Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti hk.
arkadaşlar sahibinden.com da 2001 model 74.500 km de 2004 çıkışlı bir 106 var.link vermemin bir sakıncası varmı?.küçük bir aratmayla bulabilirsiniz bilen arkadaşlarımdan yardım istiyorum.
Jön Türk
10-05-2010, 11:42
arkadaşlar sahibinden.com da 2001 model 74.500 km de 2004 çıkışlı bir 106 var.link vermemin bir sakıncası varmı?.küçük bir aratmayla bulabilirsiniz bilen arkadaşlarımdan yardım istiyorum.
Link verebilirsin abi.
DogukanB
10-05-2010, 11:43
http://www.sahibinden.com/orjinal_74500_km_2004_trafik_cikisli_ozel_seri!!!-06WQQaXQQ23547626WQQpXQQdisplayitem
güzel duruyor ama 16.500 106 için çok değil mi?
izmirden giden se eger aydan abinin eski aracı ise süper temiz bir arac ona benzettim ama..
Sercan K.
10-05-2010, 11:48
esp warmış ... :S
esp warmış ... :S
tr de ki 106 larda esp yok diye biliyorum bende..
TolgaEsentepe
10-05-2010, 11:55
http://www.sahibinden.com/orjinal_74500_km_2004_trafik_cikisli_ozel_seri!!!-06WQQaXQQ23547626WQQpXQQdisplayitem
güzel duruyor ama 16.500 106 için çok değil mi?
niye pahalı olsun kardeş
ele ayağa düşen gti ların 10milyar istemesine takılma fazla :icon_tup:
Ersin YILDIZ
10-05-2010, 11:56
benımde takıp ettıgım bı aractı bılgısı olan varsa paylasırsa ıyı olur
niye pahalı olsun kardeş
ele ayağa düşen gti ların 10milyar istemesine takılma fazla :icon_tup:
Aynen katılıyorum sana. Bu fiyata daha yeni sattık 82binde 106
ulasoztas1
10-05-2010, 12:01
Eğer araç dediği kadar temizse fiyatı gayet normal:icon_tup:
Esp li 106 türkiyede ilk defa duydum, rengi dışında bence gayet güzel bir araç;)
Jön Türk
10-05-2010, 12:09
Orjinal jantları ile birazda pazarlıkla alınabilir bence.
Yanlızca 2001lerde sanırsam bu renk. En güzel renk diyebilirim.
Alırsanda tadına bakarız abi :D
Orjinal jantları ile birazda pazarlıkla alınabilir bence.
Yanlızca 2001lerde sanırsam bu renk. En güzel renk diyebilirim.
Alırsanda tadına bakarız abi :D
evet zeytin gri güzel bir renk..sana yok vermem sana :D
slowmotion
10-05-2010, 12:49
esp olayı kafama yatmadı sadece, araba güzel duruyor.
fiyatı az bile 30 milyara kadar alınabilir bi araç zaten...
30 milyarmıı..??:eek:
TolgaEsentepe
10-05-2010, 14:07
neden dalga geçip 3nokta koyuyorsun ki :cool:
neden dalga geçip 3nokta koyuyorsun ki :cool:
seni seviyoruz tolga :)
fiyat ucuz bile ilandaki yazılanlar dogruysa.
2001 106 deilde 96 vtec olsaydı 30 ederdi çetin ;)
araba yazılanlar gibiyse 15.500 tl yede alabiliyosan paranda varsa sorman bile gereksiz bence git al güle güle bin derim..
Bu araç daha önce karamürselde da tüpçünün aracı idi daha sonra karşıdan sinan s nickli üye aldı oda daha sonra balıkesire sattı daha sonra geri geldi araç :)
Araç genel anlamda iyi gibi duruyor fiyatına gelince ben bu fiyatı 97 model için istiyorum fiyat çok ucuz araç hakkında yazı yazmak istemiyorum alacak olan ustasını alır götürür baktırır kimsenin ticareti bizi baglamaz :) DİMİ :)
esp olayı kafama yatmadı sadece, araba güzel duruyor.
Yanlış yazmıştır araçda aırbag on of tuşu var belki karıştırmıştır :)
izmirden giden se eger aydan abinin eski aracı ise süper temiz bir arac ona benzettim ama..
Aydan ın aracı değil paşam bu farklı bir araç, gördüğünde evet bu araç aydan ın aracı dersin zaten:icon_tup: böyle foto çektirmez aydan kimseye :)
Jön Türk
10-05-2010, 15:29
sinan s sanırım siteye üye.. gerekli bilgileri görünce yazarsa makbule geçer :)
ben aracın eski sahibiyim, herkes bişiler söylemiş ve söyler, araç balıkesire girmedi bile .) bana ulaşırsan detaylı bilgi veririm..
ben aracın eski sahibiyim, herkes bişiler söylemiş ve söyler, araç balıkesire girmedi bile .) bana ulaşırsan detaylı bilgi veririm..
Eminmisin semih kardeşim ?
2001 106 deilde 96 vtec olsaydı 30 ederdi çetin ;)
araba yazılanlar gibiyse 15.500 tl yede alabiliyosan paranda varsa sorman bile gereksiz bence git al güle güle bin derim..
ben arabam çıksın 25 lira yazıcam :) vti lar voltranı oluştursun gelsin..
pardon ama 2001 model fakat 2004 trafik çıkışlı ne demek oluyor?
Türkiyeye 2001 de giriş yapmış ama trafige 2004 de çıkmış oluyor .:icon_tup:
ben arabam çıksın 25 lira yazıcam :) vti lar voltranı oluştursun gelsin..
Nasılsın göki görüşemiyoruz ? :)
Nasılsın göki görüşemiyoruz ? :)
iş güç abi, sende aramıyosun hiç :D
iş güç abi, sende aramıyosun hiç :D
Sende araba yok ne arayacam be yavv kızanım :D
Karşıda görüşüyorduk maçda sakatlandın dahada görüşemiyoruz :( ama kalbimizdesin bilgin olsun :icon_tup::D
Renkten kaybediyor. Bu renk o parayı etmez.
2001 de araç farklı bir ilden alınmıs 2004te istanbula giriş yapmış bu yüzden trafige cıkış tarihi farklı yazıyor .....
KingoAtmo
10-05-2010, 17:27
boyası orjinalse ve cebinde arabayı aldıktan sonra bakım için 2-3 lira daha kalıyorsa bence alın
KingoAtmo
10-05-2010, 17:28
2001 de araç farklı bir ilden alınmıs 2004te istanbula giriş yapmış bu yüzden trafige cıkış tarihi farklı yazıyor .....
o zaman ben arabayı şimdi alıp ankaya getirsem 2010 trafik çıkışlımı olucak ?
Peugeot 106 araçlarda model araç 10 üzerinden 9sa 97diside 2001ride aynı para eder piyasadada böyle gidiyor.
caglarcb
10-05-2010, 17:49
boyası orjinalse ve cebinde arabayı aldıktan sonra bakım için 2-3 lira daha kalıyorsa bence alın
3 lira bakım parası?:icon_wack:heyoo:
KingoAtmo
10-05-2010, 17:57
trigerdir, torsiyondur, ön takımdır, baskı balatadır vs... tertemiz binecem diyorsan servise gidince görürsün
trigerdir, torsiyondur, ön takımdır, baskı balatadır vs... tertemiz binecem diyorsan servise gidince görürsün
baskı balata 160
akslar 2 si sağ 250 sol 230 du galiba
triger seti 160 tl
frenler ön arka 80+60
askı rotu ıvır zıvır onlarada fazladan 500 de
şanzıman yağı 50
motor yagınada 10/40castrol 50/60 de
kulaklarıda değişsin fazladan 250 3ü
herşeyi fazladan yazdım 2 lira etmedi, ki bu adamın hiçmi tanıdıgı yok, bu kadarda detaya girmesine gerek yok vs vs naptın hacı sen ya :)
KingoAtmo
10-05-2010, 18:28
:)
160 LUK dur, valeo 210 olması lazım,işçiliği ile 300-350.
yani demek istediğim cebinde 2-3 lira varsa pırıl pırıl binersin.
Ucu ucna parayı denkleştrip alırsan 6 ay sonra satmak için kırvanıp durur.
arabayı kötülemiyorum bende 3 ay önce vts aldım 99 model, 2. sahibinden hemde.
ilk haftada 1.5 gitti, daha direksiyon kutusu faln var.
tecrübemi paylaşayım dedim :)
serhat306
10-05-2010, 21:28
aracı sınan kardesım aldı semıhe sattı araba ıstanbuldan ızmıre gıttı balıkesır nerden cıktı anlamadım fıyat bu araca gore cok uygundur ben 97 sını 15 lıraya sattım ben bu araca bındım kullandım nette alınabılıcek ender gtı lerden bırıdır...
Evet arkadaşlar konuya açıklık getireyim :D:DAraç benim eski arabam...Km si orjınal.Bütün bakımlarını Yetkili peugeot yıldırım servisinde 2000 TL harcayarak yaptırdım.Bendeyken çok güzeldi.Aracın kazası yok arkadaşlar.Sadece bel altında 5 parça boya var ve sol kapıda ufak bir işlem var...Araç az sayıda bulunan kül gri renginde olup en dolu modelidir..Benden sonra 3 el değiştirmiş :) Son durumunu bilemiyorum ama Alacak arkadaşa tavsiyem ustanla git bir bak.İyi durumdaysa Kaçırma al..306 gtı jantlarını ben takmıştım.Benden sonra aracı yüklemişler zannedersem :) Bendeyken tamamen stock bir araçtı.Ama resimlerden gördüğüm kadarıyla diriliğinden hiçbir şey kaybetmemiş..16500 TL araç için uygundur..Aynı zmanda araç 2004 trafik çıkışı değildir.2001 çıkışıldır...Saygılarımla...
slowmotion
10-05-2010, 22:14
Evet arkadaşlar konuya açıklık getireyim :D:DAraç benim eski arabam...Km si orjınal.Bütün bakımlarını Yetkili peugeot yıldırım servisinde 2000 TL harcayarak yaptırdım.Bendeyken çok güzeldi.Aracın kazası yok arkadaşlar.Sadece bel altında 5 parça boya var ve sol kapıda ufak bir işlem var...Araç az sayıda bulunan kül gri renginde olup en dolu modelidir..Benden sonra 3 el değiştirmiş :) Son durumunu bilemiyorum ama Alacak arkadaşa tavsiyem ustanla git bir bak.İyi durumdaysa Kaçırma al..306 gtı jantlarını ben takmıştım.Benden sonra aracı yüklemişler zannedersem :) Bendeyken tamamen stock bir araçtı.Ama resimlerden gördüğüm kadarıyla diriliğinden hiçbir şey kaybetmemiş..16500 TL araç için uygundur..Aynı zmanda araç 2004 trafik çıkışı değildir.2001 çıkışıldır...Saygılarımla...
esp olayı nedir? aydınlatırmısın? üfürmemi yoksa?
esp olayı nedir? aydınlatırmısın? üfürmemi yoksa?
ESP diye bir şey yok.İlanı veren arakdaşın uydurması.Sadece ABS var..O esp yi Airbagg pass on/off açma kapama kilidi ile karıştırmış olabilir..
sinan kardeş çok teşekkür ederim.
Düzgün 106 nın edebileceği paralar 2002 model 35k km deyken 20bine almıştık. 95bide 2001 saxo mu gene bu ilanda istenen paralardan aşşa vermem bende.
Peugeot 106 araçlarda model araç 10 üzerinden 9sa 97diside 2001ride aynı para eder piyasadada böyle gidiyor.
:icon_tup:
ayrıca en temiz gti n 2000 tl masrafı vardır ...hemen atlamayın yook artık diye hemen açıklıyim..
aldığın gti neticede senn zevkine göre yapılmamıştır ..sen 51 lik boru dersin arabada 60 lık vardır ..sen çıtaları boyasız seversin ama boyalıdır değiştirirsin...sen filmlerin tonunu beğenmessin değiştirirsin vs. vs. uzar gider..
yani tertemiz zevkine göre hazırlamak istiyosan aracı birazda bakım parası tabii bu paralar harcanır...
maxpower
11-05-2010, 10:48
Düzgün 106 nın edebileceği paralar 2002 model 35k km deyken 20bine almıştık. 95bide 2001 saxo mu gene bu ilanda istenen paralardan aşşa vermem bende.
senin araban çok daha temiz bence erkan
maşallah diyeyim de nazarımız fln değmesin:)
:icon_tup:
ayrıca en temiz gti n 2000 tl masrafı vardır ...hemen atlamayın yook artık diye hemen açıklıyim..
aldığın gti neticede senn zevkine göre yapılmamıştır ..sen 51 lik boru dersin arabada 60 lık vardır ..sen çıtaları boyasız seversin ama boyalıdır değiştirirsin...sen filmlerin tonunu beğenmessin değiştirirsin vs. vs. uzar gider..
yani tertemiz zevkine göre hazırlamak istiyosan aracı birazda bakım parası tabii bu paralar harcanır...
Aynen Apo ya katılıyorum bende,bu konuda.Ama araç için istenılen para çok deıll kesınlıkle uygundur ,eger bıldıgımız harıcınde bırşey olmamışsa bu fıyatlara bu makına alınır...
Cihan Çizmeci
11-05-2010, 12:52
Aracın fiyatı gayet uygun.Bildiğimiz bir araç.Sinan abi iyi bilir.Ustanızla bir bakın.
Bu arada 2 binler 3 binler nerden çıktı? Saçmalamayalım lütfen :) 2000 lira direk masraf yapılacak araba alınır mı şaşarmayın :) Güzel bi gti'dı zamanında şimdi 3 el daha değiştirmiş bir ustanızla gidip baktırın.
Aracın rengi etmez gibi garip cümlelerde var bence zevk renk kesinlikle tartışılmaz şundan 2 3 sene önce beyaz 106'ya kim bakıyordu ben dahil bakmıyordum ben aldım tertemiz getirdim bir baktım herkez beyaz arar oldu (benle alakası yok beyaz moda oldu) :)
Arabaya gidip bakın baktırın içinize sinerse o model km ve renk için o para çokta uygun ;)
Aldıktan istedikten sonra her arabaya masraf edilir bırakın 2 yi 3 ü benim gibi 12 13 bile edilir adam gibi hale getirmek için :icon_tup: Bu iş keyfe kederdir
Bu arada bi not daha 5 6 parça boya biraz fazla bunuda göz önünde tutun ama şuda var boya neden var işlem varmı vs yanınıza imkanınız varsa boya ölçme makinası alın :icon_tup:
KingoAtmo
11-05-2010, 13:20
Aracın fiyatı gayet uygun.Bildiğimiz bir araç.Sinan abi iyi bilir.Ustanızla bir bakın.
Bu arada 2 binler 3 binler nerden çıktı? Saçmalamayalım lütfen :) 2000 lira direk masraf yapılacak araba alınır mı şaşarmayın :) Güzel bi gti'dı zamanında şimdi 3 el daha değiştirmiş bir ustanızla gidip baktırın.
Aracın rengi etmez gibi garip cümlelerde var bence zevk renk kesinlikle tartışılmaz şundan 2 3 sene önce beyaz 106'ya kim bakıyordu ben dahil bakmıyordum ben aldım tertemiz getirdim bir baktım herkez beyaz arar oldu (benle alakası yok beyaz moda oldu) :)
Arabaya gidip bakın baktırın içinize sinerse o model km ve renk için o para çokta uygun ;)
Aldıktan istedikten sonra her arabaya masraf edilir bırakın 2 yi 3 ü benim gibi 12 13 bile edilir adam gibi hale getirmek için :icon_tup: Bu iş keyfe kederdir
Bu arada bi not daha 5 6 parça boya biraz fazla bunuda göz önünde tutun ama şuda var boya neden var işlem varmı vs yanınıza imkanınız varsa boya ölçme makinası alın :icon_tup:
cihan kardeş okuman yazman yok mu senin yoksa laf olsun diyemi konuşuyorsun ?
Ne yazmış sinan geridön bir okuda ona göre yaz?
2000 lira masraf yaptım serviste yazmamışmı?
ben yeni aldım 1500 -2000 arası yaptım diyorum.
yardımcı olmak için gti vts almak isteyenarkadaşlara,
ucu ucuna para denkleştrip alırsanız bu arabaları 6 ay sonra satmak için cebelleşirsiniz?
:soru:
sinan 2bin liraya neler yaptırdın servisde merak ettim, servis in zaten geçirmasyon oldugu aşikar.
BosphorusBoys
11-05-2010, 13:26
Durumu $öyle özetlemek grekirse
düzgün al 1-2 bin fazla ver..
ucu ucuna denkleştirip bir gti alıyorsanız hata yapıyorsunuz..
ulasoztas1
11-05-2010, 14:12
Durumu $öyle özetlemek grekirse
düzgün al 1-2 bin fazla ver..
ucu ucuna denkleştirip bir gti alıyorsanız hata yapıyorsunuz..
sonun kadar katılıyorum:icon_tup:
ayrıca aracın bakımlarını vs..lerini serviste yaptırırsan 1bin gibi fiyat çıkartırlar düzgün bir usta bul yarı fiyatına halet hepsini ;)
x bir 106 aldımızı farz edelim araçta hiç boya yok standart ötesi 4 lastik,4 disk&balata,arka torksiyon bilya ve tamir takımı,direksiyon kutusu tıkırtı operasyonu,2ci vites senkromeci geri vites dişlisi,baskı balata,5 cm eicbah,koni amortisör, motor kulakları,vites cubukları,triger seti,far grubu sise fara xenon seti,inglow gösterge,ihtimale göre benzin pompası,lambda sensörü,rolanti sensörü,belki salıncak belki rotil belki askı rotu belki rot bası arızası ve aklıma gelmeyen 50 tane farklı noktada %40 sorun çıkacagına inanıyorum nedense ? Hesap ne çıkar ?
yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.ucu ucuna denkleştirme gibi bir durumum yok.acelemde yok aracın fiyatı makul geldi o yüzden ilgilendim.sonuçta ne olursa olsun ikinci el bir araç ne kadar göstersemde bir masrafı çıkabilir.istediğim 2000 model ve üstü klima sanroof'lu ve en önemlisi kazasının olmaması ve aracın içime sinmesi.ben bu araçtan vazgeçtim.
sinan 2bin liraya neler yaptırdın servisde merak ettim, servis in zaten geçirmasyon oldugu aşikar.
Ben çok titiz adamım göki..Yıldırım dan başka yere götürmem.Selim usta bana yardımcı oluyor:D
Bu arada 2000 masraf çıkar sözü doğrudur.Ama bu benim eski arabamda ben satarken hiçbir masrafı yoktu.Trgier setini bile değiştirdim ağır bakım yaptırdım dı.Ama son durumu nu bilemem.Alan lar nasıl kullandı hormu kullandı..Beni bilen bilir nasıl araca bebek gibi baktığımı..
Ben çok titiz adamım göki..Yıldırım dan başka yere götürmem.Selim usta bana yardımcı oluyor:D
ne parçalarını değiştirdin onu merak ediyorum, 2 milyar tutan parçalar.
bi hesap yapıyorum arabayı a'dan z'ye değiştirsen yapsan etsen 2 lira anca çıkartıyorum.
Cihan benim bu araba her türlü alınır bence.En dolu 106 gtı...:)
TolgaEsentepe
11-05-2010, 20:19
valla şunu bilir şunu söylerim, 106 aldığın zaman en temiz 1 teklik masrafı herdaim vardır. Kendi tecrübelerim ve etrafımda gördüğüm herkeste bu böyle oldu.. Duruma göre fiyat artar.
ne parçalarını değiştirdin onu merak ediyorum, 2 milyar tutan parçalar.
bi hesap yapıyorum arabayı a'dan z'ye değiştirsen yapsan etsen 2 lira anca çıkartıyorum.
Valla aklımda değilde ağır bakım yaptırdım.bir ton parça değişti.Ben aldığım zaman araba 3 sene falan yatmıştı.Yattığı için sorunları da bana patladı :):)
serhat306
11-05-2010, 21:55
ben 2 lıra harcadım son satıgım gtı ye sattım :D hala harcıyorlar arkası kesılmez maalesef...