Orijinalini görmek için tıklayınız : apexi neo afc yi nasıl bilirsiniz ??
arkadaşlar apexi neo alıcam saxo ya sızce yararı olurmu acil cevaplarınız lazım aracta chip+filtre kiti+komple 51lik boru mevcut?
Maxiboost
20-09-2010, 18:27
arkadaşlar apexi neo alıcam saxo ya sızce yararı olurmu acil cevaplarınız lazım aracta chip+filtre kiti+51lik boru komple mevcut?
yazılımdan memnun değil misin?
memnunum tabıkı ama karısıma müdale edilebiliyormus sanırım başka ne artıları var bılmıyorum ama eger gerçekten işe yarıyacaksa alıp kullanıcam nelere mudahale edılebılır +sı varmıdır bunları ogrenmek ıstıyorum:soru::beuj:
Maxiboost
20-09-2010, 18:31
yazılımda zaten dediğin şeylere mudahale ediliyor hemde direkt olarak. AFC tarzı piggyback unitelerde sensörlerden gelen sinyalleri değiştirip beyni kandırarak bazı şeylere müdahale edebiliyorsunuz. Kısacası eğer kullandığın yazılım güzel bir yazılımda pek faydasını göremezsin.
yazılım nasıldır bılmıyorum ama arabanın tımınglerı guzel gıdısıde ılerdede lazım olabılır dusuncesıyle düşünüyorum apexi neo yu +ları ne olur dıye merak edıyorum
Maxiboost
20-09-2010, 18:37
dediğim gibi aracında yazılım varsa %90 işine yaramaz ancak aracında değişiklikler yapacaksan misal turbo vs gibi belli ölçülerde tekrardan ayarlamana yardımcı olur o kadar.
şimdilik araçta değişiklik yapamam ılerde düşünüyorum ama atmosferik olarak uygun bi fiyata alıcam alırsam kararsız kaldım şimdi işe yaramayacaksa almanın bir mantığıda yok tabi
Maxiboost
20-09-2010, 18:46
bence alma şimdilik aracında ne marka yazılım var?
bence alma şimdilik aracında ne marka yazılım var?
bilmiyorum benden önceki sahibinin yaptırdığı yazılım duruyor ustunde hala superchıp dıye bılıyorum sadece 7800 cevırıyor ıstege bağlı 8200 yapılabılıyormus ama sanırım orj beyının ıcındekı bir cipi değiştiriyorlar heralde
Orjinal yazılımlı filtre egzozlu bir 106 ya getirisi olurmu peki bu piggyback ünitelerin?
sanırım yakıt karışımına müdahale edebılıyosun olanıda var olmayanıda bence ıyıce arastırmak lazım bu konuyu
araçlarınızda zaten chip var, pigyback birşeye ihtiyacınız yok. sadece araç içinde görüntü olarak durur. sadece yakıta müdahele ediyorsun, yüzdesel olarak azaltıp çoğaltıyorsun, bunun haricinde bağlı olduğu sensörlerin değerlerini devir tps vs. şeyleri ekranında görebiliyosun, araçta chip varsa gereksiz zaten.
verdiğiniz bilgiler için saolun arkadaşlar alım iptal edilmiştir :)