Orijinalini görmek için tıklayınız : Saxo için benzin Pompasi (walboro)Yardim
By_HaNNibaLL
06-11-2010, 12:18
Araç bi arkadaşimin konu acmiştim arananlara bi tane buldum pompa walboro marka normal kullanım için ne gibi farkliliklar vardir.
By_HaNNibaLL
06-11-2010, 16:01
nerde bu saxo kullanicilari :(
Oem pompa zaten 3 bar diye bliyorum. Standart arabalarda herhangi bi farklılık yaratmaz.
By_HaNNibaLL
06-11-2010, 20:05
Oem pompa zaten 3 bar diye bliyorum. Standart arabalarda herhangi bi farklılık yaratmaz.
Alip taksak herhangi bi sorun yaşarmiyiz?
Alip taksak herhangi bi sorun yaşarmiyiz?
Herhangi bir sorun yaşamazsın çünkü sistemde basınç regülatörü mevcut;) Tamamıyle gereksiz bir masraf bence. Nillet oem pompa ile neler yaparken sen direk pompa olayına giriyorsun.Atı almadan nalları toparlamak gibi bir durum bu bence.
Bu arada oem pompayı bende 3 bar biliyorum.106'ların 1.4lerindede 3 bar pompa var diye anımsıyorum
By_HaNNibaLL
06-11-2010, 21:18
Herhangi bir sorun yaşamazsın çünkü sistemde basınç regülatörü mevcut;) Tamamıyle gereksiz bir masraf bence. Nillet oem pompa ile neler yaparken sen direk pompa olayına giriyorsun.Atı almadan nalları toparlamak gibi bir durum bu bence.
Bu arada oem pompayı bende 3 bar biliyorum.106'ların 1.4lerindede 3 bar pompa var diye anımsıyorum
370 lira demişler arkadaş sormus bende dedim elinde olan falan varsa onu alalim illa oem pompa olsun istemiyoruz sadece benzin pompasi olsun borun varmiş saxoda