Orijinalini görmek için tıklayınız : focus tampona mini cooper park
bugra_0101
17-05-2010, 07:15
focus tampon ön arka tampona mini cooper s parkları takarsam nasıl olur acaba ?
gol olur :D
bn beğeniyorum genel olarak tampon sinyallerini once fotosop ta denicel birini bulup goruntuyu gorebılırsın..
park sinyal de yaparsan süpeer olur
focus tampon ön arka tampona mini cooper s parkları takarsam nasıl olur acaba ?
gerçek cooper s ' in parklarını alırsan yakışır bence . ama çakma olanları sakın takma acayip kalitesiz duruyo keşke tamponu kesmeseydim dersin:D
Bence olmaz.Focusda zaten ön tamponda sinyal olduğundan bir tanesi daha kötü duracaktır.
Buğra abi şimdi bir önerim olucak sanırım senin araba tek kapıydı.Acıbademde koyu gri tek kapı focusta görmüştüm oz jant çok yakışıyor.
valla duzgun taktırın bıtane oto paarında görrdum kocaman plastık cıta gıbı dışa yapıstırmıs adam golfe :D reflektör gibi duruyodu :d
aliergun
20-06-2011, 14:42
Bence olmaz.Focusda zaten ön tamponda sinyal olduğundan bir tanesi daha kötü duracaktır.
Buğra abi şimdi bir önerim olucak sanırım senin araba tek kapıydı.Acıbademde koyu gri tek kapı focusta görmüştüm oz jant çok yakışıyor.
gördüğün araba muhtemelen buğranın arabasıdır :)
Tek kapı siyah farlı oz jantlı arkada ford rally stickerı olan ise odur.Maşallah diyelim her görüşümde dibim düşüyor.Bence yazık olur o güzelliğe mini park takılmasın.
Tek kapı değil o araba 4 kapı :) Konuyuda geçen sene açmış zaten mini park fln takamaz yasak :D
bugra_0101
20-06-2011, 14:49
ne kadaar cahilmişiz mini park filan :D
Low-Rider
20-06-2011, 14:55
Ters şeride girdikten sonra bu çocuk doğruyu buldu:D