Orijinalini görmek için tıklayınız : sevgiliye alınabilcek doğum günü hediyesi ?
aşkım atıver subinin anahtarını benim kabulümm :D :D
:D:D:D yaa bi dur yaa
Day Walker
06-05-2010, 12:40
yaz geldi güneş gözlüğü olabilir :)
güzel bir saaat yada arkadasın dedıgı gıbı bı guneş gözlüğü olabilir cecom
yaz geldi güneş gözlüğü olabilir :)
güzelbi fikir ama yeni aldı :o
SekoLive
06-05-2010, 12:48
abi bişey alırsan ileride unutur hiç bişi alma 40 sene anlatsın :D
Low-Rider
06-05-2010, 12:50
İhtiyacı neyse onlar alınabilir iyi oluyor baya , saç maşası fritöz ıvır zıvır bisürü şey aldım ufak ama çok işe yarıyolar:D
güzel bir saaat yada arkadasın dedıgı gıbı bı guneş gözlüğü olabilir cecom
eyv kanka saolsın bakalım her fıkırı dıkkate alıyoruz :)
ne alırsan al elbet bi kulp takacaktır :D keşke almasaydım dedirtecektir adama:D
:hahaha::hahaha: seko bombasın ya
Xenomorph
06-05-2010, 12:54
Gelemiyorum Sen Arkadaşlarınla Kutla De
Gitsin Bir Yere Takılsın
Dümeni Aynen Devam Ettir
Bir Çiçek Bir Pasta = Çiçekci Tanıdık 15 YTL Pasta 25 YTL = 40 YTL
Git Mekana Süpriz Yap Biralari Ismarlarsın Yada İşte Neyse = 50 60 YTL
=100 YTL
Hediye Yok,Beğendinmi Tribi Yok
Üstüne Supriz Yapılmış Safa Dönmüş Güzel Güzel Mesajlar Atan Bir Kız Var :D
accessorize'den alabilecegin herhangi birşey olabilir=) herzaman sevinçle karşilanmiştir bu ürünler=)
ahmet3425
06-05-2010, 12:56
http://www.gruphepsifanclub.net/portal/wp-content/uploads/Swatch-kol-saatleri1.jpg
boyle bisey olabilir cokda mutlu oluyorlar:D rengarenk cicekli bocekli falan:D
ahmet3425
06-05-2010, 12:57
+15454891545415151 bi cumlu ancak bu kadar oturaklı olurdu valla helal olsun:D
bomba fıkırler güzel hedıyeler cıkıyor:D evet beyler hadı balkalım warmı baskaa :)
olcay_bora
06-05-2010, 13:00
ne kadara kadar bütçe
olcay_bora
06-05-2010, 13:01
bende sbh Lvouittn u geziordum anneler günü gelior die gözüme yeni sezon süper bayan çantaları çarptı paraya kıyılacaksa bence süper hediye olur hele bi tanesini gördüm kız olasım geldi :D
300 diyelım + sı olur - si olur ;)
Ersin YILDIZ
06-05-2010, 13:02
bas harflerınızın oldugu altın kolye ama kendı tasarımın olsun ;) anlamlı olur en azından
plekumat
06-05-2010, 13:03
AbiBulabilirsen borcam al, nadir bir hediye :D
:
http://img404.imageshack.us/img404/9940/28459384649336455179008.jpg (http://img404.imageshack.us/i/28459384649336455179008.jpg/)
egt al kanka
:hahaha::hahaha:
1 çift beyaz tavşan farklı olur bence.. :icon_tup:
Ludacris
06-05-2010, 13:07
anlamadım :beuj: Cengiz muştu ne diyor:soru: Benmi O'mu karar ver. aramızdaki km lermi buna sebep. Hani.. Hani.. böyle olmazdı hani herşey saf ve temizce yaşanacaktı. ne oldu o günlere o dakikalara... Neyse özelden devam ederim bunlara;
resmini yapboz yaptırabilirsin,2nizin olduğu bi resmi sihirli bardak denilen şeyden yaptırabilirsin, sigara kulalnıyorsa zippo al güzel bi renk.. yada benim yaptığım gibi organik meyve hediye et 1 kg kadar. ;)
anlamadım :beuj: Cengiz muştu ne diyor:soru: Benmi O'mu karar ver. aramızdaki km lermi buna sebep. Hani.. Hani.. böyle olmazdı hani herşey saf ve temizce yaşanacaktı. ne oldu o günlere o dakikalara... Neyse özelden devam ederim bunlara;
resmini yapboz yaptırabilirsin,2nizin olduğu bi resmi sihirli bardak denilen şeyden yaptırabilirsin, sigara kulalnıyorsa zippo al güzel bi renk.. yada benim yaptığım gibi organik meyve hediye et 1 kg kadar. ;)
işte bu konu benı mahfettı paket oldum,,:D:D hem mustuyu hem senı ıdare edıyodum, ikinizide sevıyorum ıkınızıde subıyle gezdırcem, luda sen uzak kalıyon len mustu her dayım elımın altında:D:D
1 çift beyaz tavşan farklı olur bence.. :icon_tup:
hacı naptın sen ya :D
olcay_bora
06-05-2010, 13:22
hemen bugunlerdeyse dogum gunu bahar ayındayız ince bir şal ve kızların vazgeçemediği şey çikolata onun damak zevkine uygun çiklta yaptırıp şalın içine sarıp o tarz bişey olablr ufak bir de kişiye özel ona hitap edecek sembolik bir hediye daha olablr bide bogazda bir yemek oldumu tamamdır bütçeyi aştık ama sevgli yani bu eli taşın altına sokmak lazım :)
hauhau davşan benim fikrim bi kere :D :D
hacı naptın sen ya :D
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::D:D:D:D:hahaha::h ahaha::D:D:D
SULTANOGLU
06-05-2010, 13:25
İhtiyacı neyse onlar alınabilir iyi oluyor baya , saç maşası fritöz ıvır zıvır bisürü şey aldım ufak ama çok işe yarıyolar:D
Roventa iyonizerli şaç maşası almıştım bende auhauahahahahahaha :D
hemen bugunlerdeyse dogum gunu bahar ayındayız ince bir şal ve kızların vazgeçemediği şey çikolata onun damak zevkine uygun çiklta yaptırıp şalın içine sarıp o tarz bişey olablr ufak bir de kişiye özel ona hitap edecek sembolik bir hediye daha olablr bide bogazda bir yemek oldumu tamamdır bütçeyi aştık ama sevgli yani bu eli taşın altına sokmak lazım :)
ŞUAN kafamda yemek işini bitirdim zaten o iş tamam :icon_tup: hediyee hediyee hediye :soru:
initial-D
06-05-2010, 13:29
karakalem resmini çiz abi yengenin:)
almaktansa yapmaz iyidir,sevgi vardır emek vardır,bla bla:)
Bi ara facebookta görmüştüm çocuk sevgilisine bi video hazırlamış, işte atıyorum “Ayşe, Mehmet seni çok seviyor” diye eleman kimi gördüyse bunu söyletmiş videoda yaklaşık 40-45 kişiye (işte ayakkabı boyacısından çiçek satan ablaya kadar) farklı bir sürpriz olmuş bence… :)
karakalem resmini çiz abi yengenin:)
almaktansa yapmaz iyidir,sevgi vardır emek vardır,bla bla:)
kanka bende sevgi emek aşk hersey varda resım cızecek yetenek yok :D:D
olcay_bora
06-05-2010, 13:32
Bi ara facebookta görmüştüm çocuk sevgilisine bi video hazırlamış, işte atıyorum “Ayşe, Mehmet seni çok seviyor” diye eleman kimi gördüyse bunu söyletmiş videoda yaklaşık 40-45 kişiye (işte ayakkabı boyacısından çiçek satan ablaya kadar) farklı bir sürpriz olmuş bence… :)
sen bunu diince nokia nın reklamı geldi aklıma 7650 miydi ne undernth your clths çalıodu herif böle bişeyleri foto çekiodu
birlştrip gif gibi kıza yolluodu özel bi gününde bnmle evlenir msn die :)
:icon_tup: izlemıstım bılıyorum
initial-D
06-05-2010, 13:34
kanka bende sevgi emek aşk hersey varda resım cızecek yetenek yok :D:D
ozaman hediye bakmaya devam abi:D
gavat yelleri dizisinde vardı öle bişe :D
gavat yelleri dizisinde vardı öle bişe :D
:D:D
lann gökii aslında c.tesi atasehır mc egelsem bole bı vıdeo yapsak:D:D
kişilerin altınada yazarız ZD GÖKİ - EN VTEC BURAK - UP306 EMRE - EKE MUSTU - UBA GÖKSAL - AC MAMİ- EK SELCUK FLAN ALSANA 20 KİŞİ HAZIR A.Q :hahaha::hahaha:
:D:D
lann gökii aslında c.tesi atasehır mc egelsem bole bı vıdeo yapsak:D:D
kişilerin altınada yazarız ZD GÖKİ - EN VTEC BURAK - UP306 EMRE - EKE MUSTU - UBA GÖKSAL - AC MAMİ- EK SELCUK FLAN ALSANA 20 KİŞİ HAZIR A.Q :hahaha::hahaha:
:hahaha: :D
Onurkk06
06-05-2010, 13:54
ben dijital çerçeve aldım içine de bizim ressimlerimizi atdım müzikli olanından güzel de oldu:D
ben dijital çerçeve aldım içine de bizim ressimlerimizi atdım müzikli olanından güzel de oldu:D
:soru: kanka o nebiçim bitene çanavar :D
foto flan varmı ?
MuratGürakan
06-05-2010, 14:23
Bence burda yazılmayan çizilmeyen bir şeyi bulup al. Yarın bir gün nette dolaşırken görüpte "milletin aklı ile hediye aldın ben senin bişey düşünüp bana almanı isterdim en azından bir gül bile olsa senin düşünmeni beklerdim" tribi ile karşılaşırsan murat dedi dersin uaheuheahu
sportinger
06-05-2010, 14:28
bak bu güzel bir fikir. ben de konudan kendime bir pay cıkarim derken yazını gördüm iyi oldu valla, hanıma alayım anneler gününde. nakadar dır fiyatı tahminen...
Bence burda yazılmayan çizilmeyen bir şeyi bulup al. Yarın bir gün nette dolaşırken görüpte "milletin aklı ile hediye aldın ben senin bişey düşünüp bana almanı isterdim en azından bir gül bile olsa senin düşünmeni beklerdim" tribi ile karşılaşırsan murat dedi dersin uaheuheahu
sende haklısın be kardesım ne dıym yani :) ben sadece fkır alıyorum, hem kım ne yapmıs zamanında onu ogrenıyoruz sohbet bolumu sonucta makara bi dunya :D
ben cam içine lazerle fotoğrafımızı yaptırıcam alttan da ledli ışık vuracak noktaları aydınlatacak , 35 lira falan, intden sipariş edicem , beklemedeyim daha :D neden bekliorum bilmiorum , 16sı doğumgünü :D
Ahmet_28
06-05-2010, 16:17
paraya kıyda bi mini cooper al kanka :D
SekoLive
06-05-2010, 16:18
abi kız arkadaşına anlamlı bi kelime yazan şeyi app plakaya bastırma fikri nasıl oLur? :D
paraya kıyda bi mini cooper al kanka :D
yawas ahmetım yawass :D
abi kız arkadaşına anlamlı bi kelime yazan şeyi app plakaya bastırma fikri nasıl oLur? :D
alnından öpüyorum senı ailenın akıl küpü :D:D:D
acaba çift mühürlü olursa daha çok severmı benı :soru:
:hahaha:
ben cam içine lazerle fotoğrafımızı yaptırıcam alttan da ledli ışık vuracak noktaları aydınlatacak , 35 lira falan, intden sipariş edicem , beklemedeyim daha :D neden bekliorum bilmiorum , 16sı doğumgünü :D
combo foto flan warmı?
SekoLive
06-05-2010, 16:40
alnından öpüyorum senı ailenın akıl küpü :D:D:D
acaba çift mühürlü olursa daha çok severmı benı :soru:
:hahaha:
arabaya antipatisi varmıs arabalı öneride bulunmayalım :D plaka dahil :D
Eyup Duygun
06-05-2010, 16:40
ehehehe Cok güldüm yahu:)
yahu ne uğraşıyrsun ikinizin fotosunu götür bi fotocuya kalp şeklinde puzzle yapsın tamam işte :D:D
yahu ne uğraşıyrsun ikinizin fotosunu götür bi fotocuya kalp şeklinde puzzle yapsın tamam işte :D:D
yoğun bı rabet war bu işe populer sanırım bugunlerde, 2 oy aldı aklımda bulunsun saol...
www.altinmarketim.com ayık ol gecmıyım yıne :)
www.altinmarketim.com ayık ol gecmıyım yıne :)
eyv kanka saolsın önerın için;)
sen hulk ıle dene mustu hulka bınsın onuda gecersın :D:D:D
moruk sahibinden comda bi ara vardı ikinizin fotosunu ister halıya bastır ister ahşap gravüre bastır ben yaptım çokta güzel oldu :D
http://www.camhediye.net/5-kristal-foto
ygtkrmdnz
06-05-2010, 17:10
yollara duvarlara yazılar yazdır şaşırsın :)
Link alabilirmiyiz bi link vermıssınız ama calısmıyor o lınk :(
erayakar
06-05-2010, 17:21
Güzel rugan çanta al derim..
Link alabilirmiyiz bi link vermıssınız ama calısmıyor o lınk :(
buraya yapıştırınca link bozuldu ahaha iki kişi tıklayınca çöktü site :p
normalde çalışıyor 10 dk önce satın aldım ben de :)
buraya yapıştırınca link bozuldu ahaha iki kişi tıklayınca çöktü site :p
normalde çalışıyor 10 dk önce satın aldım ben de :)
Özelden mesaj atsanız olmazmı :D
Tek basıma gırmeyı deneyım sıteye :D
Yara kabuğu (bkz. vizontele ) :)
Koşan çalar saat var kalkıp yakalayana kadar susmuyor :D Sevgiliyemi hedıye olur zor uyananlara bilemem artık :soru:
çk klasik :D 2nizin resmini YAPBOZ YAPTIR hemde çok ucuz :D
arkadaşım yaptırdı daha yeni.sen taslak veriyorsun neler olması gerektini ıvır zıvır istediklerini tarzında .adına kitap yazıyorlar 150-200 sayfalık :D istersen sorarm nerde yaptırdıgnı
Boost Up
06-05-2010, 19:10
Satılık saatler var, baya büyükçene, her saat dilimine 1-2-3-4-5... işte o 1-2-3-4-5 yerine fotoğraflar koyabiliyorsunuz. Güzel bir fikir bence:).
Isyerinde ahsap bir kutu yaptim ve metal gri renge boyadim.Icine cicekcilerin kullandigi beyaz tulden koydum ve kenarlarindan disariya tasirdim.Ozsut'ten kalp seklinde bir pasta aldim , bir beyaz gul koydum , facebooktan fotograflarini arakladim , sihirli bardak denilen sogukken simsiyah isindiginda resimlerin gozuktugu bardaktan yaptirdim . Ozenle sakladigim FHM ve Esquare dergilerinden teker teker harfler kestim farkli fontlarda , A4 kagidinin sol alt kosesine webcamdan print screen yaptigim resmini yerlestirdim . Gozleride tam kagidin ortasina bakiyor , iyi tesaduf olmustu . Sonra kagida kestigim harfler ile " Keske kalbimi sana verebilsem " yazdim. Kutuyuda kirmizi kurdela ile bagladim. Ve verdim.
Sonuc : Birlikte olmak icin yirtiniyordum ozenle hazirladigim hediyeyi aldi begendi kafayi yedi sok gecirdi . Ama 2 gun sonra butun ipler koptu :D:D:D Hediye ters tepti :D
varya en sağlam işleyecek şey bembeyaz bir kedi yem yeşil gözü olucak ver baba onu gör tepkiyi
Ahmet_28
06-05-2010, 20:04
Isyerinde ahsap bir kutu yaptim ve metal gri renge boyadim.Icine cicekcilerin kullandigi beyaz tulden koydum ve kenarlarindan disariya tasirdim.Ozsut'ten kalp seklinde bir pasta aldim , bir beyaz gul koydum , facebooktan fotograflarini arakladim , sihirli bardak denilen sogukken simsiyah isindiginda resimlerin gozuktugu bardaktan yaptirdim . Ozenle sakladigim FHM ve Esquare dergilerinden teker teker harfler kestim farkli fontlarda , A4 kagidinin sol alt kosesine webcamdan print screen yaptigim resmini yerlestirdim . Gozleride tam kagidin ortasina bakiyor , iyi tesaduf olmustu . Sonra kagida kestigim harfler ile " Keske kalbimi sana verebilsem " yazdim. Kutuyuda kirmizi kurdela ile bagladim. Ve verdim.
Sonuc : Birlikte olmak icin yirtiniyordum ozenle hazirladigim hediyeyi aldi begendi kafayi yedi sok gecirdi . Ama 2 gun sonra butun ipler koptu :D:D:D Hediye ters tepti :D
heh tam adamına anlattın cengizde hiç üşenmez sabaha kadar uğraşır bunla :D
eşek kadar peluş oyuncak al gori ayı tavsan vs:D:D:D
herzaman iş yapar:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
walla arkadaslar süper fkırler cıkmıs saolun ;)
@ ahmet28
kanka benı cok ıyı tanıyosun yaw :D:D
bunu yapmayı bırakın yazmaya üşenirim :D:D:D
tebrikler :icon_tup:
Sefa_vts
07-05-2010, 09:00
Ben hiç hediye almadım desem yeridir... Genelde hep yaptım..
Ayıcık alıp üzerine resimli t-shirt bastırmalar.. Plaktan saat yapıp arkasına resmimizi koyup-12 3 6 ve 9 a yuvarlak onun fotoğrafları vs..
çiçek paketinin içinde özel yapılmış kutuya konulan gizli yüzük ve her tarafı notlar dolu nerye yönlendiriceğini gösteren paketler.. el emeği daha zevkli ceco..
Ben hiç hediye almadım desem yeridir... Genelde hep yaptım..
Ayıcık alıp üzerine resimli t-shirt bastırmalar.. Plaktan saat yapıp arkasına resmimizi koyup-12 3 6 ve 9 a yuvarlak onun fotoğrafları vs..
çiçek paketinin içinde özel yapılmış kutuya konulan gizli yüzük ve her tarafı notlar dolu nerye yönlendiriceğini gösteren paketler.. el emeği daha zevkli ceco..
kanka bende el emegınden yanayım, değişik ne yapabılırım onun düşüncesındeyım :D
olcay_bora
07-05-2010, 10:57
liseli gençlik olsa asfalta adı yazılır kız da etkilenir de çocuk işi işte :D
serdar baban dükkandan kovmadımı seni :hehe: aşk kelebeği :hahaha: sen nasıl adamsın olm ahuahua
En saglamı büyük oyuncaklar..ayıcık mayıcık
her türlü gideri var :)
Ne kadar güzel bi hediye alırsan bi sonraki özel günde daha güzelini bekler..
Çıtayı hiç düşürmemen gerekir.. Düşürürsen eskisi kadar sevmiyorsun der :D
Bunun bilinciyle al ne alıyorsan.. :)
heh tam adamına anlattın cengizde hiç üşenmez sabaha kadar uğraşır bunla :D
baba usenilecek birseyi yok yaa cok basit .. hele ki gercekten onemli biriyse senin icin :)
bunu yapmayı bırakın yazmaya üşenirim :D:D:D
tebrikler :icon_tup:
klavye parmaklarimin altinda cebellesiyor yazmak problem degil , cok fazla istemistim ***** sahsi o yuzden yapmakta problem olmamisti , bir de o'nu oyle sok icinde gormek ayri bir guzel :D
serdar baban dükkandan kovmadımı seni :hehe: aşk kelebeği :hahaha: sen nasıl adamsın olm ahuahua
babam imalathane de duruyor olsa beni idam ederdi lan :) kiz icin isi salliyorsun dige :)
ask kelebegi yok artik . celik gibi bende degistim :D different culture :p
devil_berk22
07-05-2010, 17:59
ben en son tektaş yüzük almıştım çok hoşuna gidiyor kızların ancak maddi boyutu biraz fazla oluyor işte :o
Ben de valideye ne alsam diye düşünüyorum :D
elmo diye bi zamazingo varya ben ondan aldım en son. oturduk yere belki 2 saat oynadık aletle. öldük gülmekten.
başlık iyi fikir olmuş gerçekten
mali linki var mı o icadın nasıl bir şey?
http://www.camhediye.net/5-kristal-foto
edit : vermişsin , sağolasın
Onurkk06
07-05-2010, 22:48
:soru: kanka o nebiçim bitene çanavar :D
foto flan varmı ?
http://www.sony.com.tr/product/dpf-performance/dpf-x85
sonyninkiler çok güzel ama tabi tuzlu biraz 120 150 milyon arası çok güzel çerçeveler var 70 liradan başlıyo çerçeveler
bu konuda yardıma ihtiyacım var arkadaşlar aklımda 1*2 fikir var ama çeşit olsun :)
güncel :D
böyle reklamcılar bardak yapıyor sıcak su koyunca ıstedıgın yazı meydana cıkıyor
olabilir :D