PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeter yaaa isyan ettim .""ankara trafik tescil müdürlüğü

UĞUR YUMAK
10-11-2010, 13:53
Yaaaaa Allah rizası için Ankaradan birisi bana yardım etsin.
Yemin ediyorum canımdan bezdim.
Arabamı aylardır üstüme almaya çalışıyorum, böyle bürokrasi olamaz. Manyak ettiler beni.
Ruhsat değişecek dediler, vekaletsiz olmaz dediler ,,,, dediler de dediler....
Herşeyi hallettim az önce notere gittim bu seferde TEKNİK BİLGİ EKSİKLİ diye bi uyarı verdi noterin sistemi ve yine yapamadım işlemi.
Benzin döküp yakıcam kendimi.

Ruhsat eski diye sistemde eksik bilgiler varmış ve elalemin uzaya çıktıgı gğünümüzde ben izmirden bu güncellemeyi yapamıyorum ve Ankara tescilden yapuılması gerekiyormuş.
Ne telefonunu bulabildim Ankaranın ne de nereye kayıtlı olduğunu .

fotoromana döndü hayatım aq.
Çok rica ediyorum Ankaradan biri bana yardım etsin :(:(:(:(

TaGo
10-11-2010, 13:57
vay kardeşime bak. İllaki rica ederiz, trafik takipçide vardır Ankaralı aramızda.

UĞUR YUMAK
10-11-2010, 15:21
Abi ara beni :(

metin
10-11-2010, 15:28
benımde eskı aracımın koltuk sayısı nedenıyle satış yapılmıyordu araba ıstanbul eyup tu ama
kartal trafıkden sısteme gırıp polis 5dk da duzelttı ama kayıtlarda 3-4 gun sonra gorundu noterde
oyle satış yapılabıldı
gorunene kadar bende cok ugrastım aracın kendı subesıne gonderdıler beni dosyadan kontrol yaptılar görünürde bişey yok ama noterde aynı senınkı gıbı cıkıyordu
3-4 gun sonra gozukmustu noterde

ergin
10-11-2010, 15:36
ankarada muhakkak vardır forumdan yardımcı olabılecek bırılerı sıkma canını dıyecegım ama sıkıntılı bı durum arabayı aldıgının tadı kalmıyor ınsanda inşllh en yakın zamanda halledersın

GokhanRS
10-11-2010, 15:37
geçmiş olsun. ankaradaki arkadaşlarımız ve abilerimiz bu arkadaşa yardımcı olmanızı bekliyoruz.

konuyu gören bir ankaralı arkadaşımız elinden geleni yapacaktır diye düşünüyorum.

ahk
10-11-2010, 15:37
eşimin aracında sadece 2 koltuk var ama ruhsata 3 koltuk yazmışlar kendi üstümden eşimin üstüne devir yaparken noter arıyverdi aynı anda düzeltildi ve satış yapıldı :D sanırım birazda şans ama bu tür işlerde şans olmamalı bu tür yanlışlar için herkese bi kolaylık olmalı.....

metin
10-11-2010, 15:40
eşimin aracında sadece 2 koltuk var ama ruhsata 3 koltuk yazmışlar kendi üstümden eşimin üstüne devir yaparken noter arıyverdi aynı anda düzeltildi ve satış yapıldı :D sanırım birazda şans ama bu tür işlerde şans olmamalı bu tür yanlışlar için herkese bi kolaylık olmalı.....

benım aracımdada aynısı oldu eskı sıstemde 1+1 yazıyor yenı sısteme gecınce sıstem otomatık olarak 2 yerine 3 yapıomuş ne alaka ise