Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiesta 1.6i ye Egzoz Filtre
Merhaba arkadaşlar,Aracım fiesta sport 1.6i,bu araca egzoz ve filtre uygulamak istiyorum ancak egzoz dan cıkan sesin cok fazla olmasını istemiyorum en azından polislerle pek ugraşmak istemiyorum öyle söyliyim,varmı acaba tavsiye edebileciğiniz bir marka,genel likle sesin motordan cıkmasını istiyorum o yuzden birde iyi bir hava filtresi lazım aklıma ilk pipercross geliyor ama:S varmı acaba tavsiyeleriniz?Birde bilginiz varsa acaba bu benm aracım 120ps Atmosferik bir motor superchip yazılımla vs ne kadarlık bir güç verim eldebilirm??Simdidenn teşekürlerr..
Sierra Rs
17-10-2010, 20:27
Yazık etme 3 günlük arabaya bence.. illa biseyler yapmak istiyorsan; http://www.mountuneperformance.com/
yazık standart bin bence çok üzülürsün.
Getirebiliyosan mountune kiti getir. 140 hp.
Ayrıca pipercross değişik bir filtre kiti çıkardı onu kullanabilirsin ya da o tarz kaliteli kitler mevcut kutusu falan kaput altında gayet şık duran.
Başka bir alternatif ise milltek manifold ve resonated cat back. sessiz ve iyi güç alırsın.
Yapılacak şey çok ama ben olsam sadece filtre ve egzozla yetinirdim sonu gelmiyor çünkü.
maskaran
17-10-2010, 22:57
ayıp edersin o arabaya yaw yapma :D
YunusCan
18-10-2010, 09:28
Egzoz Olarak SS magnum Düşünebilirsin tam istedigin gibi olur alt devirlerde ses kısık durumda olur ve gazlama yapmayıp rolanti şeklinde gidersen araçtan pek ses gelmez.
üst devirlerde gazlama yaptıgında Tam bi canavar olur hem performans yönünden hem ses yönünden öyle ahım şahım bir sesi yok ama hoş normal bir sesi var.
filtre olarakta aem yada K&N düşün. okadar param yeterli değil cok pahalı onlar dersen green marka yada Simota marka bi filtre al.
yazılım işine gelince. bu işi yaşadıgın memlekette gerçekten güzel yapan birisi varsa ve sürekli pozitif yorumlar alan bir garaja yaptır en ortalama olarak 6-10 beygir arasında bir güç alırsın bildigim kadarıyla...
cyber_serseri
18-10-2010, 09:33
ben aracımda pipercross pk308 kullanıyorum tavsiye ederim havayı en iyi süzen filitreler arasında.pipercross un sitesine gir.arac modeline göre araştır bence.ebay dan da arattırıp alırsın.
arkadaşımın getirttik.abartı olmayan bir filtre sesi aldık.öyle hissedilir bir güç alamıyorsun maalesef bu arabada.