Orijinalini görmek için tıklayınız : A3 1.8T Upgrade
BlackStone
24-10-2010, 19:04
Evet beyler yakın zamanda bayandan aldığım 90.000km deki zır stock aracımın stock olarak tadına vardığımı düşünüyorum :p Vakit geldi :D Bu süreçte iş güç derken araştırmaya pek vakit olmadı o yüzden bu konuyu açıyorum ve aklımdakilere ışık tutacak araştırmacı ve geliştirmeci gençlerden bilgi bekliyorum. Aklımdaki liste
- gt28rs
- 10lt üstü uygun cooler
- forge wastegate (tial, greddy vs. farketmez)
- orjin ecu
- 450cc enjektörler
- 63mm egzoz
son olarak bu speclerdeki aracı yürütecek (map) ve parçaları doğru düzgün montajlayacak kişi tavsiyeside verirseniz memnun olurum. Şimdiden tşkler.
punto_multijet
24-10-2010, 19:11
kardeşim
1 konuyu yanlıs bolume acmısın
2 benim araba bitip sen stockken denemeden bişi yapma makinaya :D
Kanka bence bu listede forged bişi olmadığından k04 değişimi daha uygun olacak gibime geliyor.
BlackStone
24-10-2010, 19:17
kardeşim
1 konuyu yanlıs bolume acmısın
2 benim araba bitip sen stockken denemeden bişi yapma makinaya :D
valla kardeşim turbo yerine atmoya girmişiz yöneticiler el atar şimdi :D:D foruma ara sıra girmenin zararları işte :D:D kanka senin araba ne zaman bitecek e hadi :D
@Tago
Abim motor kol piston forget AGU kodlu ***** o yüzden hedeflediğim hplere kadar bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ki burda hedef 350 üstü 400 görür mü bi fikrim yok :eek: Edit : ayrıca herkes k04 yapıyor ***** o da max 250 civarı görüyor ben biraz daha risk almak istiyorum limiti görmek istiyorum
vag grubuna map te tek isim heleki orjinal beyne kesinlikle ümit dogan.
dip not 350 400 hp lerde pek sıkıntı yaşamassın stock internallarla
punto_multijet
24-10-2010, 19:19
valla kardeşim turbo yerine atmoya girmişiz yöneticiler el atar şimdi :D:D foruma ara sıra girmenin zararları işte :D:D kanka senin araba ne zaman bitecek e hadi :D
pazartesi(yrn) biticek sanırım ama sans kader kısmet diyorum :D
Turbolu HGT ile stock 1.8t aracın farkını görmek isteyen zihniyetide ayakta alkışlamak istiyorum...
Bolt on GT28li örnekleri mevcut a3 1.8T'lerin.Düzgün işçilik iyi bir yazılım ile cillop olur:)
BlackStone
24-10-2010, 19:24
Turbolu HGT ile stock 1.8t aracın farkını görmek isteyen zihniyetide ayakta alkışlamak istiyorum...
son defa beni geçmek istiyo ondan sanırım HGT ile geçtiği yetmedi :D:D:hahaha:
Valla tuncayım çok çok memnun olurum eğer 350-400hp lere hedef koyuyorsan. Demekki hızlı bir arabaya daha bineceğiz :D
punto_multijet
24-10-2010, 19:29
istersen ayakta değil amuda kalkarak alkısla kardeşim. mrk ettim Allah Allah :D adam dediklerini yaptıktan sonra yurucek gitcek zaten :D ben o zmnda denerim gecilsemde denemeye devam
birde tavsiyem bence 28 degilde 30/71 tak ilerisi icin daha iyi olur zaten arada fiyat farkı falan yok pek..
BlackStone
24-10-2010, 19:32
@TaGo
eyvallah inşallah hayırlısıyla...
@fatiii
ümit doğan dediğin kardeşimize nasıl ulaşırız? pm den veya buradan yazar mısın? Tşkler. Ayrıca ilerisi yüksek ihtimalle olmayacak :D ama denk gelirse tabiki gt30 takarız. Tavsiye için tşkler.
punto_multijet
24-10-2010, 19:34
kardeşim buarada Allah kaza bela vermesin inş...
BlackStone
24-10-2010, 19:36
kardeşim buarada Allah kaza bela vermesin inş...
amin kardeşim cümlemize...
egeturbo
24-10-2010, 20:39
bide konu açtın ha vay haiiiin :D
dükkana bekliyorum :D
yavuz364
24-10-2010, 20:53
Ufak not; GT28 için 63mm egzoz biraz küçük gelir gibi :) en az 70mm olsa iyidir..
evet katılıyorum :icon_tup:
gt30 bence şehir işi kullanımına pek uygun değil ideali 28, ayrıca yavuzun dediği gibi 63mm gt28e küçük gelir
egeturbo
24-10-2010, 23:19
28 takalım yada gt3071 ama 28 le şehir içi çok ideal olur bence
adminleri göreve çağırıyoruz, konun yeri değiştirilsin :P
Evet beyler yakın zamanda bayandan aldığım 90.000km deki zır stock aracımın stock olarak tadına vardığımı düşünüyorum :p Vakit geldi :D Bu süreçte iş güç derken araştırmaya pek vakit olmadı o yüzden bu konuyu açıyorum ve aklımdakilere ışık tutacak araştırmacı ve geliştirmeci gençlerden bilgi bekliyorum. Aklımdaki liste
- gt28rs
- 10lt üstü uygun cooler
- forge wastegate (tial, greddy vs. farketmez)
- orjin ecu
- 450cc enjektörler
- 63mm egzoz
son olarak bu speclerdeki aracı yürütecek (map) ve parçaları doğru düzgün montajlayacak kişi tavsiyeside verirseniz memnun olurum. Şimdiden tşkler.
bu speclere duzeltme ve ek olarak ;
manıfoldda almanız gerekıcek.10lt cıvarı cooler gayet yeterlı olur gıbı.forge wastegate derken forge dumpvalve kastettınız sanırım ,oda gerekecek zaten :D ext wastegate secılen manıfolda gore lazım olur yada olmaz ama benım gordugum genelde 2860da ınternal wg kullanılıyor. orjın ecu yeterlı olur zaten map yapılabılıyor ,ısını gayet ıyı bılen mapperlarda mevcut ,enjektor secımınde $u cc demek ılk basta yanlıs olur ,yapılacak map e daha dogrusu hedeflenen guce ,basılacak max basınca gore secım yapmak lazım.egzoz ıcın zaten arkadasda soylemıs cap olarak bıraz daha buyutmek yada orjın cap ve egzoz sıstemınde kalıp sadece dp degısımı ve egzoz vanası tarzı bır sıstemde olabılır bazen kafa dınlemek ıcın.turbo secımınız gt28 olacaksa ,turboyu lımıtlerınde bıle kullansanız ınternale gırmeye gerek yok tabıkı saglıklı bır ayar olması sartıyla.gt30la nasıl olur bılmıyorum ama gt28le gundelık kullanımda gayet yeterlı ve eglencelı olur bence.
bu speclere duzeltme ve ek olarak ;
manıfoldda almanız gerekıcek.10lt cıvarı cooler gayet yeterlı olur gıbı.forge wastegate derken forge dumpvalve kastettınız sanırım ,oda gerekecek zaten :D ext wastegate secılen manıfolda gore lazım olur yada olmaz ama benım gordugum genelde 2860da ınternal wg kullanılıyor. orjın ecu yeterlı olur zaten map yapılabılıyor ,ısını gayet ıyı bılen mapperlarda mevcut ,enjektor secımınde $u cc demek ılk basta yanlıs olur ,yapılacak map e daha dogrusu hedeflenen guce ,basılacak max basınca gore secım yapmak lazım.egzoz ıcın zaten arkadasda soylemıs cap olarak bıraz daha buyutmek yada orjın cap ve egzoz sıstemınde kalıp sadece dp degısımı ve egzoz vanası tarzı bır sıstemde olabılır bazen kafa dınlemek ıcın.turbo secımınız gt28 olacaksa ,turboyu lımıtlerınde bıle kullansanız ınternale gırmeye gerek yok tabıkı saglıklı bır ayar olması sartıyla.gt30la nasıl olur bılmıyorum ama gt28le gundelık kullanımda gayet yeterlı ve eglencelı olur bence.
+1
Bencede 28 ideal.
BlackStone
26-10-2010, 19:24
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. Sanırım specler değişecek. Ege turbo Arda kardeşimiz projeyi üstlendi. Yakın zamanda fotoğraflarla eklerim inşallah.
punto_multijet
26-10-2010, 20:39
kardesim şimdiden hyrlısı olsun... Kazasız belasız kırıksız inş...
ümit doğan :) , remapstr.com
BlackStone
27-10-2010, 11:48
ümit doğan :) , remapstr.com
:D kafa karıştırma :D
helal kardeşime bende geliom ardından merak etme :D
Hayırlısı olsun,
İzmir'de o arabanın mekaniğine en hakim usta Gökhan Aguş'tur. "3.sanayi Aguş Oto"
bir uğrayıp danışmanızda fayda var.:icon_tup:
vag yazılımı içinde Ümit Doğan'ın işlerini gördüm, çok başarılı;)
egzos konusu söylenmiş ama bende tekrarlıyım, 63mm ufak kalır.
enjektörler, hedef güç tam belirlendikten sonra seçilmeli. Bu konuda da tuner'nza danışmanızda fayda var.
BlackStone
27-10-2010, 13:52
@TaGo
Ya bi durun herkes bişeyler yapıyo ama kim kime dum duma specler belirsiz şimdi bende sizin speclere göre ayar veriyorum gt28 den vazgeçmek üzereyim sizin ayarlara yaklaşsın diye k04 yapcaktım gt30 taktırmayın bana!! :D :D
@Renç
bildiğimiz bi mekan ama bakalım hiç gitmedim daha önce olabilir.
DetailEF
27-10-2010, 13:58
@TaGo
Ya bi durun herkes bişeyler yapıyo ama kim kime dum duma specler belirsiz şimdi bende sizin speclere göre ayar veriyorum gt28 den vazgeçmek üzereyim sizin ayarlara yaklaşsın diye k04 yapcaktım gt30 taktırmayın bana!! :D :D
@Renç
GT30 der iken GT3071 takmalısın. 1.8T lerin devir aralığı belli. Gözlerinde çok büyütüp büyük turbo takıpta 1000 devir aralığında yürüyen araçlar var. sc6262 deneyen gt35 deneyenleri bile biliyorum. 3076 bile geç dolarken 3071 takmanı tavsiye ederim. O tip büyük turbolar için ise söyleyeceğim tek şey 2.0-2.2 stroker kit :)
Son olarak Aguş Oto iyidir. Vag konusunda VW Audi konusunda İzmir'in yıllardır süre gelen mekanik bilgileri vardır. Bir göz atsan iyi olabilir kanımca :) Fiyatları biraz pahalıdır fakat işin tam hakkını verir. Sorunu çözmeden geri yollamaz :)
BlackStone
27-10-2010, 14:12
@DetailEF
valla aslına bakarsan gt30lu bi setup izmir için fazla gelir. Bunun söylerken gt30'un aftermarket internallerle birlikte setuplanacağını düşünerek söylüyorum. Herkese saplamak gibi bi niyetim yok ama deneyeceğim araçlarla yakın gitmek isterim...
@TaGo
@Renç
olum benim araba zaten istesemde 300+ ya izin vermiyor şanzıman olarak. Ben o aralıkta takılcam, çıkıntılık yapma :D
DetailEF
27-10-2010, 14:21
@DetailEF
valla aslına bakarsan gt30lu bi setup izmir için fazla gelir. Bunun söylerken gt30'un aftermarket internallerle birlikte setuplanacağını düşünerek söylüyorum. Herkese saplamak gibi bi niyetim yok ama deneyeceğim araçlarla yakın gitmek isterim...
Keyif istiyorsan GT2860RS alıp basınç basarak dv nin vereceği sesle kendinden geçip hem şehir içinde hemde rollingte rahat rahat izmirin araçlarıyla yürüyebileceğin kanaatindeyim :)
Az buz değil 350-400 yeter sana değil mi :D
Listedeki egzoz ölçüsü biraz az kalır.. 3 inç egzoz sistemi kullanmak gerekiyor.. 28li bi setupta cok yüksek basınçla yürüyemeyeceksiniz çünkü stock internaller bi yere kdar dayanabilir.. ilerde forgedleme düşüncesi varsa eger 28 kullanmak mantıklı.. ama son yapacagım setup diyorsanız k04 kullanmanız mantıklı olur.. 28 kullanarak bahsettiginiz listede 350 hpleri zorlarsınız ama üstü için stock internaller ne kadar dayanır bilmiyorum.. map içinse kafanızı bulandırmaya bile gerek yok.. vag grubunda dünyadaki en iyilerden birisi barbaros bayraktır.. pschiptuning olarak bulabilirsiniz.. bulamazsanız telefon numarasını pmlerim bi ara ;) yeni kasa leon cupradan stock turbo ile 405 hp cıkardı en son :) en dogrusunu o söyleyecektir ;)
egeturbo
27-10-2010, 16:08
Şuan için kısa bir süreliğine K04 uygulamayı düşünüyorum.Tuncay abim şimdilik kısa süreliğine istiyor.Araca k04 yaparken bir çok ekstra parça alıyoruz.Bunlarda ilerki gt serisi projelerinde bzi destekleyecek parçalar yani kısacası alt yapıyı ufak ufak hazırlıycaz.Vag grubunda şuan için İzmir çukurunda bende çok uğraşıyorum gerek K serisi gerek gt serisinde yazılım yada tune parçalarda destek verdiğim araçlar yada Boost Tech garajda servis verilenler...Egzoz kısmına gelince durum gt serisine gelsin ozaman düşünülebilir.Ama bence şuan için 60 lık boru ( k04 Upgrade için) yeterli.Gt 28 yada 30 Serisinde Kesinlikle 76 lıktan yanayım.Zaten 1.8t lerde egzoz manifoldunun logları cok dar.Stok 1.8 t lerde bile daha geniş loglara sahip manifold alaıp kullanılmalı diye düşünüyorum.Bizim yaptığımız bi kaç K04 upgradede 034 motorsportun egzoz manifoldunu kullanmıştım hatırlarsanız.
yavuz364
27-10-2010, 16:13
K04 te 60lık egzozla Egt nizi ve Dyno çıktınızı merak ediyorum , bende 76lık var, onda bile cut out açılınca fark hissedilebiliyor.. 60lıkta akıştan dolayı belki altlar daha güzel olur.. Eğer öyle birşey olursa ben de egzozu biraz daraltabilirim...
Şuan için kısa bir süreliğine K04 uygulamayı düşünüyorum.Tuncay abim şimdilik kısa süreliğine istiyor.Araca k04 yaparken bir çok ekstra parça alıyoruz.Bunlarda ilerki gt serisi projelerinde bzi destekleyecek parçalar yani kısacası alt yapıyı ufak ufak hazırlıycaz.Vag grubunda şuan için İzmir çukurunda bende çok uğraşıyorum gerek K serisi gerek gt serisinde yazılım yada tune parçalarda destek verdiğim araçlar yada Boost Tech garajda servis verilenler...Egzoz kısmına gelince durum gt serisine gelsin ozaman düşünülebilir.Ama bence şuan için 60 lık boru ( k04 Upgrade için) yeterli.Gt 28 yada 30 Serisinde Kesinlikle 76 lıktan yanayım.Zaten 1.8t lerde egzoz manifoldunun logları cok dar.Stok 1.8 t lerde bile daha geniş loglara sahip manifold alaıp kullanılmalı diye düşünüyorum.Bizim yaptığımız bi kaç K04 upgradede 034 motorsportun egzoz manifoldunu kullanmıştım hatırlarsanız.
heh şöle ya. arda söyle ona çok kanatlanmasın :D 250 hp maximum iidir.
bu arada sendeki 18g subarununmu? yoksa evonun 18g simi?
egeturbo
27-10-2010, 16:22
heh şöle ya. arda söyle ona çok kanatlanmasın :D 250 hp maximum iidir.
bu arada sendeki 18g subarununmu? yoksa evonun 18g simi?
Parantez içerisinde söylüyorum kısa bir süreliğine k04 ilerside var :D
Abi şuan elimde bi ton subaruya upgrade parçaları var bi ara uğrarsan göstereyim süper büyük paller gövdeler v.s var
Oğlum barım barım vf35 diyoruz, tomei hedaers diyoruz. Şimdimi söylüyorsun. Neler var dök bakam msnden
70 Sapladım ben en kafisi 70 bence,lakin 2mm et kalınlığı ile zaten 68 oluyor.
BlackStone
27-10-2010, 22:17
Parantez içerisinde söylüyorum kısa bir süreliğine k04 ilerside var :D
Abi şuan elimde bi ton subaruya upgrade parçaları var bi ara uğrarsan göstereyim süper büyük paller gövdeler v.s var
arda 250+ olcak parçaları esgeç :D:D
BlackStone
27-10-2010, 22:18
bu arada ses nasıl slincer ile yeterince susturabiliyor musunuz? ve egzoz sisteminin fotoğrafı varsa pm den link atar mısın?
DetailEF
27-10-2010, 22:26
bu arada ses nasıl slincer ile yeterince susturabiliyor musunuz? ve egzoz sisteminin fotoğrafı varsa pm den link atar mısın?
Hiç eksoz yaptırma direkt Cut-Out ;)
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=1751955#post1751955
BlackStone
28-10-2010, 19:49
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=1751955#post1751955
valla egzoz çok düzgün hatasız görünüyor bunu izmirde yapacak adam bulur muyuz acaba :rolleyes::rolleyes: bu arada videosu varmı bu aracın sesi merak ediyorumda. Edit: bi de sona ne koydunuz?
izmirde zor olabilir,yapan hiç bilmiyorum ama izmirli araç sahiplerine bir sormak lazım. araçta son susturucu olarak oem BAM cupra R 'ın son susturucusu var.Gayet sessiz sakin fısır fısır durumda.Spor bir ses yok arada sıkışmış bir ses.
sitede konu açmış biri vardı izmirden bi araştır bence.
sonda cupra R oem susturucusu var.
1.8T motordan kaliteli bi ses bekleme :)
hehe birlikte yazmışız :)
hea :) aa evet izmirde var cnc ile büken..ama dp için filan custom iş yapan biyer bulman lazım,yada oem cupra dp si alıp kullanırsın
audilerin bu olayı cok guzel işte stock ınternallerle 350 hp inanılmaz bişey.
350hp den sonra kol eğen ve kıran bi çok örnek var yurtdışında.350 kolların limiti,BAM,AGU ve APX için.
düzeltme geregi duydum.. 70lik egzoz 2 mm et kalınlıgı ile 66 mmye denk gelir ;)
Doğru patron yanlış hesap bağdattan döner doğru düşünüp yanlış yazmışım,teşekkür ederim.
BlackStone
29-10-2010, 10:44
düzeltme geregi duydum.. 70lik egzoz 2 mm et kalınlıgı ile 66 mmye denk gelir ;)
nasıl yani açıklar mısınız rica etsem? Bu egzoz işi epey bi kafamı karıştırıyor zaten izmirde kasap çok :Deli:
DetailEF
29-10-2010, 10:51
nasıl yani açıklar mısınız rica etsem? Bu egzoz işi epey bi kafamı karıştırıyor zaten izmirde kasap çok :Deli:
Ben açıklayayım :D
Yuvarlak bir cismin yüzey et kalınlığı eğer 2 mm ise, kumpas ile ölçmeye kalktığınızda yüzeyleri alttan ve üstten tutturarak ölçersiniz. Bu da et kalınlığı 2 mm olan boruyu o şekilde ölçtüğünüz için x2 olur ve 4mm hesabı çıkar. Borunun dış kalınlığı 70 mm olsada içinden 4 mm yemiş olursunuz :)
valla egzoz çok düzgün hatasız görünüyor bunu izmirde yapacak adam bulur muyuz acaba :rolleyes::rolleyes: bu arada videosu varmı bu aracın sesi merak ediyorumda. Edit: bi de sona ne koydunuz?
Osman usta var.İstersen kendisiyle bir görüş.Denizli'den Passat aracın egzozunu yapmışsınız numaranızı oradan aldım dersen hatırlar.Gidip yüzyüze görüşürsün, hiç yoktan fikir edinmiş olursunuz.İşciliği gayet düzgün :icon_tup:
0 232 457 35 68
et kalınlığı 2 mm ise iç çap 66 olur bu arada..
daha önce yazılmış bende konuyu tam okumadan yazdım :)
:) yanlış hesap döne döne bi hal oluyor :)
sitede konu açmış biri vardı izmirden bi araştır bence.
sonda cupra R oem susturucusu var.
1.8T motordan kaliteli bi ses bekleme :)
Eminmisin kardeş :)
Kaliteli ses nasıl oluyor sorması ayıp? Bach, Ravel falanmı çalıyor egzost?
Shadow_Dancer
01-11-2010, 09:11
:) çok güldüm valla
Evet, hatta 300hz-3khz arasını tam sahnenin ortasından duymak mümkün :D
Hem freeflow olup hemde bi type-r gibi ses çıkması beklenemez bunu söylemeye çalıştım,
Hem freeflow olup hemde bi type-r gibi ses çıkması beklenemez bunu söylemeye çalıştım,
benımkının sesı guzel be ozgur :D en azından kafa mıkmeden hafıf hafıf mırıldanıyo :)
tuncaaaaaay :) herşeyin hayırlısı, belki benim araba da aynı zamanlarda cıkar. yine çok güzel olacak herşey :)
benımkının sesı guzel be ozgur :D en azından kafa mıkmeden hafıf hafıf mırıldanıyo :)
Orhan nolcak bu agu ların FR ve CPR egzost tercihleri :)
Mutlu KOÇER
04-11-2010, 10:14
Audi farkı işte, harcanan maliyet diğer araçlara nazaran düşük, performans ise çok daha fazla. Hayırlısı olsun, sorunsuz biter inş. Tuncay :) Hadi artıkın başlıyalımm :p
tuncaaaaaay :) herşeyin hayırlısı, belki benim araba da aynı zamanlarda cıkar. yine çok güzel olacak herşey :)
Alooo şerminnn beni duyabiliyomusunnnn :p Yancın olaraktan bitecek dedim Bitecek! :D
bizimkiler freeflow değilki :) bende aynı bileşenleri kullanıyorum zaten şuan, freeflow olmadığı için ses güzel kendi halinde bişeyler yapıyo :)
BlackStone
04-11-2010, 23:10
@ksilav
senin araba daha önce biter sen gazlarsın benim daha suyum kaynamadı. Kazasız belasız bu arada..
@Mutlu KOÇER
sağol mutlu hayırlısı
@freeman
tamamen zevk meselesidir ben sesi sorarken amacım sesin ne kadar şiddetli çıktığıydı yoksa aksine bana kalırsa tamamen sessiz olursa çok çok daha memnun mesut olurum :)
@freeman
tamamen zevk meselesidir ben sesi sorarken amacım sesin ne kadar şiddetli çıktığıydı yoksa aksine bana kalırsa tamamen sessiz olursa çok çok daha memnun mesut olurum :)
Sende bizdensin o zaman tez elden kendine bi cupra susturucusu edin :)
egeturbo
05-11-2010, 08:48
Senin araba bitmezz çünkü biz 3 kişiyiz ben keyfim ve kahyası keyif ve kahya kafaları güzel olursa toplarlar hemen arabayı bide çok şey söktük toplarmak zaman alabilir :D
Audi farkı işte, harcanan maliyet diğer araçlara nazaran düşük, performans ise çok daha fazla. Hayırlısı olsun, sorunsuz biter inş. Tuncay :) Hadi artıkın başlıyalımm :p
Alooo şerminnn beni duyabiliyomusunnnn :p Yancın olaraktan bitecek dedim Bitecek! :D
Cevo abii bırak turbo si hemen arbaaya tüm parçaları ile 5 milyar vereyim kurtulun :D:D
tuncay abii bakma sen bu 2 hondacıya vag grubu olarak bunları sallamayalım eğer beni memnun bırakmazlarsa 50 hplerini toplarken çalarım valla :D
Mutlu KOÇER
05-11-2010, 08:54
Senin araba bitmezz çünkü biz 3 kişiyiz ben keyfim ve kahyası keyif ve kahya kafaları güzel olursa toplarlar hemen arabayı bide çok şey söktük toplarmak zaman alabilir :D
Cevo abii bırak turbo si hemen arbaaya tüm parçaları ile 5 milyar vereyim kurtulun :D:D
tuncay abii bakma sen bu 2 hondacıya vag grubu olarak bunları sallamayalım eğer beni memnun bırakmazlarsa 50 hplerini toplarken çalarım valla :D
Arda Risk Budur :china:
egeturbo
05-11-2010, 09:05
Arda Risk Budur :china:
çarşı karışır mutlu abiii :p hemen 5 lira nakit keş tirik canlı sıcak vereyim :D
Mutlu KOÇER
05-11-2010, 10:01
Konuyu iç etmeyelim, bu mevzuyu yüz yüze görüşelim :D
egeturbo
05-11-2010, 10:07
Konuyu iç etmeyelim, bu mevzuyu yüz yüze görüşelim :D
port polishi yaptım bilginiz olsun
bu kadar egzoz konusuda büyütmeyelim yaw
alın bi süpersprint cat back down pipe kendinde yaptırırsın sanayide abi hiç uğraşma dinle sen turbocu kardeşini :)
Mutlu KOÇER
05-11-2010, 11:41
Ellerine sağlık abim, maşallah arı gibi çalışıyosun :D 70'lik krom boru var elimde, Downpipe ona uygun keza, o sorun değil. Son susturucu istiyor sanirim kağan. Onuda halladücük :p
bizimkiler freeflow değilki :) bende aynı bileşenleri kullanıyorum zaten şuan, freeflow olmadığı için ses güzel kendi halinde bişeyler yapıyo :)
prodrıve arıyorum sımdı ,olmadı stock stı susturucusu takıcam.bakalım nası olcak :D
prodrıve arıyorum sımdı ,olmadı stock stı susturucusu takıcam.bakalım nası olcak :D
iyi fikirmiş :D