Orijinalini görmek için tıklayınız : Laguna için spoiler tavsiyesi
blackboard
16-06-2010, 03:24
Bende gri renk laguna kasa 1 var. Ancak arkada her hangi bir spoiler yok. Ben orjinal yerina daha değişik abartı olmadan yüksek hızlarda ise yarıycak bişiler taktırmak iştiyorum. Bu konuda da sizlerden yardım bekliyorum.
ankara'da oto sport diye bir yer vardi sanirim, envai cesit fiber urun yapiyorlar, onlara gittiginde istedigin gibi bir sey bulabilirsin :)
buldum : http://www.otosport.com.tr/
blackboard
16-06-2010, 03:36
Burdakiler klasik laguna spoiler ları :D Adamlar modifiye ettikleri arabada bile aynı spoiler ı kullanmıslar :D Ben daha farklı bişeyler iştiyorum :)
hddsheriff
16-06-2010, 03:44
senin istediğin sadece görsel bir aksesuar olur, performansa dayalı olacağını sanmıyorum
Burdakiler klasik laguna spoiler ları :D Adamlar modifiye ettikleri arabada bile aynı spoiler ı kullanmıslar :D Ben daha farklı bişeyler iştiyorum :)
gidip yeni bir sey yaptirmak istedigini soylediginde de ne istiyorsan yaparlar diye biliyorum, bir konus
blackboard
16-06-2010, 03:49
gidip yeni bir sey yaptirmak istedigini soylediginde de ne istiyorsan yaparlar diye biliyorum, bir konus
hmm tamam teşekkürler
blackboard
16-06-2010, 03:50
senin istediğin sadece görsel bir aksesuar olur, performansa dayalı olacağını sanmıyorum
200 km li hızlarda etkisi olmayacakmı yani spoiler ın ?
hddsheriff
16-06-2010, 04:03
200 km li hızlarda etkisi olmayacakmı yani spoiler ın ?
aerodinamik hesaplarını yapıp aracına uygun bişeyler yaptıracaksan neden olmasın :D yoksa fiberciden veya aksesuarcıdan alacağın spoiler görüntüden öteye gitmez :)
blackboard
16-06-2010, 04:19
aerodinamik hesaplarını yapıp aracına uygun bişeyler yaptıracaksan neden olmasın :D
aynen öyle birşey iştiyorum
hddsheriff
16-06-2010, 04:35
aynen öyle birşey iştiyorum
o zaman acele etme gün içinde bir sürü fikir yazarlar :)
blackboard
16-06-2010, 04:45
o zaman acele etme gün içinde bir sürü fikir yazarlar :)
Zaten acelem yok. Her hangi bir yarışa yetişmiyorum . Aracı modifiye etmeye daha bugün başladım. Daha ilk aşama olan hava filtresi değiştirildi :D Daha çok uzun yollar var.
hddsheriff
16-06-2010, 04:51
Zaten acelem yok. Her hangi bir yarışa yetişmiyorum . Aracı modifiye etmeye daha bugün başladım. Daha ilk aşama olan hava filtresi değiştirildi :D Daha çok uzun yollar var.
kolay gelsin o zaman :)
yoksa fiberciden veya aksesuarcıdan alacağın spoiler görüntüden öteye gitmez :)
uygun yapılmayanın zararı da vardır.
Taktıracaksan orjinal plastik olandan taktır yada hiç taktırma.
Jön Türk
16-06-2010, 11:35
Orjinal tak ;)