Orijinalini görmek için tıklayınız : 2006 1.30i Sorgusu
Araç cok yakısıklı 3 lt NA duz vites guzel bir alet yeterince hızlmıdır acaba yada ne kadar hızlıdır ? Fiyat makul mu ne civarda olmalı iyi kotu birseyler filtre idi egsoz idi yazılım idi yapılabilirmi ? Sıfır Leon Cupra yerine bu tercih edilirmi sizce ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-1-serisi-bmw-130i-original/detay
Bide alır almaz ilk agaca gobekten girermiyim acaba :D
sende typeR yokmuydu?
Otomobil kısmını guncelledim sadece sirket aracım var hocam sattım aracımı :icon_tup:
yavuz364
30-08-2010, 18:32
1 serisi için , 120d den başka alınabilecek tek araba, diğeleri hiç işe yaramaz, 130 büyük ihitmal daha bi iyi gidiyordur :)
Otomobil kısmını guncelledim sadece sirket aracım var hocam sattım aracımı :icon_tup:
tam dıcektım kı 3bin motor 250 den fazla beygır gıtmez olurmu sen ne dıosun dıe snr ısmıne baktım arabalar bolumune baktım alla alla dedım tanıdık gelıo snrda cıkıs yapmıyım dıe sorım dedım .
1.35 tr de varmı bılmıyorum ama bulabılırsen 1.35 daha makbule gecer egzos yazılım fıltreyle 400 hp ye gelıyor.
1.30 için yazılım varmı bilmem ama 35te kafana göre oynuosun.
edit.1.35 i tr de varmıs tabı fıyatıda ıkı katı sevıyesınde 1.30 eglencelı olabılır guzelde gorunuo arac m paketmıs bn hayırlı olsun derım .
tam dıcektım kı 3bin motor 250 den fazla beygır gıtmez olurmu sen ne dıosun dıe snr ısmıne baktım arabalar bolumune baktım alla alla dedım tanıdık gelıo snrda cıkıs yapmıyım dıe sorım dedım .
1.35 tr de varmı bılmıyorum ama bulabılırsen 1.35 daha makbule gecer egzos yazılım fıltreyle 400 hp ye gelıyor.
1.30 için yazılım varmı bilmem ama 35te kafana göre oynuosun.
edit.1.35 i tr de varmıs tabı fıyatıda ıkı katı sevıyesınde 1.30 eglencelı olabılır guzelde gorunuo arac m paketmıs bn hayırlı olsun derım .
1,35 in daha iyi olacagını kestiriyorumda 60K € yu bulmak biraz koyuyr tahmin ettigin uzere butce 50-60bin civarı daha da fazlası yazık gunah arabaya senede yapacagım 5000 km icin :o
DoDo_hamann
30-08-2010, 18:45
fantezi bir araç, 2.eli yok, vergisi çok ve neticede 1 serisi, ama çok çok zevklidir eminim, yazılımlı 120d'de çok zevkli, 320'den daha başarılı bir araç performans-yakıt itibari ile:)
Benim bi anım var kendisiyle eskişehir yolunda 1.30 olma ihtimalini düşünmeyerek biraz zorladım ama öyle bi uzadı ki 1.30 olduğunu anlamam çok zor olmadı :D:D:D bence düşünülebilir bi araç ;)
kaan_cupra
30-08-2010, 19:00
düşünürseniz bu araca çok iyi baktırın..
ayrıca daha önce ilanda 25bin euro yazıyodu..bi anda bu fiyatlara yükseldi
Benim bi anım var kendisiyle eskişehir yolunda 1.30 olma ihtimalini düşünmeyerek biraz zorladım ama öyle bi uzadı ki 1.30 olduğunu anlamam çok zor olmadı :D:D:D bence düşünülebilir bi araç ;)
anladıgım kadarı ile sende rc var aynısını 1,20d yazılımlı yapamaz o zaman kesin sana 1,30i denk gelmiş bahtsız kardesim :D
fiyat sonraki konu o zaten konusulurda stock olarak tum aletler ile gider cogunu gecer ama bir cupra gibi sadece stg1 ile 30-60 beygir alamaz o kotu :(
fantezi bir araç, 2.eli yok, vergisi çok ve neticede 1 serisi, ama çok çok zevklidir eminim, yazılımlı 120d'de çok zevkli, 320'den daha başarılı bir araç performans-yakıt itibari ile:)
fantazi konusuna kesinlikle katıllıyorum ama zevklidir yahu :D
Aracı görüyorum sakin kullanıyor. Hatta ODTU'den olabilir.
Çok güzel araç fakat vergisi çok bir de ne kadar tatmin edici olacak? Yazılım yapsan egsoz sistemi yapsan falan olabilecek rakamlar belli. Sınırlı kalacaksın sonuçta. NA sucks. :D
bununla drıft kıng olursun :)
DogukanB
30-08-2010, 19:51
vergi sorun olmıyacaksa ve uzun süre binilecekse düşünmeden alırdım ben. biraz kupon araç olduğu için satışı sorun çıkabilir. onun dışında gözlemlediğim kadarıyla arabam hızlıdır deler geçer hırsı olan biri değilsiniz. 3 litre 6 silindir sesinden bahsetmeye gerek yok zaten ufak işlemlerle gayet tatminkar olabilir
üzerindeki jant ve m tamponlarla da o kadar da çirkin durmuyo bence:)
Ludacris
30-08-2010, 19:52
Aracı görüyorum sakin kullanıyor. Hatta ODTU'den olabilir.
Çok güzel araç fakat vergisi çok bir de ne kadar tatmin edici olacak? Yazılım yapsan egsoz sistemi yapsan falan olabilecek rakamlar belli. Sınırlı kalacaksın sonuçta. NA sucks. :D
arkası iter 3L illaki tatmin ider :D 94modeli hayli hayli ediyore:D
renk harika bu kasaya inanılmaz yakışıyor. En azından hergün yolda görülmeyecek özel bi otomobil
arka kısmı oldukça basık akılda bulunsun :D
Xenomorph
30-08-2010, 20:12
araçta çok ciddi bir vergi yükü var...herşeyi güzel ama senede 3.260 yazıyor oda ruhsatta 3000cc'yı gecmıyorsa gecıyorsa 5.139...
araçta çok ciddi bir vergi yükü var...herşeyi güzel ama senede 3.260 yazıyor oda ruhsatta 3000cc'yı gecmıyorsa gecıyorsa 5.139...
kasko degerinin %5 ini geciyors bir alt dilim olur onada bakmak lazım aslında :icon_tup:
http://www.streetfire.net/video/bmw-130i-m_13939.htm
Cirkin bir alet degil bence :)
onurdestan
30-08-2010, 20:21
araç bildiğiniz 231 bg değil yanlız yeni tip 262 beygir motor ve orj kilitli diff yani edc olması lazım m6 lardaki gibi youtube vidyolarında var bundada vardır ayrıca 1 serisi inanılmaz dengelidir çünki ağırlık dağılımı 50:50 şeklindeymiş kısacası bu arabayla tcs yi devre dışı bırakıp 3 bitirip sert bi 4 yapmak bile yürek isteyebilir ;)
kasko degerinin %5 ini geciyors bir alt dilim olur onada bakmak lazım aslında :icon_tup:
Bu olay %5 mi %10 mu?
Valla süper araba farklı olsun cupra cupra nereye kadar vergisi dokunmazsa alın bence :)
Renkte güzel
vergi problemi yoksa cupra ile karşılaştırılmaz bile
onurdestan
30-08-2010, 20:32
http://www.youtube.com/watch?v=mEvF2t85QP8&feature=related
kısacası bu :)
N/A yazmışsınız da araç tek turbo :)
anladıgım kadarı ile sende rc var aynısını 1,20d yazılımlı yapamaz o zaman kesin sana 1,30i denk gelmiş bahtsız kardesim :D
fiyat sonraki konu o zaten konusulurda stock olarak tum aletler ile gider cogunu gecer ama bir cupra gibi sadece stg1 ile 30-60 beygir alamaz o kotu :(
stage 1 75 hp rahat alir adres nos ;0 denemeden denemeye kullanirsin hicbir sikintida yasamazsin...
onurdestan
30-08-2010, 20:48
turbomu :) karıştırdınız herhalde araç sıralı 6 silindirli bmw dir
Geçtiğimiz günlerde bir testini okumuştum bu aracın. Leon Cupra Golf R Mazda3 Mps vardı Birde S3. Bu araçlar arasında performans olarak biraz daha kötü duruma olduğu yazıyor (Mps hariç) nitekim arasında aşırı bir fark olduğunu sanmıyorum.
Diğerlerine nazaran arkadan itiş avantajı var, Daha rijit olduğunu düşünüyorum şasesinin, Premium segment araçlar üreten bir firmaya ait model, Vergi dezavantajı var. Bu fiyatlara başka seçenek varsa vergiden dolayı düşünülebilir ancak ben olsam bu aracı iyi bir seçenek olarak düşünürdüm.,
Bu arada bu araç atmosferik motora sahip.
Evet araç atmosferi sıralı 6 silindir ve bildiğim kadarıyla 50:50 ağırlık dağılımına sahiptir. Zamanında Chris Bangle'ın kovulmadan önce Z3 coupe'tan esinlenerek yaptığı güzel bir araçtır.
http://www.youtube.com/watch?v=BRqRYNsr67Q
bunu mutlaka izleyenimiz çoktur ama koymak istedim. :)
oldukça zevklı bı kullanıma sahıptır, gidişide gayet tatmınkardır stanadrt cupra kdr gıder kanımca, yuksek suratte ztn ağlatır:)
tercıh edılebılesı var özel bı arac
gecen sene Cesme'de canlı gordum, guzel arac fakat 2. El leon + chıp bundan ıyıdır bence.
gecen sene Cesme'de canlı gordum, guzel arac fakat 2. El leon + chıp bundan ıyıdır bence.
iyidir derken abi hızldırmı yoksa arac olarak genelinde iyidir anlamındamı dedin ?
bu bmw sanırım aldıgın gibi evladın olur kalır :D
abi sen vergiyi gözden çıkardın heralde, çoluk çocukta var sana bi stationwagon yakışır :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-s-serisi-cagdas-otomotiv-den-2004-audi-s-4-avant-4-2-v8-quattro-28955141/detay
iyidir derken abi hızldırmı yoksa arac olarak genelinde iyidir anlamındamı dedin ?
bu bmw sanırım aldıgın gibi evladın olur kalır :D
Serkan, kalite ve konfor konusunda hangisi agır basar sanırım yazmaya luzum yok, bence 1 kasa BMW musteri kitlesinden ve firma imajından uzak. Bunu alırsan 1.20d olmadı surece son sahibi olursun. Temiz leon bulursan direk al, sonucta hem satması kolay hem modıfıyesı kolay.
Benim sana esas tavsiyem 60 lira vereceksen 2.0 TFSI scirocco
Selcuk_RoL
30-08-2010, 22:08
bence cupra al
abi sen vergiyi gözden çıkardın heralde, çoluk çocukta var sana bi stationwagon yakışır :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-s-serisi-cagdas-otomotiv-den-2004-audi-s-4-avant-4-2-v8-quattro-28955141/detay
o biraz kalın gelir enescim :D
Serkan, kalite ve konfor konusunda hangisi agır basar sanırım yazmaya luzum yok, bence 1 kasa BMW musteri kitlesinden ve firma imajından uzak. Bunu alırsan 1.20d olmadı surece son sahibi olursun. Temiz leon bulursan direk al, sonucta hem satması kolay hem modıfıyesı kolay.
Benim sana esas tavsiyem 60 lira vereceksen 2.0 TFSI scirocco
2.0 TFSI ama ne abi hayırlısı cok erken kasıntı basladı bende :D
aynen tahmin etmem zor olmadı :D:D:D
Bu araç benide çok cezbetti ama vergi gibi bir sıkıntısı var.
3 hafta evvel tramerden bakmıştım kazası gözükmüyordu ama bence yine kontrol ettirilmeli..
Performansının tatmin edici olduğunu düşünüyorum her ne kadar Golf V R32'ye geçilse de :D
http://vimeo.com/4797042 Bu videoyu da izlemenizi tavsiye ederim daha da bir hoş geliyor 130i göze :)
devil_berk22
30-08-2010, 22:33
bence bu araç yerine illa 200+ kalite bir araç aranıyorsa audi s3 veya e46 kasa 3.30ci daha mantıklı olabilir. bu arada leon cuprada güzel bir seçenek tabi
fastchild
30-08-2010, 23:06
130i M Sport
Engine 6 cylinder 24 valve
Capacity (cc) 2996
Torque (Nm/rpm) 315/2750
Power output (kW/hp) 195/265
Wheels Light alloy style 208 M
front 7.5 J x 18
rear 8 J x 18
Tyres (Run-flat) front 205/45 R18
rear 225/40 R18
son hız:155 mph +-250 km/h
Ferhat_V
30-08-2010, 23:08
evo alsana abi hem 4 kapı hem 4 çeker senelik kullanımdada fazla yormaz yakıtı filan?
initial-D
30-08-2010, 23:17
http://www.rica.nl/viewcar.aspx?vehicle=1815
rica nın chipi var bu araç için
http://www.youtube.com/watch?v=Ltrp7pTJ4wg&feature=fvw
3 de yetmez 5 olsun.
Bu araca bu kadar para verecegime daha guzel performansli BMW'ler alirdim cunku 1 serisindeki dar ic mekan (ozellikle arka koltuk) ve dusuk malzeme kalitesi hayal kirikligi yaratiyor. 1.30 bilmiyorum fakat 1.28 tecrube ettigim kadariyla iyi uzuyordu otomatik olmasina ragmen.
Serkan onu alacagına e46 m3 alırdım.veya 320d güzel yazılım egzos.Temiz ikinci el bi Cupra al bence devam.
1 serisi için , 120d den başka alınabilecek tek araba, diğeleri hiç işe yaramaz, 130 büyük ihitmal daha bi iyi gidiyordur :)
N54 motor kodlu 1470 KGlik 306 HP lik bi-turbo 1.35'i ne yapacaksın?
1.30 kesinlikle alınabilir. BMW farklı zevktir özellikle arkadan çeker hatchback araba. Keyifli olur.
initial-D
31-08-2010, 00:16
http://www.youtube.com/watch?v=Ltrp7pTJ4wg&feature=fvw
3 de yetmez 5 olsun.
Bu araca bu kadar para verecegime daha guzel performansli BMW'ler alirdim cunku 1 serisindeki dar ic mekan (ozellikle arka koltuk) ve dusuk malzeme kalitesi hayal kirikligi yaratiyor. 1.30 bilmiyorum fakat 1.28 tecrube ettigim kadariyla iyi uzuyordu otomatik olmasina ragmen.
amerikada hala satılıyormu o motor:)128i:D
DoDo_hamann
31-08-2010, 00:41
fantazi konusuna kesinlikle katıllıyorum ama zevklidir yahu :D
yazılımlı 120d, headers'lı filtreli gp kadar gidiyor, ordan hesap et 130i'ye gerek varmı yokmu :) ve 120d downpipe ve komple eksozla dahada giderli hale gelebilir.
Leonla 1 serisi kalite olarak kıyaslanmaz zaten biri seat biri bmw fakat 2.el değeri popularitesi bakımından leon cupra daha uyguna alınır sıkıntısız satılır..Rakamlar geri planda uzun yıllar binilecekse kesinlikle 1.30 diyorum..
redbaron
31-08-2010, 01:52
http://www.youtube.com/watch?v=SByoVDhmnvI
üstünde elektronik kilit dif var herhalde,yağmur çamur her yerde taradı be. bu küçük kasada bu motor çok zevkli olur .yanlız türkiye için biraz fantezi :D
valla ben tercih ederdim her malın bir alıcısı cıkar ilaki
XZAJT1Iiw-Y
http://www.youtube.com/watch?v=XZAJT1Iiw-Y&feature=related
evo alsana abi hem 4 kapı hem 4 çeker senelik kullanımdada fazla yormaz yakıtı filan?
Evo'nun yakıtı daha fazladır emin ol 1.30'dan. :)
ben uzun süre 1.16i kullandım..
tek kapı, fabrikasyon 17" jantlı olandan..
o da epey dengeliydi, içi falan hiç bmw gibi olmamasına rağmen kızların ilgisini acayip çeken bi arabaydı.. 1.30i de onun yürüyeni olur, keyifli olur..
8.000rpm
31-08-2010, 11:21
serkan bc nereye gitti?
http://www.rica.nl/viewcar.aspx?vehicle=1815
rica nın chipi var bu araç için
98 oktan istiyor olmadıgında haliyle o gucleri alamıyorsun :icon_tup:
serkan bc nereye gitti?
Verdim abi cok severek aldım hevesimi aldım ve verdim yakında duser piyasaya :)
Helsinkideyim yeni kasa E serisi idi beni alandan alan taxi kafayı yedim alet 1400 devirde 110 ile gidiyor gidiyormu duruyormu belli degil cozemedim :D
çok acıki hic alet 110 u gecemiyor yazık yahu :D
Ferhat_V
31-08-2010, 16:23
Evo'nun yakıtı daha fazladır emin ol 1.30'dan. :)
hadi yaw :D 13 14 litre sakin kullanımda yakıyor deniliyor ortalama 500 600 krş filan basardan 1 lira civarı yakar deniliyordu..senelik kullanımda aslında pek fazla etkilemez her haftasonu 1 depo bitse yine 3.0 arabayla eşit gideri olur diye düşünüyordum.
bende 1.30i tercih ederim :)
sanki bende bunun önceki ilanını gördüm pert kaydı vardır diye..
Tıpa tıp aynı görünüşlü 1.20d vardı pert kayıtlı onunla karıştırıyor olmayın:confused: