PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Atmosferik ufak çaplı yükleme projem ?

CeM öZeR
18-09-2010, 15:40
Arkadaşlarım abilerim askerlik bitmesine mütakiben aracımı atmosferikte yükleme düşüncesini almış bulunuyorum.
Eklemek istedikleriniz veya yeterince bilgim olmadığından dolayı yanlış bildiklerim ve eksik bildiklerim varsa yardımcı olursanız sevinirim. :icon_tup:

Şu an araçta mevcut bulunan modifikasyonlar
* 8 mm slikon buji kabloları
* Bosch platinium buji
* All car racing chip tuning
* Raceland 4-2-1 headers - no kat
* 51 mm orjinal egzos çapında en sona kadar düz boru
* Süpersprint son susturucu
* Yed karbon air intake

Araca yapmayı düşüdüğüm işlemler kabaca düşündüklerim
* Dbilas racing 290 derece egzantrik
* Short-shift
* Forget piston - kol
* Güncel 8000 rpm yazılım
* Benzin pompası
* 63 mm egzos boruları
* Ayarlı benzin regülatörü
* 15" slick lastik

Eklemek istedikleriniz veya yeterince bilgim olmadığından dolayı yanlış bildiklerim ve eksik bildiklerim varsa yardımcı olursanız sevinirim. :icon_tup:

http://i913.photobucket.com/albums/ac336/Gti_2010/DSC04366-1.jpg

M3CSL
18-09-2010, 17:43
sanzımanı baya uzun sanırım ona kesınlıkle önlem alınmalı derım, yurtdısından ıyıce arastırmalı hangı modelden ne uydugu fılan, olmadı lastık capı ufaltmasına gıdılmelı,

gaz kelebegınıde genısletmeyı unutma,

kurtbil
18-09-2010, 17:54
Yazılım degılde bu eklemelere beyınle mudahele edılıyor dıye bılyorum ABF de.Ayırca lısteye İtb de ekleyebılırsın.Egzantırık konusunda sadece emme degısıp 278 derece kullanan ve memnun olanlar var Seatcupra.nette,Abf hakkında gayet guzel projeler var gırıp bakabılırsın faydalı olcaktır

polo34
18-09-2010, 18:43
dbilas dan emme manifoldu da alırsan tam olur gibi görünüyor ...

baskı balatayı da düşünsen iyi olur....

bence pistona kadar yap, sonra kararını ver:) piston olayıyla (yüksek düşük sıkıştırma) ya durucan ya da turbo ya da sc olarak devam edicen:)

OMTech
18-09-2010, 18:50
Öncelikle tezkeren hayırlı olsun atlatmışsın askerliği Cem :)

Kısa şanzuman, Throttle Body ve Dereceli ile uygun yazılımıda ayarlarsan Type-R larıda ayarlarsın ;) Kolay gelsin.

polo34
18-09-2010, 19:15
hayırlı teskereler bu arada, bende tunceli ovacıkdaydım :) sen neresindesin? ali boğazını gördün mü :)

CeM öZeR
19-09-2010, 06:24
Yok askerlik bitmedi şu an için atarsa 141 :D Ama düşecek felan diyolar umutla bekliyoruz. Tunceli-Hozat'ta tugaydayım ben :) Gökhan abi daha bitmedi malesefama yavaştan araştırmalara başlıyorum. :) Bu arada daha baskı balatası yeni geldi aracın Almanyadan 50 kilometre bile yapmadı setup'u yükledikten sonra kaçırmaya başlarsa daha iyi bişey bulur alırım gerekirse ama ilk 15.000-20.000 km bi sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Kayseride type r çılgınlığı son hızıyla devam ediyor Kayseride bi ayar vermek lazım diye düşünüyorum. :icon_tup: