Orijinalini görmek için tıklayınız : Ep3 için beyaz boya kodları...
beyler aracı beyaza boyicaz kararı verdik.
yorumlarını fikirlerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.bazı bazı tatsızlıklarda yaşandı hakkını helal etsin o arkadaşlarımız.
beyler şimdi beyazboya için hangi kodları biliosunuz önerileriniz neler.
tavsiyelerinizi rica ediyorum.
mavi renkten vazgeçtik çünkü 2-3 aylık bir renk mavi sonra sıkıcı gelicekti bana.fümeden vazgeçtik çünkü araba kirliyken zaten füme gibi oda sarmadı.beyazın daimiyeti daha fazla.
tekrar tşklr.
sedefli beyaz olabilir mesela;hiç type-r görmedim o renkte
GökhanAk
02-10-2010, 00:43
cw diyorum ep3 e başka beyaz haram zannımca kodu NH-0
http://amai.my/assets/amaiImage/2004%20Mugen%20EP3%20(3).jpg
nh-01 championship white
farkli olmak istiyorsaniz s2000 in beyazi kullanilabilinir , nh 565 sanirim
JumboAli
02-10-2010, 00:51
typeR beyaz olacaksa kendı kodunda olucaktır kesınlıkle bende cw dıorum.
Onur typer
02-10-2010, 00:54
cwden baskası bozar beyazda karar werıldıyse
NH-0 işte bu kod.
cw sanırım şampyonşip wayt oluyo.
ok.budur işte kodumuz.
şimdi inşallah boyamaya geçicez.resim resim aşama aşama boyicaz.önce ekspertiz raporu alıcam hondadan sadece arkasında 2 parça boyalı olduunun kanıtı olarak.
fırın boyaya giricek.fiyatta görüştüğüm 3 yer var 3 üde kalite boyacılar.1300 1500 1700 fiyatlar verildi.
Eğer onu beğenmezseniz(ki yok öyle bir dünya), Türkiye'ye gelen beyaz VTI'ların NH-538 Frost White renk kodu güzeldir..
bu boyayı servis aracılığıylamı getiriyoruz yoksa hazırlatıyomuyuz bi şeklide.
tam olarak nasıl temin edicez ?
fiyat uygunmuş serkan hayırlısı olsun şimdiden beyaz bence çok güzel olucak ne kadar heryerde beyaz araba çoğalsada beyaz benim favorim olmuştur herzaman
teşekkürler bende bununla ilgili bir konu açıcaktım isabet oldu ;)
abi keşke füme yapsaydın :) neyse hayırlısı olsun :)
AHMET1907
02-10-2010, 15:38
o paralar süper ben cupra için 3500 TL aldım, komple soyulup boyanması için
serkan abi boyayı bilgisayara kodu girerek hangi boyadan kaç gram koyacağını görerek hazırlıyor. ki genelde boyacılar yapıyor onu.
şeker beyazı mı ne wardı çok güzel bi beyaz ama hondaya nh-0 dan başkası gitmez be abi :D
ruhuna aykırı bi kere.
not: küllüğü unutmadım :)
sen gün içerisinde ara beni cahitçim.ben 1 yıl daha unuturum.
Cimmeria
03-10-2010, 19:05
type r a beyaz olacaksa bencede cw olmalı... fiyat süpermiş, bende servise sormuştum komple boyayı 3000 liradan kapıyı açtılar...
babali, benim araçta orjinal taffeta white nh-538 idi, ben championship white nh-0 a boyattım, kesinlikle renk budur :) çok ama çok fark var...
nh-01 championship white
farkli olmak istiyorsaniz s2000 in beyazi kullanilabilinir , nh 565 sanirim
NH609P'dir platinum pearl white s2000 beyazi ben eski eg'mi boyatmistim.
Tam boya kodunu bilmiyorum ama çok güzel bir boya oldugunu söyleyebilirim en ufak bir eleştiri bile gelmedi şuana kadar bende çok begendim tafsiye ederim çok dikkat çekici oluyor :)
http://img101.imageshack.us/img101/9822/imag0311m.jpg (http://img101.imageshack.us/i/imag0311m.jpg/)
babali, benim araçta orjinal taffeta white nh-538 idi, ben championship white nh-0 a boyattım, kesinlikle renk budur :) çok ama çok fark var...
bende cw nh 0 a boyatıyorum babali aynen.
motor içi boyanmıcak sadece dıştan olucak bide b stunu boyanıcak işte kapı açılınca gri sırıtmasın diye.
bu boyayı nereden temin edicez beyler.boyaya vericem arabayı eli kulağında.
akzo nobel..gzl boya
championship white nh-0 hondanın boya kodlarında var
GökhanAk
08-10-2010, 21:06
standox...
standox ya da glasurit.
gerisi yalan dolan