PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motor Kitlenmesi.??

aliyo
29-04-2010, 15:10
slm arkadaşlar bilenlerin fikrini almak istiyorum. arkadaşımda 98 saxo 1.4i var. aracın beyni çalınmıştı daha sonra tamirciye çekmek için 106 beyni taktık ve araba çalıştı ancak yolda giderken birden stop etti ve çalışmadı araç. arabayı vurduramıyoruz tekerlekler dönmüyor. tamirci motor kitlenmiş dedi motoru indirip bakmam gerekiyo diyor sizce bunun için motor indirilmesine gerek varmı. yada motoru kitlenen arabaya ne yapılabilir? gittik orj saxo beyni aldık ama araç yine çalışmıyor:confused:

gökan
29-04-2010, 15:24
kanka hndalarda hanı debrıyaj yagını koydugun o tarafta saxoda o tarafa bak bı dugme olcak ona bas çalıştır:)

HALUK
29-04-2010, 15:37
tekerlekler dönmüyor demiş, darbe sensörüne basınca açacakmı peki.

gökan
29-04-2010, 15:45
tekerlekler dönmüyor demiş, darbe sensörüne basınca açacakmı peki.

hım orayı okumadım bak:)

Rstmania
29-04-2010, 16:32
motor kilitlendi ise motoru indirmek şart. Hatta biraz da motor yapmak bile şart olabilir..

MKT
29-04-2010, 19:35
kanka hndalarda hanı debrıyaj yagını koydugun o tarafta saxoda o tarafa bak bı dugme olcak ona bas çalıştır:)

bende aynı şeyi yazacaktım da tekerler dönmüyor diyince olay farklı oluyor.marş motoru hiç dönmüyormu?zorlanıyormu başka neler oluyor?anlayanlar vardır biraz daha ipucu ver istersen

Baris
29-04-2010, 19:47
Ali bahsettiğin saxoyu bugün ben ordayken getirdiler bnm tamirciye bende gördüm durumu motor inmeden yapılabilecek bişey yok gibi görünüyo...herhangi bi art niyet olmadığına kefil olabilirim yani;) (yeşil saxo di mi? )

aliyo
29-04-2010, 20:06
Ali bahsettiğin saxoyu bugün ben ordayken getirdiler bnm tamirciye bende gördüm durumu motor inmeden yapılabilecek bişey yok gibi görünüyo...herhangi bi art niyet olmadığına kefil olabilirim yani;) (yeşil saxo di mi? )

ewt barış götürdükleri tamircide benim kankamın yakın arkadaşının babasıymış(ersinin babasıymış galiba) bana garip geldi ama galiba haklıymış bi sorim dedim..