Orijinalini görmek için tıklayınız : e36 bmw yardımmm????
almayı düşünüomm ... kullananlar ve bilgisi olanlar yardım edebilirmi bana....kronikk hastalıklarıı.....yakıtııı vb....
yokmu bu arac konusunda bilgisi olan arkadas:) illa alıp parçalayıp toplayımmı:D ben öğrenirim sölemem kimseye bende o zaman:DD
Eray Yümsel
05-10-2010, 00:02
ramo 3.16 mı alcan m3 mü e36 nın 1321038910 çeşiti var ucunu açık bırakmışın olmamış :D
genel e36 yaa 320:D iştee ben anlamam bmw den soruom işte:D
Low-Rider
05-10-2010, 00:06
bmw hakkında tek bildiğim esnaf erayın bilgilerinden yararlanmalı ama alışveriş yapılmamalı
:D
Eray Yümsel
05-10-2010, 00:16
hayin özgür neyimi gördün :D:D
ramo e36 var bende istersen verim :hehe:
M///maniac
05-10-2010, 00:18
kronik sorunları vanos hararet problemi gbi seyler ama genelde pek bas agrtmayan araclar
bmw hakkında tek bildiğim esnaf erayın bilgilerinden yararlanmalı ama alışveriş yapılmamalı
:D
Ahahuahu. Gece gece güzel güldüm. :D
kronik sorunları vanos hararet problemi gbi seyler ama genelde pek bas agrtmayan araclar
torpido sarkmasi+direksiyon pompasi ve benzin pompasi diye ekleyeyim bari.. :)
Eray Yümsel
05-10-2010, 00:46
onur 100 e36 biliyosam 99 unda yoktu bu problemler :D çok alakasızzzz
cabrio düşünüomm .. varmı tentesi bozulur yamurda üsütür hasta olursun diyen:D
torpido sarkmasi+direksiyon pompasi ve benzin pompasi diye ekleyeyim bari.. :)
torpiidoo: aklıllı vida
direksiyon pompası: iptal edip kuru direksiyon:D
benzin pombasınıda tofaş koyarız:D
Low-Rider
05-10-2010, 00:49
alda piyasa yapak :D
alda piyasa yapak :D
söyle havalı havalı:D bide dip basarızz bmw bize dava açmazsa:DD
onur 100 e36 biliyosam 99 unda yoktu bu problemler :D çok alakasızzzz
Eger bende e36 biliyosam,yillar boyu emvai(boylemi yaziiliyiolan bu :D) cesidini kullandiysam ailemde kullandiysa,var bu sorun.Esnaferay..hayatin kadar bmw`ye sahip oldum,ayik ol;) cok alakasizmiss pehhh...:D
Eray Yümsel
05-10-2010, 00:52
onur size defolu bmw vermişler :hehe:
ghibli06
05-10-2010, 09:29
uzun yıllar cabrio e36 kullandım:
tentesi kolay kolay arızalanmaz ama günümüz kullanıcıları tenteyi parça pinçik etme konusunda çok başarılılar... alırken mekanizmayı ve de çadırını iyi inceleyin...
cabrioların iç döşemeleri güneşe fazla maruz kaldığı için çabuk eskir ve de kremlenme işlemleri sıkça yapılmazsa kösele gibi olur derileri...
motorunda kronik arıza yoktur ama periyodik olarak değişmesi gereken çok parçası vardır...
soğutma sistemi, termostat devridaim ve de termik alınır alınmaz kontrol edilmeli hatta riske edilmeden değiştirilmelidir...
ön takım mutlaka kontrol edilmelidir, parçaları ucuzladı kafanız rahat etsin yaptırın gitsin, 4 amortisörü de ekleyin özellikle cabrioda, içerdeki en ufak tıkırtıyı duyarsınız çünkü...
şaft takozu çabuk eskir kontrol ettirin...
kilitli diff var ise yağını kilitli diff. katkısını koyarak değiştirin...
4 cam verimli çalışıyor mu, açıldığında yarım cm inme kalkma yapıyor mu kontrol edin...
aklıma gelenler bunlar şimdilik
Ludacris
05-10-2010, 10:45
torpido gözü sarkar genellikle :) bide havalandırma ızgaraları nazik gibi yada arabada fuhuş yüzünden oluyor :D
onun dışı sıkıntı yok. Bmw nin hararet yaptığını yeni duydum ben görmedim öyle bi olay :)
m3 verelim aklını alsın :D:D
edit- bide bi miktar paranı :hehe:
uzun yıllar cabrio e36 kullandım:
tentesi kolay kolay arızalanmaz ama günümüz kullanıcıları tenteyi parça pinçik etme konusunda çok başarılılar... alırken mekanizmayı ve de çadırını iyi inceleyin...
cabrioların iç döşemeleri güneşe fazla maruz kaldığı için çabuk eskir ve de kremlenme işlemleri sıkça yapılmazsa kösele gibi olur derileri...
motorunda kronik arıza yoktur ama periyodik olarak değişmesi gereken çok parçası vardır...
soğutma sistemi, termostat devridaim ve de termik alınır alınmaz kontrol edilmeli hatta riske edilmeden değiştirilmelidir...
ön takım mutlaka kontrol edilmelidir, parçaları ucuzladı kafanız rahat etsin yaptırın gitsin, 4 amortisörü de ekleyin özellikle cabrioda, içerdeki en ufak tıkırtıyı duyarsınız çünkü...
şaft takozu çabuk eskir kontrol ettirin...
kilitli diff var ise yağını kilitli diff. katkısını koyarak değiştirin...
4 cam verimli çalışıyor mu, açıldığında yarım cm inme kalkma yapıyor mu kontrol edin...
aklıma gelenler bunlar şimdilik
saolun bilgiler için<:)
torpido gözü sarkar genellikle :) bide havalandırma ızgaraları nazik gibi yada arabada fuhuş yüzünden oluyor :D
onun dışı sıkıntı yok. Bmw nin hararet yaptığını yeni duydum ben görmedim öyle bi olay :)
m3 verelim aklını alsın :D:D
edit- bide bi miktar paranı :hehe:
m3 büük gelir bize baskan:D
Ludacris
05-10-2010, 23:24
m3 büük gelir bize baskan:D
ya Allah belamı versin yakmıyor.
içiyor ama doyacak kadar :D
gel anlaşalım 25.999:)