Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.0 TFSİ Blow off

egeturbo
25-08-2010, 11:48
Aranızda daha önce 2.0 TFSİ a blow off takan oldumu yada taktıttan sonra herhanbi bi problem yaşayan oldumu.

Alican
25-08-2010, 11:56
ben 1,4e taktım bir kaç kere yerinden fırladı ve aracı cihaza bağladığımızda 1,6da peak attığını gördük seside direk çuf diyip bırakıyo :S

egeturbo
25-08-2010, 12:06
ben 1,4e taktım bir kaç kere yerinden fırladı ve aracı cihaza bağladığımızda 1,6da peak attığını gördük seside direk çuf diyip bırakıyo :S

İtalyancı italyancının derdine çare oluyor.:D
Korkum arıza lambasını yakmak.
Şuan şanzumanı topladık.Birazdan üzerine atıcaz.Akşam başlarım ufak ufak blow off takmaya

Alican
25-08-2010, 12:21
İtalyancı italyancının derdine çare oluyor.:D
Korkum arıza lambasını yakmak.
Şuan şanzumanı topladık.Birazdan üzerine atıcaz.Akşam başlarım ufak ufak blow off takmaya

Ben tavsiye etmiyorum boşuna kestik biçtik geçenlerde yanına bir dizel araç gelip çuflatmış utancımdam gaza basamadım diyor :hahaha:

egeturbo
25-08-2010, 14:38
Ben tavsiye etmiyorum boşuna kestik biçtik geçenlerde yanına bir dizel araç gelip çuflatmış utancımdam gaza basamadım diyor :hahaha:

ya abi aslına bakarsan bende utanırdımda gt30r giricez önümüzdeki ay kısmetse şimdiden blow off sesine alışmak istiyor.

Spook
25-08-2010, 14:45
Sese alışmak nedir ya, evde papagan mı besliyor arkadaş ? :)

egeturbo
25-08-2010, 14:54
Sese alışmak nedir ya, evde papagan mı besliyor arkadaş ? :)

yaw tutturdu gt30dan önce blow off sesi duyucam die bende kabul ettim.Şimdi borularını hallediyoruz.Kısmetse yarın bitiririm azcık araba bizde dursun çok hoşuma gitti karşısına geçip inceliyorum :D