Orijinalini görmek için tıklayınız : Forge DV'den sonra olan garip şeyler.. :)
Selam herkese..
Arkadaşımdan aldığım Forge DV'i orijinalle değiştirdim.
Rölantide vakum 0.7'ye indi, 0.6 çakılı dururdu önceden, kompresyonda da 0.8-0.9 zorladığı oluyor. Orijinal DV ile böyle bir sıkıntı yok. Daha doğrusu bu bir sıkıntı mı?
Araba 1.8T Golf, 2000 model.. Alabilir miyim fikirlerinizi:)
Edit: Sarı yay takılı...
H22Power
16-07-2010, 20:29
vakum artar çünkü orjinale oranla daha sağlam bir yapıya sahip diyaframı forge un ayrıca sarı yay 1.5 bara kadar olan yay olduğundan peak basıncınız 0.1 filan düşer yay sert olduğundan mütevellid siz forge un içini açıp yayını yeşil olanı ile değiştirin hiçbir sorununuz kalmayacak...
H22Power
16-07-2010, 20:31
yeşil 1.0 bara kadar
sarı 1.5 bara kadar
mavi 2.0 bara kadar dayanıklıdır
ayrıca kırmızısıda var 2.5 bara kadar dayanıklı fakat genelde o kadar limit araba pek olmadığından forge un kutusunda çıkmaz sipariş usulu gelir bilgilendirme olsun buda forge un yayları ile alakalı...
H22Power
16-07-2010, 20:35
bu arada 1.8t ile ilgili konumuz var:
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=33031
eğer herhangi bir problem olursa ordan sorarsanız yanıtlarız böyle ufak ufak bilgiler kayboluyor konuda daha kalıcı olur daha çok kişiye yardımcı olabiliriz...
Splitter valve degil dimi ? 007 dv kullaniyorsunuz? Stock basinc icin green springs kullaniliyor
Vacum artarsa sıkıntı olmaz Ama yeterki 0 a doğru yaklaşmasın :)
sıkıntı yok yani
Teşekkür ederim cevaplar için.
Yeşile geçtim zaten bu akşam, dediğim vakumla alakalı hadise halen devam etmekte ancak normal diyorsanız sorun yok demektir:)
Sarı yayı alablirim bak :D
Emre bi akşam görüşelim. Merak ettin bu durumu. Bendeyken hiç bir sıkıntı yoktu dv de. Orjinal dv takınca sorun düzeliyormu ?
turbo&quattro
20-07-2010, 05:03
Oha herkes burda :)
Yayların sahibi de geldi :D
turbo&quattro
20-07-2010, 18:20
1.8t bulusmasi artik farz oldu :)
olm 5 aydır farz oldu dion adamı hasta edion.insani bi yerlerde olsun bulusma ayrıca :D
turbo&quattro
20-07-2010, 23:56
Olm bulusmalar Ankarada olmuyor ist;da oluyor..Kaldir biryerlerini git :D Hem bekle az kaldi 3 ay sonra geliyorum en guzelinden birseyler yapariz :Deli:
Selam herkese..
Arkadaşımdan aldığım Forge DV'i orijinalle değiştirdim.
Rölantide vakum 0.7'ye indi, 0.6 çakılı dururdu önceden, kompresyonda da 0.8-0.9 zorladığı oluyor. Orijinal DV ile böyle bir sıkıntı yok. Daha doğrusu bu bir sıkıntı mı?
Araba 1.8T Golf, 2000 model.. Alabilir miyim fikirlerinizi:)
Edit: Sarı yay takılı...
stock turboysa sarı yay cok sert yeşil takman lazım
Olm bulusmalar Ankarada olmuyor ist;da oluyor..Kaldir biryerlerini git :D Hem bekle az kaldi 3 ay sonra geliyorum en guzelinden birseyler yapariz :Deli:
Hacı ankarada aynı mesafede oluyor bana :D