PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Angel far ve 3d stop yardım

VTECCC
16-09-2010, 17:08
Arkadaşlar arabama angel far ve stop aldım internetten, sağ angel far biraz yalan olmuş ama napalım kısmet. Şimdi bunları montaja götürdüm adam bana "en az 1-2 saat aracın bende kalması gerekir" falan dedi, bu iş gerçekten bu kadar fazla mı? çamurlukları falan sökecem diyor farları takmak için. Bana 40 lira fiyat çıkardı zaten sağ angel yalan olmuş, bide buna masrafa girmiyeyim diyorum. Bu nedenle istanbul ana. yakasında montaj yaptıracağım ucuz bir yer arıyorum. yardımlar için teşekkür ederim şimdiden.

Onur`
16-09-2010, 17:11
Honda Civicten bahsediyosan 1-2 saatlik bi iş değil abartmış amcam.

Bide sağ far biraz yalan olmuş derken?

kadir jdm civic
16-09-2010, 17:13
kardeş farları sökmek için ztn tanponu sökmen gerekiyor ve stoplarıda söküp takmak en azından adamın 30 dksinı alıyor ben kendımden biliyorum bence çok normal demiş fiyatına 40 lira tanpon sök tak onu sök tak ben 70 80 den asagı istemezdım yanı he adam birde işi biliyorsa yaptır daha önce honda söktüyse sonra bir yerine zarar vermesın

VTECCC
16-09-2010, 17:16
Honda Civicten bahsediyosan 1-2 saatlik bi iş değil abartmış amcam.

Bide sağ far biraz yalan olmuş derken?

sağ altını kırık göndermiş gönderen, çizik dahi yok demişti yollarken. aynı farda harita gibi ince bi katman var leke gibi yarısına kadar sabunla sildim çıkmıyor.

VTECCC
16-09-2010, 17:19
kardeş farları sökmek için ztn tanponu sökmen gerekiyor ve stoplarıda söküp takmak en azından adamın 30 dksinı alıyor ben kendımden biliyorum bence çok normal demiş fiyatına 40 lira tanpon sök tak onu sök tak ben 70 80 den asagı istemezdım yanı he adam birde işi biliyorsa yaptır daha önce honda söktüyse sonra bir yerine zarar vermesın

stopları takmak pek zor olmasa gerek ama ön farlarda sıkıntı var işte. Normalde sis farları 120 tl honda için, ancak bir firma sis+montaj 120 lira diyor. Yani Sök tak o kadar zahmetli bir iş olmasa gerek.

Onur`
16-09-2010, 17:20
bikaç gün dayanırım dersen bi yerden fiyat alabilirim anadolu yakası.

VTECCC
16-09-2010, 17:24
bikaç gün dayanırım dersen bi yerden fiyat alabilirim anadolu yakası.

olur size zahmet olmassa.

kadir jdm civic
16-09-2010, 17:45
stopları takmak pek zor olmasa gerek ama ön farlarda sıkıntı var işte. Normalde sis farları 120 tl honda için, ancak bir firma sis+montaj 120 lira diyor. Yani Sök tak o kadar zahmetli bir iş olmasa gerek.

şöyle tanpon sökmek basit onu ayarlarmak yeri oturtmak var far çizgilerını ayarlamak en önemlisi adam tanponunu takar egrı bögru durur anlarsın sonra valla kardeş istersen sök bi tak kendınce ozaman ne demek istedıgımı daha iyi anlarsın

adamlar sis farından ztn kar ediyorlar satsın diye guzellik yapıyorlar yanı olay bu.

Ersin YILDIZ
16-09-2010, 17:47
sağ altını kırık göndermiş gönderen, çizik dahi yok demişti yollarken. aynı farda harita gibi ince bi katman var leke gibi yarısına kadar sabunla sildim çıkmıyor.

gonder gerı o zaman neden kullancan kırık farı

VTECCC
16-09-2010, 17:53
gonder gerı o zaman neden kullancan kırık farı

sorma hacım o aklıma takıldı... şimdi fotoğraflarını çekip upload edim bi bakın bakalım hallolucak cinsten bişey mi

VTECCC
16-09-2010, 18:20
kırık olan farın resmi

http://img837.imageshack.us/img837/7788/dsc0764sh.jpg

VTECCC
16-09-2010, 18:24
daha ayrntılısı

http://img844.imageshack.us/img844/4619/dsc0785.jpg

Ersin YILDIZ
16-09-2010, 18:33
kırık mı cızık mı o ? su alıyor mu sana gondermeden once bunu gosterdı mı sana

VTECCC
16-09-2010, 18:50
kırık mı cızık mı o ? su alıyor mu sana gondermeden once bunu gosterdı mı sana

istanbuldayım, izmirden aldım ürünü. Çizik falan yok dedi satan kişi ufak çizikleri saymıyorum bile kırık kısmın sol tarafında bir çizik daha var ve yakından bakınca farın üstü lekeli ve lekeler çıkmıyor sabunlu suyla. kırık dediğim yer, çizik gibi ama biraz derin, su girmez herhalde ama kötü bir görüntü oluştu gözümde.. iade edeceğim büyük ihtimalle.

Ersin YILDIZ
16-09-2010, 19:07
istanbuldayım, izmirden aldım ürünü. Çizik falan yok dedi satan kişi ufak çizikleri saymıyorum bile kırık kısmın sol tarafında bir çizik daha var ve yakından bakınca farın üstü lekeli ve lekeler çıkmıyor sabunlu suyla. kırık dediğim yer, çizik gibi ama biraz derin, su girmez herhalde ama kötü bir görüntü oluştu gözümde.. iade edeceğim büyük ihtimalle.

ımkanın varsa ıade et almadan once foto ısteseydın ya ızmırde olan kısılerden yardım da talep edebılırsın bende ızmırdeyım ıcıne sınmıyorsa alıp takma bosuna gozune batıcak her araca bındıgınde

VTECCC
16-09-2010, 19:09
bi sorum olacak bu far camını çıkartım orj. honda far camı taksak uyar mı acaba?

zekky
25-09-2010, 00:04
uysa bile farlar acılmış olucak buhar yapabilir su alabilir we kendin acıp değiştirmiceksen camını bide ona para vericeksin bencede hiç uğraşma iade et

ruudvan
25-09-2010, 01:07
farların camları uymaz.
ıkıncısı stobunu farını kendın tak.azıcık arastır.
sag sol ccamurluklarının ıcınde tampon vıdlarını goruceksın sag sol sok tampon ınıcek asagı zaten 3 vıda var farın ustunde cıkart onları tamamdır.
snr yenılerıı tak bıttı...

Evrenoz
25-09-2010, 10:34
Farların takılması için,

Ön tamponun sökülmesi
Orjinal farların çıkarılması
Angel farların takılması
Tamponun monte edilmesi

Stopların takılması için

Arka tamponun sökülmesi
Orjinal stopların çıkarılması
3D stopların takılması
Tamponun monte edilmesi

Tüm bu işçilik için 40 lira istendiyse gayet normal. Sadece farlara ya da sadece stoplara 40 lira istenmediğine şükret bence.. Kusura bakma da eş-dost-tanıdık harici 10 liraya tampon söküp takana rastlamadım..

V.İ.P
25-09-2010, 12:32
arkadasın dedıgı cok dogru

pepecura
25-09-2010, 12:58
40 tl uygun fıyat bencede... max 40 dakıkalık iş..angel bağlamak biraz uğraştırır.. far çok basit :)

gmalzays
25-09-2010, 12:58
Farların takılması için,

Ön tamponun sökülmesi
Angel farların takılması
Tamponun monte edilmesi

Stopların takılması için

Arka tamponun sökülmesi
3D stopların takılması
Tamponun monte edilmesi

Tüm bu işçilik için 40 lira istendiyse gayet normal. Sadece farlara ya da sadece stoplara 40 lira istenmediğine şükret bence.. Kusura bakma da eş-dost-tanıdık harici 10 liraya tampon söküp takana rastlamadım..

+Panjurda sokuluyor.

Stopları takarken tamponu sokmeye gerek yok Diğer herşeyde haklısın ve fiyat normal.

Evrenoz
25-09-2010, 13:12
Stoplarda altta bir vida yokmuydu yahu? Ben kendi stoplarımı takarken köşelerden sökmüştüm tamponu, azıcık esnterek sökmüştüm stopları. Tamamen çıkarmaktan çok farkı olmamıştı :)

gmalzays
25-09-2010, 13:16
Stoplarda altta bir vida yokmuydu yahu? Ben kendi stoplarımı takarken köşelerden sökmüştüm tamponu, azıcık esnterek sökmüştüm stopları. Tamamen çıkarmaktan çok farkı olmamıştı :)

Benim sokup taktıgım 98 civicti tamponla bağlantısı yok kesinlikle sadece bagaj kaputuna bağlı...

ruudvan
25-09-2010, 15:30
Farların takılması için,

Ön tamponun sökülmesi
Angel farların takılması
Tamponun monte edilmesi

Stopların takılması için

Arka tamponun sökülmesi
3D stopların takılması
Tamponun monte edilmesi

arka tamponun sokulmesıne ıhtıyac yok bagajı acıyoruz bagaj yan dosemelerını klıpslerınden acıyoruz arkasından vıdaları sokuyoruz yenısını takıyoruz bıttı.

bncede 40 tl para deıl o ıs ıcın..
on farları takıp ayarlamak fln..

Evrenoz
25-09-2010, 16:20
Benim sokup taktıgım 98 civicti tamponla bağlantısı yok kesinlikle sadece bagaj kaputuna bağlı...

Tamam o zaman 06 civic için konuşmuştum ben :)

arka tamponun sokulmesıne ıhtıyac yok bagajı acıyoruz bagaj yan dosemelerını klıpslerınden acıyoruz arkasından vıdaları sokuyoruz yenısını takıyoruz bıttı.

bncede 40 tl para deıl o ıs ıcın..
on farları takıp ayarlamak fln..

Modeller farklıymış :)

darkred
26-09-2010, 01:20
fiyat güzel bencede normalde daha kısa sürer ama bazı tamponlar inatçı oluyor vidaları misal benimki :D 15 dk ugrasıp tek vidasını ancak sökebilmiştik sonrada vazgeçtik :)

fiyat uygun saat olarak kendini garantiye alma amaçlı rahat calısmak için 1-2 saat demiş sende müsait bir zamanda git aracın basında bekle fiyat gayet uygun bence...