Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa Yakası Film Yaptırılcak Yer (YaRdIm)
Avrupa Yakası Film Yaptırılcak
-UYGUN FİYAT
-KALİTELİ MALZEME
-KALİTELİ İŞÇİLİK
mesajları adres tel ve fiyat olarak yazılırsa aradığım şeyi bulmam adına yardımcı olur....
teşekkürler...
hoc oto cam flim gerçekten kaliteli ve birçok firmanın da flimlerini HOC yapar
burdan uygulamalarına ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsin
www.otocamfilm.com
hoc oto cam flim gerçekten kaliteli ve birçok firmanın da flimlerini HOC yapar
fiyat ?
ön cam hariç 3 numara olucak şekilde ortalama fiyatı ne olucak ?
ben HOC u biliyorum fiyat olarak da tekrar sorma gereksinimi duydum şimdi...
fiyat olarak bişey söliyemem ellerinde çok fazla çeşit var ve farklı farklı fiyatlar var aradıgında benim adımı solersen yardımcı olucaklardır Ahmet yada Hüseyin beye
fiyat olarak bişey söliyemem ellerinde çok fazla çeşit var ve farklı farklı fiyatlar var aradıgında benim adımı solersen yardımcı olucaklardır Ahmet yada Hüseyin beye
ahmet abiyi çok iyi tanırım güzel bir fiyat verdi HOC olarak ;)
önerin için teşekkürler...
başka önerisi olan varmı ?
Yav Ahmet abiyi tanıyorsun işte gidip yaptırmak kalmış ;) :D
Yav Ahmet abiyi tanıyorsun işte gidip yaptırmak kalmış ;) :D
bazen bütçen tanıdık olmasına rağmen fazla gelebilir kendim için değil bir dostum ricası üzerine konu açayim dedim...
SekoLive
14-06-2010, 22:37
aksarayda mcdonaltsn sokağının altında metin var çok fena film çeker ön cam hariç 50 lira işcilik iyidir parasına göre
aksarayda mcdonaltsn sokağının altında metin var çok fena film çeker ön cam hariç 50 lira işcilik iyidir parasına göre
aksaray diyorum ama daha önce yaptırmış filmler güneşde kala kala morlaşma filan yapmış...
soğuk bakıyor o paralara o işin öyle olacağını biliyor...
daha önce yaptırdın galiba bir sıkıntı oldu mu ?
Tek Kelime İle Şirinevler Erdoğan Oto cam her kalitede Film var Fakat İşçilik 10 Numara Ön Camımda 2 Numara Var İçerden Dışarı Gece Dahil Bir Gram Olsun Görüşte zorlana Yaşamıyorum,Selamımı söylersen ORda herhangi birine Fiyatı en iyi şekilde ayarlarlar
http://www.otofilm.net/
Shadow_Dancer
14-06-2010, 23:28
Gençler Oto Cam Film Maslak
Tanzer Usta- tek parça Tanzer olarak bilinir...
İşçiligi esnaflıgı kullandıgı malzemesi herşeyi 10 numaradır kardeşimin..
Bu da örnek olsun
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs300.ash1/22760_321026569091_680449091_3488405_1414618_n.jpg
Bende filmleri söktürücem para alırlarmı çok :D
SekoLive
14-06-2010, 23:31
aksaray diyorum ama daha önce yaptırmış filmler güneşde kala kala morlaşma filan yapmış...
soğuk bakıyor o paralara o işin öyle olacağını biliyor...
daha önce yaptırdın galiba bir sıkıntı oldu mu ?
yiğit 10 arabaya aynı yerde yaptırdık hatta kubilayyın 307 var ona aynalı yaptırıdk kararmış şekilde hiç sıkıntı olmadı sadece 1 aracda yağmur yağdıgı gün film çektirdi arkadas onda biraz kabarma oldu ama hiç morarma v.s. olmadı. sen koyulastırmak istiyorsn 50 lira güzel para 250 vermektense 50 lira makul olur :) ve sonuç olarak ikisininde cezası uygulaması aynı 128 lira :)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=37756&page=2
buradan bakabilrsin 1.5 yıl oldu bu filmi çektireli hiç sıkıntısı olmadı
bende serkanın yaptırdıgı yerde yaptım komple on cam dahıl 70 tl :)
yanlız camlarınızı cok ıyı temızleyıp gıtmeılısınız cok sıra oldugu ıcın hızlı calısıyorlar
30-45 dk arası gıbı bır surede bıttı koca kartal on cam dahıl
fılm kalıtesı olarakda gayet iyi
istersen telefonunuda vereyım randevu al gıt
Bende filmleri söktürücem para alırlarmı çok :D
filim dandik ise 40-50 alıyolar :D
Shadow_Dancer
14-06-2010, 23:37
60-70e yapılan filmden hayır gelmez.. taş çatlasın ömrü 1 mevsim olur..
Yavuz (dragger) filmleri 2006da çektirdi 4 sene geçti hala en ufak kabarma bile yok
kanka başkanım metin değilmi başka yer değil :D
aksarayın %90lık bölümü dükkan önünde çekiyo bence filim kapısı kapalı tozsun bir mekanda çekilmeli yada ben çok kılım tek hataya tahmul edemiyorum :D
SekoLive
14-06-2010, 23:39
kanka başkanım metin değilmi başka yer değil :D
aynen aynen :D
:D muhabbeti çok iyidir başkanım başkanım diye dolanır etrafda :D
Bizim C5'e Tanzer çekti gerçekten güzel çekmiş oda tek bir solma vs işçilikte balın toz yok
SekoLive
14-06-2010, 23:42
saro 250 lira verirsen haliyle kıl olursun ama 50 lira verip işin görülsün diye çektiriyorsan çok gözün bişiyi görmez kıldı tüydü zaten olan iş deil ama heryerde çektirlmez aksarayda tek oraya giderim film işim olursa adamıda rast gele tanıdık 2-3 yıldır gider geliriz muhabbeti iyidir :D
abicim artık pahalı fılm cektırmenın bı anlamı yok şoyle yok belkıde sen ordan cıkarken ekıpler cvırecek ve o fılmler yuzunden arabanı baglıcak ;) bu da var
SekoLive
14-06-2010, 23:46
abicim artık pahalı fılm cektırmenın bı anlamı yok şoyle yok belkıde sen ordan cıkarken ekıpler cvırecek ve o fılmler yuzunden arabanı baglıcak ;) bu da var
ekipden müsade isteyip hemen sökmek var [baana sene sonu oldugundan koçanları bitirmeleri gerktiğinden müsade etmeden yazdılar ama olsuın :D] 50 lira gözüne bile gelmez bide 250 var ? polisle mücadeleye sokabilir bazı anlarda :D
% 35 e kadar izin var fazlası yasak
Selcuk_RoL
14-06-2010, 23:47
maslak sunroof center bekir usta:icon_tup:
SekoLive
14-06-2010, 23:47
% 35 e kadar izin var fazlası yasak
:) inanma böyle şeylere eser hiç af yok polisne denk gelirsen hepsi yasak %10 bile olsa tecrübeyle sabittir yazdıgım konu.
ekipden müsade isteyip hemen sökmek var [baana sene sonu oldugundan koçanları bitirmeleri gerktiğinden müsade etmeden yazdılar ama olsuın :D] 50 lira gözüne bile gelmez bide 250 var ? polisle mücadeleye sokabilir bazı anlarda :D
aynen ole 50 tl lık fılme acımassın ;) verırsın atesı çeker alırsın :D:D
bide şu var :D:D 250 tl n varsa ayır 50 lik film çektir her polis durdurduğunda 20 versen 10 kerede kontrolden geçersin :D:D:D
Tek Kelime İle Şirinevler Erdoğan Oto cam her kalitede Film var Fakat İşçilik 10 Numara Ön Camımda 2 Numara Var İçerden Dışarı Gece Dahil Bir Gram Olsun Görüşte zorlana Yaşamıyorum,Selamımı söylersen ORda herhangi birine Fiyatı en iyi şekilde ayarlarlar
http://www.otofilm.net/
sülo agayıda tanırım en son bir golf götürmüştüm memnun kalmadım sülo yapınca güzel oluyor yoksa oradaki elemanlar malesef iş olsun diye yapıyorlar...
:) inanma böyle şeylere eser hiç af yok polisne denk gelirsen hepsi yasak %10 bile olsa tecrübeyle sabittir yazdıgım konu.
yıllardır devamlı gezerim gece gündüz bilen arkadaşlarda vardır polisin yanından kesiciyle falan geçtiğim olur neden se pek cevrilmem çevrilsemde hep kurtulurum ben flimi sevmiorum heleki dandik flimse görüşü çok etkilio o yuzde olucaksa kaliteli olucakki görüş düşmesin aynı netlikte önümü görebileyim o yuzden 50 değil 250 veririm
SekoLive
15-06-2010, 00:33
yıllardır devamlı gezerim gece gündüz bilen arkadaşlarda vardır polisin yanından kesiciyle falan geçtiğim olur neden se pek cevrilmem çevrilsemde hep kurtulurum ben flimi sevmiorum heleki dandik flimse görüşü çok etkilio o yuzde olucaksa kaliteli olucakki görüş düşmesin aynı netlikte önümü görebileyim o yuzden 50 değil 250 veririm
250 verde %35 falan olayı yok diyorm bende kendi aracım haric bi cok arkadasımı kurtardım çevirme olayında ama nezaman kendi aracımda bişey olsa hep artist ve acemi polise denk geldim
edit: bu arada yiğit in film v.s. yaptıracağınada çok inanmıyorum :)
Gençler Oto Cam Film Maslak
Tanzer Usta- tek parça Tanzer olarak bilinir...
İşçiligi esnaflıgı kullandıgı malzemesi herşeyi 10 numaradır kardeşimin..
Bu da örnek olsun
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs300.ash1/22760_321026569091_680449091_3488405_1414618_n.jpg
şiddetle önerilir
250 verde %35 falan olayı yok diyorm bende kendi aracım haric bi cok arkadasımı kurtardım çevirme olayında ama nezaman kendi aracımda bişey olsa hep artist ve acemi polise denk geldim
edit: bu arada yiğit in film v.s. yaptıracağınada çok inanmıyorum :)
walla % 35 bence mantıklı ben ona inandım çünkü aracın içi olduğu gibi gözüküo
SekoLive
15-06-2010, 00:39
walla % 35 bence mantıklı ben ona inandım çünkü aracın içi olduğu gibi gözüküo
aynı şeyi düşünüyorz ama öyle değilmiş filmin her türlüsü yasakmış yaklasık 3-5 polisle detaylı konstum film olayı için 1 numarasıda aynı 10 numarasıda aynı hepsi cezaya müsait dediler.
Xenomorph
15-06-2010, 00:47
Gençler Otocam Tanzer Usta Maslak
Başka Bir Adama Gitmedim Gitmemde...Hem Esnaflık Olsun Hem Fiyatlar Hem İşçilik Gayet İyidir En Ufak Memnuniyetsizliğini Tık Diye Giderir...4 Araç Yaptırdım Bugune Kadar...Herkes Çok Memnun..
Yaptırcaksan Komple 1 Numara Öneririm
Aksaray İşlerine Gelince Bir Film Montajı Ön Cam Dahil En Az 3 4 Saat Sürmeli Bence..
Ayrıca Sonradan Morarcak Fılmlere Hayır
Eski Aracımda Ön Cam Dahil 3 Yıl Kullandım Tık Yoktu...Hatta Kemeri Bırakmıştım Hızlı Cama Çarpıp Yırtmıştı Biraz Filmi
Gittim Yırtıldı Abi Dedim :D...Güldü Git Şurdan Kola Gazoz Cips Al Gel Dedi Değiştirdi...
saro 250 lira verirsen haliyle kıl olursun ama 50 lira verip işin görülsün diye çektiriyorsan çok gözün bişiyi görmez kıldı tüydü zaten olan iş deil ama heryerde çektirlmez aksarayda tek oraya giderim film işim olursa adamıda rast gele tanıdık 2-3 yıldır gider geliriz muhabbeti iyidir :D
sekom araba bu para veriyosun kıyamaz insan o paraya film yaptırmaya ne olucak yarın birgün söküldüğü zaman o arka camın rezistansları veya direklere giren kısımdaki renk farkı :D
sülo agayıda tanırım en son bir golf götürmüştüm memnun kalmadım sülo yapınca güzel oluyor yoksa oradaki elemanlar malesef iş olsun diye yapıyorlar...
sülo aytaç ve sezer bu üçlü güzel :D
SekoLive
15-06-2010, 00:50
sekom araba bu para veriyosun kıyamaz insan o paraya film yaptırmaya ne olucak yarın birgün söküldüğü zaman o arka camın rezistansları veya direklere giren kısımdaki renk farkı :D
minareyi çalan kılıfı hazırlar saro sökerkende itina ile söken yere söktürürüz :P :D zevk ve imkan meselesi ya bu film olayıda bi nevi herkesin beklentisi farklı oluyor.
Maslak orhan oto camda güzel fakat filim kalitesi düşük biraz fakat şuan değiştirmiş sanırım dergide ilan vardı polislerden kaçmaya son diye çok merak ettim arıyıp sorucam
minareyi çalan kılıfı hazırlar saro sökerkende itina ile söken yere söktürürüz :P :D zevk ve imkan meselesi ya bu film olayıda bi nevi herkesin beklentisi farklı oluyor.
birkere aksarayda arkadşın aracına yaptırdık an açık ton dedik 9 numara çekti resmden :D ordan kamyon geçiyo toz duman dilm yapılıyo karşıyım :D:D fakat aynen zevk ve imkan :D
sülo aytaç ve sezer bu üçlü güzel :D
sülo olmadğı anda iş mıçıyor golf V arkadaşıma tavsiye ettim gitti yaptırdı ama :(
Fabrika çıkışı karatılmış camlı arabayı filmli zannedip polis ceza yazmıştı.(connect glx)
Arkadaş katalog'u yanına almış polise gösteriyor,Abi bak bu donanımlarda standart diyor.Polis anlamadı.Yazdı cezayı.
by serçe
16-06-2010, 18:18
bayrampaşa çalışkan film fatih güzel ve temiz işçiliği var zaten çoğu kişi bilir.
şirinevler HOC cam film gözün kapalı yaptırabilirsin
Maslak orhan oto camda güzel fakat filim kalitesi düşük biraz fakat şuan değiştirmiş sanırım dergide ilan vardı polislerden kaçmaya son diye çok merak ettim arıyıp sorucam
merak ettım sordunuzmu ?
TUV onaylı film olayı olabilir
Gencler Otocam olayın sonu ;)
yavuz nerde bu gençler ?
Maslakta kanka, 2. Kısım 22. Sokak No.765 ;)
4 sene oldu filmi yaptıralı hala ilk gün gibi :D
anladım tahmin ettiğim yer eski sanayidede dükkanları vardı geröekten güzel iş yaparlar
aynen aynen :D
:D muhabbeti çok iyidir başkanım başkanım diye dolanır etrafda :D
bende suzukiyi başkanımda yaptırmıştım. 50 lira.. mis :)
dandik mandik ama iş goruyor. polis sokturse için acımaz :)
ama kaliteli film istiyorsan gençler oto cam. yıllardır oraya giderim. czt ye yaptıralı 4 yıl oluyor. daha hiç bişi yok filmlerde..
Ahmet_28
17-06-2010, 09:58
citröen c2'de zieabart vardı 2006 yılında araç sıfırken yapılmış.arabayı yeni sattım nokta leke yoktu.czt yi aldım ondada ziebart var fatih abi sağolsun yaptırmış zamanında :) sıkıntısız kullanıyorum.pahalı ama en azından 1 kere yaptırıyorsun
SekoLive
17-06-2010, 09:59
ama kaliteli film istiyorsan gençler oto cam. yıllardır oraya giderim. czt ye yaptıralı 4 yıl oluyor. daha hiç bişi yok filmlerde..
:hahaha:
gidemiyorm bayağadır gidersem bi fotosunu çekiyim başganımızın :D metin abi ünlüymüş haberimz yokmus bide onun çaprasında bi dükkan var çekilen aracların hepsi geri geliyor adam tek başına karşı taraf 3-5 kişi çekiyolar yine yetişemiyorlar :D :D
omercanilica
17-06-2010, 09:59
oto orhanda 2 numara dısardakı 4 numaraya bedal mubarek
ara benı yoolarım senı lummar cektırırsın en guzeli..
anladım tahmin ettiğim yer eski sanayidede dükkanları vardı geröekten güzel iş yaparlar
evet dogru eskı sanayıde yol kenarında var mustu.
başkan benim ticariyede yapmıştı sağ cam kalkmış tı 2 hafta sonra :D
50 lira olunca laf edemiyorsun :D:D