Orijinalini görmek için tıklayınız : D16 atmosferik besleme yardım... !!
slayeremre
21-10-2010, 16:30
Arkadaşlar 1.6 ies aracımı atmo olarak beslemeyi düşünüyorum ...
Fakat işin başındayım aracımda
Aem short ram
4-2-1 headers
51mm düz boru
oem son susturucu (özel el yapımı performans için)
Short shift
Yapmayı düşündüklerim .
Safc
ince conta
Gaz kelebeğ (b16 veya k20)
Bunlara ek olarak sizden yardım bekliyorum.. Neler önerirsiniz eleştrileriniz nelerdir...?
by_BuRoCk
21-10-2010, 16:32
pistonlarını degiştirip sıkıştırma oranınıda artırabilirsin emrecim
M///maniac
21-10-2010, 16:35
bladerk erkut abi senin ilacın bi irtibata geç derim bn.....
slayeremre
21-10-2010, 16:39
pistonlarını degiştirip sıkıştırma oranınıda artırabilirsin emrecim
Abi bloğa girmeden bi şeyler yapmak istiyorum.. Çünki daha önce bu piston konusunda yanlış seçimden dolayı bi kaç şey duymuştum...
Burak VTEC
21-10-2010, 16:39
Sohc vtec üst kapak swaplanabilir.Ya da Erkut abiyle görüşüp onun özel yaptırdığı son dişliden alabilirsiniz.(4.928) isterseniz de 1.5ex in şanzımanı uyarlanabilir.
slayeremre
21-10-2010, 16:44
Sohc vtec üst kapak swaplanabilir.Ya da Erkut abiyle görüşüp onun özel yaptırdığı son dişliden alabilirsiniz.(4.928) isterseniz de 1.5ex in şanzımanı uyarlanabilir.
Erkut abiyle konuşmadan önce burdan bi fikir alayım diye düşündüm erkut abiye danışacağım en kısa zamanda ... Sanırım oda konuyu görür ekler bi şeyler..
skunk2 emme tavsıye ederım hocam, güzel bir setup olur senın yazdıklarınla bırde vtı gaz kelebeği ile kullanırsan zevklı bır aracın olur bana kalırsa
slayeremre
21-10-2010, 17:01
skunk2 emme tavsıye ederım hocam, güzel bir setup olur senın yazdıklarınla bırde vtı gaz kelebeği ile kullanırsan zevklı bır aracın olur bana kalırsa
Skunk2 emme aslında bende düşünüyorum.. Ayrıca B16 mı K20 mı gaz kelebegı kararsızım ..
olcay_bora
21-10-2010, 17:03
sana diorum sök şu arabanın içini her yerini :D
slayeremre
21-10-2010, 17:05
sana diorum sök şu arabanın içini her yerini :D
Kanka zaten atmo olarak yüklenemezsem komple sokecem :D oturakta surecegım arabayı :D
Shoc vtec kapak al yavaştan doldurmaya başla kapagını..egzantirikler yay,kep,ince conta port polish fln bitince koy kapagı geç çok güzel olur.
k20 gaz kelebeği baya buyuk olur ,beyınde ıster ayar için, ılkk gaza bastığında araç fakıre düşer sıkıntılı olur , ıstersen var bende gaz kelebeği gonderebılırım bırde senın orjınal manıfolduna uymaya bılır skunk emmeye geçmen gerekebılır k20 takman ıçın, en ıyısı vtı al tak dırek yada beyınp28 veya ms skunk manıfold yuksek sıkıştırma piston ekzantrık kısa şanzıman (erkutun dişliler işini gorur) eksoz, headers sohcvtec kapak oil pump mod çok fena bır araç olur canım çektı bak :):)kolay gelsın
JapanVsGermany
12-11-2010, 12:41
gelişme war mı emrecim?
hiç bir zaman yetmeyeceği için bence malzemeleri ufak ufak denkleştrip altlı üstlü dolu dolu bir aracın olsun yanlış piston seçimi gibi birşeyde doğru ellerde olmaz yabancı olunan bir blok değil herşeyiyle sonuna kadar oynanmış halleri olan bir blok sıkıntı olmaz yani fikrim paranla ufak ufak malzeme toparla malzemeler tamam olunca biraz daha ödenek ayarlayıp bir seferde doldur aracını cıkart sunudamı yapsakydık bunudamı yapsaydık sonradan ne ekleyebiliriz gibi düşüncelerin olmaz en güzelide sıkıştırmalı sohc swap olur.
hiç bir zaman yetmeyeceği için bence malzemeleri ufak ufak denkleştrip altlı üstlü dolu dolu bir aracın olsun yanlış piston seçimi gibi birşeyde doğru ellerde olmaz yabancı olunan bir blok değil herşeyiyle sonuna kadar oynanmış halleri olan bir blok sıkıntı olmaz yani fikrim paranla ufak ufak malzeme toparla malzemeler tamam olunca biraz daha ödenek ayarlayıp bir seferde doldur aracını cıkart sunudamı yapsakydık bunudamı yapsaydık sonradan ne ekleyebiliriz gibi düşüncelerin olmaz en güzelide sıkıştırmalı sohc swap olur.
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
slayeremre
23-11-2010, 14:54
gelişme war mı emrecim?
Şeref abiyle ufaktan başladık abi şimdik vti gaz kelebeği ve ince conta çekiyor.. Şu piston ve kol işine cesaret edemiyorum... ;)
slayeremre
23-11-2010, 14:55
Bencede en mantıklısı bu şekilde olur .. Tşk