PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 207 RC bilgi?

BAR22
29-04-2010, 15:25
eski bir vtec kullanıcısı ve atmosferik sever olarak hem fiyat uygunluğundan hemde pejo genel müdürlükte üst düzey yönetici bir tanıdığım olduğundan 207RC almayı düşünüyorum ancak vtec sonrası ne kadar keyif verir bilemiyorum.kullananlar fikirlerini yazarsa yada aynı fiyatlara başka araba fikri olan varsa paylaşsın.

Rcnin en iyi yani model yüksek,spor ve gidişi bikaç upgrade ile tatminkar olabiliyo sanırım...
yorumları bekliyorum...

Antalyalogy
29-04-2010, 15:53
Selamlar öncelikler azıcık sabrınız var ise bu konuda tüm yanıtları bulabilirsiniz..

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=28480

Diğer yandan Şu an için TR de sınıfında fiyat/performans lideri 207GT ve RC lerdir..

Kullanan arkadaşların ortak yorumu konforu,şekli,performansı,yakıt tüketimi modlanabilirliği 10 numara araç..

Model olarak da yeni olduklarından tamir masrafı da açmıyorlar...

33-35.000 TL aralığında 2008-2009 az Km de RC bulmak mümkün...

Vtec den tamamen farklı bir dünya.Zaten içine binince anlarsınız..

Şu aralar da acaip şekilde 2. eli hareketlendi çoğu kişi alıyor-yada almak istiyor..

Bence iyi bir seçim olur...:icon_tup:

Saygılar..

BAR22
29-04-2010, 16:12
Selamlar öncelikler azıcık sabrınız var ise bu konuda tüm yanıtları bulabilirsiniz..

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=28480

Diğer yandan Şu an için TR de sınıfında fiyat/performans lideri 207GT ve RC lerdir..

Kullanan arkadaşların ortak yorumu konforu,şekli,performansı,yakıt tüketimi modlanabilirliği 10 numara araç..

Model olarak da yeni olduklarından tamir masrafı da açmıyorlar...

33-35.000 TL aralığında 2008-2009 az Km de RC bulmak mümkün...

Vtec den tamamen farklı bir dünya.Zaten içine binince anlarsınız..

Şu aralar da acaip şekilde 2. eli hareketlendi çoğu kişi alıyor-yada almak istiyor..

Bence iyi bir seçim olur...:icon_tup:

Saygılar..

Sabrım var acelem yok şuan 190.cı sayfadayım :D
videolarıda izledim gayet iyi görünüyo...aynı fiyata farklı seçenekler sunucak olan varmı bilemiyorum.hayırlısı diyelim...
Artıları eksileri ölçüp tartıp bi girişim yapıcaz artık...

Antalyalogy
29-04-2010, 16:26
Sabrım var acelem yok şuan 190.cı sayfadayım :D
videolarıda izledim gayet iyi görünüyo...aynı fiyata farklı seçenekler sunucak olan varmı bilemiyorum.hayırlısı diyelim...
Artıları eksileri ölçüp tartıp bi girişim yapıcaz artık...

O zaman sizi canı gönülden tebrik ederim...Çünkü o konu Dünyada eşi benzeri olmayan bir bilgi arşivi niteliğinde..

Allah gönlünüze göre versin.İçinize sinen aracı alın derim (sonuçta keyif aracı alrıyorsunuz) ;)

VolcanoS
29-04-2010, 16:34
Bu indirim zamanında lemans alacaktım gittim test ettim, vti dan sonra beni kesmemişti 32 ye bırakıyorlardı almadım.Güç bantlarımız ters :) upgrade sonrası zaten olmayacak hiçbirşey yok.Arabada ne aradığınlada alakalı tabii bu, bence çok güzel yol tutuyor vede sevimli bir araba 2-3 bolt-on sonrasıda 200 + lar çok rahat...

Killah
29-04-2010, 16:52
eski bir vtec kullanıcısı ve atmosferik sever olarak hem fiyat uygunluğundan hemde pejo genel müdürlükte üst düzey yönetici bir tanıdığım olduğundan 207RC almayı düşünüyorum ancak vtec sonrası ne kadar keyif verir bilemiyorum.kullananlar fikirlerini yazarsa yada aynı fiyatlara başka araba fikri olan varsa paylaşsın.

Rcnin en iyi yani model yüksek,spor ve gidişi bikaç upgrade ile tatminkar olabiliyo sanırım...
yorumları bekliyorum...

207 RC'ler turbo degil mi? Hani atmosferik sever olarak.. yazmissiniz da

douu
29-04-2010, 16:57
Beklentilerinize kesinlikle karşılık verecek bi araçtır.. Dik bir yokuşu 5. viteste 60 km hızla çıkarken çok sağlam gaz yiyebilen bi araçtan söz ediyoruz sonuçta.. Headers filtre ve egzoz uygulanmış sağlıklı bi vtecle 170e kadar beraber sonrasındada önüne geçerek yürüyen stock bir arabadan bahsediyoruz.. Bence fiyat performans oranı şu anda en iyi olan araç.. Kesinlikle düşünmeyin bile ;)

BAR22
29-04-2010, 17:09
207 RC'ler turbo degil mi? Hani atmosferik sever olarak.. yazmissiniz da

zaten o yüzden atmosferik adamım turbo sararmı diye sormak amacıyla yazdım :D

BAR22
29-04-2010, 17:11
O zaman sizi canı gönülden tebrik ederim...Çünkü o konu Dünyada eşi benzeri olmayan bir bilgi arşivi niteliğinde..

Allah gönlünüze göre versin.İçinize sinen aracı alın derim (sonuçta keyif aracı alrıyorsunuz) ;)

eyvallah kardeşim seni takip ediyorum bakalım karar verip alırsam zaten başının etini yerim :D
önümüzdeki hafta test edicem bende aracı...
Le mans ile rc arasındaki fark sadece görünümmü?

douu
29-04-2010, 17:19
eyvallah kardeşim seni takip ediyorum bakalım karar verip alırsam zaten başının etini yerim :D

RC de ekstra CD changer park sensörü falan var sanırım.. Le Mans'tan daha donanımlı ;)

Cimmeria
29-04-2010, 17:20
30 üstlerine çıkıcaksanız type r da düşünebilirsiniz :)

BAR22
29-04-2010, 17:31
Bu indirim zamanında lemans alacaktım gittim test ettim, vti dan sonra beni kesmemişti 32 ye bırakıyorlardı almadım.Güç bantlarımız ters :) upgrade sonrası zaten olmayacak hiçbirşey yok.Arabada ne aradığınlada alakalı tabii bu, bence çok güzel yol tutuyor vede sevimli bir araba 2-3 bolt-on sonrasıda 200 + lar çok rahat...

valla zaten vtec'i satarken baya üzüldüm kız arkadaşımdan ayrılmış gibi :D
RC fiyatına temiz kilometresi düşük type-r bulsam hiç düşünmem ama maalesef fiyatı geçtim temizini bulmak çok zor.temiz olanda satmaz zaten :D
hayırlsı artık çıtırdan turboya giriş yapıcaz ama 3 ay sonra yine vtec'e falan dönermiyim bilmem :soru:

BAR22
29-04-2010, 17:32
30 üstlerine çıkıcaksanız type r da düşünebilirsiniz :)

30 üstü derken temiz type-R la kirli type-R arasında bayaa fiyat farkı var :D
temiz olan 37 den aşağı değil nerdeyse bakmadığım baktırmadığım type-r kalmadı..

Cimmeria
29-04-2010, 17:36
evet 37-38 verip temizini alabilirsin...

farklı iki araç tabi bütçe farkıda var, 37-38e aldıktan sonra takacağın parçaların masrafınıda hesap etmek lazım

Antalyalogy
29-04-2010, 17:56

Tbii ne demek elimden geldiğince yardımcı olurum..

Le mans da Kararan dikiz aynası, lastik sensörü ve 5 li changer yok (o da mp3 okumuyor zaten)

Shadow_Dancer
29-04-2010, 18:01
ısyerımden bı tanıdıgım almış le mans.. yayla fena dusuyor ver goruntusu gercekten cok guzel.. o fiyat aralıgındakı en mantıklı araba bence 207 gt&rc...

seko
29-04-2010, 18:10
type r almadan 1 hafta once 2000 km de lemans alıyordum az daha cok guzel araba 08 model ama type r a degismem ..

seko
29-04-2010, 18:11
evet 37-38 verip temizini alabilirsin...

farklı iki araç tabi bütçe farkıda var, 37-38e aldıktan sonra takacağın parçaların masrafınıda hesap etmek lazım

f/e/h 1500 tl herkese gider :D

Eworen
29-04-2010, 18:42
fiyat performans olarak herhangi bir rakibi alternatifi mevcut değil..
bu araç sadece harika bir motora sahip değil bunun yanında çok güvenli,çok iyi yol tutan çok iyi durabilen,çok çok fazla donanım sunabilen bir araçtır
vtec i sattıktan sonra emin olun sadece dünya varmış dersiniz net söyliyebilirim..

BAR22
29-04-2010, 19:44
f/e/h 1500 tl herkese gider :D

:D aynen öyle kardeşim ama her türlü 40 geliyo type-R...
diyosanki gel kardeş 32-33 e veriyim sana benim arabayı o ayrı :D