Orijinalini görmek için tıklayınız : Tek soru???
ekmekarası
09-11-2010, 16:56
aracıma kat iptali+orta iptali+51 lik komple boru yaptırmak istiorum yalnız orjinal susuturucu olacak bunun ne gibi zararları olabilir illa spor son susturucu mu takmam lazım.bu sefer onu da takınca direk polislerin kucağındayım sizce ne olur sonuç?
kat iptali yaparsan arıza ışıgını sonduremezsin kesinlikle :)
orjınal susturucuyu kullanabılırsn ılla egzoz almana gerek yok
ekmekarası
09-11-2010, 17:10
kat iptali yaparsan arıza ışıgını sonduremezsin kesinlikle :)
daha önceki aracımda bunların hepsi vardı son olarak da otto kullanıodum arıza ışığını da sensörü yanıltarak söndürmüştük.benim amacım son susuturucu olarak orj. egsoz kullanırsak ne gibi sıkıntıyla karşılaşırız baabındaydı.teşekkür ederim ;)
daha önceki aracımda bunların hepsi vardı son olarak da otto kullanıodum arıza ışığını da sensörü yanıltarak söndürmüştük.benim amacım son susuturucu olarak orj. egsoz kullanırsak ne gibi sıkıntıyla karşılaşırız baabındaydı.teşekkür ederim ;)
valla c4te ne yaptıysam sonduremedim ben eninde sonunda yakıyor yine :D
eger son susturucu standart kalacaksa fazla bi verim alamazsın cok boguyor aracı standart susturcu, ses konusu onemliyse varex i tavsiye ederim...
ekmekarası
09-11-2010, 17:19
valla c4te ne yaptıysam sonduremedim ben eninde sonunda yakıyor yine :D
eger son susturucu standart kalacaksa fazla bi verim alamazsın cok boguyor aracı standart susturcu, ses konusu onemliyse varex i tavsiye ederim...
hmm o zaman doğrudur 206 da dediğim gibi yapmıştık sorun olmamıştı çünkü. boğulma konusunda zaten boğuk boğuk giden bi araba c4 vtr 1400kg haliyle. :D
drummer582
09-11-2010, 18:51
orj. son susturucu ve spor susturucu arasındaki farkı direk anlarsın orj. susturucuyla araç tıkanır spor son ile rahatlamayı hissedersin
ama komple 51lik boru ve spor son ile arabayı susturamazsın çok abartı bi ses oluyor