Orijinalini görmek için tıklayınız : amerika yardım
Talih.b16
10-05-2010, 14:42
amerıkada bı parcam var ordan buraya gonderemıyolar.yardımcı olabılıcek bı arkadas varmı amerıkada.
Talih.b16
10-05-2010, 15:04
guncellll arkadaslar biraz acil
parca nedir talih bana p.m olarak atarmısın ?
Talih.b16
10-05-2010, 15:10
attım kuzen...
Evet yurt dişinda americada yardim edebilicek biri yok mu parca beyin.
şu an ecu washington dc şehrinde american subayinda nasil buraya getirebiliriz...
TAM35GNY
10-05-2010, 21:27
Gondersin benim adresime ben gonderirim sorun yok.. mail at detaylari tam35gny@hotmail.com a
ok ekledim msne. Göndericem detayli bilgileri tsk.
Konuya geç dahil oldum ama bu konuda bende sorunlar yaşamıştım. Şöyle yardım edebilirim size;
1- Ürün neyse gündericek kişi aldığın bedelin altında gönderise problem yok
2- Yurt dışından alınan mal 100 doları geçmiyorsa sorunsuz şekilde gümrükten geçer ama memurların takacağı bir ürünse sizin gidip gümrükten almanız gerekiyor ürünü ve memurlara aldığınız ürünün açıklamasını yapmanız gerekiyor.
3- Eğer yurtışındaki resmi bayramlarda ürün alıcaksanız 300 dolara kadar bizim gümrüklerde sorunsuz ala bilirsiniz.
4- Gönderen kişi kargo değilde posta helinde gönderirse daha az maliyet olur.
adam direk kargolamiyormu size ?
buğraaaaaaaaaaa ne zaman geliyosun :D:D
buğraaaaaaaaaaa ne zaman geliyosun :D:D
4-5 aya kalmaz gelirim seker :D hahahah:D
tamam kanka konusuruz detaylı bazı şeyler isticem gelirken getirirsin demi :D:D:D
tamam kanka konusuruz detaylı bazı şeyler isticem gelirken getirirsin demi :D:D:D
getiririm ama ebaden kucuk ve agirlik olarak az agirlikli olsun sonra ucakta agirliktan yerlestiriyolar :D
caglarcb
14-05-2010, 17:57
Amerikan bavulumuzda parça getirmede sorun çıkıyormu?