Orijinalini görmek için tıklayınız : Stoplarıma "Siyah" folyo çekimi...
floodlight
15-09-2010, 15:42
arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. İstanbul anadolu yakasında ikamet etmekteyim. istanbul'da stoplara kırmızı folyo çeken yerler ve arkadaşlar var fakat siyah folyo çeken hiçbir yer bulamadım. eğer bu konuyla ilgili bilgisi olan ve yapan yer varsa paylaşırsanız sevinirim.
Bot: kesinlikle boyatmak istemiyorum. Motip marka stop boyasından haberdarım arkadaşlar. dediğim gibi sadece folyo çektitrtmek istiyorum. bildiğiniz yerler varsa paylaşırsanız sevinirim.
emirhan sph
15-09-2010, 15:48
Saro-S nickli arkadas arka stoplarinin alt kismini disardan siyah film kaplatmisti gercekten super oldu. Ona ulasirsaniz size yardimci olucaktir.
HOC Film Cam Ahmet.
Sirinevlerde yeri, far folyolarımı ve aynalarımı o kapladı. İsciligi kusursuz.
Hicbiryerde olmayan renklerde de folyo ve film mevcut elinde. ;)
http://www.otocamfilm.com/
floodlight
15-09-2010, 16:25
teşekkürler arkadaşlar... bi arıyım bakalım.
hondafit
15-09-2010, 16:26
eskişehirde kırmızı kaplattim 10liraya siyahta vardı elinde
P.M Atmışsınız :D Şirinevlerde Erdoğan Oto Cam Eğerki Füme Veya Kırmzı İstiyorsanız Elinde Mevcut İşçilik Olarak sorunsuz 7 Aydan beri kullanıyorum ki aracımı haftada 4-5 kez yıkatırım halen sorun kalkma vs hiçbirşey yok Fiyat olarakta şöyle diyim Benim Civic için 20 lira aldı
anadolu yakasında bu fiyatlara yapan yer varmı arkadaslar 50 tl'den bahsediyorlar far kaplamaya
bostancı sanayideki anc ye bi sorun derim onlarda heryere bi filmler çekiyordu enson :)
hondafit esk.de nerde yaptırdın acaba adres verebilir misin ? teşekkürler...
HOC Film Cam Ahmet.
evet bknz. farlardakı gıbı :)
anadolu yakasında bu fiyatlara yapan yer varmı arkadaslar 50 tl'den bahsediyorlar far kaplamaya
bende hoca far kaplama ıcın 35 verdım
floodlight
17-09-2010, 01:24
bana 150 TL. fiyat verdiler toyota Auris için. çok pahalı değil mi sizce arkadaşlar?
floodlight
17-09-2010, 01:51
erdoğanotocam.dan hocam.
floodlight
17-09-2010, 01:53
sebep olarak ta bazı araçlara 20 TL.ye bile çekiyorlarmış. fakat aurisin far ve stopları biraz kavisli. işçilik olarak ta uğraştırıyormuş. bu yüzden de böyle bir fiyat verdiler. bana da biraz pahalı geldi açıkçası. cam filmini o fiyata çekiyorlar. ki ben 100 liraya çektirttim. elgard marka bir de. düşünün gerisini artık siz.
floodlight
17-09-2010, 02:17
aldım PM.inize cavap yazdım.
100 liraya nasıl bi transparanmış o öle.herhangi bi tabelecıya gidip 20 tl ye yaptırabilirsiniz
stoplara çekilen filmin adı transparan diye geçer,herhangi bi tabelacı reklamcıdan bulabilirsiniz
floodlight
17-09-2010, 09:23
saolun makif84. fakat ucuz bulamadım henüz. aradığım 4-5 yer var. onların da en ucuz söyleyeni 100 TL.ye yaparız dedi. talep artınca fiyatını da mı arttırdılar acaba? hepsi de işçilik yüzünden bu para hocam diyorlar.
saolun makif84. fakat ucuz bulamadım henüz. aradığım 4-5 yer var. onların da en ucuz söyleyeni 100 TL.ye yaparız dedi. talep artınca fiyatını da mı arttırdılar acaba? hepsi de işçilik yüzünden bu para hocam diyorlar.
o zaman malzemeyi kendin al kendin yap 20 liralık malzeme alsan en az 3 stop kaplarsın. yada aşağıdaki linkten iletişim numarasını al abbas beyle görüş hondamdan makif84 ün arkadaşıyım dersen yardımcı olur;)
http://http://www.normreklam.com/
floodlight
17-09-2010, 10:24
normreklam yapmıyormuş makif arkadaşım.
emrah-58
17-09-2010, 10:58
bende folyo çektireyim diyorumda acaba çizilmeye filan dayanıklımıdır yıkanırken cıkarmı?
hondafit
17-09-2010, 13:31
ooo ben baya ucuz yaptırmışim o zaman :D adam 20lira dediydi valla 10liram var yapıyorsan yap yapmıyorsan aşağıdaki dükkan yapıcak 10liraya tamam abi yapıyorum 10liraya dediydi :D araç bu arada jazz benim stoplarda baya büyük
erdoğanotocam.dan hocam.
Sen erdoğanoto cama beni söyle fiyat ne kadar değişir veya direk ben senin için görüşücem resim atamadım sana çok yoğundum telimi p.m lyorum ilk baştan fiyat atarlar öyle
HOC Film Cam Ahmet.
ahmet abi her türlü yapar ;)
floodlight
17-09-2010, 20:49
arkadaşlar yaptırdım ahmet ustada. otocamfilm.com'da. 50 TL.ye sadece arka stopları yaptık. önlere yakışmayacağını söyledi ve yapmadık o yüzden. ilginize teşekkürler.
floodlight
17-09-2010, 21:03
hatta denedikte ön farlara sonra içini karartmaya karar verdik. onu da bir sonraki aşamada halledeceğiz inşallah. konuyla ilgilenen tüm arkadaşlara tekrardan teşekkür ederim.
Buyrun Resimler. güzel çekemedim ama şimdilik idareten koyalım dedim.
1
http://i56.tinypic.com/bhhbwn.jpg
2
http://i56.tinypic.com/16k9f75.jpg
Hayırlısı olsun, pm ise yaramıs :)
Low-Rider
17-09-2010, 23:20
öfke oralardamıydı ,hoc filmin şirin köpeği:D
O köpek göründügü gibi korkunc degilmis, cok tatlı kerata :D
olsun içten karartma daha güzel olmuş :)
CARBONDIZAYN
17-09-2010, 23:41
bende var kardeşim .. ;)
floodlight
17-09-2010, 23:53
carbon dizayn hocam bende var demişsiniz. kaça yapıyorsunuz siz peki?
floodlight
18-09-2010, 00:01
öfke oralardamıydı ,hoc filmin şirin köpeği:D
evet hocam. köpek ordaydı. arka bahçede. ama bakmakta biraz tırstım açıkçası. sonuçta o bir pitbul. ve ne yapacağı belli olmaz. o yüzden de yanaşmadım pek. bağlı değildi işte arka bahçede. yabancılayıp ters bi hareketi olabilirdi yani. :)
ocean0636
18-09-2010, 02:16
MaşAllah, çok güzel olmuş güle güle kullanın benim hoşuma gitti :)
emrah-58
18-09-2010, 05:25
film çekmek için stop boyasını sökmem gerek oda nasıl olcak bilmiyorum
film çekmek için stop boyasını sökmem gerek oda nasıl olcak bilmiyorum
çözümü basit aseton...
emrah-58
18-09-2010, 14:45
çözümü basit aseton...stopu blurlaştırıp ışığı kesmesin?
stopu blurlaştırıp ışığı kesmesin?
ustune ince zimpara,plastix atilir makineyle olur biter :)
M U R A T
23-09-2010, 10:22
erdoğan oto cam tam olarak nerdedir
orhansah
23-09-2010, 10:23
şirinevlerde karaoğlanoğlu caddesinde (tuning shopların olduğu büyük cadde)
M U R A T
23-09-2010, 10:29
şirinevlerde karaoğlanoğlu caddesinde (tuning shopların olduğu büyük cadde)
sağolasın hızlı cevap için:icon_tup:
10 numara işçilik var HOC'ta.Geçen sene C'ye film çektirdik;epey memnun kalmıştık.Stop işini de gayet güzel yapmış Ahmet abi..
porschemurat
24-10-2010, 10:53
Arkadaşlar yazık bu kadar para verilmez basit bir film kaplama için reklamcılarda yada artık gittigidiyor ve sahibindende satılmakta bu folyolar her renk var sarı siyah ve kırmızı yada etrafınızda bir tabelacı reklamcı varsa gidip en fazlam 10 ytl ye 1 metre folyo alın kendiniz yapın cocuk oyuncağı yapıştırmak arkadaşlar ben kendi aracıma kendim yaptım cok cok basit saç kurutma makinası yeterli önce farı iyice temizleyin sonra ya camsil yada su fıs fıslayın folyoyu yapıştırın kavisli kısımları fön makinasıyla ısıtın olay tamamdır anadolu yakasında oturan arkadaşlara uygulamada yardımcı olabilirim....yazık en azı 50 ytl istiyor bu zamanda para bizler için kolay kazanılmıyor...