Orijinalini görmek için tıklayınız : üsküdar tarafı honda servis
JDMmaster
19-09-2010, 02:06
arakadaşlar üsküdar tarafında 2.el araç alırken pazar günü baktırabileceğim yer var mı ?
o civarda sanayi tarzında baktırabileceğin biyer yok, ayışıgı yetkili servisi var oda kapalı, özel servisde göztepe ve bostancı sanayi var ama pazar günü açık yer yok..
JDMmaster
19-09-2010, 02:17
işte bu hiç iyi olmadı :(
Göztepede baktırabilceğin tek yer, gkmgarage var, onun dısında yer yok ve pazar günleri in cin top oynar..
bi ihtimal bostancı sanayide bulursun dicem ama hiç denk gelmedim.
JDMmaster
19-09-2010, 02:22
gkmgarage açık mı pazar ??
gkmgarage açık mı pazar ??
Malesef :)
Açık yer bulmanız çok zor, adamların zaten bi pazarların var :)
JDMmaster
19-09-2010, 02:24
peugeot servisi hondayada bakar herhalde
JDMmaster
19-09-2010, 02:27
sağlık olsun artık işten izin alıcaz :) hafta içi baktırcaz
peugeot servisi hondayada bakar herhalde
Bilmem bakar herhalde, ama göztepede açık yer yok, bi ihtimal bostancı sanayide şansını dene ama zor..
JDMmaster
19-09-2010, 02:34
eyw göki bilgiler için tşk şansımızı denicez
KISKANIR
22-09-2011, 20:01
Özel Honda Servisi İstanbul Üsküdar | Motor, Elektrik, Klima, Yıllık Bakım, kaporta, boya servisi - Anadolu ve Avrupa Yakası (http://hondaservisiistanbul.com/) nda Bülent Usta var, bu tür durumlarda anadolu yakasındakiler için tavsiye edebileceğim bir yer. İletişime siteden bakarsınız.
Jeandan-R
24-09-2011, 01:51
Bilmem bakar herhalde, ama göztepede açık yer yok, bi ihtimal bostancı sanayide şansını dene ama zor..
Ben geçen sene cam patlatmıştım pazar günü, bostancı sanayide kimsecikler yoktu. Olanlar da dükkanın önünde mangal yapıyordu :D