Orijinalini görmek için tıklayınız : Neden Turkiye`de Boylesi Yok ????
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4022427&show=1
Insanlar araclarina bakmayimi bilmiyorlar,yoksa parca-usta-sahip meselesimi..?
http://images.avto.net/4022427/1.jpg
http://images.avto.net/4022427/2.jpg
http://images.avto.net/4022427/3.jpg
http://images.avto.net/4022427/4.jpg
http://images.avto.net/4022427/5.jpg
http://images.avto.net/4022427/6.jpg
http://images.avto.net/4022427/7.jpg
http://images.avto.net/4022427/8.jpg
http://images.avto.net/4022427/9.jpg
http://images.avto.net/4022427/10.jpg
http://images.avto.net/4022427/11.jpg
http://images.avto.net/4022427/12.jpg
Low-Rider
01-10-2010, 11:43
hep esnaferay yüzünden....
orhansah
01-10-2010, 11:44
sıfır gibi yaaa maşallah.
cevap soruda verilmiş zaten :)
ohaa e30 m3 cabrio yanıyor arkadaş :D
kankucum 1.si insanlarımız malının kıymetini bilmiyor 2.si şuan eskiye oranla daha iyi bile olsak ustalarımız rezil herşey pahalı olduğu için yan sanayiye düşkünüz vs vs
sıfır gibi yaaa maşallah.
cevap soruda verilmiş zaten :)
hangisi abi:D araclarina bakmayimi bilmiyolar :D ?
tamamen maliyet meselesi.araçta herşey orjinal ilk günkü gibi duruyor.biizm buda olsa nerde yan sanayi ucuz var onu alır takarız.
ohaa e30 m3 cabrio yanıyor arkadaş :D
kankucum 1.si insanlarımız malının kıymetini bilmiyor 2.si şuan eskiye oranla daha iyi bile olsak ustalarımız rezil herşey pahalı olduğu için yan sanayiye düşkünüz vs vs
Keske olsada,turkiyede yollarda gorsek boyle guzellikler...:(
Bu arada mustu bak bizim arababimizi buldum (http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4064090&show=2). :)
Low-Rider
01-10-2010, 11:48
aga olaya bak ya
2k euroya 325 e30 alıysoun
fotolara bakıyorum , tr deki e30lardan düzgün duruyo bide
Keske olsada,turkiyede yollarda gorsek boyle guzellikler...:(
Bu arada mustu bak bizim arababimizi buldum (http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4064090&show=2). :)
nan senin kini gezdiren yesin :D :D çok iyi bee
slayeremre
01-10-2010, 11:50
Sonuçta Tr parça konusunda yan sanayıı kullanılan bı ulke :D
nan senin kini gezdiren yesin :D :D çok iyi bee
artik netlestir su olayi,guclerimizi birlestirmemiz lazim:D
ozgur birazda kupalarin bu kadar duzgun olmasinin sebebi,hayvan gibi araba kullanan insan olmamasi=kaza bela olmamasi,zaten bircok kisi kapali garajda muhafaza ediyo arabasini,e n boya yanigi oluyo(Vernik),nede cizik curuk vsvsvs.. :) Bu arada cok fena arabalar var siteyi gezmenizi oneririm:D
StyleALP
01-10-2010, 11:51
Offf yanıyor yanıyor...
artik netlestir su olayi,guclerimizi birlestirmemiz lazim:D
ozgur birazda kupalarin bu kadar duzgun olmasinin sebebi,hayvan gibi araba kullanan insan olmamasi=kaza bela olmamasi,zaten bircok kisi kapali garajda muhafaza ediyo arabasini,e n boya yanigi oluyo(Vernik),nede cizik curuk vsvsvs.. :) Bu arada cok fena arabalar var siteyi gezmenizi oneririm:D
kanku az kaldı bakalım azzzzz :D
ygtkrmdnz
01-10-2010, 11:53
trde doğru düzgün kaç tane e30 varki :) ama gerçekten makine sağlıklıymış :D
hadi bakalim :D
trde doğru düzgün kaç tane e30 varki :) ama gerçekten makine sağlıklıymış :D
yahu su 2.paylastigim linkteki gibisi bile yok birak m3u gectim:D kaportaci yok o zaman turkiyede :) cunku o arabada hicbisey yok farkindaysaniz,allstock. :) Ip gibi duruyo araba..
bizim milletimiz zengin deil. 3-4 dene arabası yok :P
bizim milletimiz zengin deil. 3-4 dene arabası yok :P
Ne alaka ?
burda aracına dikkat etsen bile gelir biri ib..liğine çizer ondan böyle araçlar hayal :)
Cglrgncl
01-10-2010, 12:14
Maşallahı var araçın ama bence modeline göre parası biraz uçuk bu belli hastalık işi olmuş bence TR'dede vardır bunun gibi makinalar:)
TR de bole arac bulmak zor yollar hawa kosulları ınsanlarımz vs vs :)
Maşallahı var araçın ama bence modeline göre parası biraz uçuk bu belli hastalık işi olmuş bence TR'dede vardır bunun gibi makinalar:)
Neden fiyati ucuk? Slo` piyasasindasiniz galibaa ??Su aralar e30,e46 m3 ve e39 m5 ariyorum,n kdrdan alabilirim..?
Murat Süslü
01-10-2010, 12:17
eray abi gibi bi bmw cinin böyle bi araba yapmamasına şaşıyorum adam hala ekeyi bırakamadı ekede onu bırakamadı zaten :D
allah hepimize böyle bi e30 nasip etsin :)
Valla Türkiye'de bunu yapmak, yürütmek pahalı. PArça pahalı, tedarik sıkıntılı vs vs vs.
Sonuçta bu resimler nereden bilmiyorum ama "amiyane tabirle" BMW dediğin araba Alman Tofaş'ı sonunda :).
Bizde de kuş serisi için gırla parça var. Yaparsın bir şahini "çaça" olur biter.
Çetindemir
01-10-2010, 12:24
Ya arkadaş bu bir örnek sadece ama yazın Almanyadan gelen otomobillere bakın yaşına göre e36'lar falan çok temiz. E düşünün bunlar başka fabrikadamı üretiliyor da bukadar dayanıklı oluyor.Biraz kişinin otomobile bakmasının dışında bence tamamen ülkenin kendi servisi ve işçiliği gibi bir çok neden var. Yurt dışında servis, hakikaten tam bir servis arabayı fabrikadan çıkmış gibi yapıyor. Birde ülkemizdeki servis işçiliklerine bakın pahalı olmasını geçtim birde yaptıkları işte hayır yok. Kaporta-boya işi rezalet ötesi ya renk tutturamazlar yada yüzeyi portakal kabuğu kıvamında boyayıp bırakırlar. Bence sorun biraz da maalesef ustalarımızda+ araç sahiplerinde. Ha çok kaliteli ustalarımızda var ama zaten onlar bilinen ve servis dışında tercih ettiklerimiz...
Valla Türkiye'de bunu yapmak, yürütmek pahalı. PArça pahalı, tedarik sıkıntılı vs vs vs.
Sonuçta bu resimler nereden bilmiyorum ama "amiyane tabirle" BMW dediğin araba Alman Tofaş'ı sonunda :).
Bizde de kuş serisi için gırla parça var. Yaparsın bir şahini "çaça" olur biter.
Fotograflar slovenyadan.
Alman Tofas`imi :D :hehe::hehe::hehe:Biraz komik bir yorum olmus,kaldiki Tofas grubuyla dalga gecmek degil amacim ama ben turkiyede cIncIk gibi hani boyle cizgisi durusu fabrikadan ilkgunku cikmis gibi TOFASta gormedimki..Biraz ulkeyle alakali galiba,usta,parca,para iliskisi degilde,kisi diyelim.Gorende almanyada e30un yada alman tofasinin parcalari ucuz sanicak.
Cglrgncl
01-10-2010, 12:34
Neden fiyati ucuk? Slo` piyasasindasiniz galibaa ??Su aralar e30,e46 m3 ve e39 m5 ariyorum,n kdrdan alabilirim..?
Bu piyasada değilim abi,ama fiyatı 1991model bi bmw için çok yüksek geldi evet çok temiz bi araç 0 gibi ama km194000 buda az bi km değil bugünün parası ile 45bin istiyo bana parası çok geldi hele yabancı ülke için inanın bu para o araça çok:o sonuçta sahibi çok temiz bakmış evet ama hastalık diye bukadar temiz bakılmış bana göre bmw olmasa bile hastalık olan bi çok bu güzellikte TR'de araçlarımız var o parayı ben daha güzel bi araçla değerlendiririm .size kısaca bi örnek vereyim 2008 model bmw5.25D full+full bi akrabam Almanyadan 17.000€ aldı fransaya geldi o araçı 22.000€ ve fransada çok çok iyiye saattı ama araça xenon,Navigasyon,jant,filim,chip vb. gibi şeyler yükledi araç gerçekten çok iyi oldu sonra beğenen biri iyi para verince sattı onun için yurt dışı için bu araça bu fiyat çok! saygılar:)
Bu piyasada değilim abi,ama fiyatı 1991model bi bmw için çok yüksek geldi evet çok temiz bi araç 0 gibi ama km194000 buda az bi km değil bugünün parası ile 45bin istiyo bana parası çok geldi hele yabancı ülke için inanın bu para o araça çok:o sonuçta sahibi çok temiz bakmış evet ama hastalık diye bukadar temiz bakılmış bana göre bmw olmasa bile hastalık olan bi çok bu güzellikte TR'de araçlarımız var o parayı ben daha güzel bi araçla değerlendiririm .size kısaca bi örnek vereyim 2008 model bmw5.25D full+full bi akrabam Almanyadan 17.000€ aldı fransaya geldi o araçı 22.000€ ve fransada çok çok iyiye saattı ama araça xenon,Navigasyon,jant,filim,chip vb. gibi şeyler yükledi araç gerçekten çok iyi oldu sonra beğenen biri iyi para verince sattı onun için yurt dışı için bu araça bu fiyat çok! saygılar:)
y.disinda KM`den ote bakim onemlidir,turkiye gibi hickimse km dusurmez..
autoscout24.de
avto.net
auti.hr
bircok 250K Km-de ve fazlasinda arac gormek mumkun,gelir duzeyi vs herseyi etkiler..Turkiyede ah vergiler vs az olsa,bide gumrukler acik olsa(en azindan 7~10 yasa kadar) neler neler gorulurde ...pehhh... :(
2. e 30 un plaka orjinalmiş :P
Ludacris
01-10-2010, 12:41
:D hayırlısı kankuu
ulan gavuristan tam fantazi ya i*ne herifler ya:Deli:
Cglrgncl
01-10-2010, 12:43
autoscout24.de
avto.net
auti.hr
bircok 250K Km-de ve fazlasinda arac gormek mumkun,gelir duzeyi vs herseyi etkiler..Turkiyede ah vergiler vs az olsa,bide gumrukler acik olsa(en azindan 7~10 yasa kadar) neler neler gorulurde ...pehhh... :(
evet abi buna katılıyorum! bizim gibi hastalar bence araçların daha çok kıymetını bılıyoruz.Orda hem araç ucuz,,hem parça ucuz heleki bmw için inan ol [sen,ben] gibi araçlarını düşünen türkler yurt dışında olsa daha güzelini toplarız:cool: keşke gümrük kapısı ucuz olsa getirebilsek böle araçlar:)saygılar.
Antalyada var bir adet. Beyaz 4 silindirli bir m3. Kolleksiyoncudan alındı. Strec filmleri yeni söküldü aracın...
Ludacris
01-10-2010, 12:49
oha ya 7000€ ya 2000 m5 var :D
bide bütün e36 ların torpido gözü sağlam sarrkma falan yok :D
onur alamayızmı bu aracları ?
onur alamayızmı bu aracları ?
Alirsin paran varsa neden alamayasin:)
Alirsin paran varsa neden alamayasin:)
ok kastıralım bıraz alalım bunlardan
mal kıymeti bilmemek ve insanların çekememezliği olsa gerek..
ERkut 205
01-10-2010, 14:05
O araçları almanya yerine bizim ülkemiz üretiyor olmuş olsaydı eminimki en az bunlar kadar saklanıp bakılmışı sayı olarak fazla olurdu...
Zaten ülkemizde kaç tane varki direk e30 m3.Yani bu durumda bukadar temiz kalma oranıda bir okadar düşüyor.
Ama halen garajda saklanmışlar mevcut ülkemizde meraklılarında bunuda net ortamında karşımıza çıkması imkansız gibi bişey...
ERkut 205
01-10-2010, 14:06
O araçları almanya yerine bizim ülkemiz üretiyor olmuş olsaydı eminimki en az bunlar kadar saklanıp bakılmışı sayı olarak fazla olurdu...
Zaten ülkemizde kaç tane varki direk e30 m3.Yani bu durumda bukadar temiz kalma oranıda bir okadar düşüyor.
Ama halen garajda saklanmışları mevcut ülkemizde, bunuda internet ortamında karşımıza çıkması imkansız gibi bişey...
Jön Türk
01-10-2010, 14:18
Antalyada var bir adet. Beyaz 4 silindirli bir m3. Kolleksiyoncudan alındı. Strec filmleri yeni söküldü aracın...
Beyaz olan mı ?
Türkiye de bu arabaya sahip olup ta, yanlamayan kaç kişi olur acaba? Ankarada her köse basında yanlıyolar bunlarla..
Orda insanlar (geneli) arabasına insan gibi biniyo, düz yolda gazlarsa gazlıyo..
Yol şartları, her evde kapalı otopark imkanı, vs vs.. Okadar cok neden var ki bence..
Ludacris
01-10-2010, 14:36
autoscout24.de
avto.net
auti.hr
km düşürmezmi ?
Yanılıyorsun ;) düşürülüyor...
km düşürmezmi ?
Yanılıyorsun ;) düşürülüyor...
kesin bizimkiler el atmıştır oralara ya da ordaki usta tatil için buraya geldiğinde öğrenmiştir.
Ludacris
01-10-2010, 15:15
:hehe: 3. Sanayideyim e30 hatata hatata gidiyor önümden geçti yeni :D
Ludacris
01-10-2010, 15:17
kesin bizimkiler el atmıştır oralara ya da ordaki usta tatil için buraya geldiğinde öğrenmiştir.
sanırım:D akraba diyodu, almanyadan araba almaya korkuyoruz diye :D
Jantlar berbat duruyor. Orijinalleri bulmak lazım ya da hakiki BBS grup a ya da DTM 3 parçalı jantlardan takmalı. BBS RS çok çakma bi jant.
sanırım:D akraba diyodu, almanyadan araba almaya korkuyoruz diye :D
almanya direk biz.. buzdan fenik yapıp adamların bozuk para ile çalışan makinelerini dıpdızlak yapan biz :D
masallah arac cok tatlı gozukuyor
Valla harika görünüyor.
TRde neden olmaz, cünkü canını cıkartıyorlar, 1221 tane el degistiriyor arabalar...
Ustalar usta degil, isini hakkıyla yapan adam cok az.
araç mükemmel herçekten ilk günkü gibi,Fiyat fazla evet.
Birde İşçilik ve maliyet diyelim Böyle araçlar olmamasının temel sebebi.
Çünkü ne kadar para o kadar iş,Ama sağlıklı degil.
Şunun Coupe si olsun sürmeye kıyamam biner uyurum içinde. :)
Ara sıra autoscout24´e takılıorm, sinirlenip, küfür edip geri kapatıorum. :)
Bence arabadan anlamıor Türk milleti, bakmayı da bilmior.
Ara sıra autoscout24´e takılıorm, sinirlenip, küfür edip geri kapatıorum. :)
Bence arabadan anlamıor Türk milleti, bakmayı da bilmior.
Janttanda anlamiyor:D :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Ludacris
01-10-2010, 15:50
git kumda oyna BBS RS cok cakma bi jantmis,.
dünki konunun etkisi olsa :)
doğru söze ne hacet
:icon_tup:
bbs ile araba takaslayanları bilirim...
Adres verde kum ile kuregini yollayayim.:icon_tup: Ozur vs bekleme.Sikayet ettim kufurumden dolayi kendimi zaten,sende edebilirsin umrumda degil.fifi yani..
Onur napıyosun? ne demiş adam böyle tepki veriyosun niye tersliyorsun sorunmu var?
dünki konunun etkisi olsa :)
doğru söze ne hacet
:icon_tup:
Yok ben hep boyleyim,dunku konu vs ile alakali degil yani.;) :icon_tup:
BBS`e fok ataninida gormus olduk BBS RS cok cakma bi jantmis :hehe: Takaslayan biliyodun simdi bunuda biliyosun 1yasina daha girdin dimi :D :hehe:
Çakmaları gelio ya şimdi, alkole vermişlerdir kendilerini. :)
Yok ben hep boyleyim,dunku konu vs ile alakali degil yani.;) :icon_tup:
BBS`e *** ataninida gormus olduk BBS RS cok cakma bi jantmis :hehe: Takaslayan biliyodun simdi bunuda biliyosun 1yasina daha girdin dimi :D :hehe:
Aksini kanıtlayabiliyosan kanıtla. Yoksa kendi kendine yazar durursun.
Aksini kanıtlayabiliyosan kanıtla. Yoksa kendi kendine yazar durursun.
Senin gibi mi?
noluyo burda :D
izmir mustafa elindeki bbs rs leri verip yerine e30 aldı kafa kafaya :)
BBS RS almasam mı ya, simdi kafamı karıstırdı Ömer :D
Keske ford alsaymis,olurmus lord.:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
BBS RS almasam mı ya, simdi kafamı karıstırdı Ömer :D
Bence alma,almamalisin,hele birde replica ooovv sakIn diyim :(.Cok cakma jant ya.
fastchild
01-10-2010, 16:23
özgörkeyde bi araç var tabi garajda durduğu için bu kadar temiz değil
özgörkey duy sesimizi garajda yatırmasana şu m cabrioyu
mannerboy
01-10-2010, 16:24
herşey yaşam koşullarında bitiyor ben aracımı restore etmek için yırtınırken avrupada maaşıyla 2-3 tane aynı model araçtan alıp dağatıp restore edebiliyolar hobiclik kavramı çok farklı avrupada...
gelir seviyesi yüksek çünkü;burda insanın eline geçen para daha gelmeden gideceği yerler hazır :)
herkes borçlu,önce hayati harcamalar yapılıyor (faturalar,kredi kartları,ev masrafları vs) insanların hobilerine maddiyat ayıracak bütçe kalmıyor.
yaw bi saniye bbs rs e mi çakma dedi ömer :D
vay arkadaşş yaa :D
Jantlar berbat duruyor. Orijinalleri bulmak lazım ya da hakiki BBS grup a ya da DTM 3 parçalı jantlardan takmalı. BBS RS çok çakma bi jant.
Yuh nen kastetci abartma :D
dragon07
01-10-2010, 16:52
ömer her konuda destek veririm ama bbs RS çakma dersen olay çıkarıtrım...
tamamen duygusal ve imkanlar :D
DetailEF
01-10-2010, 17:06
Keske ford alsaymis,olurmus lord.:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Bence fazla dalgaya alma Mustafa abiyi, sonuçta dolu blok D16A9 u hoppacık yapıyo senide hoppacık yapmasın :D
Herkesin kendi zevki bbs rs e olmek bitmek zorunda degil.zevkler renkler tartisilmaz.
Ha bence,super jant,ne cakma duruyor nede kotu.O arabaya yakisan en guzel jant bence:)
Selcuk_RoL
01-10-2010, 18:00
süppperrr...
Bence fazla dalgaya alma Mustafa abiyi, sonuçta dolu blok D16A9 u hoppacık yapıyo senide hoppacık yapmasın :D
Mustafa abiyi dalgaya alcak kadar saygisiz bi insan degilim,kizim sana soyluyorum gelinim sen anlaydi orda ima kullanmistim ama anlamamissin.
Ludacris
01-10-2010, 18:43
lan nerden haberin oldu :D
baş harfini söyliimmi :hehe:
GokhanRS
01-10-2010, 18:47
kaportasını öpeceksin
timucintt
01-10-2010, 18:48
- Adamlar araçlarına bakmayı biliyorlar...
- Otomobil kültürleri bizden 100 lerce yıl öndeler...
- Muayene ve araç takip sistemleri bizim memleketden çok daha gelişmişler...
- Parça bol ve uygun fiyatlarda...
- Araçları gibi yollarıda adam gibi ve tertemiz...
- Heriflerde ustalar tam usta... saçma sapan iş yapmıyorlar...
- Ama en büyük etken bana göre tamamen değer bilmekle alakalı...
lan nerden haberin oldu :D
baş harfini söyliimmi :hehe:
olum ticaret benim yanımda oldu :D
sanırım kimse uzun yaşamayız dıye düşündü ve bu arata yıl geçtikce para etmez düşüncesindeyiz + eskiyi pek sevmiyoruz :D :D
Ludacris
01-10-2010, 18:53
olum ticaret benim yanımda oldu :D
nan kanka İzmire geldin 15dk urayıp m3 ün lastini yaksaydın bari alıcam diyip :D
Bmw ci değilmisiniz alayınız aynı AnoktaQ :icon_wack :hehe:
ALPER-VNS
01-10-2010, 19:00
ustalık çok iyi sanatçı adamlar bizde de war böyle sanatçı boyacılar gerçi ama normal adam 100e yapıosa o adam 200e yapıyo işi.. bi de bu araba tr de olsa hiçbişey olmasa böbrek siyah olurdu.. eski arabalar orjinal güzel biz farklında değiliz
Türkiyede olsa bu ne kadar gider
fasterhan
01-10-2010, 23:06
Türkiye dede böyleleri var bence.... bi NHT cabrio olsun KE cabrio olsun bunun gibi olmasada bunun ayarında makineler ve bunlar kadar güzel ve ilgiyle bakılıyolar bence..... ;)
PROMINENT
01-10-2010, 23:15
can eyilikde daha güzeli var ki trde..
BMW tofaş sa Opel le Audi ne ? anadol ? :beuj:
PROMINENT
02-10-2010, 00:09
anadol devrim falan.
e30 çok iyimiş be maşallahhh
yusufbatırel
02-10-2010, 00:21
bır kere adamlar medenı bır ulkede kurallara uyarak yasıyorlar kaza rıskı az oluyor 2 sı yollar cok duzgun bızım gıbı 1 metre kasıs yok duman olmuyor arabalar 3 su orda eskı aracın tum bakımlarının yapılmıs olması gerekıyor ıcıne gelınce nasıl bu kadar temız kalıyor onu bende bılmıyorum:))))fazla yaymıyolar demekkı oturup kalkarken
http://galeri.uludagsozluk.com/8/ericsson-gh337_12252.jpg
?
İlerleyelim arkadaşlar...
Ne alaka ?
demek istiyorki bu araca gece gündüz binilmemiş pazara manava gitmemiş ki adamın başka arabaları varmış vsvs:)
adamlarda bizim gibi usta yoktur sanırım bizde gidersin;
müşteri: -usta surasından su ses geliyor, şöyle oluyor böyle oluyor vs...
usta: - oğluuuum getir bi düz tornavida bakalım....
müşteri: - ???
bizde diyaloglar böyle.cam fıskiyesi motoru bozulur abi sahininkini getir uydururuz derler...
dragstar
02-10-2010, 02:06
kasaplar yüzünden yok .
demek istiyorki bu araca gece gündüz binilmemiş pazara manava gitmemiş ki adamın başka arabaları varmış vsvs:)
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
böylesi olamaz cunku bızım oralarda camurluk lastık arasına 1parmak gıren araba taslanır.
dtm egzos takmadan bmw ye bmw denmez.kıs gunlerı cabrıoda olsa yagmurda yagsa ustu acılır.mahallenın genclerı ıkı bıra ıcıp yolun ortasında sıfır cızmek zorundadır.arka koltuga yerı geldımı 4kısı bınmek zorundadır.
bızım gelenek goreneklerımıze aykırı bızde temızı olmaz az hırpalanmısı olur...
Harika bi araç görünüyor Maşallah:)
Eray Yümsel
02-10-2010, 07:47
tr dede bunun kadar güzel araçlar var ancak sayılı. yurt dışında daha fazla sebebi de paraa :D
arac sahibi hor kullanır ustalar ugrasmayı sevmez baştan savma iş yapar millet gelir sagını solunu cizer daha neler neler
verseler beleşe insan binmeye kıyamaz ya eşsiz bir güzellk resmen..
Ludacris
03-10-2010, 14:05
tr dede bunun kadar güzel araçlar var ancak sayılı. yurt dışında daha fazla sebebi de paraa :D
banvit kanka :D sanada lazım aslında bi kere isim yaptın genç yakışıklı adam gibi adamsın hani insan seni hayal ettiğinde böyle e36 falan aklına geliyor adamın :D
edit- muştu sandım pardon :D
Cglrgncl
04-10-2010, 23:16
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-3-serisi-1993-model-325-cabrio-32356728/detay
Türkiye'ye getirmiş sahibi 2ay önce 93model e30 cabrio fiyatı fiyat değil resmen ayrı dünyada yaşıyor heralde sahibi! sizlere sunmak istedim:D saygılar;)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-bmw-3-serisi-1993-model-325-cabrio-32356728/detay
Türkiye'ye getirmiş sahibi 2ay önce 93model e30 cabrio fiyatı fiyat değil resmen ayrı dünyada yaşıyor heralde sahibi! sizlere sunmak istedim:D saygılar;)
93 model olan aracımızın bızzat ben 7. sahibi olarak yurt dışından 2 ay önce getırdım
Yurtdışından gelen arabalar temiz olabilir ama sanki sıfırlanıp giriyor gümrükten :) Bu mantığı çözmüş değilim..7.sahibide olması oldukça ironik olmuş..
fotograflar cok guzel degil cep telefonuyla cekildigi icin ama araci gormenizi istedim.
orjinal M3; sadece jantlari farkli..
http://img820.imageshack.us/img820/489/img05761.jpg (http://img820.imageshack.us/my.php?image=img05761.jpg)
http://img819.imageshack.us/img819/8371/img05771.jpg (http://img819.imageshack.us/my.php?image=img05771.jpg)
http://img215.imageshack.us/img215/9941/img05791g.jpg (http://img215.imageshack.us/my.php?image=img05791g.jpg)
http://img19.imageshack.us/img19/8523/img05801l.jpg (http://img19.imageshack.us/my.php?image=img05801l.jpg)
http://img202.imageshack.us/img202/258/img05811.jpg (http://img202.imageshack.us/my.php?image=img05811.jpg)
34 E 0054 harika bir E30M3. Üstündeki jantlar 17 olmasına rağmen 18 gibi duruyordu çok beğenmiştim.
PROMINENT
05-10-2010, 00:08
canın arabası işte..oldukça diri ve güzeldir.
Low-Rider
05-10-2010, 00:17
Canın arabası hakkaten 1numara
Ahmet Saraçoğlu
05-10-2010, 00:34
bizdeki ucuza çözme , yan sanayi , tofaş parçasıyla mercedes tamirat ve tadilatı , çürük üzeri tıs tıs boya , konsol çatlağı üzerine direk kesim halı tenkolojisi ve en önemlisi bozulan özelliği iptal etme hastalığı olduğu sürece daha çok iç geçiririz böyle özel araçlara...
Eray Yümsel
05-10-2010, 00:38
ankarada orj 14bin km de e30m3 e bindim ben sonradan toplanmışlar cezbetmiyo beni :D
fiyat gayet normal acıkcası bn harclıklarımı bırıktırıp almayı dusunuorum.. :rolleyes:
ankarada orj 14bin km de e30m3 e bindim ben sonradan toplanmışlar cezbetmiyo beni :D
Ya bi git cezbetmiyormuş muş. :D Sen ancak sanayi işi toplamaları düşünürsün tabi Esnaferay.
Low-Rider
05-10-2010, 19:17
Ya bi git cezbetmiyormuş muş. :D Sen ancak sanayi işi toplamaları düşünürsün tabi Esnaferay.
auahauh adama isim taktım cuk oturdu dillere pelesenk oldu:D
hddsheriff
05-10-2010, 19:22
gümrük kanunu 30 yaş üstü kalsik araç veya 3 veya 5 yaş sınırı var diyor. 92 model arabayı nasıl sokmuş bu adam gümrükten ?
Low-Rider
05-10-2010, 19:26
gümrük kanunu 30 yaş üstü kalsik araç veya 3 veya 5 yaş sınırı var diyor. 92 model arabayı nasıl sokmuş bu adam gümrükten ?
gümrükten falan almıştır
hddsheriff
05-10-2010, 19:32
gümrükten falan almıştır
yurtdışından 2 ay önce getirdim demiş Özgür, ona istinaden yazdım bende
onursumer
05-10-2010, 19:53
kafayı yemiş sahibi sanırım :D
Serkan06
05-10-2010, 20:02
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-3-serisi-bmw-e30-318i-80-000-km-de-cok-temiz/detay
ilandaki araçta türkiye şartları için güzel bence, arabayı sattıracak bana az kaldı...
serhat99
07-10-2010, 01:26
maşallah çok gzl duruyo makina. atalarımız doğru söylemiş.^^ bakarsan bağ bakmazsan dağ olur^^ :)
serhat99
07-10-2010, 01:29
kafayı yemiş sahibi sanırım :D bence şaşırmış... para saymayı bilmiyo herhalde :)