acacaginizi gosterir.. belki kendiniz de halledebilirsiniz
kitapçık var baktım ama orda da pilin şarjlı pil olduğu,kontaktan aldığı güç ile şarj olduğunu yazıyor.zaten dedğim gibi yabancı forumlardada bilgi bu yönde birisi kesip çıkarmış yeni pil takmış tekrar programlamış falan ama ben beceremem öle şeyleri birde yedek anahtar yok elimde.

Caesar
31-03-2010, 18:46
Anahtar kesilmeden açılmaz. Kesip açan mevcut ama anahtar sonradan çok tipsiz duruyor. Anahtarın şarjı ile alakası yok. Şarjı biterse tamamen kesilir açılıp kapanması. Alıcı ile alakalı bir problem olabilir.

lucky Jackal
31-03-2010, 18:54
Anahtar kesilmeden açılmaz. Kesip açan mevcut ama anahtar sonradan çok tipsiz duruyor. Anahtarın şarjı ile alakası yok. Şarjı biterse tamamen kesilir açılıp kapanması. Alıcı ile alakalı bir problem olabilir.nerededir hocam bu alıcı onu biliyor msun? birde bu anahtar değişim olayına 250$ istiyormuş BORUsan:)

maxpower
31-03-2010, 18:56
şaşmazda şimşek bmw, nejdet ustaya gidin yardımcı olurlar

Caesar
31-03-2010, 18:56
Cabriolarda dikiz aynanın hemen altında kırmızı plastiğin içerisinde oluyor. Coupede de aynı olması lazım.

lucky Jackal
31-03-2010, 19:01
Cabriolarda dikiz aynanın hemen altında kırmızı plastiğin içerisinde oluyor. Coupede de aynı olması lazım.:beuj::beuj:yarın bi kurcalim biraz o zaman

maskaran
02-04-2010, 18:35
05325576877 beyinci mustafa şaşmaz anahtar konusunda uzman :D