Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : BKR7EQUP buji sorunsalı

Cem.B
11-05-2010, 16:58
arkadaşlar şöle bir sorun var sahte buji almayalım die amerikadan aldık 2 takım bkr7 i almışken 2 takım alalım dedik kenarda dursun die

fakat bujileri taktığımızda dip gazda kesinti ve patırdama yapıyor,arka arkaya birkaç kez gazlayınca dahada artıyor patırdama daha önce böyle bir şey yoktu tekrar eski bujileri takıoruz sorun kalmıo hatta iridyum bile denedik ondada sorun yok bu bujilerde patırdama oluyor bu arada bujilerin 8 tanesini birden denedim sonuç hep aynı

varmıdır bilgisi olan bu konuda

bu arada araç cooper s orjinal bujileri bkr6 jcwgp orjinal bujisi bkr7

YEY®
11-05-2010, 17:14
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=41613 :)

sulhi
11-05-2010, 17:17
kanka ne uğraşıosun git servisten alsana buji yada savasın 2 altında group oto var oraya git

Cem.B
11-05-2010, 17:21
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=41613 :)

8 bujiyide denedim farklı farklı kombinasyonlarda,kabloların direnci ölçüldü hiç sorun yok

bkr8 iridyum taktım onda bile sorunsuz:)

bu arada bujiler sparkplugs.com dan alınma çok ilginç bişi bgn kafayı yedim :)

bu arada bnm buji kablolarıda bobinde orjinal

Cem.B
11-05-2010, 17:22
kanka ne uğraşıosun git servisten alsana buji yada savasın 2 altında group oto var oraya git

hacı ztn serviste satılan malzemeden aldık mini kutulusu 250 tl idi biz biraz daha uyguna 2 takım aldık kenarda dursun lazım olur die bu orj bujinin kodu yani

YEY®
11-05-2010, 17:23
Bobin ve kabloları hiç elleme zaten :) Benim bujilerden tekinin ucu isli çıkmıştı.Onun yerine orjinal eskilerden takınca sorun hallolmuştu.Dolayısıyla bkr7leri söküp orjinallerle devam etmiştim.Sonra Cem abi tek bkr7 getirdi bana.Daha takmadım bujiler duruyor öyle..Zaten şimdili mini stok :)

Cem.B
11-05-2010, 17:25
Bobin ve kabloları hiç elleme zaten :) Benim bujilerden tekinin ucu isli çıkmıştı.Onun yerine orjinal eskilerden takınca sorun hallolmuştu.Dolayısıyla bkr7leri söküp orjinallerle devam etmiştim.Sonra Cem abi tek bkr7 getirdi bana.Daha takmadım bujiler duruyor öyle..Zaten şimdili mini stok :)

bende yrn gidip bkr6 takıp devam edeceğim ztn,yani bunların olur yanı yok 8 tanesinide denedm çünkü