Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : astra gtc turbo blow off sorunu

egeturbo
27-05-2010, 17:51
çok yakın bi arkadaşım hks blow off satın aldı gtc turbosuna taktıklarında arıza lambası yakmışlar.
Bi kaç kişiye danışmışlar arıza lambasız nasıl çuflatıyorsunuz diye geln cevap replica hks blow offların arkasında ayarlı olanları var demişler bunu takıldığında arıza lambası yanmadığını ve araba sorunsuzca gittiği belirtilmiş.
Aramızda hiç gtcye blow off takan oldumu ne gibi bi yöntem ile taktı.Hangi blow offu taktı gibi bilgilerinizi paylaşırsaız sevinirim

kellepaca
27-05-2010, 19:44
Benim bildiğim hks'nin değil ama çakma olanların arkasında ayar olduğu ve bu şekilde ayar yapıldığında arıza lambası yakmadığı. 2.0T Astraya blow off takan birileri söylemişti.

egeturbo
27-05-2010, 20:46
Benim bildiğim hks'nin değil ama çakma olanların arkasında ayar olduğu ve bu şekilde ayar yapıldığında arıza lambası yakmadığı. 2.0T Astraya blow off takan birileri söylemişti.

demekki duyumlar doğru ben en iyisi kendim takıp test edeyim

boosted_pug
28-05-2010, 05:45
arkasındaki ayar blow offun içindeki yayın tansiyonunu arttırıyo ona göre daha yüksek basınçda açılıp hemen kapanıyo normal olanın yayı çok yumuşaksa bazıları çok az da olsa açık kalıyo tam kapatamıyo çünki yay vacuum un kuvvetini tam yenemiyo içindeki yayı eğer bozuk bi hks felan warsa değiştirebilirsin yada tornada oraya delik delip klavuz çeker 6 metrik cvata ile sıkıp aynı ayarlılar gibi olur

egeturbo
28-05-2010, 07:43
arkasındaki ayar blow offun içindeki yayın tansiyonunu arttırıyo ona göre daha yüksek basınçda açılıp hemen kapanıyo normal olanın yayı çok yumuşaksa bazıları çok az da olsa açık kalıyo tam kapatamıyo çünki yay vacuum un kuvvetini tam yenemiyo içindeki yayı eğer bozuk bi hks felan warsa değiştirebilirsin yada tornada oraya delik delip klavuz çeker 6 metrik cvata ile sıkıp aynı ayarlılar gibi olur

elimdeki eski patlak falan blow offlara baktım onların arkası ile değiştircem artık.
saolasın mengü abi

erh
28-05-2010, 09:57
ya çift diyaframlı kullancaksınız bailey gibi.. yada boosted pug uın dedigi gibi yapcaksınız. orjinal dump valve i iptal ettiniz mi?

egeturbo
28-05-2010, 11:35
ya çift diyaframlı kullancaksınız bailey gibi.. yada boosted pug uın dedigi gibi yapcaksınız. orjinal dump valve i iptal ettiniz mi?

orjinal dump valve iptal etmediler.Zatan arabayı götürdüğü yerde blow offu görünce adam bomba sanmış resmen adama dump valve dese artık kim bilir nereleri sökecekler

erh
28-05-2010, 11:37
dump valve i zaten yerinden sokemezsiniz.. dah afarklı sekilde iptal edilmesi gerekiyor.. daha once uygulamıs bi yere goturun sıkıntısızca yapsınlar bence..

Erol
28-05-2010, 12:03
bizde orj. hks taktık olmadı aynı aracda sonraan pes ettik takmadık bir daha :)

egeturbo
28-05-2010, 12:05
dump valve i zaten yerinden sokemezsiniz.. dah afarklı sekilde iptal edilmesi gerekiyor.. daha once uygulamıs bi yere goturun sıkıntısızca yapsınlar bence..

izmirde malesef bi kaç yere daha götürmüşler onlarda takamadı.O yüzden ben takmaya çalışıcam yarın.

Mustafa Birsesli
28-05-2010, 14:06
2.0 mı 1.6 mı araba

ecthelion
28-05-2010, 17:56
orjinal dump valve iptal etmediler.zatan arabayı götürdüğü yerde blow offu görünce adam bomba sanmış resmen adama dump valve dese artık kim bilir nereleri sökecekler

ahuo9p0r9*ı34r9*34*ı90439r49*rf*ıuaspdoğ