Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni civic headers-Kat iptali
Arkadaşlar yeni civic lerde aracına bu uygulamayı yapan var mı?
İnternette bi kaç yere denk geldim sadece kat iptali headers takarsak araçtaki durum tam olarak ne oluyor alt devirler çok mu ölüyor.
Benim aracım 1.8 140 hp ve motorda simota cai var buna ekstra olarak kat iptali ve ara borular spor orta susturucu ve orjinal son susturucu kullansam olur mu?
İstediğim aracın biraz rahatlaması ve aşırı olmayan sportif bir ses
Bu uygulamayı araçlarına yapan arkadaşlardan yardım bekliyorum
headers olmuo galba.ama FD6 ya yapan bi arkadaşımız wardı.şöle bide videosu war;
http://www.techturkey.com/forum/videolar/66394-apexi-n1-new-civic.html
1-1 headers diye geçiyo sanırım kat iptali aynı zamanda
evet izledim o videoyu ocean0636 konuyu görünce yazar sanırım zaten ben son susturucu olarak oem kullanmayı düşünüyorum çok ses olsun istemiyorum açıkcası
nakayama
18-10-2010, 17:58
piyan garage ye gidiceksin kat iptali + krom düzboru +oem susturucu cızırtılı bır ses :D performans alırsın alt devırlerin iyileşir.
çok mu cızırtılı bir ses olur oem susturucuyla?
ya zaten ole aman aman bi değişim olmayacaktır performansta bunu biliyorum o yüzden performans beklentim çok yok,spor bi ses olsun istiyorum polislerle bela olmayacak şekilde bir de alt devir sorunu var bizim araçlarda tork fakiri olduğundan sanırım
simota taktıktan sonra bile alt devirler kötüleşti sanki bir de kat iptali ara boru hepten öldürmeyelim alt devirleri diye korkuyorum
r serisi motorlarda headers üst kapakla bütünleşik, bu sebepten değişimi imkansız.
nakayama
18-10-2010, 19:27
çok mu cızırtılı bir ses olur oem susturucuyla?
ya zaten ole aman aman bi değişim olmayacaktır performansta bunu biliyorum o yüzden performans beklentim çok yok,spor bi ses olsun istiyorum polislerle bela olmayacak şekilde bir de alt devir sorunu var bizim araçlarda tork fakiri olduğundan sanırım
simota taktıktan sonra bile alt devirler kötüleşti sanki bir de kat iptali ara boru hepten öldürmeyelim alt devirleri diye korkuyorum
cok değil ama ortaya susturucu koydurtmazsan cok guzel sesi olur e46 m3 e benzer tatlı bi zırıltılı ses çıkıyor.
cok değil ama ortaya susturucu koydurtmazsan cok guzel sesi olur e46 m3 e benzer tatlı bi zırıltılı ses çıkıyor.
.........+1
allah alllah e46 m3 fln bak sen hondaya ya=)
merak ettim şimdi düz boru cek orta susturucusuz diyosun
nakayama
19-10-2010, 09:25
allah alllah e46 m3 fln bak sen hondaya ya=)
merak ettim şimdi düz boru cek orta susturucusuz diyosun
+1 bunun içinde piyan garageyi öneriyorum işin ehli. ;)
bende aşırı ses istemiyorum bu sebeple zaten oem son susturucu kullanıyım diyorum
kat iptali+51 mm ara boru+oem son susturucu bu şekilde homurdanma olmaz aksine arkadaşlar tiz bir ses olur dediler
huso2000
21-10-2010, 08:40
bem aem cold air ile otto cat iptali ve komple 51 lik boru uygulaması yaptım firmamda aracta yarım boyluk bi fark etti ve inanılmaz dercede ses var rolantide bile arac homurdanıyodu sesde asırı dercede rahatsız edcıydı kesınlıkle degecek bi uygulama deil önermem
benim 1.6 sedanda da aynı aem cai,otto decat,60lık komple skunk var rolantisi ise nerdeyse standart kadar sessiz..:)
Mecbur sanayi işi olucak o yüzden zaten
son susturucuya kadar düz boru yapılıcak kat iptaliyle,
ne kadar tutar acaba düz boru oem son susturucuya kadar?
Antalyada olsam piyan garage önerdi arkadaşlar ama istanbuldayım antalyaya yaza kadar aracımla gitmicem istanbulda yaptırmak şart o yüzden
kat ve orta iptal son susturucu orj olan tsport var bi abimde, fikir vermesi açısından yazıyorum rölantide biraz daha hırıltılı ses var gaza oturduğunda da short ram filtre kiti etkisiyle baya güzel bi sesi var çok cırlamıyo ama orj den daha guzel bi sesi var, polisler cevirsede son stock kaldıgı icin bas agrıtmıyo ses:)
gayet iyi o zaman benim tam istediğim de senin anlattığın şekilde
istanbul anadoluda neresini önerirsiniz arkadaşlar bu işlemler için?
yok mu arkadaşlar öneride bulunacak bayram sonrası yaptıralım
firat_07
21-11-2010, 17:59
alt devirlerde düşüş olmasını istemiyorsan orta susturucuyu takman lazım ama orjinal yerine spor bir orta susturucu daha iyi olur
alt devirlerin çok fazla ölmesini istemiyorum,düz boru yerine spor orta susturucu daha mantıklı ozaman...