Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 Minik kedi yavrusuna yuva aranıyor
Arkadaşlar 2 gün önce doğum yaptı anneleri ama bakmıyorlar ben kız arkadaşımla biberonla beslemeye çalışıyoruz ama eğer yaşarlarsa gözleri açılana kadar bakabileceğim sonra sokağa geri bırakıcam ***** köpeğim var ve pek kedilerle arası yok gözleri açılıp kendilerine geldikten sonra sahiplenmek isteyenlere verebilirim İstanbul içi zaten çok ufaklar başka şehre gönderemem gelip alıcak olan varsa bakabilirseniz istediğiniz yere götürebilirsiniz.
Çevrenize de haber verin almak isteyenler olabilir dediğim gibi evde bakamıycam gözleri açılınca sokağa geri bırakacağım
http://i43.tinypic.com/o01hr7.jpg
http://i44.tinypic.com/20hr8sk.jpg
http://i41.tinypic.com/2e15388.jpg
http://i40.tinypic.com/fype3b.jpg
Resimleri
http://www.facebook.com/album.php?aid=168511&id=701555979&l=e9f924340e
kanka masrafı bana aıt sen bak gerı kalanınıı ben getırıcem sana
yeterkı sokaga atmaa yatagından su kabına kadar alırım ben ama anaları arıyordur onlarıı bılgın olsunn
yeterkı sokaga atmaa yatagından su kabına kadar alırım ben ama anaları arıyordur onlarıı bılgın olsunn
Aramıyor be kardeşim anasıda şuan evin bahçesinde suratlarına bile bakmıyor sorunum para pul değil kanka benim köpek sorun kedileri hiç sevmiyor o yüzden yoksa o kadar baktıktan sonra bende bırakmak istemem sokağa hoş sokak dediğim bahçeye bırakıcam yine ben bakıcam ama evde olmayacaklar bahçede 8-9 kediye birden bakıyoruz binadaki bir teyzeyle beraber.
diğer ikisi gayet güzel yiyir birtanesinde takıldık yemek yemiyor diğer ikisini kurtardık ama birtanesi zorluyacak bizi
ev ahalisi ile konusup yarın haber vereceğim.
Tamam Kardeşim haber bekliyorum
yakın bi yer olsa birini almıştım bile :(
dragstar
05-04-2010, 23:04
2 tane kedi besledim evde ama artık ailem istemiyor yazlıkta besliyorduma inşallah değerini kıymetini bilecek birilerine gider
Aramıyor be kardeşim anasıda şuan evin bahçesinde suratlarına bile bakmıyor sorunum para pul değil kanka benim köpek sorun kedileri hiç sevmiyor o yüzden yoksa o kadar baktıktan sonra bende bırakmak istemem sokağa hoş sokak dediğim bahçeye bırakıcam yine ben bakıcam ama evde olmayacaklar bahçede 8-9 kediye birden bakıyoruz binadaki bir teyzeyle beraber.
diğer ikisi gayet güzel yiyir birtanesinde takıldık yemek yemiyor diğer ikisini kurtardık ama birtanesi zorluyacak bizi
kanka ben alıırm almasında bende cok kedı var rahat bırakmazlar ondan dolayı cekınıyurm
Kerem haber vereceğim sana. Bizimki çok yanlız kaldı kardeş gelse olabilir.
Tamam Tayfunum haber bekliyorum güncel Sabaha kadar uyutmadı haylazlar :D
crazydog
06-04-2010, 14:01
walla kerem evdeki çatlak olmasa hepsini alırdım ama kesin ev birbirine girer annemde hepimizi kapı dışarı yapar :D aklımda ama bebişler isteyen olursa yönlendiricem sana
Kerem ayda bir hat değiştirme kardeşim bunalrın en az 2 ay anne sütü içmesi lazım.
Kerem ayda bir hat değiştirme kardeşim bunalrın en az 2 ay anne sütü içmesi lazım.
Biliyorum kanka 2 ay Anne sütü içmesi gerektiğini az önce anneyi yine eve aldım yok yüz vermiyor kokluyor sonra gidiyor zorla yatırdım bebekleri koydum bu seferde pati atıp tırmalamaya çalışıyor namuzsuz emzirmiyor ne yapayım sokağa bu halde bıraksam 1 gece yaşamıyacaklar. pm den telefonu atıyorum
crazydog
06-04-2010, 15:24
Biliyorum kanka 2 ay Anne sütü içmesi gerektiğini az önce anneyi yine eve aldım yok yüz vermiyor kokluyor sonra gidiyor zorla yatırdım bebekleri koydum bu seferde pati atıp tırmalamaya çalışıyor namuzsuz emzirmiyor ne yapayım sokağa bu halde bıraksam 1 gece yaşamıyacaklar. pm den telefonu atıyorum
koli bandıyla yere yapıştır anneyi patileride bağla :D
işin zor valla ya kerem yapabileceğimiz bişe olursa burdan yazarsın zaten:icon_tup:
ulen ben oyle annenınn :D
hayvanlar aleminde de böyle anneler mevcut demek...
umarım en kısa zamanda bulursun yeni sahiplerini.
ben almak ısterım ama benımkıler rahat bırakmıcak :)
koli bandıyla yere yapıştır anneyi patileride bağla :D
işin zor valla ya kerem yapabileceğimiz bişe olursa burdan yazarsın zaten:icon_tup:
Aynen öyle bir de benim gibi sesizliği seven bir adam için :) sabahdan beri mıy mıy mıy ama çok şeker namussuzlar :)
Yapabileceğimiz en güzel şey kısmet olursa yuvanlandırmak yoksa Allaha şükür bir eksiğimiz yok bugün internette araştırdım kedi anne sütleride varmış gidip onlarda alıcam akşam. 1 tanesi yırttı paçayı o diğerlerine göre daha iri ve tek göz açık biri %50 iyi duruyor ama bir tanesi kötü durumda emmeyi bile bilmiyor hayırlısı bakalım
hayvanlar aleminde de böyle anneler mevcut demek...
umarım en kısa zamanda bulursun yeni sahiplerini.
sorun binadaki kadınlardan biri yavrular bodrumdayken hepsini eline alıp bahçeye atmış başka koku karışıncada annesi bakmaz kediye anneninde bir suçu yok aslında dingilin teki yüzünden uğraşıyoruz hayvanların hayatı tehlikeye girdi :mad:
sorun binadaki kadınlardan biri yavrular bodrumdayken hepsini eline alıp bahçeye atmış başka koku karışıncada annesi bakmaz kediye anneninde bir suçu yok aslında dingilin teki yüzünden uğraşıyoruz hayvanların hayatı tehlikeye girdi :mad:
psikopat mı o kadın! ne entresan insanlar vr yaa ...
izdivaç programınamı cıkarsak napsak yaw:D:D:D
umarım saglıklı yasıycakları bıyer ve ıyı bakıcak bırılerını bulursun ;)
psikopat mı o kadın! ne entresan insanlar vr yaa ...
Kadın değilde erkek olsaydı esas piskopatlığı ben ona gösterecektim.
Kadın değilde erkek olsaydı esas piskopatlığı ben ona gösterecektim.
sen yaparsın inanırım :D
neyse umarım en kısa sürede bulursun
İnşallah çekirge kısmet bakalım
SekoLive
06-04-2010, 15:42
kerem ben olsam apartmandaki teyzeye kitlemiştim kedileri al sen emizr yada bişi yap diye...
kerem ben olsam apartmandaki teyzeye kitlemiştim kedileri al sen emizr yada bişi yap diye...
Ya moruk çok kavga ettik ama kadını bir görsen kendine hayrı yok lanet olsun dedim bırakın ölsün diyor çok varmış zaten apartmanda :mad:
kanka kadının numarası bulsana bana ben ne yapıcagımı ıyı bılıyurm :D
Ben alabilirim birini ama evde durmuyorum, bü kadar küçüklükte yanlız bırakılmazlar evde de.
dostlara haber verdim, yine de birşeyler yaparız :)
Zaten şuan bende vermem en kötü kuru mama yiyene kadar bendeler o konuyuda belirtiyim.
Anne kediyi 1 gece evinde misafir et bence daha önce ben bu yolu denemiştim başarılı olmuştum. biraz zordur ama bence denemeye değer. anneyi rahat yatabileceği bir karton kutunun içine evde kullanılmayan bir havlu sererek yatır mümkün olduğu kadar uzun bir süre. bu süre zarfında o kedi orda yatsın diye türlü türlü maymunluklar yapıyorsunuz ama başarılı olursa yaptıklarına değer. kedi orada uyuyup bir süre yatınca kokusu siner. bunun ardınada yavruları o kutunun içinde yatırki annenin kokusu onlara geçsin. totalde 1-1.5 gün zarfında (annenin yatması, yavruların yatmasıyla birlikte) anne tekrar yavrulara bakabilir. zaten anne kedi emzirmekte zorunda memelerindeki süt bir süre sonra kendisinede rahatsızlık sancı yapar. ben 2-3 kere yaptım bizim kömürlüğümüze doğum yapan kediler için başarılı olmuştum.
Anne kediyi 1 gece evinde misafir et bence daha önce ben bu yolu denemiştim başarılı olmuştum. biraz zordur ama bence denemeye değer. anneyi rahat yatabileceği bir karton kutunun içine evde kullanılmayan bir havlu sererek yatır mümkün olduğu kadar uzun bir süre. bu süre zarfında o kedi orda yatsın diye türlü türlü maymunluklar yapıyorsunuz ama başarılı olursa yaptıklarına değer. kedi orada uyuyup bir süre yatınca kokusu siner. bunun ardınada yavruları o kutunun içinde yatırki annenin kokusu onlara geçsin. totalde 1-1.5 gün zarfında (annenin yatması, yavruların yatmasıyla birlikte) anne tekrar yavrulara bakabilir. zaten anne kedi emzirmekte zorunda memelerindeki süt bir süre sonra kendisinede rahatsızlık sancı yapar. ben 2-3 kere yaptım bizim kömürlüğümüze doğum yapan kediler için başarılı olmuştum.
Hımmm mantığı anladım akşam kız arkadaşımda gelsin deniyeceğim bunu kardeşim saol bilgi için
Hımmm mantığı anladım akşam kız arkadaşımda gelsin deniyeceğim bunu kardeşim saol bilgi için
Ne demek. yavrucaklara bişey olmasın yeter. Bende kedisiz evde hiç bulunmadım doğdum doğalı kedili evdeyimdir ki şuan bile evimde 4 kedim var. şirkette 2 tane kedim var. kurumsal bir renault bayisinde çalışmama rağmen kedi bakıyorum. kedi bizde hastalık seviyesinin üzerinde. :)
Ne demek. yavrucaklara bişey olmasın yeter. Bende kedisiz evde hiç bulunmadım doğdum doğalı kedili evdeyimdir ki şuan bile evimde 4 kedim var. şirkette 2 tane kedim var. kurumsal bir renault bayisinde çalışmama rağmen kedi bakıyorum. kedi bizde hastalık seviyesinin üzerinde. :)
Bende bütün hayvanlar herkes derya keşke loto çıksada onu alsam bunu alsam bana çıksa yaptırıcağım hayvan barınağının bile projelerini çizdim bekliyorum inşallah birşey olmayacak uğraşıyoruz işte.
inşallah VTEC® in verdiği fikir işe yarar.çok küçükler çünki daha,annelerine ihtiyaçları var:o özellikle beslenemeyen bi tanesi için.o ne durumda şu anda?
5 dk kadar oluyor şükür oda yemeğe başladı doyurdum karınlarını şimdi uyuyorlar birbirlerine sarılıp :)
valla yine üstlerini bir havlu ile ört sıcak tut mutlaka. hatta sana başka bir fikir vereyim 2 tane 500ml lik pet şişe içine sıcak su koy nasıl ayarlarsın bilmem ama sıcaklığı ben kaynamaya yakın suyu 2 tane ped şişe içerisine koyuyordum dikdörtgen kutu içerisine bir sağa bir sola petleri koyup üzerine havlu örtüp oluşan boşluğa yavruları koyuyordum 2-3 saatte bir suları ısıtıp tekrar koyuyordum. yavruların bedenleri normalden daha sıcak olmalı, anneleri normalde bunu sağlayabiliyor ama annesiz olunca sıkıntı doğuyor. sıcak olması daha rahat hazım sağlıyor yavrulara hele sen inek sütü veriyorsan ki zannediyorum 3 te 1 sulandırarak veriyorsundur, inek sütü daha çok gaz yapacağından daha rahatsız eder yavruları. sıcak durmaları bı rahatsız olma durumunu azaltır.
Bilmiyorum anlatmam salaklıkmı olur sende hayvan besliyormussun ama bilirsin herhalde günde 2-3 kere çiş kontrolünü mutlaka yap. pamukla popolarını silerek :)
abi sordum da pek yanaşmadı annem, ikna edebilirsem haber vericem
abi sordum da pek yanaşmadı annem, ikna edebilirsem haber vericem
Tamam kardeşim haber bekliyorum senden
valla yine üstlerini bir havlu ile ört sıcak tut mutlaka. hatta sana başka bir fikir vereyim 2 tane 500ml lik pet şişe içine sıcak su koy nasıl ayarlarsın bilmem ama sıcaklığı ben kaynamaya yakın suyu 2 tane ped şişe içerisine koyuyordum dikdörtgen kutu içerisine bir sağa bir sola petleri koyup üzerine havlu örtüp oluşan boşluğa yavruları koyuyordum 2-3 saatte bir suları ısıtıp tekrar koyuyordum. yavruların bedenleri normalden daha sıcak olmalı, anneleri normalde bunu sağlayabiliyor ama annesiz olunca sıkıntı doğuyor. sıcak olması daha rahat hazım sağlıyor yavrulara hele sen inek sütü veriyorsan ki zannediyorum 3 te 1 sulandırarak veriyorsundur, inek sütü daha çok gaz yapacağından daha rahatsız eder yavruları. sıcak durmaları bı rahatsız olma durumunu azaltır.
Bilmiyorum anlatmam salaklıkmı olur sende hayvan besliyormussun ama bilirsin herhalde günde 2-3 kere çiş kontrolünü mutlaka yap. pamukla popolarını silerek :)
Bu yöntemden sonra Melii de bendeydi aklına sıcak su torbası geldi yarın getireyim dedi ama evde var onu komple kaynar su ile doldurduk bulundukları plastik kapın altına koyup iyice sardık vucut sıcaklıklar gayet iyi oldu sıcacık uyudular hemen şimdi yine karınlarını doyuruyoruz maşallah palazlanıp büyüyecekler gibi İnşallah :)
Ne salaklığı kardeşim Allah razı olsun fikirler verdin ben alt kontrolünü düşünmemiştim ama kız arkadaşım popolarını silmeyi falan yaptı yazıyı okutmadan önce :)
serefsızler cok tatlı :) ama sıcak su olayı bayagı bır ıse yaradıı guzel taktık :)
Tamam kardeşim haber bekliyorum senden
Bu yöntemden sonra Melii de bendeydi aklına sıcak su torbası geldi yarın getireyim dedi ama evde var onu komple kaynar su ile doldurduk bulundukları plastik kapın altına koyup iyice sardık vucut sıcaklıklar gayet iyi oldu sıcacık uyudular hemen şimdi yine karınlarını doyuruyoruz maşallah palazlanıp büyüyecekler gibi İnşallah :)
Ne salaklığı kardeşim Allah razı olsun fikirler verdin ben alt kontrolünü düşünmemiştim ama kız arkadaşım popolarını silmeyi falan yaptı yazıyı okutmadan önce :)
ne bileyim sende dedin ya köpek falan besliyorum kedi besliyorum biliyorsundur diye düşündüm ukalalık yapmış olmak istemedim. yavrucaklar büyüsün ölmesinde aklımdan geçen tek o.
ne bileyim sende dedin ya köpek falan besliyorum kedi besliyorum biliyorsundur diye düşündüm ukalalık yapmış olmak istemedim. yavrucaklar büyüsün ölmesinde aklımdan geçen tek o.
Köpek konusunda bilgim sınırsız ama bu ilk kedi deneyimim oldu kafandan her işe arıza başladığım için 2-3 aylık alır bakar ben direk günlükten başladım Allah sonumuzu hayretsin ama iyi durumdalar şimdi onların karnını doyurucam :D
AhmetKadir
07-04-2010, 22:10
VtecR cok guzel acıklamıs her seyı :)
gecenlerde sezeryan ıle dogum yaptırdık bir kedıye, tahmınımız vagınal dogum olmadıgı ıcın anne sevemedı yavrularını ve ılk gun hıc ılgılenmedı. aynı yerde barındırdık, ertesı gun baktık yavrular emmeye basladı. sımdı de masallah cok saglıklı oldular.
yavrulara sahıp bulamazsanız Veterıner Klınıklerını zıyaret edıp oralara bırakabılırsınız sahıplendırmek amacıyla. benım calıstıgım klınıgın gırıs katında bı kedı kafesımız bulunur ve hızlı bı kedı trafıgı yasanır:) gelen 2gun kalmadan goturur bırılerı ;) ayrıca klınıklere gelen kısıler hayvan sever olacagı ıcın buyuk ıhtımalle gozunuzun arkada kalmayacagı kısıler sahıplenmıs olur ;)
dun aksam uzerı yavrulardan bır tanesı vefat ettı uzuldumm ...
dun aksam uzerı yavrulardan bır tanesı vefat ettı uzuldumm ...
hadi yaa, hangisi idi?
Evet üzeri sarılı olanın kaybettik :(
Haydaa nasıl olur yaa :( Çok üzüldüm şidmi moralim alt üst oldu...
Aynen kardeşim ama elden ne gelir şimdi diğerlerine iyice odaklandık
Gömebildinmi bari? mümkün olduğu kadar derine göm vede toprak atmadan önce üzerine taş parçaları koy. yoksa başka kediler açabilir ve hiç istemediğin bir sahne gözünün önüne gelebilir.
Gerçekten çok üzüldüm bende :( Umarım diğerleri sağlıklı yaşar.
Gömebildinmi bari? mümkün olduğu kadar derine göm vede toprak atmadan önce üzerine taş parçaları koy. yoksa başka kediler açabilir ve hiç istemediğin bir sahne gözünün önüne gelebilir.
gömdük evet açıcaklarını sanmıyorum üzerine toprağın üzerinede büyük taş parçaları koydum.
gömdük evet açıcaklarını sanmıyorum üzerine toprağın üzerinede büyük taş parçaları koydum.
dıgerlerın son durumuu nedır kanka ?
işin en kötü kısmı o zaten onlarca defa yapmışımdır ama hala alışamadım.:(
Diğerleri iyi ama az önce dört kardeş olduklarını öğrendik bir tanesi bina içinde ölmüş şuan çok sinirliyim kız arkadaşım bütün komşularla kavga ediyor
ölen su süt emmeye geç baslıyanmıydı
off içim acıdı valla çok üzüldüm :( benimde bir kedim var, umarım yaşatabilirsiniz geri kalanları ama anne sütü içmeleri şart :(
ölen su süt emmeye geç baslıyanmıydı
normalde hepsı ıcıyordu ama zayıf olanı gıttı dayanamadı yanıı