Orijinalini görmek için tıklayınız : evo 8 Sorgulaması
orhan_guney
05-05-2010, 19:49
arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum varmı bilgisi olan geçmişi hakkında.
plaka = UJ 361
http://www.sahibinden.com/sadece_1_haftaligina_bu_fiyat_-16WQQaXQQ24836030WQQpXQQdisplayitem
ewet
sorunsalı takibe alıyorum varmı birşeyleri :D:D
hddsheriff
05-05-2010, 20:00
Sahibinin diğer ilanlarına bakınca galerici gibi geldi bana . İyice araştırmak lazım
satıcı bahcelıevler haznedar sonaxın sahıbıtahmınımce
arkadaş galerici değil arkadaşlar bahçelievlerden ama arabada ciddi sorunlar yok araçda difransiyel sorunu var mami abi arabayı iyi biliyor crm suat abide iyi biliyor onlara danış derim birde araba ziya hocanın arabasıydı kazası var ufak tefek aracın arkadan ve ön sağdan yakın geçmişde hasarı var 5-6bin tl kadarda yürüründe masraf var o da dediğim gibi difransiyel sorunu...
cembozbey
05-05-2010, 20:08
arkadasımın arabası idi 30tlye sattı kazalı halde kazasını görmedim boyutunu bilemem olan bu zaten kendiside görse yazar
Ludacris
05-05-2010, 20:09
:hehe: buda elimden geçti harika şaşe leri var :D :D :D
ALma... ;)
orhan_guney
05-05-2010, 20:10
kanka bana pm den yazarmısın :)
arkadasımın arabası idi 30tlye sattı kazalı halde kazasını görmedim boyutunu bilemem olan bu zaten kendiside görse yazar
tamerdeydi bu araba önceden o kaza yapdı sattı galiba dimi?
cembozbey
05-05-2010, 20:12
tamerdeydi bu araba önceden o kaza yapdı sattı galiba dimi?
evet o artık s2ci:)
ama öncesindende cok begendigim bi arac renk olarak sayet duzgun yapıldıysa motoruda iyiyse ben pek dikkat etmem kazaya ama alacak insana baglı tabi
orhan_guney
05-05-2010, 20:20
arkadaşlar yorumlar iin teşekkür ederim başka bılgısı olan varmı kazalarıı neresınde.
Ludacris
05-05-2010, 20:20
hangi kankan pm yassın bana diyosan burdan söylüyüm işte :D
evo alak dedik baktık maslaktaki ustam önce bana küfür etti sonra o ufak elemana etti :hehe: çok iyi bi sahneydi alma salla pırt tuning araba olsa ben alırdım 10 gün önce
evo alak dedik baktık maslaktaki ustam önce bana küfür etti sonra o ufak elemana etti :hehe: çok iyi bi sahneydi alma salla pırt tuning araba olsa ben alırdım 10 gün önce
arabanın sahibinemi :)
orhan_guney
05-05-2010, 20:21
siz bakdıgınızda ne çıkdı kanka ?
Ludacris
05-05-2010, 20:26
arabanın sahibinemi :) küfür etti :)
Yok bizde küfür olmaz :D ciddi küfür yok ama sahne bildiğin juliet ile hamlet bide yanlarında altarın oğlu Tarkan(ustam) var gibiydi :hehe:
siz bakdıgınızda ne çıkdı kanka ?
***** fiyat iyi canlı parayla gittim cebimden çıkarıp vericektim ama alınacak gibi değil ha 20 ye alırsın 2007 kiliyo(clio) dizel parasına evo ya binersin ama alınacak gibi değil.
bide ben baktıktan sonra ilanı güncellemiş bana ölücü demiş İlandaki gizli kahraman benim yani atar yaptığı.. :hehe:
cembozbey
05-05-2010, 20:31
Yok bizde küfür olmaz :D ciddi küfür yok ama sahne bildiğin juliet ile hamlet bide yanlarında altarın oğlu Tarkan(ustam) var gibiydi :hehe:
***** fiyat iyi canlı parayla gittim cebimden çıkarıp vericektim ama alınacak gibi değil ha 20 ye alırsın 2007 kiliyo(clio) dizel parasına evo ya binersin ama alınacak gibi değil.
bide ben baktıktan sonra ilanı güncellemiş bana ölücü demiş İlandaki gizli kahraman benim yani atar yaptığı.. :hehe:
20ye 3 tane alırım yabmayın okadarda tamam kazalı tamam masraflı ama ne olursa olsun evo araba :)
20 ye verirlerse bi tane de ben alim ayak arabası yaparım
Ludacris
05-05-2010, 21:43
beni anlaştığım rakamı söylemeyim o zaman:smokin:
cembozbey
05-05-2010, 21:44
30a kazalı sattı arkadasım diyorum heralde 20 dememiştir sana=)
walla merak ettim kazalı 30 olan arabayı yapılmış hali ile kaça verdiler sana
eğer 20 nin altındaysa soleme :D
Ludacris
05-05-2010, 22:51
yok söylemeyeyim ayıp olur şimdi :o
Ama çok pis bi pazarlık stilim var halk arasında Ludastyle olarak geçiyor.:D
ÖLÜCÜLER CAKALLAR CUKALLAR BAKMASIN KARDESİM HERKES İŞİNE BAKSIN.
demiş arkadaş daha ne olsun
bu yazdığının üzerine ben de bu herifi hergün arayıp 12bine olmazmı diye rahatsız etme isteği doğdu
dilin kemiği yok herkes istediği rakamı yazar 20 ye alırsın 30 a satarsın falan filan bu işler ticari işler ...
ama sorunsala verilen cevaplar almak isteyen kişiye yol gösterir buda bir gerçek...
Cimmeria
05-05-2010, 23:08
o diilde kazalı arabalara kazasız değişensiz yazıyorlarya sinir oluyorum... sanki usta bakınca anlamayacak... sanki evo alıcak adam ustasına baktırmadan alıcak :)
o diilde kazalı arabalara kazasız değişensiz yazıyorlarya sinir oluyorum... sanki usta bakınca anlamayacak... sanki evo alıcak adam ustasına baktırmadan alıcak :)
üstadım sen ikinci ellere ole yazıyolar diyosun artık ole bi hale geldikki sıfır arabalar boyalı geliyo iki kez başımıza geldi hala mahkemeliğiz
Ludacris
05-05-2010, 23:11
telde konuştuk ettik. şöyle böyle dedi... gittim kendi ustasına götürcek :d çakal ya adam oldu Ludayı kandırcak :hehe: Cemo ya götürdüm bi atarladı ne güldüm ya :hehe: süperdi.
Sonuç olarak bence alınmıcak bi araç bence olsa almış olurdum zati..
ama alan olursa hayrını görsün.
bundan 6 yıl önce babamın bir arkadaşının bmw si tırdan inerken çamurluğu sürtülmüş adamlarda boyamışlardı sonradan çıktı :(
Cimmeria
05-05-2010, 23:16
millet enteresan valla :) araba alırken aldığım adamın ustasına niye gideyim kim kabul eder bunu :) çok dolandırıcı millet olduk ya yazık valla...
ama 20 civarına veriyorsa bilsem type r yerine bunu alır yaptırır gazlardım orda burda :D
20 li fiyatlara vericeğini hiç tahmin etmiyorum bence o fiyata vereceğine kasko yapar duvara çarpar alır 50 lira
beyler satan yakın arkadışımdır ileri geri konuşmaya gerek yok iyi bi insandır dolandırıcı vs değildir ne yazdıysa dogrudur fiyat konusuna gelince orasını bilemem aracıda bilmem ama dolandırıcı galerici vs oyle ktü niyetli biri değildir
Ludacris
06-05-2010, 00:25
ileri geri konuşmuyoruz ki ama telefonda bahsetmediği şeyler çıktı... Şimdi madem savunuyorsun sana söyleyeyim; ön arka şaseler. This Evo=8+9 ;) mimlemek istemiyorum ama
ileri geri konuşuyon deme... Tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma.
cabriolet
06-05-2010, 00:48
ilanın fotoları benim dükkanda çekilmiş ben arabayı gördüm dışardan bakınca güzel duruyodu ama şasesinde falan ne vardır bilemem :)
ileri geri konuşmuyoruz ki ama telefonda bahsetmediği şeyler çıktı... Şimdi madem savunuyorsun sana söyleyeyim; ön arka şaseler. This Evo=8+9 ;) mimlemek istemiyorum ama
ileri geri konuşuyon deme... Tanımadığın insanlar hakkında yorum yapma.
hem çakal diyorsun hemde ileri geri konusmuyoruz diyorsun... nasıl olcak
Ludacris
06-05-2010, 00:58
telefonda çamurlukla, kaputun yarısı boyalı oluyor ama arabaya baktırıyom bagaj sağ sol ön arka boyalı çıkıyor macun çıkıyor. ön taraf evo 9 çıkıyor şaşelerde şaşılık çıkıyor bunlar telde söylenmiyor işimi gücümü bırakıyorum ist. almak için gidiyorum. Az bile söylüyorum bence:nokta:
Eray Yümsel
06-05-2010, 01:00
anlattıklarına göre az bile söylemişin.
Ludacris
06-05-2010, 01:00
sattığım şeylerde asenalık yapmayı sevmem ;)
Sen severmisin ?
anlattıklarına göre az bile söylemişin.
+1:icon_tup:
sattığım şeylerde asenalık yapmayı sevmem ;)
Sen severmisin ?
ticaretini bilmem ama forumda asenalık yaptığın çok mesajın var.
arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum varmı bilgisi olan geçmişi hakkında.
plaka = UJ 361
http://www.sahibinden.com/sadece_1_haftaligina_bu_fiyat_-16WQQaXQQ24836030WQQpXQQdisplayitem
araç benim eski arabam mami abi'den almıştım gayet sorunsuz sıkıntısız biniyodum. aracla sonrasın da önden ufak bi kazam oldu ve bende o şekilde şuan ki sahibi olan hakan arkadasıma sattım. şuan yürüyeninde de sadece diferansiyelinde problem var bunun harici problem yok.. çalıntı olayına gelince de araç da çalınma gibi bi söz konusu yok sadece cd player çalınması mevcuttur. bunun harici problem yok hakan arkadaşımız gereken masrafı debriyajı bakımı vs herşeyini yeniledi kalansa sadece diferansiyeldir.
cembozbey
06-05-2010, 09:31
herseye acıklama gelmiş oldu böylece tamer kardesim=)
bu arabda cok yakında satılır hemde 35 ustu rakamlara ne demişler
paran varsa evolution yoksa play statıon :D
herseye acıklama gelmiş oldu böylece tamer kardesim=)
bu arabda cok yakında satılır hemde 35 ustu rakamlara ne demişler
paran varsa evolution yoksa play statıon :D
ben artık playstatıon da bile evo'yu seçmiyorum ahahah :)
cembozbey
06-05-2010, 09:41
ben artık playstatıon da bile evo'yu seçmiyorum ahahah :)
hondacı deilmisiniz olm bi anda değişiyosunuz:D
hondacı deilmisiniz olm bi anda değişiyosunuz:Dhonda'cı mıtsubıshı'ci mazda'cı ayrımı yok japon'cuyuz biz :)
selim bayrak
06-05-2010, 09:57
konu amma uzamış :)
benım dıecgım 40 lira olucak bıde boyasızmı olucak
o zaman herkesde evo8 olur....
COOLFEAR
06-05-2010, 10:06
selim doğru demişin :D keza evo 9 dada oyle 60 altına adam gibi araba yok arkadaş:D still lookinng
selim bayrak
06-05-2010, 10:12
selim doğru demişin :D keza evo 9 dada oyle 60 altına adam gibi araba yok arkadaş:D still lookinng
gercek bu bu paraya cok bile ıyı
şimdi senın RX8 full orjın 50 lira ee 40 liralıkta RX8 var adamde kendı arabasının ederını ıstıor..
ozaman vercez 50 lira orjın alıcaz.. ;)
gercek bu bu paraya cok bile ıyı
şimdi senın RX8 full orjın 50 lira ee 40 liralıkta RX8 var adamde kendı arabasının ederını ıstıor..
ozaman vercez 50 lira orjın alıcaz.. ;)
selim yanlış hatırlamıyorsam aracın sahibi satıp senin arabayı almaya niyeti vardı dimi?
kellepaca
06-05-2010, 10:23
Eğer Ziya Hoca'nın eski arabasıysa bir kez binme şansım olmuştu geçen sene. Gidişi falan düzgündü ama kazayı daha sonra yaptıysa bilemem.
selim bayrak
06-05-2010, 10:24
selim yanlış hatırlamıyorsam aracın sahibi satıp senin arabayı almaya niyeti vardı dimi?
ainen öle birader bildigin doğrudur
selim bayrak
06-05-2010, 10:34
sende yanlış hatırlamıosam aracınla evo yu takas yapmak için bayabi ugraşmıştın galiba. seninde type R ın vardı dorumudur..
evet pert kaydı vardı typerın 27 alıp 34 sattım ankaraya gitti evoyu alıcakdım 7bin tlden aşşağa parçası olmadığı için vaz geçdim bende zaten araç sahibininde takas yapmaya niyeti yokdu typerın pert kaydı var diye ben aracımı sattım zaten o da satar 39-38 gider diye düşünüyorum araçda fazla tek sorun difransiyel bunun dışında ciddi bir masrafı olduğunu sanmıyorum aracın şaselerinde falanda ben işlem olduğunu sanmıyorum çünkü aracın difransiyel sorunu hariç 10 numara gidiyor... alıcak arkadaşa hayırlı olsun...
arkadaş galerici değil arkadaşlar bahçelievlerden ama arabada ciddi sorunlar var mami abi arabayı iyi biliyor crm suat abide iyi biliyor onlara danış derim birde araba ziya hocanın arabasıydı kazası var aracın arkadan ve ön sağdan bunun dışında aracın bir kerede çalıntı kaydı var tramerde araç çalınmış sonra bulunmuş falan tramerde yaklaşık 40bin tl yakın geçmişde hasarı var 5-6bin tl kadarda yürüründe masraf var...
birader ben Hakan artık dayanamadım mevzuya giriyorum hiç değilse senin gibi pc hırsızı değilim. ve sen evo'yu almak içinde şuan ki bindiğin pert kayıtlı typer'ınla az koşmadın takaslamak için, bu yazdıklarında evo yu vermediğim için olsa gerek :ofk: ayıp sana aziz..bu arada 40000 TL'ye daha düzgünü varsa gidin alın.
COOLFEAR
06-05-2010, 11:02
birazda satan tarafından bakmak lazım adam aracın derdini yazmış her malın bir alıcısı vardır
zaten 10bin km tertemiz araba olupta 40bine vericek adam ya paraya ihtiyacı vardır yada baska bir derdi vardır(kafadan) :D yani arac cok güzel ozellikle mavi hep içim gitmiştir tatlıya baglansın gerginlik cıkmasın ne olursa olsun unutmayalım O bir EVO :D
ahmet3425
06-05-2010, 11:09
arac hasekinin arkasında tamer diye bi arkadasdaydı kendisi tamirci genelde alır satar binmek icin almamıstı kazayıda o yapmadı...
Ludacris
06-05-2010, 12:54
ticaretini bilmem ama forumda asenalık yaptığın çok mesajın var.
burası forum ;)
Ticaret insanın kişiliğini oryata koyar 5000 liralık mazeme sattım belki ama şikayet varmı yok çok şükür paraya ihtiyacım yok 3 kuruş içinde cnm cicim yapmam Asenalıkta yapmam
ticarette sen asenalık yaparmısın ? cevap vermeye çekiniyormusun.:soru:
olur ya her insanın başına gelir takmaya gerek yok...
konu amma uzamış :)
benım dıecgım 40 lira olucak bıde boyasızmı olucak
o zaman herkesde evo8 olur....
çok doğru solemişsin kardeşim tebrik ediyorum :icon_tup:
ne kadar ekmek o kadar köfte neden kavga edıosunuzki? 40 liraya böle araba içne sinerse alırsın 55 60 lirayada ii araba paran varsa alırsın...uzatmaYIN yani...
burası forum ;)
Ticaret insanın kişiliğini oryata koyar 5000 liralık mazeme sattım belki ama şikayet varmı yok çok şükür paraya ihtiyacım yok 3 kuruş içinde cnm cicim yapmam Asenalıkta yapmam
ticarette sen asenalık yaparmısın ? cevap vermeye çekiniyormusun.:soru:
olur ya her insanın başına gelir takmaya gerek yok...
cevap vermeye çekinen senin gibi olsun . işim olmaz dansözlükle vs. ile . ama senin honda konularını okuyanlar nasıl dansöz gibi ortalığı karıştırdıgını iyi bilir.
ne kadar ekmek o kadar köfte neden kavga edıosunuzki? 40 liraya böle araba içne sinerse alırsın 55 60 lirayada ii araba paran varsa alırsın...uzatmaYIN yani...
aynen sulhi abi varsa çok parası olan gider daha iyisini alır..
Onur Şanlı
05-02-2013, 11:16
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2004-evo-viii-100978749/detay
Bu araç hakkında bilgisi olan var mıdır?