Orijinalini görmek için tıklayınız : vtı cai sorunu
şimdi arkadaşlar söyle bi durumda kararsız kaldım filtre için ilk aklımdan geçen v2 oldu tabiki herkes gibi ama yaz kış onu sökmekle takmakla ugraşamam başka bi alternatif olarak kafama short ram apexi power intake geldi güzelce borusu yalıtıldıktan sonra alttan ek bi boru ile soguk taze hava taşımak gibi bi düşünce var aklımda kararsız kaldım fikir almak istedim sizce en dogrusu hangisi olur :) vtıda apexi power intake ne kadar iş yapar sizce v2 ye göre ???:) ek olarak v2 taktım geriledi arabam diyen kişiler görüyorum okuyorum msjlarını short ram daha güzeldi diyenler oldu sizce en dogrusu nedir bu işin :)
kanashibari
28-09-2010, 14:16
Short un bir çok avantaji var eğer ek besleme yaparsan v2 nin alt devir tepkimeleri short kadar iyi olmayacaktır cai olduğundan. Apexi kullanmadım ama aem short kullandım tatminkar.
walla arkadaşım benim kullandıgım simoto dan ben gayet memnunum filitre olarak kanımca yaz kış kullanılabilen bir filitre problemsiz temizlemeside gayet kolay bana göre bunda almanı tavsiye ederim tüv onaylı bir problemde çıkmaz montajıda kolay....bi bak incele derim....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-ooo-bir-kirmizi-ooo-bir-vtec-30400996/detay?
Uğur konuştuğumuz gibi yap sen gaza bastımı.
walla arkadaşım benim kullandıgım simoto dan ben gayet memnunum filitre olarak kanımca yaz kış kullanılabilen bir filitre problemsiz temizlemeside gayet kolay bana göre bunda almanı tavsiye ederim tüv onaylı bir problemde çıkmaz montajıda kolay....bi bak incele derim....
simotayı pek düşünmüyorum saolasın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-honda-civic-ooo-bir-kirmizi-ooo-bir-vtec-30400996/detay?
Short un bir çok avantaji var eğer ek besleme yaparsan v2 nin alt devir tepkimeleri short kadar iyi olmayacaktır cai olduğundan. Apexi kullanmadım ama aem short kullandım tatminkar.
teşekkür
Uğur konuştuğumuz gibi yap sen gaza bastımı.
oke abi yine öyle olucak konuştugumuz gibi
uğur v1 kullansana.
oda bi ihtimal :)
J's replikası whale penis kitlerden kullanmanı tavsiye ederim.
By_FresH
30-09-2010, 12:52
v2 kullanıyorum memnunum sonucta vti alt devirde kullanmadığım için v2 de sorun yok amma illa alt devir istersen short ram daha ideal
aynen fatihin dedigi gibi ugur penis tip kullan aklında kalacagına v2 altdan bir boru ile soguk hava gönderirsen sesi ve performansı seni bayaa bi tatmin edicektir.
8.000rpm
30-09-2010, 15:03
short-ram al
tampondan hava taşı
filtre borusunun gövdesini araya yalıtım malzemeleri yaparak motor bloğundan koru
tavsiye ederim
sri yap.
b16 da stock intrnal cai nin faydasını 3 vti mdede görmedim.
ugur gokhanın elinde v2 var fiyatta cok uygun onla bi gorus derim olmadı short olarak kullanırsın ;)
serdar_07
12-10-2010, 11:24
v2 kullanıyorum memnunum sonucta vti alt devirde kullanmadığım için v2 de sorun yok amma illa alt devir istersen short ram daha ideal
aynen katılıyorum vtı'la altdevirde gazlanmadığına göre v2 daha mantıklı bende kullanıyorum memnunum..yüksek süratlarde ne kadar yalıtım olursa olsun shortram motordaki sıcak havayı çekecektir diye düşünüyorum ...
valaha bende arkadas gibi kararsiz kaldim . V2 kullanan v2 oneriyor, short ram kullanan shortram I oneriyor. Yapilan aciklamalarinda hepsi mantikli v2 usdevirlerde iyi ,shortram guzel bir yalitimla ustede altada hep dolu kaliyor. Denilenler bunlar . Vala kafam karisti:)
serdar_07
12-10-2010, 23:13
valaha bende arkadas gibi kararsiz kaldim . V2 kullanan v2 oneriyor, short ram kullanan shortram I oneriyor. Yapilan aciklamalarinda hepsi mantikli v2 usdevirlerde iyi ,shortram guzel bir yalitimla ustede altada hep dolu kaliyor. Denilenler bunlar . Vala kafam karisti:)
en basiti şöle özetliyim şimdi shortram aldın taktın 350 tl olması lazım simota bigtube lerin..tampona bi delik açman gerekecek ordan güzel bi port ile shortram'in ağzına getirceksin daha sonra motordaki sıcak havayı çekmemesi için filtre bölümüne yalıtım yapacaksın..ama ben yine diyorum ne kadar yalıtım olursa olsun yinede sıcak hava çekecektir benim görüşüm bu....
kendi şahsıma konuşuyorum şu ana kadar hiç bi denemede vtec altı basmadığım için alt devirlerinde bi önemi yok
saygılar..