Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüvtürk hakkında acil
levent--
27-09-2010, 00:29
Aracımın muayene zamanı geldi. Üzerinde egzos yok zaten. 3.5luk yay vs. var onlarda sıkıntı çıkarmıyor. Filmde sanırım hafif kusurlu olarak geçiyor.
Fakat araçta amerikan park var yani sinyaller sürekli yanıyor.. Sanırım onu düzeltip öyle gitmem gerekir.
Amerikan sinyal ile geçen oldu mu aranızda muayneden?
Diğer bir sorumda ankaralı arkadaşlara.. Ankarada hangi muayene istasyonunu önerirsiniz? Hem sıra az olsun hemde daha az sıkıntı çıkaran hangisidir?
Teşekkürler şimdiden
S.Özeren
27-09-2010, 00:31
bi kablo kes git geçemezsin yoksa
biz VTS yi amerikan parkla geçirdik eskişehir TÜV den tek sorunumuz yerden yükseklik oldu 12 cm olması gerekli aracın yüksekliğinin.ön tampon ve arka lastiğin hemen önü..
levent--
27-09-2010, 00:35
bi kablo kes git geçemezsin yoksa
Aracın orjinal farlar bixenon. Öyle bir yapmış ki beyinsizler tampon indirmeden farın hiçbir kablosuna erişemiyorsun o yüzden sıkıntı yaptım. Sökeceğiz mecburen gibi gözüküyor
biz VTS yi amerikan parkla geçirdik eskişehir TÜV den tek sorunumuz yerden yükseklik oldu 12 cm olması gerekli aracın yüksekliğinin.ön tampon ve arka lastiğin hemen önü..
Benim yerden yükseklik sanırım sorun olmaz. Marşpiyel vs. var ama yayla birlikte öyle yere çok yakın değiliz
amerikan park, kisa-uzun-sis xenonlarla (ayarsiz) gectik 2 araba.. orhanli/istanbul istasyonu
hafif kusur sadece o da farlarin ayarsiz olmasi
ayrica Mini'de de amerikan park var dodiklerde her daim yaniyor hem onde hem arkada, hic bir sey yazmadilar..farlar ayarliydi zaten
amerikan park, kisa-uzun-sis xenonlarla (ayarsiz) gectik 2 araba.. orhanli/istanbul istasyonu
hafif kusur sadece o da farlarin ayarsiz olmasi
ayrica Mini'de de amerikan park var dodiklerde her daim yaniyor hem onde hem arkada, hic bir sey yazmadilar..farlar ayarliydi zaten
headersla geçmio la mini tarık :)
ankarada gecebılecegın yer golbası veya ostim eger eryamana gıdersen bosa vakıt kaybı yapmıs olursun.eryaman zaten randevusuz almıyor ostım ve golbasıda randevusuz araclar gıttıgı ıcın senın ıstedgıne gore hem kalabalık hemde sıkıntısz bı dunya ankarada yok golbasına git rahat rahat gec
headersla geçmio la mini tarık :)
"la mini tarik" ne lan :D
headersla ilgili bisey yazdim mi ben orda :D
Napıyorsunuz la kafanızmı güzel :D
filmle geçiyor mu?
geçen ay muayeneye girdim ben.
araba önden 7 arkadan 5 cm civarında basık, headers, v2, düz boru (kat ve susturucu yok), karartılmış far bi de silenceri taktığım dc eksoz vardı. hiçbişeyi sorun etmediler yalnız son susturucuyu orijinale çevirttiler. sesin yine de değişmediğini görünce uyuz oldular ama yapıcak bişey yok sesi bu diyince paşa paşa geçirdiler :D
fsunnetci
27-09-2010, 11:15
amerikan parkla geçemezsin istanbul dışındaki TÜV uygulamalarını bilmiyorum şehir efsanelerine pek inanma adamlar bizim integranın fabrikasyon arka stoplarına bile kusur buluyor yeri geldimi, neymişte arkada stopların içinde sis lambası yokmuş:D 1991 integra'ya Japonlar koymamışsa ben ne yapayım dimi:hahaha:
kırıkkale yolunda yeni bi istasyon açılmış önerrim bom boş oluyodu elmadağ ı gecince 10 15 km snra solda şiddetle öneririm sana:)
pepecura
27-09-2010, 11:20
tüvde sınır yok biri direksiyon kutusundaki yağ kaçağını görup hafıf yada agır kusur yazıyor diğeri egzozla geçiriyor yan sınyaller parklara bağlı geçmiyor bazısıda far ayarına hiç bakmıyor. herşeyı duzeltip gitmekte fayda var..herşey kısmet :)
olay bu işte hafif kusurla geçer tabloya göre sagda solda hava atar ben söyle geçtim geçirdim tüvü zan altında bırakır.
gidin tekrara kalırsanız yazılan agır kusurları yaptırın geçin
parklara bağlanmış sinyallerle geçirdik bizde bi aracı silivri tarafında
hehe headersla geçmio la mini (cooper),tarık ?
anladınmı adamım :D
bnmde muayenem yok tarik,o bağlamda sordum tarik :hahaha:
headersım var tarik :hahaha:
:D:D:D:D:icon_tup::D:D:D
34 NZM 88
27-09-2010, 11:37
0535 970 80 43 ara beni sorunu çözelım kanal var tüv de :)
0535 970 80 43 ara beni sorunu çözelım kanal var tüv de :)
kanal vardırda ben kanalsız geçmezmi acaba onu merak etmiştim :)
hahahaha :hahaha: :hahaha:
katalizator olsa ucunda, gecer bence :)
bora1311
27-09-2010, 19:28
amerikan park sıkıntı yaratabilir, cam filmi hafif kusurlu geciyor. benım arabamda da 35mm yay vardı, sorunsuz gecti...
ben ivedik tuv den sorunsuz gectim, randevulu gittim, 20dk da isim bitti...
levent--
27-09-2010, 22:53
Tamam teşekkür ederim.. İvedik tüv en uygunu gözüküyor olmadı gölbaşına giderim.
Kaplattığımda renk işlemini de ivedikte yaptırmıştım
Kanal nası bi kanal?
Komple 76 egzoz, basık, cam filmli, amerikan sinyali falan dertsiz tasasız geçebiliyor muyuz :)