Orijinalini görmek için tıklayınız : 11,300 adet Panamera geri çağırılacak..
Porsche Panamera model araçlar emniyet kemerinin sabitlenmesinde sorun olabileceği gerekçesiyle geri çağrılacak.
http://www.dunyagazetesi.com.tr/porsche-11-bin-300-aracini-geri-cagiracak_85654_haber.html
saçma bi arbaydı ztn iyi olmuş
KuBilaYY
29-04-2010, 00:21
o aracı bende pek sevemedimm
Artık 0 araç alırken Porsche'a bile güvenemiceksen neye güveniceksin
demekki porsche de hata yapabiliyormus:)
kaç tane var ki zaten 11.300 tanesi geri çağrılacak. alayı gelsin demişler direk.:D
Bencede okadar araba üretildimi acabaki hepsi çağırılacak
redbaron
29-04-2010, 11:54
kaç tane var ki zaten 11.300 tanesi geri çağrılacak. alayı gelsin demişler direk.:D
+1 aynen ya o kadar araç üretildimiki herhalde hepsini çağırıyorlar?
ygtkrmdnz
29-04-2010, 14:28
demekki porsche de hata yapabiliyormus:)
kul yapımı sonuçta
aynen ya bende bi sıkıntı var bu kemerde diyodum, göndereyim bari şöförle.
Herkez kendi alanında arac üretecek benım herzaman savunduğum budur.Sırf pazarda pay elde etmek için abuk subuk arabalar üretirsen olacağı bu,bugün kemer yarın başka bişey..
Bartu_evo
29-04-2010, 19:58
yalandır bu haber sanmıyorum doğru olduğunu doğru olsa daha büyük haber merkezlerindede duyardık toyotayı söyliceklerde porsche yi söylemiceklermi.
Abartmissiniz bence. Hele ki Pazarla bagdaslastirilmasi cok sacma olmus. Bugune dek uretim ve satis sonrasi musteri hizmetleri konusunda Porsche en iyi markalardan biridir bence. Daha once 944 lerdeki gomlek sorunlarini ve targalardaki baska ufak sorunlarda (U.S icin konusuyorum) araclari geri cagirip ucretsiz degistirmislerdi. Yeni bir modelde boyle seylerin olmasi cok abest degil.
Sana göre sacma bana göre değil.Porsche tek kapı spor otomobil üretmeye devam etmeliydi sırf x firmaların o sınıfta aracı var diye pazar payı için üretildi bunu bilmek için biraz otomobil dergisi karıştırmak bile yeterli olacaktır.Guzel olup olmadığıda tartışılır zevktir.
ahmet3425
29-04-2010, 20:44
oha 11.300 adet varmıymıs ondan yaw:S
Porsche'd işler iyi değil biliyorum VW'ni alıcam derken ham oldu Porsche.Panamera,Yeni tek kapı GT model,Yavru cayenne,918 Spyder Porsche'nin paraya ihtiyacı var.Başka alanlara girip müşteri çalmak istiyor bence.
yalandır bu haber sanmıyorum doğru olduğunu doğru olsa daha büyük haber merkezlerindede duyardık toyotayı söyliceklerde porsche yi söylemiceklermi.
bi kaçtane gazetedede gördüm:icon_tup:
Sana göre sacma bana göre değil.Porsche tek kapı spor otomobil üretmeye devam etmeliydi sırf x firmaların o sınıfta aracı var diye pazar payı için üretildi bunu bilmek için biraz otomobil dergisi karıştırmak bile yeterli olacaktır.Guzel olup olmadığıda tartışılır zevktir.
Guzel olup olmadigi hakkinda bir sey dedigim yok zaten? Yaptigi cok farkli bir arac degil, SUV modelleri Cayenne da ilk ciktiginda ayni tepkiler olmustu ama simdi begenmeyen ya da basarili bulmayan var mi?
SuperSaloon sinifina girmek istedigi ap-acik ortada zaten ama bunu yapmak istemesi bunu basaramayacagi, beceremeyecegi anlamina gelmeiyor. Kamyonet uretmeye kalkmiyor sonucta...
By_HaNNibaLL
30-04-2010, 20:23
O kadar sattilarsa o arabayi diyecek bişey bulamiyorum :)
yau ne porşmuş gardaş bildiğin vw işte :D
Yiğit Ş.
30-04-2010, 20:25
50 lira weririm hatalısına :D