Orijinalini görmek için tıklayınız : Rib eye steak
http://www.youtube.com/watch?v=vB16Dbjz8oo&NR=1&feature=fvwp
arkadaşlar off topice açmak istemedim :)
cünkü inanılmaz güsel bir olay bu herkes izlemeli bence
DogukanB
01-05-2010, 13:33
bence izlemeyin :D
::ZaFeR::
01-05-2010, 13:34
tamda bu sıralar canım mangal yapmak isterken :D
ali_utku
01-05-2010, 13:37
abi hemde bu saatte karınlar açıkmıştır şimdi.
oldumu be :D
3 tane aç öğrenci oturduk bunu izliyoruz:D
Ahmetfikri
01-05-2010, 13:37
et olmuş 30tl 4kişi mangal nerdeyse 100tlye geliyor yarın pazar cepte para yok off :)
bunlara mangalda kafadan 5 boy atarım :D
http://www.youtube.com/watch?v=6A5-bh3ywHQ&feature=related
türker42
01-05-2010, 13:46
et tam pişmiyor adam keserken zorlanıyor, halbuki pişmiş et kaldırırken birbirinden kendiliğinden ayrılır,mangalda löb et yapıyor insan bi döver onu, bu adam işi o kadar da iyi bilmiyor, Biz türkler işin o.. bu konuda :D
ıste dedımya 5 boy atarım :D
et olmuş 30tl 4kişi mangal nerdeyse 100tlye geliyor yarın pazar cepte para yok off :)
:icon_tup::hahaha: işte güncel yorum
nası mangal yakmaktır öle et resmen ateşte pişiyo gelsinlerde nası mangal yapılır bi gösterelim :D:D
Abi adam işi bilmiyor demişsiniz de
siz et yemek ten anlamıyorsunuz derim bende size
eger bu eti fazla pişirirsen ozaman bol bol cignersin cok sert olur
bu pişirme şekli ile içi sulu kalır ve içi çig sadece pembe kalır yumuşak olur
ki ben bukadar bile pişirmiyorum :)
Abi adam işi bilmiyor demişsiniz de
siz et yemek ten anlamıyorsunuz derim bende size
eger bu eti fazla pişirirsen ozaman bol bol cignersin cok sert olur
bu pişirme şekli ile içi sulu kalır ve içi çig sadece pembe kalır yumuşak olur
ki ben bukadar bile pişirmiyorum :)
walla ben kendi adıma konuşuyom yaptığım mangalı yiyenler her hafta arıyo
türker42
01-05-2010, 13:56
bence çiğ et daha fazla çiğnenir ağızda :) neyse herkesin kendi damak tadı,
http://www.youtube.com/watch?v=74y4fyXbvao&feature=related
ya gökhan oluk bu nedir kardeşim yaa :)
çig degil bak şu şekilde
http://www.popsgrassfedbeef.com/bigstockphoto_Rare_Steak_1471404.jpg
walla ben kendi adıma konuşuyom yaptığım mangalı yiyenler her hafta arıyo
Doğrudur ben zaten kimse kötü demedim herkes kendi çapında mangal yakar
ama ben bu konuda kendimle övünürüm
benim pişirdigim etten daha memnun kalmayan görmedim
sırf bu iş için farklı farklı mangallarım var benim
aynı anda 10kg et pişireni bile var :)
türker42
01-05-2010, 14:00
valla hilmi abi ben yiyemem o eti, bana göre değil :)
Yiğit Ş.
01-05-2010, 14:01
dün yapıcaktık hava bozdu yapamadık. şimdi bunu izle üstüne hiç olmadı :)
valla hilmi abi ben yiyemem o eti, bana göre değil :)
moruk herkes yiyemiyor herkesin zevki farklı
kimisi kuzu yiyemez kokuyor diye kimisi dana sevmez
ama bir kaç çeşit pişirme şekli var bu alevde üstünü kızartıp dana sonra kenara alıp içini yavaş yavaş pişirmenin nedeni içindeki suyu dışarı salmaması için bu şekilde et yumuşacık olmuş oluyor
öteki türlü dana antrikot harici dananın başka bir bölgsini al pişir mangalda taş gibi olur
Valla adamın yaptığı acaip iştah açıcı az pişmiş az baharatlı off off :D
COOLFEAR
01-05-2010, 14:11
abi et olsun cigde yerim pişmişte farketmez
ama bende eti dövülmemiş severeim yani knalı severim az tam bana gore ama sevmedigim tek taraf oldu bende sogan sevmem ama suavar mangalda yencek et dovulmez tavadaki et dövülür yanlıs mı dogrumu suavar ateste et yaparken direk atesin degmemesi lazım bence zaten alevde olan döneride hiç sevmemişimdir ben zaten odun komuru muptelasıyım ve dumandada durcak az et off acıktım yemege gidiorum gunaydına:D
Doğrudur ben zaten kimse kötü demedim herkes kendi çapında mangal yakar
ama ben bu konuda kendimle övünürüm
benim pişirdigim etten daha memnun kalmayan görmedim
sırf bu iş için farklı farklı mangallarım var benim
aynı anda 10kg et pişireni bile var :)
sen de kendi çapında iyisindir sonuçta herkesin ayrı bi tarzı var bigün denk düşmek lazım
Bizim burdaki kömürlerin ateşinde durması zatn saglıklı degil :D
bu taş kömürler cok güsel ama TR de de hep boktanı var
Bizim burdaki kömürlerin ateşinde durması zatn saglıklı degil :D
bu taş kömürler cok güsel ama TR de de hep boktanı var
nerde adi mal var zaten hep TR de :ofk:
sen de kendi çapında iyisindir sonuçta herkesin ayrı bi tarzı var bigün denk düşmek lazım
inşallah memnun olurum
böle bir org yapmak lazım :)
inşallah memnun olurum
böle bir org yapmak lazım :)
walla ben daha da çok memnun olurum sizin gibi abilerimizle tanışmaktan :icon_tup: zaten sulhinin toprağı sayılırız yakın yerdeyiz :D
SekoLive
01-05-2010, 14:16
Abi adam işi bilmiyor demişsiniz de
siz et yemek ten anlamıyorsunuz derim bende size
eger bu eti fazla pişirirsen ozaman bol bol cignersin cok sert olur
bu pişirme şekli ile içi sulu kalır ve içi çig sadece pembe kalır yumuşak olur
ki ben bukadar bile pişirmiyorum :)
:D yorumunu okuyunca bizim büyüklerin bi lafı vardır mangal olayında
Et kanlı, Yiğit Canlı, gerek :)
Sadece tavuk yemekten kırmızı etin tadını unuttum nasıl birşey acaba offf :D
1 ölçek protein gider bunun üstüne...
Yaktın beni hilmi...:(
StyleALP
01-05-2010, 14:25
Mükemmel be ABi. :D İştahım açıldı valla. :)
Teşekkürler...
SifirinciMurat
01-05-2010, 14:28
et tam pişmiyor adam keserken zorlanıyor, halbuki pişmiş et kaldırırken birbirinden kendiliğinden ayrılır,mangalda löb et yapıyor insan bi döver onu, bu adam işi o kadar da iyi bilmiyor, Biz türkler işin o.. bu konuda :D
sen önce medium rare neymiş onu bir öğren de, ondan sonra laf söyle başkalarına.
hddsheriff
01-05-2010, 14:39
et közde pişer bu abi utanmasa oksijen kaynağında pişiricekti etleri :D Bite pişmeden önce tuz dökmek eti sertleştirmez mi ?
türker42
01-05-2010, 14:47
moruk herkes yiyemiyor herkesin zevki farklı
kimisi kuzu yiyemez kokuyor diye kimisi dana sevmez
ama bir kaç çeşit pişirme şekli var bu alevde üstünü kızartıp dana sonra kenara alıp içini yavaş yavaş pişirmenin nedeni içindeki suyu dışarı salmaması için bu şekilde et yumuşacık olmuş oluyor
öteki türlü dana antrikot harici dananın başka bir bölgsini al pişir mangalda taş gibi olur
dogrudur, bizim burda da etler tandır da pişirilir.İnan pamuk gibi olur anlatılamaz bişeydir. o kadar yumuşaktır ki, bi köşesinden tutup havaya kaldırdıgınızda et kendiliğinden dağılıverir. Konyanın meşhur yemeklerindendir tandır kebabı, buraya geldiğinizde bi tadına bakın derim abi:)
buryan kebabi olsada yesek
http://www.youtube.com/watch?v=gcgVdlMQq3A
dogrudur, bizim burda da etler tandır da pişirilir.İnan pamuk gibi olur anlatılamaz bişeydir. o kadar yumuşaktır ki, bi köşesinden tutup havaya kaldırdıgınızda et kendiliğinden dağılıverir. Konyanın meşhur yemeklerindendir tandır kebabı, buraya geldiğinizde bi tadına bakın derim abi:)
bızım yorenın yemegıdır tandır. afyonluyuz zaten. kendı evımızın bahcesınde tandırımızda var. afyonda kaldıgım zamanlar tandırda etımı ekmegımı yapıyorum zten. bızım oranın hayvanları da guzel. daglıc kuzusu tercıh edıyoruz yaglılık bakımından
türker42
01-05-2010, 15:12
bildiğim kadarıyla tandır konya ya has birşeydir ama neyse afyon konya komşu şehirler nede olsa. Gevreğinden tut ekmeğine kadaar zevkle yerim
bızım yorenın dedım memelektın demedım yaw. afyon konya esksehır denızlı daha cok buralarda meshurdur
türker42
01-05-2010, 15:22
yanlış anlaşılma olmuş :)
BlackEmperor
01-05-2010, 15:26
adam anlatırken orgazm olmuş sanki :D
-do you smell it ? ohh yeaah man its good :hehe:
Dynatech
01-05-2010, 15:30
BBQ Pit Boys yaa, bunları seyrederken bile doyuyorsun, gerçekten ço gzel tarifleri var belki Türk damak tadına uymazama ben cok beğenirim..Gerci birazcıkda kullandıkları mangalın da rolü var pişirmede.. Ne yazıkki Tr satış fiyatı 2.250 TL mangalın.. Bol kollestrollu günler herkese :):)
Weber Performer
http://homeappliances.files.wordpress.com/2008/03/performer-grill2.jpg
ygtkrmdnz
01-05-2010, 16:27
et honda gibi bişey sürekli ilgilendiğimiz noktalardan birisi bence.
Abi adam işi bilmiyor demişsiniz de
siz et yemek ten anlamıyorsunuz derim bende size
eger bu eti fazla pişirirsen ozaman bol bol cignersin cok sert olur
bu pişirme şekli ile içi sulu kalır ve içi çig sadece pembe kalır yumuşak olur
ki ben bukadar bile pişirmiyorum :)
iste gercek yorum bu, biz eti pisirmiyor kurutuyoruz resmen :D
USA de well done dedigim etler bile ilk baslarda pismemis gibi geliyordu. Hele rare medium rare kan golu ama etin lezzeti sulu kalmasında.
hdedeoglu
01-05-2010, 18:33
yaa bu adamlar işi biliyor canım nasıl mangal çekti beeee
TAM35GNY
02-05-2010, 06:08
Inanin o gordugunuz komurler isi bile vermiyor nerdeyse..
uhahah 4-5 saat sonra mangal yakacaktık 1-2 biftekte mi atsak napsak :D:D
ilkerotti
02-05-2010, 06:32
gerçekten işi biliyor adam...
sabah sabah ıstahım acıldı kahvaltıda mangal yapasım geldı ahahaha:D
hakkaten ya acaip acıktım kahvaltı etmeme rağmen:) okuyup bisiler öğrenebilceğimiz barbekü forum site vs varmı acaba ing.Tr farketmez
hilmi dün akşam yaptık o işi gop ta yoksa !!!!!!!
benim restoranda bunu barola sosla yapıyolar daha bi güzel oyuyo..
offf arkadaş o nedir öyleee.ağzımdan sıvılar akacak birazdan.ben gidip buzdolabının önüne bi sandalye çekim en iyisi:D hakikatten pembe et sulu sulu eminim çok daha güzel olur.ki bende hep öyle severim.az pişmiş.
onursumer
02-05-2010, 23:20
http://www.youtube.com/watch?v=74y4fyXbvao&feature=related
ya gökhan oluk bu nedir kardeşim yaa :)
off videoyu gorunce bi g.antep yapıpı imam çağdaşa uğramak geldi içimden tadı damağımda hala orda yediklerimin
hele havuç dilimi tatlı olarak fenalarda :D
By_HaNNibaLL
03-05-2010, 00:07
nedir amac arkadaş ya :) insanlik ayibi bu videolar :)
ecthelion
03-05-2010, 08:20
redneck style
Powered by vBulletin® Version 4.2.5 Copyright © 2025 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.