Orijinalini görmek için tıklayınız : Kontak Sorunu=((
Mehaba aracımı alalı daha 2-3 hafta 1.6 120ps motora sahip sorun şu ki,son 1 haftadır ve ilk alındıgı günlerde olmuştu ki kontagı cevirnce motoru calıştırmak için arac sanki benzini emmio gibi devir saatı 1k nın baya altında sanki stop etcekmiş gibi olup biraz sallandıkdan bi 3-4 saniye sonra düzeliyor:confused: birde yine ilk calıştırdıgm zamanlarda devir 2binde yaklasışıp yeniden 1bine düşüyor bunlar aracı ilk kontagı ilk cevirdigim zamanda oluo 3-4 saniye kadar?sizce neden oluyordur acaba?umarım anlata bilmişimdir:confused: simdiden teşekürler...
nicomedia
07-11-2010, 12:44
avatarında yazan araçmı? 2-3 hafta önce sıfır mı aldın 2. elmi? vs.....
DetailEF
07-11-2010, 12:45
Mehaba aracımı alalı daha 2-3 hafta 1.6 120ps motora sahip sorun şu ki,son 1 haftadır ve ilk alındıgı günlerde olmuştu ki kontagı cevirnce motoru calıştırmak için arac sanki benzini emmio gibi devir saatı 1k nın baya altında sanki stop etcekmiş gibi olup biraz sallandıkdan bi 3-4 saniye sonra düzeliyor:confused: birde yine ilk calıştırdıgm zamanlarda devir 2binde yaklasışıp yeniden 1bine düşüyor bunlar aracı ilk kontagı ilk cevirdigim zamanda oluo 3-4 saniye kadar?sizce neden oluyordur acaba?umarım anlata bilmişimdir:confused: simdiden teşekürler...
Otomatik jikle devreye giriyorda ondan motorun stop etmemesini sağlamak için :) Sen sabahları kalktığında biraz fevri olur kahvaltını yaptıktan sonra gün içinde sakinleşirsin değil mi ? Otomobilleride kendiniz gibi düşünürseniz işin içinden çıkamayacağınız durum yok :)
avatarında yazan araçmı? 2-3 hafta önce sıfır mı aldın 2. elmi? vs.....
Sıfır aldındı 2011.Ya daha önceki araclarımda hiç böyle seyler olmuodu ondan normal gibi durum değil sanki önemli bişeymidr acaba cunku ilk öyle titreme yaptıgında hemen kapatıyorum kontagı biraz bekleyim tekrar yapıyorum düzeliyor.devir 1k la 0 arasında sıfıra yakın tarfa titro durcak gibi oluo hemen kapatıyorum tekrar,dediginiz gibi bide sabah ları acınca 2kya dayanıyo ipre sonra iniyo tekrar 1k ya:S servise gitmemize gerek varmı acaba?
redbaron
07-11-2010, 13:21
ben anormal bir durum goremedim,sabahlari motor soguk olur ve rolanti yukselir isindikca 1000dd lere iner benim aracimda sogukken ilk calistiginda 2bin devire yakin calisiyor ve rolanti biraz esnek oluyor sanki egzantrik varmis gibi.arac hafif gaz verip karisim oranini ayarlar,isindikca normale doner.belki daha teknik bir aciklamasi vardir ama buyutecek bir sorun yok anladigim kadariyla.