Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda civic icin orjınal yedek parca?
ChtArdARSL
11-05-2010, 11:39
Aracımın 80 bın bakımı geldı 2005 cıvıc daha once servıste yaptıyordum bakımı cıfkurtlarda artık kendım yaptırıcam.Yedek orjınal olarak gene servıstenmı alıp yaptırayım,yada aksaraydan mı alıp yaptırsam ne gıbı farklar olarabılır..Sizce trıgerı degıstırmem gerekırmı servıs 100 bın dıyor ama ***** sıkıstırdıgım zamanlar oluyor
Yapılacaklar;
yag
yag fıltresı
polen
bujıler
duz,sanzıman yagı(+70 tl)
fren hıdrolıgı
gereklı kontroler
servıs bunlar ıcın 415 tl ıstıyor sasırmıs olamalılar :S
Tafsıye olarak parca alacaıgım yer soylersenız gıdıp alırım.Yada honda servısı?
TEsukkurler
sen hondanın şanzuman yağının kaç kuruş olduğunu biliyormusun..
yag 55 tl en ucuz yag filtresı 10 tl polen 10 bujiler 30 sanzuman yagı 200 fren hidroliği 50 kaç yaptı.
350 tl yapıo kaba hesapla ki bunun aracının yattığı surece işlenen bi işçilik ücreti var bnce cok bişey istememişler.
kayışları servis değiştirme diosa sen bı 10bin m daha bekle..
kadir jdm civic
11-05-2010, 15:01
valla arkadaşım sanzıman yagı okadarda pahalı degil vteclere bile 10 40 koduklarını gördum en son baktıgımda sanzıman yağı 90 dı hangi marka olsdugunu hatırlamıyorum suan
ama bu bakım işi kardeşim tutar gene 400 fazla gibi gelsene bunun işligi var garantisi var falan bence çok pahalı degil ne olur sen yaptırsan 300 yatırırsın 200 e yaptırcagını sakın düşünme yanı
valla arkadaşım sanzıman yagı okadarda pahalı degil vteclere bile 10 40 koduklarını gördum en son baktıgımda sanzıman yağı 90 dı hangi marka olsdugunu hatırlamıyorum suan
ama bu bakım işi kardeşim tutar gene 400 fazla gibi gelsene bunun işligi var garantisi var falan bence çok pahalı degil ne olur sen yaptırsan 300 yatırırsın 200 e yaptırcagını sakın düşünme yanı
kardeş sence yetkili servis şanzuman yağı die 10-40 koyarmı?? bn en son orjinalini 200küsüre sordum..
ChtArdARSL
11-05-2010, 15:48
kardeş sence yetkili servis şanzuman yağı die 10-40 koyarmı?? bn en son orjinalini 200küsüre sordum..
Orjınal Parca fıyatı bunlar cift kurtlarda
sanzıman yagı 70 (otomatık degıl duz)
yag. f 16
bujı. 4*8
hava f. 40
polen 2. 45
castrol 10-40w 70
rot ve balans 50
fren hıdrolıgı 20
orjınal parca fıyatları bunlar sen bır tekrar hesapla.Yapıcakları ıslem bunlar servisin soyeldıgın..