Orijinalini görmek için tıklayınız : Civic si için filtre tavsiye?
Viper_Si
08-07-2010, 13:53
93 model honda civic si stock aracıma hava filtre kiti alacağım fakat karar veremedim. daha önce kullanan tavsiye edebileceği markalar linkler varsa paylaşırsa sevinirim. stock olan aracımda ***** egsoz polislerle aramızı bozuyor. güzel bir filtre sesi fena olmaz diye düşündüm:)
simota carbon tube
simota inlet tube
simota twinchanger
aem v1
tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaşım simota carbon tube tavsiye ederim honda vti ğimde kullanıyorum sesi performansı süper
aynen ıhsan balina pipisi al sese ınanaman:D
Viper_Si
08-07-2010, 15:42
aynen ıhsan balina pipisi al sese ınanaman:D
Vallaha mı? :D peki bu vti için olan carbon tube direk benim aracada oluyor mu yoksa onun için ayrı bisey mi yapılıyor?
Vallaha mı? :D peki bu vti için olan carbon tube direk benim aracada oluyor mu yoksa onun için ayrı bisey mi yapılıyor?
ne alirsan 2 adet yap:icon_tup:
direk oluor kardeş merak etme :) bulım sanaıstıorsan.zaten meslek degıstırıcem herkese parça buluyom kuyumculuk yapmak yerıne.D
Viper_Si
08-07-2010, 16:42
ne alirsan 2 adet yap:icon_tup:
hayırlısı erhanım :D
direk oluor kardeş merak etme :) bulım sanaıstıorsan.zaten meslek degıstırıcem herkese parça buluyom kuyumculuk yapmak yerıne.D
hehe valla iyi iş:) şöyle kredi kartına taksitli ucuz bisey bulursan haber ver kardeşim
kesinlikle arkadaşlara katılıyorum.bizim civic si larada ordası biraz boş kalıyor ve simota carbon tube o boşlugu güzel dolduruyor sesi ve performansı cabası tavsiye ederim...en yakın zamanda benimde alıcaklarım arasında.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=58440
Viper_Si
08-07-2010, 19:11
kesinlikle arkadaşlara katılıyorum.bizim civic si larada ordası biraz boş kalıyor ve simota carbon tube o boşlugu güzel dolduruyor sesi ve performansı cabası tavsiye ederim...en yakın zamanda benimde alıcaklarım arasında.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=58440
hayırlı olsun araban;) carbon tubeli bir si motor fotoğrafı görsek iyi olur.:)
goruntuden biktik azda ses olsun dimi :D:D
hayırlı olsun araban;) carbon tubeli bir si motor fotoğrafı görsek iyi olur.:)
balamirin arabaya takmışlarde görüntü bence gayet güzel.sesinide bizzat biliyorum harikaydı ama motor b16 ;)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=38116&page=6
kitle far altına kdr indirip sis panelini kesersin aem dry flow kullan derim zamanında si ım varken öyle kullanmıştım gayet iyiydi 7000lerde vermeye başladıgı ses çok güzeldi tavsiye ederim
aem v1 düşünürsen elimde var kullanılmış cold air intake aem dryflow filtresiyle filtre 5000km kullanıldı 200 lira istiyorum
05434060485
kanrevan@hotmail.com
kitle far altına kdr indirip sis panelini kesersin aem dry flow kullan derim zamanında si ım varken öyle kullanmıştım gayet iyiydi 7000lerde vermeye başladıgı ses çok güzeldi tavsiye ederim
İyi bilirim:D
İyi bilirim:D
tabi yaaa:D nerde bizim videolar
Viper_Si
09-07-2010, 21:51
tavsiye için teşekkür ederim 7bin devirde vermeye başlıyorsa kesiciye 0.5 saniye kala vermiş oluyor:) o da benim için çok az bir süre:D yinede saol
aem v1 düşünürsen elimde var kullanılmış cold air intake aem dryflow filtresiyle filtre 5000km kullanıldı 200 lira istiyorum
05434060485
kanrevan@hotmail.com
şimdi geç oldu yarın ararım;)
tavsiye için teşekkür ederim 7bin devirde vermeye başlıyorsa kesiciye 0.5 saniye kala vermiş oluyor:) o da benim için çok az bir süre:D yinede saol
şimdi geç oldu yarın ararım;)
yok sadece 7000de olurmu çok daha altlardaki devirlerde kendini gayet belli ediyo sadece o kısımlarda artık çok farklı sesler gelmeye başlıyo ;):D
By_FresH
11-07-2010, 11:53
ihsanım balina pipisi alalım :D:D:D
Şimdi kamerin eski arabasındakini AHP vtec e taktılar haywan gibi böğürüyo :D:D:D:D
yok sadece 7000de olurmu çok daha altlardaki devirlerde kendini gayet belli ediyo sadece o kısımlarda artık çok farklı sesler gelmeye başlıyo ;):D
böle bi kusma gibi yada anlatılmaz yasanır yani :D
onn_dear
11-07-2010, 16:01
bende balina pipisi al diyenlerdenim ihsan...
Viper_Si
11-07-2010, 19:25
ihsanım balina pipisi alalım :D:D:D
Şimdi kamerin eski arabasındakini AHP vtec e taktılar haywan gibi böğürüyo :D:D:D:D
valla kardeşim b serisinde süper ses ve performans veriyormuş:) Ama D16 için aynı şeyi söylemiyorlar bilmiyom ya:D
bende balina pipisi al diyenlerdenim ihsan...
haha:D
YunusCan
11-07-2010, 21:55
green markalarda cok güzel. tavsiye ederim
CasabLanca
11-07-2010, 22:14
buldun mu ihsan filtreyi
Viper_Si
12-07-2010, 01:06
buldum bigtube ama carbon değilse alma diyenler var. kafam karıştı ya eray :)
CasabLanca
12-07-2010, 01:09
buldum bigtube ama carbon değilse alma diyenler var. kafam karıştı ya eray :)
karbon istiyorsan en uygun fiyat bendedir bunuda bil :D
kafana göre kardeşşşşşş :cool:
Viper_Si
12-07-2010, 01:53
eyw eray saolasın aklımda;)