Orijinalini görmek için tıklayınız : TiViBu Sorunu
Arkadaslar TiViBu kullananlar varmı? Varsa şu aralar seç izle bölümünden film izlemekte sıkıntı yasıyormusunuz yoksa bendemi problem var. Kanalları açabiliyorum ama seç izleden film izleyemiyorum.
geçen gün bende denedim olmuyo
bende sorun yok izliyebiliyorum..
Ahmet Saraçoğlu
09-06-2010, 10:42
bende izleyemedim
Alla alaa yav. 2 gündür aynı sorunu verip duruyor. Film izleyemiyorum. Normal yayını, kanalların tekrarlarını izleyebiliyorum. Ama seç izle veya kirala servisini kullanınca şu an hizmet veremiyoruz diyor
aynen şimdi tekrar denedim hizmet veremiyoruz dedi
StyleALP
09-06-2010, 10:45
TiViBu kullancısı değilim ancak son günlerde etkili olan Google sansürü soruna neden olabilir diye düşünüyorum.
google sansürüyle alakası yok
kendi kendine sansür koyduysa zihniyetini ..... telekomun
StyleALP
09-06-2010, 10:55
kendi kendine sansür koyduysa zihniyetini ..... telekomun
Birçok Google hizmetine ve bazı sitelere erişim ya durdu yada yavaşladı. Google 'a gelen sansür TTnet 'e gelse ne yazar zaten adamlar iyice cıvıttı...
Bende sorunsuz kullanıyorum şu anda. Müşteri hizmetlerini ararsanız sanırım onlar çözüm bulacaktır. :icon_tup:
Şunu söylemek isterim google sansüründe ttnetin aslında suçu yok. Karar mahkemeden çıkıyor TTnet mahkeme kararı olduğu için bu durumu uyguluyor. Yoksa onların aldıkları bir karar değil.
Low-Rider
09-06-2010, 13:12
Arkadaslar TiViBu kullananlar varmı? Varsa şu aralar seç izle bölümünden film izlemekte sıkıntı yasıyormusunuz yoksa bendemi problem var. Kanalları açabiliyorum ama seç izleden film izleyemiyorum.
benimde emektar 55ekran televizyon ilk aılınca sarımtırak gösteriyor kapatıp tekrar açmak lazım
tüpte mi sorun acaba
tivibudan kalktı dimi topgear ne güzel izliyoduk
ahmet3425
09-06-2010, 15:55
dun den beri sec izle kısmını kullanamıyorum heralde genel bi sorun...