Orijinalini görmek için tıklayınız : Eriador Kaan geçmiş olsun
Tholl-ga
27-04-2010, 10:22
Dün akşam bi haber aldım çöktüm.
arabayla giderken yaban geyigi yola fırlamıs.parmakları kolu 2 bacağı kırıkmış biri biraz kötüymüş bacağından ameliyet 10 saat felan sürmüş.kardeşi sarper cuma yanına gidiyormuş.
Dualarımız seninle kaan bir an evvel sağlığına kavuşman dileğimle...
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Boost Up
27-04-2010, 10:23
Hadi yaaa, büyük geçmiş olsun:(
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.. :(
Geçmiş olsun , bir an önce düzelir inşallah.
SOMEONESPECIAL
27-04-2010, 10:24
Geçmiş olsun... Zor bir durum... Umarım yanında olabilecek birileri vardır :confused:
oralarda da geyik sıkıntısı gerçekten kötü, çok geçmiş olsun, acil şifalar....
Çok üzüldüm Kaan allah acil şifalar versin hay allahım yarabbim ya.
Bulut Y.
27-04-2010, 10:27
çok çok geçmiş olsun büyük talihsizlik acil şifalar dilerim..
geçmiş olsun acil şifalar
geçmiş olsun kaan kardeş...
çok çok geçmiş olsun hakikaten büyük talihsizlik off
cengiz üngör
27-04-2010, 10:28
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...
SekoLive
27-04-2010, 10:29
Çook geçmiş olsn be :( talihsizliğinde bu kadarı...
ilkay325i
27-04-2010, 10:29
Geçmiş Olsun Allah Acil Şifalar Versin...
Gecmıs Olsun Allah Acıl Sıfalar VErsın:(
Geçmiş olsun... Zor bir durum... Umarım yanında olabilecek birileri vardır :confused:
Oraya giden herkez döndü bir tek kaan kalmıştı. Yanında orada tanıştığı beraber çalıştığı bi yabancı arkadaşı varmış arkadaşlar telefonda sesini duyduk kötü diildi akşam hayati tehlikesi vardı ilk ameliyat 7 saat sürdü sonra tehlikeyi atlattı diğer ayağı için 2. ameliyata girdi ondanda çıktı el parmaklarıda kırıkmış ayrıntıları akşama tekrar alacağız haberdar ederim hepiniz sarper vizeyi hallediyor bugün cuma gidicek sizlere haber veririm allah yardımcısı olsun. Allah hepimizi korusun...
http://pic1.resimupload.com/r10/resim_770896122.jpg
Maxiboost
27-04-2010, 10:33
nası yaa :( geçmiş olsun işallah biran önce iyileşir...
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşAllah
Inşlh çabucak iyileşir geçmiş olsun
talihsiz kaza allah yardımcısı olsun geçmiş olsun
Allah korusun. Tez şifalara kavuşur inşallah.
ooww geçmiş olsun adaş üzüldüm çok yaw allah acil şifalar versin
Day Walker
27-04-2010, 10:35
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim :(
mgnPower
27-04-2010, 10:35
nerede kaan ? haftaya pazar gidiyorum bende.
GökhanAk
27-04-2010, 10:39
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin..
ulasoztas1
27-04-2010, 10:39
çok geçmiş olsun acil şifalar...
nerede kaan ? haftaya pazar gidiyorum bende.
Orlando Regional Medical Center
hddsheriff
27-04-2010, 10:41
geçmiş olsun , acil şifalar...
By_HaNNibaLL
27-04-2010, 10:41
geçmiş Olsun büyük talihsizlik gercekten
gokhan07
27-04-2010, 10:42
geçmiş olsun.
B.Aktepe
27-04-2010, 10:42
büyük geçmiş olsun. tt ailesi olarak yanındayız.
nitrO_Oxide
27-04-2010, 10:44
geçmiş olsun acil şifalar :(
D16inside
27-04-2010, 10:45
büyük geçmiş olsun.
crazydog
27-04-2010, 10:46
geçmiş olsun acil şifalar.
allah acil şifalar versin
akbaba78
27-04-2010, 10:48
gecmis olsun:(
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin....
BMK TypeR
27-04-2010, 10:51
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin,
sportinger
27-04-2010, 10:51
Allah acil şifalar versin. geçmiş olsun...
Geçmiş olsun acil şifalar
Ahmet Saraçoğlu
27-04-2010, 11:04
büyük geçmiş olsun , allah acil şifalar versin
çok geçmiş olsun kardesım allah acil şifalar versin
YavuzNaz
27-04-2010, 11:14
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin umarım en kısa zamanda düzelir.
geçmiş olsun insallah bişe yoktur
Geçmiş olsun kaanım Allah acil şifalar versin
Absinthé
27-04-2010, 11:17
çok geçmiş olsun yaa.. Banada okan az önce telefonla söyledi üzüldüm
mgnPower
27-04-2010, 11:19
Orlando Regional Medical Center
telefonu varmi ulasabilecegimiz ? hastanenin degil ama oranin telefonu bendede var.
caglarcb
27-04-2010, 11:20
Allah(c.c) acil şifalar versin, geçmiş olsun. :(
geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah
EMRE-5843
27-04-2010, 11:28
Acil şifalar:(
Allah acil şifalar versin
cok buyuk gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda ıyılesırsın kaan....
tuner faruk
27-04-2010, 11:35
Çok geçmiş olsun:(
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
Fatih Kavak
27-04-2010, 11:47
Çok geçmiş olsun Allah'ım acil şifalar versin inş. en kısa zamanda eski sağlına kavuşur
::ZaFeR::
27-04-2010, 11:50
Geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin tez zamanda :(
acil sifalar dilerim, cok gecmis olsun umarim kisa surede toparlanir..
dragstar
27-04-2010, 11:53
geçmiş olsun allah acil şifalar versin
:( cok gecmıs olsun yaa tek basına napıcak sımdı orda
cok geçmiş olsun acil şifalar en kısa zamanda eski sağlığına kavusmasını dilerim :(
coolvtec
27-04-2010, 12:13
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
PPR engineering
27-04-2010, 12:14
geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin...
Geçmiş olsun, bir an önce iyileşirsin umarım..
Sefa_vts
27-04-2010, 12:19
Umarım bir an önce sorunsuz sıkıntısız ayağa kalkarsın kaan.. Şok oldum..
Allah cc yardım etsin canım kardeşime.
çok büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin :(
Çok geçmiş olsun kardeşim,Allah acil şifalar versin. :(
TolgaEsentepe
27-04-2010, 12:27
Geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda iyileşir.. Talihsiz bir durum ya..
VTec_king
27-04-2010, 12:28
çok geçmiş olsun :(
ahmetbaha-drs
27-04-2010, 12:32
Allah yardımcısı olsun Kaan kardeşimizin,inşallah en kısa zamanda iyileşir ve sağlığına kavuşur:(:(
PROMINENT
27-04-2010, 12:32
çok üzüldüm ya..çok geçmiş olsun umarım bir an önce toparlar kendini..
vay beee gecmiş olsun kaancım....
Viper_Si
27-04-2010, 12:38
Geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Sierra Rs
27-04-2010, 12:54
Allah acil şifalar versin inşallah..
Buğra A.
27-04-2010, 12:58
Büyük geçmiş olsun ya :(
Mechanix
27-04-2010, 12:59
Kaan naaptın ya , geçmiş olsun . . .
SULTANOGLU
27-04-2010, 13:00
büyük geçmiş olsun
Allah yardımcısı olsun...
ahmet3425
27-04-2010, 13:05
talihsizliğin bu kadarı cok gecmis olsun kaan insallah en kısa surede eski sağlığına kavusursun allah yar ve yardımcın olsun :(
Kaan büyük geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar dilerim.
Of of of ya o ne talihsiz bir olay . Acil şifalar dilerm :S
çok büyük geçmiş olsun :o
geçmiş olsun allah acil şifalar versin
geçmiş olsun :( allah yardımcınız olsun ...
çok geçmiş olsun :(allah acil şifa versin:(
:( Allah acil şifalar versin..
büyük geçmiş olsun allah acil şifalar versin.
emre yeşil
27-04-2010, 13:52
Kardeşim geçmiş olsun inşallah kısa sürede toparlanırsın ALLAH acil şifalar versin.
cok gecms olsn kaanim en yakin zamanda sagligina kavusursun insallah.
çok geçmiş olsun. Yurtdışında olması ayrı bir zorluk sevenleri için...
:eek:
şok oldum Kaanım çok geçmiş olsun . Allah acil şifalar versin biran önce
Geçmiş olsun, Allah Acil şifalar versin. :(
cok gecmıs olsun allah acıl sifalar versnn
Armageddon
27-04-2010, 14:06
buyuk gecmis olsun :(
orhansah
27-04-2010, 14:12
acil şifalar dilerim :(
CallMeInsane
27-04-2010, 14:13
olaya bak buyuk geçmiş olsun acil şifalar
:(
Acil şifalar çok geçmiş olsun
VolcanoS
27-04-2010, 14:27
Gerçekten oralarda geyik büyük bir problem, yollarda büyük sıkıntılara yol açabiliyorlar. Büyük geçmiş olsun umarım en yakın zamanda sıhatine kavuşur...
Shadow_Dancer
27-04-2010, 14:48
Kardesim buyuk gecmis olsun dualarimiz seninle
Gecmiş olsun, acil şifalar..
Geçmiş oLsun Umarım Yakın Zamanda Sağlığına Kavuşursun..
Gokhan43
27-04-2010, 15:05
Çok geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin..
Gecmıs olsun allah acıl sıfalar versın
Büyük geçmiş olsun, habersiz bırakmayın bizi
varmi ulaşan telden fln son durum nedirki ?
ben annesiyle ve kardeşiyle konuştum hayati bir tehlikesi kalmamış dediler .Sarper(kardeşi) vize islemlerine ugrasıyor gitmek için en kısa sürede
Kaanımıza cok gecmis olsun, tam da TR gelecek diye düsünürken bu talihsiz kaza cok kötü oldu :(
Allah korumus da iyiymis su an, insallah en kısa zamanda saglıgına kavusur biz de kaana kavusuruz.
Dün aksam telefonda yazlıktan metin aramıs saat gec diye arayamadım da geri demekki bu mevzudanmıs.
geçmiş olsun kaan işallah bıran önce duzelırsın acıl sıflar dılıyorum
Metin aksam kaanlara gidecekmis, kaana ulasabilecegimiz direk bi numara, hastane nosu odası vs herhangi bir numara alırsa buraya yazacak, ararız biz de.
Su an durumu iyiymis.
M_PROJECT
27-04-2010, 16:53
az once konustum sesi baya yorgun geliyor , yaninda bir tanidigi varmis suan 6 saatlik ameliyat gecirmis iki bacagi kirikmis . ulasmak isteyen olursa
001 407 715 24 19 cep telefonu
Eyvallah mustafam bu süper oldu ;)
mustafa-u
27-04-2010, 16:56
geçmiş olun...acil şifalar diliyorum...
Cok gecmis olsun Allah acil siflar versin...
Aradım konustum simdi, fazla uzun tutmadım sonucta ameliyattan cıkmıs yorgun...
Biraz da moral bozuklugu var kırıklardan dolayı, umarım en kısa zamanda iyilesir.
Allah bize bagısladı ya, gerisi kolay...
saygın86
27-04-2010, 17:00
çok büyük geçmiş olsun acil sifalar
by_hayali
27-04-2010, 17:00
Çok geçmiş olsun kardeşim :(
Çok Geçmiş Olsun.
Allah Acil Şifalar Versin.
gecmıs olsun talıhsız bır olay umarım en kısa surede ıyılesır.
çok üzüldüm geçmiş olsun allah acil şifalar versin.......
DoDo_hamann
27-04-2010, 17:52
Allah beterinden saklasın çok üzücü, geçmiş olsun.
gokhan035
27-04-2010, 18:12
büyük geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda iyileşir
Cok gecmiş olsun acil şifa diliyorum
Ferhat_V
27-04-2010, 18:34
geçmiş olsun Kaan acil şifalar..:S
Vtec-SEDAN
27-04-2010, 18:58
az evvel cepten konuştum biraz moral bozukluğu olsa da sesi iyi geldi bana.. yavaş yavaş düzelecek *****..
geçmiş olsun burdan da kankacım
çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
cook cok gecmıs olsun en kısa zamanda saglıgına kavusur ınsallah
buyuk gecmis olsun , en kisa surede iyilesir umarim
Yaaa cook gecmis olsunyaa,ah be kardesim..pefff
Low-Rider
27-04-2010, 20:01
haydee :s kardeşim çok geçmiş olsun
Büyük geçmiş olsun kaan acil şifalar diliyorum..
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin....
gecmis olsun Kaan, Allah yardimcin olsun
Neyin nerde ne zaman olacağı hiç belli olmuyo,çok geçmiş olsun..kalıcı bi rahatsızlık olmaz inş
Murat Süslü
27-04-2010, 22:14
büyük geçmiş olsun
Arkadaşlar babası ile baya bi oturduk. Bir çoğunuz konuşmuş ve burda yazmış. Evet biraz üzgün bende konuştum. Dediğim gibi babasıyla oturduk baya bi konuştuk, kendisi bişeyleri soylemiyor dedi bana. yanında onu Usa ya gotüren aracı kişi var ibrahim. o ilgileniyor bi çok şeyle, onada hastane yetkilileri soylemiyor herşeyi, aileden biri şart diyorlarmış, cuma sarper gidince bi çok şey belli olacak durumu ile ilgili laptopunuda vericek kaana allaha duadan başka birşey yok yapacak şuan umalımki iyi haberler gelsin. Geyik çıkınca direksiyonu kırıp ormana dalmış motor nerdeyse kucağına kadar gelmiş arkadaşlar kendindeki hasarda bu yüzden geyiği iyiki oldurmedin yoksa işin daha zor olurdu demişler bu ne adalettir a.q. Organlarını bağışlamış bizim hıyar orada ehliyet alırken hatta oranın sitemine gore dinine gore din adamıda geliyormuş tehlikeli isen kaanada imam gelmiş başına olurse die ( allah korusun ) ilgilenmeyip mudahale etmeyip bırakabilirlerdi kurtaramadık derlerdi die düşünüyorum dedi babası, çünkü yalnız ve ailesi burda yok bunların hepsini biliyorlardı demiş ibrahim. organ hastası ve organ arayan çok fazla insan var burda demiş. Allaha şükür allah korudu kardeşimi boyle birşeyde olmadı. Şimdilik paylaşacaklarım bunlar
Mesajı yazan arkadaşım ellerimi kullanamıyorum, hepiniz sağolun...
Mesajı yazan arkadaşım ellerimi kullanamıyorum, hepiniz sağolun...
kardeşm çok geçmiş olsn.acil şifalar.
çok geçmiş olsun dikkat et yapabileceğimiz bişey varsa söylemen yeter
Eray Yümsel
27-04-2010, 23:28
çok geçmiş olsun kaanım
brocum çok geçmiş olsun.. Allah acil şifa versin..
vay kardesım yaaaa cok gecmıss olsunnnnn:(
cok büyük gecmis olsun, acil sifalar diliyorum kaan :(
büyük geçmiş olsun.. acil şifalarr
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/28/301.jpg
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/28/303.jpg
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/28/306.jpg
ALPER-VNS
28-04-2010, 00:05
geçmiş olsun ya fotolar fena :( allah acil şifalar wersin
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.:/
dragon07
28-04-2010, 00:17
ericim geçmiş olsun .(
Çok geçmiş olsun inanılmaz üzüldüm inşallah en kısa zamanda iyileşir :(
geçmiş olsun, acil şifalar.
Vts_Power
28-04-2010, 00:41
geçmiş olsun acil şifalar :(
onursumer
28-04-2010, 01:01
çok geçmiş olsun acil şifalar ;)
Ertug_T.
28-04-2010, 01:02
allah yardımcısı olsun..büyük geçmiş olsun..
gecmiş olsun allah açil şifalar versin.......
gsi_club
28-04-2010, 01:36
çok büyük geçmis olsun.en kisa zamanda sagliginiza kavusmanizi dilerim.
VeNoM_35
28-04-2010, 01:38
geçmiş olsun kaancım.
turbo&quattro
28-04-2010, 02:48
Arkadaşlar babası ile baya bi oturduk. Bir çoğunuz konuşmuş ve burda yazmış. Evet biraz üzgün bende konuştum. Dediğim gibi babasıyla oturduk baya bi konuştuk, kendisi bişeyleri soylemiyor dedi bana. yanında onu Usa ya gotüren aracı kişi var ibrahim. o ilgileniyor bi çok şeyle, onada hastane yetkilileri soylemiyor herşeyi, aileden biri şart diyorlarmış, cuma sarper gidince bi çok şey belli olacak durumu ile ilgili laptopunuda vericek kaana allaha duadan başka birşey yok yapacak şuan umalımki iyi haberler gelsin. Geyik çıkınca direksiyonu kırıp ormana dalmış motor nerdeyse kucağına kadar gelmiş arkadaşlar kendindeki hasarda bu yüzden geyiği iyiki oldurmedin yoksa işin daha zor olurdu demişler bu ne adalettir a.q. Organlarını bağışlamış bizim hıyar orada ehliyet alırken hatta oranın sitemine gore dinine gore din adamıda geliyormuş tehlikeli isen kaanada imam gelmiş başına olurse die ( allah korusun ) ilgilenmeyip mudahale etmeyip bırakabilirlerdi kurtaramadık derlerdi die düşünüyorum dedi babası, çünkü yalnız ve ailesi burda yok bunların hepsini biliyorlardı demiş ibrahim. organ hastası ve organ arayan çok fazla insan var burda demiş. Allaha şükür allah korudu kardeşimi boyle birşeyde olmadı. Şimdilik paylaşacaklarım bunlar
Burasi Amerika Afganistan fln degil...Hasta gidecek ve hastane bakmayacak...O hastaneyi naparlar biliyormusun? Boyle hurafelere inanmayin..
Kaan cok cok gecmis olsun..Umarim bir an once eski sagligina kavusursun.
Aradim az once sesin iyi geldi sevindim. kanim dondu birden. Bir sey lazim olursa muhakkak haber ver dedigim gibi. Allah beterinden korusun...
turbo&quattro
28-04-2010, 03:20
Kaanla ilk kez konustuk o da hastanedeyken...Keske boyle olmasaydi ama ne yapalim..
6 hafta kadar kalacakmis hastanede..Ihtiyaclarina kosturacak bir arkadasi varmis yaninda..Islerimi ayarlayabilirsem en yakin zamanda ziyaretine gelecegim..
Tekrardan gecmis olsun.
sımdı aradım bende cepten. sesı normal olarak yorgun gelıo canıda sıkkın . kırıkları dert edıyor ama bunada cok sukur. canına bırsey olmadıya kırıklarda ıyılesır evelallah
bende konuştum şimdi Kaanla. serum falan bağladışar dedi simdi sesi iyi kendide olcak
inşallah.
İzlediğni gördüm Kaanım iyileşte gel dön yanımıza efesi özlemişşindir :);)
Arkadaş mesajlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim hala elimi ve ayaklarımı kullanmıyorum.
Benim için hala mesajlarımı arkadaslarım yazıyor.Msnden sadece webcamle konuşabiliyorum.
Tekrardan saolun..
> Eriador - Kaan <
JumboAli
28-04-2010, 05:02
cok cok gecmıs olsun.
M_PROJECT
28-04-2010, 05:12
babsi ile tekrar gorusursen bence belirtmelisin bu tarz kaygilara dusmesinler . zaten uzaktalar iyice kafalari karismasin . Amerikada ambulans geldikten sonra adam olecek olsada oldurmezler , zaten ilgilenmisler belliki ameliyat felan gecirmis . geyige vurmaktan biside olmaz . yakin bir arkadasim ayni sekilde geyige carparak arabasini pert etti yolda . hic durmadan sigorta sirketinin yolladigi kiralik araba ile devam etti yoluna . az once msnden bi hal hatrini sordum sanirim iyi , rahatsiz etmemek icin aramadim yarin yine gun icinde ulasicam . Allah tekrar acil sifalar versin . ayrica umarim sigortasi vardir eger yoksa bundan sonrasi biraz dertli olacak :confused:
turbo&quattro
28-04-2010, 05:17
babsi ile tekrar gorusursen bence belirtmelisin bu tarz kaygilara dusmesinler . zaten uzaktalar iyice kafalari karismasin . Amerikada ambulans geldikten sonra adam olecek olsada oldurmezler , zaten ilgilenmisler belliki ameliyat felan gecirmis . geyige vurmaktan biside olmaz . yakin bir arkadasim ayni sekilde geyige carparak arabasini pert etti yolda . hic durmadan sigorta sirketinin yolladigi kiralik araba ile devam etti yoluna . az once msnden bi hal hatrini sordum sanirim iyi , rahatsiz etmemek icin aramadim yarin yine gun icinde ulasicam . Allah tekrar acil sifalar versin . ayrica umarim sigortasi vardir eger yoksa bundan sonrasi biraz dertli olacak :confused:
Sigortasi varmis..Insallah kapsamli bir sigortadir da cok fazla sorun cikarmazlar.
luckdove
28-04-2010, 06:23
Geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun acil şifalar...
onur_toros
28-04-2010, 07:43
kardeşim inş. en kısa zamanda iyileşirsin..
allah şifa versin..
gecmıs olsun cok uzucu bı durum
Burasi Amerika Afganistan fln degil...Hasta gidecek ve hastane bakmayacak...O hastaneyi naparlar biliyormusun? Boyle hurafelere inanmayin..
Kaan cok cok gecmis olsun..Umarim bir an once eski sagligina kavusursun.
Dostum bunu ordaki kişiler soyledi adamın hastanede tanıdığıda varmış anlatan kendi kimsenin ruhu bile duymazdı biraz geç mudahele edilse bunu kim bilecek tedavi etmiyorlar demiyoruz geç mudahele anlamında hurafe diil yani gidince yanına sanada anlatır sarper kardeşide orda olacak... ( nede olsa Yeğenim yalan sölicek halimiz yok )
Sigortasi varmis..Insallah kapsamli bir sigortadir da cok fazla sorun cikarmazlar.
Orada özel sağlık sigortan yoksa sıçtın yani a.q ülkesi parası olana vatandaşı olana. devlet hastanesi yokmuş bütün masrafları kaan karşılayacak özel sigortası yok geyik olayındada geyik çıkabilir die tabela olduğundan ondanda birşey çıkmıyor bazı prosedürler var onları öğrendik %35 %40 gibi indirim şansı yakaladık sadece...
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
kardeşim çok büyük geçmiş olsun. allah acil şifa versin.
TURBO CİVİC
28-04-2010, 15:46
aaaa cok buyuk gecmis olsun ALLAH acil sifalar versin....insallah sorunsuz bi sekilde iyilesir.
M_PROJECT
28-04-2010, 23:09
Dostum bunu ordaki kişiler soyledi adamın hastanede tanıdığıda varmış anlatan kendi kimsenin ruhu bile duymazdı biraz geç mudahele edilse bunu kim bilecek tedavi etmiyorlar demiyoruz geç mudahele anlamında hurafe diil yani gidince yanına sanada anlatır sarper kardeşide orda olacak... ( nede olsa Yeğenim yalan sölicek halimiz yok )
Orada özel sağlık sigortan yoksa sıçtın yani a.q ülkesi parası olana vatandaşı olana. devlet hastanesi yokmuş bütün masrafları kaan karşılayacak özel sigortası yok geyik olayındada geyik çıkabilir die tabela olduğundan ondanda birşey çıkmıyor bazı prosedürler var onları öğrendik %35 %40 gibi indirim şansı yakaladık sadece...
var bi kac yol biraz daha duzelsin anlaticam ben kaana . nerden baksan min 100.000$ lik bi faturasi var suan .
var bi kac yol biraz daha duzelsin anlaticam ben kaana . nerden baksan min 100.000$ lik bi faturasi var suan .
vay arkadaşşş :eek: :(
Shadow_Dancer
28-04-2010, 23:15
ben bugun webcamden konuştum maşallah ıyı durumu kardesımın.. atlatacak en kısa zamanda...
M_PROJECT
28-04-2010, 23:16
vay arkadaşşş :eek: :(
arkadasimi acile goturdum ayagini burkmustu , baya siskindi . oturduk derdini anlattik bandajladilar . fatura 1400$ . sigorta yoksa giydiriyorlar .
Büyük geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin.
arkadasimi acile goturdum ayagini burkmustu , baya siskindi . oturduk derdini anlattik bandajladilar . fatura 1400$ . sigorta yoksa giydiriyorlar .
abi bu ne yaa şaka gibi tamam sigorta tabiki güzel bir şey ama dediğin gibi sigortasız adam ölsün o zaman :(
abi bu ne yaa şaka gibi tamam sigorta tabiki güzel bir şey ama dediğin gibi sigortasız adam ölsün o zaman :(
Kapitalist düzenin en acımasız yaşandığı yerdir Amerika. Ben de geçen sene annemi doktora götürmüştüm bir bandaj değiştiler 750 dolar fatura yolladılar eve.
Çok geçmiş olsun tekrar.
M_PROJECT
28-04-2010, 23:20
odememe yollari var , anlasma yapiyorsun iyice camura yatacaksin ki ozaman baya dusuruyorlar . baska bi arkadasim dagda kayarken dustu kafayi carpti , hafizasini kaybetti anlik ama , noldu bana diye geziyo . daga ambulans vs hastane yine giydirdiler . iyice camura yatti 2bin dolarlik faturayi kivirdi 600dolara halletti tek seferde . iste guya obama bu olaylari engellemek icin ugrasiyor . ama var bi kac yol , herzaman bi acik oluyor sistemde .
acil sifalar versin :( gecmis olsun
Burak Kasim
29-04-2010, 00:51
Cok gecmis olsun.
Burak Kasim
29-04-2010, 01:00
Katiliorum.
Benimde arkadasimin basina geldi ama baskalari carptigi icin onlari Sigortasi odemisti.
Isallah en kisa zamanda sagligina kavusur ve bole sacma islerle ugrasmak zorunda kalmaz.
Bu memlekette saglik isleri cidden cok zor.
Yataktan kalkamiodum sirf agrisindan 1.5 ay sonraya randevu verdiler, parayla ozele gidicegim halde, cidden bittim o zaman suresinde acidan.
Allah yardimcisi olsun arkadasin.
arkadaşlar Allah hepinizden rağzı olsun.Çok sağolun çok mutlu ettiniz beni.
2 ayağımda kırıldı aşa yukarı 2 sinde toplam 20 tane demir parça var
elllerimde kırıldı
bide bağırsakta bi sorun var idrarımı yapamıyorum hortum bagladılar
min 6 hafta kalcakmşm burda.Arıyan eden msg atan herkese tekrardan çok tşk ederm iyiki varsınız
SOMEONESPECIAL
29-04-2010, 08:58
elllerimde kırıldı
min 6 hafta kalcakmşm burda.Arıyan eden msg atan herkese tekrardan çok tşk ederm iyili varsınız
Tekrardan çok büyük geçmiş olsun... Allah korumuş. İnşallah bir an önce
sağlığına kavuşursun... Selamlar :heyoo:
SekoLive
29-04-2010, 09:00
elllerimde kırıldı
min 6 hafta kalcakmşm burda.Arıyan eden msg atan herkese tekrardan çok tşk ederm iyiki varsınız
çok geçmiş olsn kaancım çok derinden üzüldüm yanındayız elimizden geldiğince..
Day Walker
29-04-2010, 09:01
elllerimde kırıldı
çok geçmiş olsun tekrardan umarım bi an önce sağlığına kavuşursun
bahadırtelli
29-04-2010, 09:06
eski sağlığına bir an önce kavuşman dileklerimle çok geçmiş olsun
inşallah en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz
Maxiboost
29-04-2010, 09:09
elllerimde kırıldı
Allah korumuş kardeşim, allahin izniyle en kisa surede iyileşirsin. Yorma fazla kendini ne zaman sıkılırsan burdayiz :)
AHMET1907
29-04-2010, 09:11
Geçmiş olsun
B.Battal
29-04-2010, 09:15
allah şifa versin tekrar geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun bro :(
elllerimde kırıldı
:(:(:(:(:(:(
çok çok büyük geçmiş olsun Allah acil şifalar versin :(
orhansah
29-04-2010, 12:19
moralini yüksek tut. iyileşme sürecinde moral çok önemli. acil şifalar.
sımdı konustuk msnden canlı baglantılı. sukurkı daha ıyı suan. masrafların odeme konusuna gelınce suan turıst vızesı ıle kalıyor sayılıomus calısmadıgından ve usada turıstlerın tedavı masrafları devlet tarafından karsılanıyormus. 6 hafta sonunda 125bın usd lık bı fatura olucakmıs ama odemeyecekmıs :)
http://i44.tinypic.com/2427pu0.jpg
sımdı konustuk msnden canlı baglantılı. sukurkı daha ıyı suan. masrafların odeme konusuna gelınce suan turıst vızesı ıle kalıyor sayılıomus calısmadıgından ve usada turıstlerın tedavı masrafları devlet tarafından karsılanıyormus. 6 hafta sonunda 125bın usd lık bı fatura olucakmıs ama odemeyecekmıs :)
http://i44.tinypic.com/2427pu0.jpg
iyi olmasına sevindiğim kadar sevindim :)
dedım efesde ıcemıyosun :D sorma kanka ya sordum ama ızın vermedıler serum var dıye dedı :D daha nedıyım :D
demin msnden gördüm yine iyi gibi ama yine tam kıvama gelmesi 6 ayı bulur diyo..geçmiş olsun tekrardan..
nitrO_Oxide
29-04-2010, 14:36
elllerimde kırıldı
Çok ok gecmiş olsun tekrardan Allah acil şifalar versin..
rabbim şifa versin allah yardımcın olsun tez zaman da iyileşirsin eski sağlığına kavuşursun inşallah
Cenab-ı Rabb'im seni ailene sevdiklerine bize bağışladı kardeşim, sık dişini 6 hafta sonra sapasağlam olucaksın. Özledik seni. Öperim gıdığından.
Gecmis olsun Kaan. bu Demirler kalicak sanirim degil mi?
Umarim tez zamanda iyilesirsin.
typeRace
29-04-2010, 19:27
Büyük geçmiş olsun,acil şifalar..
TAM35GNY
29-04-2010, 22:25
Gecmis olsun bir ihtiyacin olursa haber ver oralarda da tanidiklar var ;)
Ahmet Saraçoğlu
29-04-2010, 22:38
çok çok geçmiş olsun tekrardan.Allah beterinden korusun.
gecmis olsun, kisa zamanda aramiza donmen dileklerimle..
initial-D
30-04-2010, 04:25
geçmiş olsun Kaan, iyice dinlen,en yakın zamanda eski sağlığına kavuşursun umarım
s.alican
30-04-2010, 11:05
Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun.
Tekrardan herkese çok çok tşk ederim Allah razsı olsun iyiki varsınız arkadaşlkar.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs538.snc3/30529_10150183514860118_517840117_12120943_3037042 _n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs558.snc3/30529_10150183514865118_517840117_12120944_2956695 _n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs538.snc3/30529_10150183514870118_517840117_12120945_1605017 _n.jpg
Bunun içinden çıktık inş. kimsenin başına böyle bişi gelmez ...
SekoLive
04-05-2010, 11:42
kaan şükürler olsn içinden çıkabilmişsin :(
:( allah korumuş allah bidaha göstermesin.tekrar geçmiş olsun
Off aracı görünce bu haline şükür ettim valla.:icon_wack Allah acil şifaler versin:(
Tekrardan herkese çok çok tşk ederim Allah razsı olsun iyiki varsınız arkadaşlkar.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs538.snc3/30529_10150183514860118_517840117_12120943_3037042 _n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-sjc1/hs558.snc3/30529_10150183514865118_517840117_12120944_2956695 _n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs538.snc3/30529_10150183514870118_517840117_12120945_1605017 _n.jpg
Bunun içinden çıktık inş. kimsenin başına böyle bişi gelmez ...
vallahi allah korumuş ya
çok geçmiş olsun tekrardan
Harbiden Allah korumus... Tekrardan geçmıs olsun
Allah korumuş bro geçmiş olsun çok tekrar
Oha! Cidden bunun icinden sag saglim cikman buyuk kismet. Gecmis olsun
Eray Yümsel
04-05-2010, 18:37
oha kaan bu ne la harbii allah bağışlamış moruk çok geçmiş olsun ya
Day Walker
04-05-2010, 18:39
büyük geçmiş olsun walla allah korumuş :(
driftboy
04-05-2010, 18:40
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.. üzüldüm :/
Maxiboost
04-05-2010, 18:57
ohaa allah korumuş yaa :( direk keserek çıkartabilmişler.. işallah biran önce toparlarsın kardeşim
hadi ya :S geçmiş olsun abime ya.Allah beterinden saklamış.acil şifalar. :(
yeni gördüm kaan çok geçmiş olsun ya inş biran önce düzelirsin allh korumuş ya
geçmiş olsun inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşursun...
BEmre0075
05-05-2010, 09:07
MUTLU RAFİ
05-05-2010, 09:53
Büyük geçmiş olsun acil şifalar.......
Eriden iyi haberler : :) demin msnde konusayim dedim iyide gördüm tabi ağrıları mevcut hala kazadan dolayı ve kıcının üstüne oturmaktan :D ellerimi kullanabiliyorum artık ama kola kutusu falan acacak kıvama gelmed diyo :) 2-3 kisi kaldırırdı sandalyeden tuvalate gecmem için dün kendi basıma yaptım dedi .dizindeki tam kırık değil pens modeli şeyler hala mevcut . 7-8 güne taburcu olcakmış
ama huylu huyundan vazgecermiş hemsireden bira istemiş :hahaha:
http://i39.tinypic.com/11qj0jm.jpg