Orijinalini görmek için tıklayınız : egzos sistemi hakkinda yardim
otomatik 1.6 ies icin egzos yapmak istiyorum fakat ses istemiyorum sadece performans olsun istiyorum fazla acilmadan :) onerilerinizi bekliyorum
specler
bigtube filitre kiti
4 2 1 headers
kat iptali ve yerine konmus susturucu diger kisimlar stock(son ,ve tup susturcu)
headersin yanliz basina pek bir etkisini gormedim gibi birde uzerindeki 48lik sanirim borununda is gorebileceginide soyleyenler var
vti son ne kadar isimi gorur ?
nakayama
12-11-2010, 08:13
replika ss magnum tak derim hem sesiz hem performanslı :D speed nickli kişi satıyordu
vkarayel
12-11-2010, 10:04
Ses istemiyosan Remus'u öneririm, benim 2000 turbo Roverda komple 76 mm arkaya kadar boru geliyor, En arkada çift 60 giriş çift 76 çıkışlı Remus var rölantide ses neredeyse yok ..
vkarayel
12-11-2010, 10:06
2000 devire kadar yok tabi, 2000 den sonra ses gayet hoş 3500 de önden wastegateden boşaltıyor gazı işte ses o zaman 10 numara oluyor ...
replika ss magnum tak derim hem sesiz hem performanslı :D speed nickli kişi satıyordu
evet biliyorum onu onunla vti son susturucu arasinda bariz bir fark yoksa vti takayim diyorum
gokhan035
12-11-2010, 12:05
fark tabi ki olacaktır, biri free flow a yakın bi egsoz vti orjinal ise odalı tip.
bence senin için en uygun seçim komple ara boru + ss replika.
vti veya typer son susturucuları kesınlıkle ısını gorecektır ses ıstemıyosan markaya hıc para verme
vti veya typer son susturucuları kesınlıkle ısını gorecektır ses ıstemıyosan markaya hıc para verme
mantikli ;)