Orijinalini görmek için tıklayınız : Akü kutup başını söktüm ,Sonuç Otomatik cam kaldırma iptal !
BlackEmperor
11-05-2010, 19:48
Selam arkadaşlar, Bir sebeten dolayı akü kutup başını çıkartıp takmam gerekti. Tabiki tüm radyolar vs sıfırlandı Bütün fonksiyonlar çalışıyor fakat Otomatik cam kaldırma çalışmıyor. Tek seferde aşağı yukarı indirmiyor camı, parmağı basılı tutmak lazım
Önemli olan şu ki araçta yazılım var, Günceleme yaparlarsa yazılım gider( Gerçi tekrar yükletirim ama...) Servise gitsek bu işi nasıl çözerler Güncelleme ile mi ? benim yapabileceğim bişey var mı ? ve camın arasına kaç lira sıkışmıştır tahmini :rolleyes:
Şimdiden teşekkürler
araç nedir vw audi seat bmw merso grubu ise kendiliğinden düzelmesi lazım.
BlackEmperor
11-05-2010, 19:58
Pardon hemen belirtiyim, Toyota Corolla HB Dizel Bosch EDC16 Ecu var
Şunu denermisin aracın tüm camlarını aç çık dışarı anahtarla aracı kitle ve uzunca bas ki camları kapasın daha sonra bin araca tekrardan dene bakalım açıp kapayacakmı tek basmayla.
Not: uzun basmayla kapatmazsa anahtarı kapıya tak o şekilde kitle ama kitleyince bırakma kitli pozisyonda tut öyle kapatmayı dene.
BlackEmperor
11-05-2010, 20:04
anahtarla camı kapatamıyorum ki otomatik olarak öyle bir özellik yok araçta, benim derdim tam basınca düğmeye camlar yukarı tek seferde kapanıyordu veya açılıyordu, o iptal oldu. BMW lerdeki gibi cam açıkken aracı kıtleyınce camlar otomatık kapanmıyor. Sadece camı kapatmak için bi kere sert bastıktan sonra aracı stop ettırik anahtarı cıkartsam bile cam kendılıgınden kapanıyordu.
anahtarla camı kapatamıyorum ki otomatik olarak öyle bir özellik yok araçta, benim derdim tam basınca düğmeye camlar yukarı tek seferde kapanıyordu veya açılıyordu, o iptal oldu. BMW lerdeki gibi cam açıkken aracı kıtleyınce camlar otomatık kapanmıyor. Sadece camı kapatmak için bi kere sert bastıktan sonra aracı stop ettırik anahtarı cıkartsam bile cam kendılıgınden kapanıyordu.
tamam anladım bmwlerdede kutup başını sökünce aynı problem oluyor dikizler bile kendini kapatmıyor du anahtarı kapı kilidine takıp 5 sn kitler pozisyonda tutunca tekrardan programlıyordu kendini o yüzden aklıma bu geldi.
Benim de başıma geldi.. Yarım saatlik işi var bro ;) Kendi kendine olur o ;)
BlackEmperor
11-05-2010, 20:13
Beyler Sorun az önce çözüldü :) Oğuz kardeşim bi yemeği hakettin şimdi :D
Ayrıca toyotaya bozulsa bile kolay yapılan bi araba yaptıkları için teşekkürler :)
Day Walker
11-05-2010, 20:23
Beyler Sorun az önce çözüldü :) Oğuz kardeşim bi yemeği hakettin şimdi :D
Ayrıca toyotaya bozulsa bile kolay yapılan bi araba yaptıkları için teşekkürler :)
Ne demek kardeşim rica ederim :D
Yiğit Ş.
11-05-2010, 20:24
nasıl çözdünüz?
BlackEmperor
11-05-2010, 20:24
Ne demek kardeşim rica ederim :D
sen bana başka gizli özellik varsa onlarıda söyle bi ara :p
Day Walker
11-05-2010, 20:25
cam kapalıyken cam kaldırma düğmesini 3 sn. tam yukarı yani kapama konumunda bekliyosunuz tık diye ses geliyor sorun giderilmiştir.
edit: kontak açık olacak
BlackEmperor
11-05-2010, 20:26
nasıl çözdünüz?
Çok basit hemde o kadar çok ki :p
edit: Bilirkişi yukarda cevabı yazmış benden önce
Day Walker
11-05-2010, 20:26
sen bana başka gizli özellik varsa onlarıda söyle bi ara :p
emniyet kemerinin seside kapanıyor :D ama o biraz uğraştırıyor :D
BlackEmperor
11-05-2010, 20:28
bak bu en cok yan koltuktakileri sevindirir :D Bi ara anlatırsın ama iptal etmem Nolur nolmaz kemer taksınlar :D
Yiğit Ş.
11-05-2010, 20:38
pm lermisin yav :) kemer tokası takıyorum ben. kurtulayım şunlardan.
pm lermisin yav :) kemer tokası takıyorum ben. kurtulayım şunlardan.
ölmeyi bayılmak mı sanıyosun lan, hem sen pejo kullanıyosun, hem sen vizeye başvurdun geri dönmicen sana ne :D
Yiğit Ş.
11-05-2010, 20:44
vizeyi alayım dönecem laz. bilgi bulunsun ayrıca lazım olur :D
pejo kullandığımada bin pişmanım ztn. ses gelmedik yeri yok lan arabanın :D
sadece toyotalar ıcın gecerlı dıılse pmlermısın :D leon
bende sadece toyota için olanını biliyorum diğer araçlarda farklıdır sanırım
Hatayı pc bağlayıp serviste sildirmen lazım
Day Walker
19-05-2010, 10:52
konunun başını okumalısın bence :D
konunun başını okumalısın bence :D
Tamam bende diyorumki
Aynı olay başıma geldi c200 varken garajda yattı 3 ay akü bitti takviye ile çalıştırdık çalıştıktan sonra birçok yerde aynı sorun oldu.
Camlar sunroof ayna katlanmaması vb.
Servise gittim pc bağladılar hataları sildiler düzeldi.
Ayrıca yazılım gidermi onun için bişey diyemem