PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : saxo vts Benzin pompası yardım

cliver
02-11-2010, 09:15
arkadaslar cıtroen saxo vts aracımda benzın pompasında sorun var pompanın içinde altta benzını içeri almaya yarıyan kapak şeklinde olan contası eskımıs ve bıraz yırtılmıs şekli zaten subab ı andırıyor bıraz pompa değiştirmek hariç baska bır fıkrı olan varmı o parca elınde olan varmı yada baska bır alternatıf fıkır cunku o contada yırtık oldugu ıcın ordan kacırıyor benzını boyle oluncada 30 lıralık benzın bıle olsa depoda gazlamaya calıstıgınızda ust devırde bı an kerkıyo araba düşüncelerınzı beklıyorum:confused:

http://resim.yedekparca.com/ilan/256/222d634be8629c9909bd4f492c39083d.jpg

Time-R
02-11-2010, 10:04
Eger problem sadece contaysa, sanayideki contacilardan buna ozel conta yaptirabilecegini tahmin ediyorum?

cliver
02-11-2010, 10:57
Eger problem sadece contaysa, sanayideki contacilardan buna ozel conta yaptirabilecegini tahmin ediyorum?

:( komple alman gerek o parcayı bulamazsın dedıler cevrekıler 1 parca ıcınde komple almak cok sacma geldı bana az bır para degıl yenısı acaba elınde olan varmıdır o parcadan sanayıde yaparlar mı bılmıyorum:soru:

Time-R
02-11-2010, 11:00
:( komple alman gerek o parcayı bulamazsın dedıler cevrekıler 1 parca ıcınde komple almak cok sacma geldı bana az bır para degıl yenısı acaba elınde olan varmıdır o parcadan sanayıde yaparlar mı bılmıyorum:soru:

Eger sadece contaysa daha once dedigim gibi, sanayide sadece conta adina acilmis dukkanlar var, hergun kac tane conta yapiyorlar, istanbulda olsan topkapi sanayiye bir git derdim ama bursayi bilemiyorum, bursali arkadaslar ve pompa hakkinda daha bilgili arkadaslar konuya el atip, sana yardimci olacaklardir.

devilboy
02-11-2010, 12:36
pompa satan arkadaşlar vardı 140 liraya araştırırsan biraz

cliver
02-11-2010, 16:21
pompa satan arkadaşlar vardı 140 liraya araştırırsan biraz

satılıklar konusunda bulamadım elinde olan varmı baska acaba yarım pompada olur yanı sadece alt tarafı

utkuselamoglu
02-11-2010, 16:34
tam olarak hangi parça bence gerek yok değiştirmeye

Cihan Çizmeci
02-11-2010, 17:14
Benim bildiğim kadarı ile sadee contanın ordan kaçırma yapıyordu.Sağlam bir contacınız varsa o tarafta sıkıntıyı giderir ama diğer türlü bişey değişmez iyi hadeki ile değiştirirsiniz.Yada contayı desteklicek bir ürün kullanabilirsiniz sızmayı engelliyecek

cliver
02-11-2010, 19:57
tam olarak hangi parça bence gerek yok değiştirmeye

hocam tam olarak pompanın antındakı delıgı içeriye benzın aldıktan sonra kapatan kahverengi (bir subab ın seklını dusunun onun gıbı kucuk bır parca resmını bulamadım koyucaktım ama)

cliver
03-11-2010, 09:43
Benim bildiğim kadarı ile sadee contanın ordan kaçırma yapıyordu.Sağlam bir contacınız varsa o tarafta sıkıntıyı giderir ama diğer türlü bişey değişmez iyi hadeki ile değiştirirsiniz.Yada contayı desteklicek bir ürün kullanabilirsiniz sızmayı engelliyecek

cumartesi günü sçküp ordaki contanın sızdırmasını engellıyecek bırsey yapmaya calısıcam bakalım kardesim peugeot herseyı dusunmuste o parcayı tek satmayı neden dusunmemıs calısan bır pompa varkende ben gıdıp komple pompa almak ıstemıyorum :(

devilboy
03-11-2010, 10:39
ben senin yerinde olsam hiç uğraşmam alırım sıfır bütçe uygunsa tabi

cliver
03-11-2010, 10:55
ben senin yerinde olsam hiç uğraşmam alırım sıfır bütçe uygunsa tabi

bütçe bi uygun olsa zaten alıcam arabanın diger tamirlerini yaptırdığım için şu an sıkısığım zaten neyse artık bütçe toparlanana kadar gazlamamaya çalışıcam yenisini alıcaz sonunda gidişat öyle gözüküyor