Orijinalini görmek için tıklayınız : yazılım sorgusu...
GökhanÖzkan
17-05-2010, 14:17
yakın zamanda aracıma yazılım düşünüyorum..
bu işi istanbulda yaptırmayı düşünüyorum..
aracım golf tsi 140lık.
yardımcı olursanız sewinirim..
öneriler barbaros bayrak yönünde..
uygulamayı yaptığı yer nerdedir??
ne kadara yapar??
aracı eskı gucu we yenı gucunu olcmek acısından dynosu warmıdır??
R_Kaptan
17-05-2010, 14:30
yeri bayrampasa da powershop die biliorum.
ulu_cupra
17-05-2010, 14:30
Revo tavsiye ederim...
Barbaros ustanın dyno su var.Before after şeklinde iki kere dyno ya çıkar araç.FSI grubunda ciddi bilgi ve deneyimleri var.Fiyat konusunda kendisinin fiyat vermesi en mantıklısı.En son şehir dışındaydı geri döndümü bilmem
GökhanÖzkan
18-05-2010, 18:24
Revo tavsiye ederim...
revonun cok cok ıyı para aldıgını duydum abt gıbı aynı parayı wermeye gerek olmadıgını dusunuyorum..
GökhanÖzkan
18-05-2010, 18:26
Barbaros ustanın dyno su var.Before after şeklinde iki kere dyno ya çıkar araç.FSI grubunda ciddi bilgi ve deneyimleri var.Fiyat konusunda kendisinin fiyat vermesi en mantıklısı.En son şehir dışındaydı geri döndümü bilmem
walla ankaradan kırmızı gt war caglar forumumuzada uye zaten onun aracınıda onun yaptıgını bılıorum..
cok cok ıyı yuruyor..
bı kac arkdasım daha barbaros bayraga yaptırmıs..
o konuda yogunlastım bende..
bakalım hayırlısı ama bı tel falan bulursam arayıp konusmak ıstıorrum bılen warsa yazarsa sewınırım..
ben babrboros abide yaptırdım
şu an oldukça memnunum
pschiptuning yerinin adı seferağa iş merkezinde a blokta yeri
geçenlerde ince bir ayar yapmayı düşünüyordum üst devirle ilgili log falan alıacaktı ama makine şehir dışındaydı
şimdide ben şehir dışındayım :)
ama yaptırmanı tavsiye ederim sorarsan esnaflığından ve işten memnun kaldım
barbaros kaca chipler diye konu acsaydin keske fikrin belli zaten
GökhanÖzkan
18-05-2010, 23:02
mumnun kalma konusunda kımse baska bı ısım wermedı kı??
kımlerın yazılım yaptıgını az cok bılıorum herkesın herkezle ılgılı yorumunu az cok bılıorum ama burda paylasmak ıstedım..
farklı bı fıkrın ya da onerın warsa onu alıyım o zaman???
BlackEmperor
18-05-2010, 23:11
barbaros kaca chipler diye konu acsaydin keske fikrin belli zaten
+1 imzamdaki kişileri tavsiye ederim Vw konusunda uzmanlar hatta Almanların hepsi :)
GökhanÖzkan
19-05-2010, 01:50
fikrim belli olsaydı buraya konu acmaya gerk duymazdım zaten..
ılk postumda da belırttıgım gıbı onerıler o yonde sızınde baska onerılerınız warsa we barbaros bayrak konusunda onerınız sıkayetınız warsa yazarsanız bende ona gore yaptırcam dedım..
yanı sızlerın yazdıklarına gorede dusuncelerım degısıme ugrıcaktır..
walla ankaradan kırmızı gt war caglar forumumuzada uye zaten onun aracınıda onun yaptıgını bılıorum..
cok cok ıyı yuruyor..
bakalım hayırlısı ama bı tel falan bulursam arayıp konusmak ıstıorrum bılen warsa yazarsa sewınırım..
pm attım..
özellikle vag grubunda barbaros abiyi gözüm kapalı öneririm.. tsi dan çok güzel güçler aldı zaten yapmadığı makine de değil .. hertürlü konuda yardımcı olurum istersen .. pm den irtibata geçebilirsin
GökhanÖzkan
19-05-2010, 12:18
özellikle vag grubunda barbaros abiyi gözüm kapalı öneririm.. tsi dan çok güzel güçler aldı zaten yapmadığı makine de değil .. hertürlü konuda yardımcı olurum istersen .. pm den irtibata geçebilirsin
bende bu onerıler konusunda yogunlastım zaten..
tsi ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlarım war o yüzden hem güzel güçler hemde güwenilir olsun istiyorum..
egeturbo
19-05-2010, 13:41
İstanbulda yaptıracaksan
Barboros abi ile mehmet abi ile bi görüş
ulu_cupra
19-05-2010, 19:58
revonun cok cok ıyı para aldıgını duydum abt gıbı aynı parayı wermeye gerek olmadıgını dusunuyorum..
Revo internet sitesinde de yazdığı gibi 500euro olması lazım.yani 950tl civarında...
http://revotechnik.com/products/softwareProduct.aspx?pvID=1086
GökhanÖzkan
20-05-2010, 07:25
Revo internet sitesinde de yazdığı gibi 500euro olması lazım.yani 950tl civarında...
http://revotechnik.com/products/softwareProduct.aspx?pvID=1086
inceledim teşekkür ederim..
revo teknik kimdir nedir??
uygulamayı kım yapar nerde yapar??
barbaros bayrakla bu gun telefonla konusmayı dusunuyorum..
revo teknık ıle ılgılı kımınle goruscem onuda ogrenebılırmıyım??
ulu_cupra
20-05-2010, 17:32
inceledim teşekkür ederim..
revo teknik kimdir nedir??
uygulamayı kım yapar nerde yapar??
barbaros bayrakla bu gun telefonla konusmayı dusunuyorum..
revo teknık ıle ılgılı kımınle goruscem onuda ogrenebılırmıyım??
Revo'yu Maslak'ta Powershop yapıyo.Adresi ve telefonunu ekliyorum.Yaman ve Bayçu yardımcı olurlar.
Adres: Atatürk Oto Sanayi Sitesi No:654-655 Maslak / İstanbul
Telefon: +90 212 3281623
biz de kuzenimin aracına yazılım düşünmekteyiz,2 yerin de ,internet sayfalarına baktım;bu pschiptuning denilen yerin internet sayfasında kendisine ait dynosu gözüküyor gibi,fakat powersop dediğiniz yerin internet sayfasında doğru düzgün birbilgi bulunmamakta,kendi dynoları mevcut mudur,çünkü öncesinde ve de sonrasında bir de dyno aramak istemeyiz...ve de bir soru daha pschiptuning yazılımı custom yapıyor galiba?,powershop denen yer nasıl yapıyor uygulamayı,revo diye bir marka söylenmiş;başkasına log gönderip mi yaptıryorlar?
aynen pschiptuningte öncesi ve sonrası alınıyor dynoda
egeturbo
21-05-2010, 09:42
biz de kuzenimin aracına yazılım düşünmekteyiz,2 yerin de ,internet sayfalarına baktım;bu pschiptuning denilen yerin internet sayfasında kendisine ait dynosu gözüküyor gibi,fakat powersop dediğiniz yerin internet sayfasında doğru düzgün birbilgi bulunmamakta,kendi dynoları mevcut mudur,çünkü öncesinde ve de sonrasında bir de dyno aramak istemeyiz...ve de bir soru daha pschiptuning yazılımı custom yapıyor galiba?,powershop denen yer nasıl yapıyor uygulamayı,revo diye bir marka söylenmiş;başkasına log gönderip mi yaptıryorlar?
revo zaten büyük bi firma Türk malı değil aracın üzerinden yazılımı okutup revoya yolluyorlar revoda onlara modifiye edilmiş dosyayı gönderiyor .
Ama ben Barboros ve Mehmet abiden yanayım hala sonuçta Türkiye deki yakıt kalitesi ve şartlar ortada bu insanlarda böylece bizim sorunlarımıza göre yazılım yapıyorlar.
cok cok ıyı yuruyor..
barbarosa yaptır iidir bu konuda:D
barbaros abi de dyno var .. öncesi sonrası ve hatta istediğin an ölçebilirsin aracını .. aracı dyno a çıkarıyor ölçüyor .. stock yazılımı alıp tune edip atıyor araca tekrar ölçüyor , yazılımıda gözünüzün önünde yapıyor .. herşşey gözünüzün önünde yani :)
powershop da dyno yok muhtemelen sizi paşaoğluna yönlendiriceklerdir .. ama ben her türlü TR de yapılan yazılımdan yanayım
berkay_aydin
14-07-2010, 09:23
Bizim gittiğimizde dyno yoktu.. Mehmet abiden yanayım sıkıntısı olan yok
GökhanÖzkan
14-07-2010, 14:56
barabaros bayrakta yaptırdım arkadaşlar cok memnunum..
konu silinebilir..:D
gidiş baya farketti değil mi?
GökhanÖzkan
14-07-2010, 20:23
fena oldu yaaa:D
ıntercooler kaldı suan onuda halletımmı tamamdır sen taktın mı ıntercooler????
122liklere cooler cikmadimi?
122liklere cooler cikmadimi?
Getir yapalım :)